Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(__777__ @ 2016 01 17, 11:05)
Na man  dar trys savaitės iki 12 sav  ax.gif man vyras sako klausyti daktarų ir nesavivaliauti, tipo jei liepia nutrauk, tai vadinadi reikia nutraukt g.gif nu nznau,  dar paditarsiu su giniumi unsure.gif
Vitaminu as jokiu nenaudoju ax.gif o doplerio tai ir tikriausiai nepirksiu, as kaip vasarosziedai manau tai ne mano nervams blush2.gif

Vyras man irgi sake klausyk turku, kai turkai man pasake negative, nutraukti vaistus doh.gif . Reikia kazkaip visu patarimu vidurkiu vadovautis biggrin.gif

O jei dopleriu pvz negirdi sirdeles arba ji per letai/greitai plaka, ar medicina ka nors gali padaryti? g.gif as cia neagituoju kad nepirkti, tiesiog save raminu, kad ne viskas nuo musu priklauso....

Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 17, 11:14)
Vyras man irgi sake klausyk turku, kai turkai man pasake negative, nutraukti vaistus doh.gif . Reikia kazkaip visu patarimu vidurkiu vadovautis biggrin.gif

O jei dopleriu pvz negirdi sirdeles arba ji per letai/greitai plaka, ar medicina ka nors gali padaryti?  g.gif  as cia neagituoju kad nepirkti, tiesiog save raminu, kad ne viskas nuo musu priklauso....

turim galvoti kad viskas bus gerai thumbup.gif ir girdėsim aiškius dūžius wub.gif
Atsakyti
Mergaites, o ka darote su nesciuju vitaminais? Kas geria? biggrin.gif

Specialiai nesciosioms irgi nenaudoju jokiu vitaminu, tik kasdien isgeriu folio rugsti ir vit D (nes db saules visai negaunam, o buvau skaicius, kad nestumo metu reikalingas), daugiau viska stengiuos naturaliais dalykais gauti, kiek imanoma.

Papildyta:
[quote=LISKAUS,2016 01 17, 10:13]
bet mes daznai savavaliaujam ir daktarų neklausom lotuliukas.gif
aš kai buvau vaikčiojantis lavonas tai buvau rami nestuke.gif bet dabar kai noris lėkt su vėjaliu tai ne mano nervams išlaukt po 3 savaites iki kito vizito pas gine. doh.gif

Mano vyras irgi sako klausyti gydytoju, bet as jam atsakau, kad patirtys rodo, jog daug kur ir pacios turim spresti.

LISKAUSK, sveikinu su nauju etapu. Primink kelinta tau sav? Man tik 8 ir man visiskai viskas galvoje nusimuse. Miegu kiaura diena, atsikeliu tik pavalgyti, niekam daugiau nera jegu. Valgau kaip zveris, nespeju pavalgyt, galvoju ka vel valgysiu. Su tuo valgiu turbut todel, kad ilgai negalejau valgyti. Dabar dar prasidejo sleikstilys.

Atsakyti
[quote=Jurgita7878,2016 01 17, 12:13]
Mergaites, o ka darote su nesciuju vitaminais? Kas geria? biggrin.gif

Specialiai nesciosioms irgi nenaudoju jokiu vitaminu, tik kasdien isgeriu folio rugsti ir vit D (nes db saules visai negaunam, o buvau skaicius, kad nestumo metu reikalingas), daugiau viska stengiuos naturaliais dalykais gauti, kiek imanoma.
Papildyta:
[quote=LISKAUS,2016 01 17, 10:13]
bet mes daznai savavaliaujam ir daktarų neklausom lotuliukas.gif
aš kai buvau vaikčiojantis lavonas tai buvau rami nestuke.gif bet dabar kai noris lėkt su vėjaliu tai ne mano nervams išlaukt po 3 savaites iki kito vizito pas gine. doh.gif

Mano vyras irgi sako klausyti gydytoju, bet as jam atsakau, kad patirtys rodo, jog daug kur ir pacios turim spresti.

LISKAUSK, sveikinu su nauju etapu. Primink kelinta tau sav? Man tik 8 ir man visiskai viskas galvoje nusimuse. Miegu kiaura diena, atsikeliu tik pavalgyti, niekam daugiau nera jegu. Valgau kaip zveris, nespeju pavalgyt, galvoju ka vel valgysiu. Su tuo valgiu turbut todel, kad ilgai negalejau valgyti. Dabar dar prasidejo sleikstilys.
[/quote]

aciū aciū 4u.gif va dabar jau galiu mėgautis nestuke.gif
aš pradedu 13 sav smile.gif
per tuos du mėnesius kai tik lovoj gulėjau ir valgiau jau 6 kg priaugau blink.gif tai kas toliau bus doh.gif
vakar spinta jau pertvarkiau,visus mergautinius rubus i maisus sukisau,liko tik dvejos tympos biggrin.gif per spryndi jau niekas nebesueina,net striukes ir tas i maišus doh.gif teks mamukiškų rūbelių pasidairyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, papasakosiu kaip man strijos atsirado lotuliukas.gif
Vakare nusirengiu, **** ziuriu, pilvas visas toks raudonomis juostelemis blink.gif galvoju, ar gali buti per diena iskart visas pilvas suplysti??? Pskui dasilo,jog treningo liemuo tokia plati juosta, ir nuo jos atsispaude lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 17, 12:34)
Merginos, papasakosiu kaip man strijos atsirado lotuliukas.gif
Vakare nusirengiu, **** ziuriu, pilvas visas toks raudonomis juostelemis blink.gif galvoju, ar gali buti per diena iskart visas pilvas suplysti??? Pskui dasilo,jog treningo liemuo tokia plati juosta, ir nuo jos atsispaude lotuliukas.gif  doh.gif

pradėjau skaityt net išsižiojau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kokia jusu nuomone del genetiku? Mano gine mane nori siusti i Kauna pas Asmoniene, nes buvau jai sakius, kad pas ta genetike pries ivf vaziavau kariotipa daryt. Bet dabar galvoju, gal geriau prasytis siuntimo i Santariskes? Ir pas koki kita genetika? Gal galit pasidalinti kas kur buvot ar planuojat vaziuoti ir ka rekomenduotumet? Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2016 01 17, 12:48)
Merginos, o kokia jusu nuomone del genetiku? Mano gine mane nori siusti i Kauna pas Asmoniene, nes buvau jai sakius, kad pas ta genetike pries ivf vaziavau kariotipa daryt. Bet dabar galvoju, gal geriau prasytis siuntimo i Santariskes? Ir pas koki kita genetika? Gal galit pasidalinti kas kur buvot ar planuojat vaziuoti ir ka rekomenduotumet? Aciu labai.

As is forumu zinau apie santariskiu, kad tiek benusiene, tiek krasovskaja labai fainos ir geros, apie kauna nieko nezinau.
Mane uzrase pas B. dar nebuvau, laukiu. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2016 01 17, 12:48)

Per sergu.lt tai niekur laiku neradau, tai ir as niekur neuzsiregistravus. Suzinojau kad prisca daro pnv tai gal pas genetikus atskirai ir nevaziuosiu. O merginos kiek reikia prisca atsakymu laukti? As kazkaip galvoju kad jei bus koks menkutis nuokrypis vaziuosiu natera pasidaryt, kiek suprantu jis zymiai tikslesnis, bet ar spesiu i terminus jei prisca atsakymu reiks ilgai laukti g.gif
Prues ivf dariausi ir as D vit tyrima tsi buvo netoli normos, tai iki stimuliacijos siek tiek pageriau. Siuo metu kazkaip galvoju pirma trimestra nieko nevartoti, juolab kad nei ginius ka sake, o paskui matysiu, gal ir baigsiu pakuote sugert g.gif man taip dar jokiu tyrimu nedare unsure.gif dabar eisiu 28d.tai tada gal jau ka paskirs g.gif
Dar noriu pasiklausti, o tai tuo dopleriu ir vaizdeli kazkoki gali matyti? blink.gif na tada gal kiek ir idomiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 17 sausio 2016 - 12:43
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 17, 11:14)
O jei dopleriu pvz negirdi sirdeles arba ji per letai/greitai plaka, ar medicina ka nors gali padaryti?  g.gif  as cia neagituoju kad nepirkti, tiesiog save raminu, kad ne viskas nuo musu priklauso....

QUOTE(__777__ @ 2016 01 17, 13:40)
Dar noriu pasiklausti,  o tai tuo dopleriu ir vaizdeli kazkoki gali matyti?  blink.gif na tada gal kiek ir idomiau. ax.gif

su dopleriu sirdute pagavom berods nuo 10 ar 11 sav, as lbai skubejau ir nesigavo pagaut, vyras pabande ir iskart surado, paskui visad beveik toj pacioj vietoj reik ieskot ir girdisi wub.gif jausmas nuostabus wub.gif
kiek zinau dopleris vaizdo nerodo, tai jau butu mini echoskopas, jei rodytu. mano dopleris ekranelyje rodo duziu skaiciu per minute (turi but mazdaug apie 140-160 +- ), yra dopleriu be ekranelio, tai ten tik girdisi duziai (kaip kazkas ivardino lyg traukinukas vaziuotu) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2016 01 17, 14:02)
su dopleriu sirdute pagavom berods nuo 10 ar 11 sav, as lbai skubejau ir nesigavo pagaut, vyras pabande ir iskart surado, paskui visad beveik toj pacioj vietoj reik ieskot ir girdisi  wub.gif  jausmas nuostabus  wub.gif 
kiek zinau dopleris vaizdo nerodo, tai jau butu mini echoskopas, jei rodytu. mano dopleris ekranelyje rodo duziu skaiciu per minute (turi but mazdaug apie 140-160 +- ), yra dopleriu be ekranelio, tai ten tik girdisi duziai (kaip kazkas ivardino lyg traukinukas vaziuotu)  wub.gif

Na va as ir galvoju, kad jei su vaizdu tai jau kaip ir echoskopas lotuliukas.gif tai butu nerealu toki aparata įpirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Matau apie crinone nutraukima kalbat. Man irgi buvo sita dilema. Gine buvo sakiusi vartoti iki 14sav, bet kadangi buvau svieziai nusipirkusi nauja dezute, tai sake subaigti viska, kiek turiu. Klausiau, kaip geriau nutraukti, tai sake, kad nereikia palaipsniuj. Buvo neramu, bet lyg visas ok. Juo labiau, kad velesnese savaitese man nuo Crinone suaktyvejo pienlige, kuria reikejo gydyti doh.gif Gine sake,kad nuo Crinone galejo taip atsitikti. Tai va, nutraukiau is karto, nors ir buvo neramu. Vis mintis kirba, kad gal reiktu prg pasitikrint del visa ko.. g.gif
Del vitaminu, tai pradzioje turejau labai stipria toksikoze (lasalines ir t.t.), tai gine rekomendavo vartoti Elevit, kad visokiu mineralu bent tokiu budu gauciau. Kadangi jie man tinka, tai ir toliau vartoju.
Pas genetikus, kiek supratau, siuncia visas po IVF. Kadangi 12 sav. Kauno klinikos jokiu taloneliu neturejo, tai vaziavom i Vilniu pas Beniusiene privaciai (Genetikos klinika). Priscos nedarem, nes praeita karta buvo iskreipti rezultatai, tai is karto darem natera. Rezultatai puikus, tuo paciu lyti tiksliai nustato wub.gif (nors ir echoskopu jau mate), tik kaina labai kandziojasi.. Rezultatai buvo po mazdaug 12d. 4u.gif
Ryt laukia vizitas i rizikingu nestumu kabineta, tai oj kaip neramu.. scare.gif
Atsakyti