Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(__777__ @ 2016 01 14, 20:00)
Merginos buvau echo pasidaryt,  viskas su žirniuku tvarkoje,  atitinka 9w2d. o man dabar 9w1d thumbup.gif  thumbup.gif sirdute plaka thumbup.gif  thumbup.gif

Puikios naujienos! thumbup.gif Aukit ir stiprekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 14, 13:01)
Liskaus, man pirmadieni thumbup.gif labai laukiu,susirasysiu klausimus kad nepamirsti:)
Kada jus pasisakete darbdaviui apie nestuma?  4u.gif

Labai lauksim naujienu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2016 01 14, 20:00)
Merginos buvau echo pasidaryt,  viskas su žirniuku tvarkoje,  atitinka 9w2d. o man dabar 9w1d thumbup.gif  thumbup.gif sirdute plaka thumbup.gif  thumbup.gif
As taip pat laabai mazai judu, nebesportuoju ir siaip daugiau gulineju doh.gif

Kaip dziugu, nuostabios naujienos smile.gif aukit toliau smile.gif
Atsakyti
Vasarosziedai kaip tu darysi su vaistų nutraukimu? Man tr taip pat liepė 12 sav nutraukti visus vaistus. Klausiau jų ar nutraukti staiga ar palaipsniui, tai atrašė, kad staiga. Su foliu kaip ir aišku, crinone galvoju gal po 12 sav po viena detis ir po kokių trijų dienų darytis kraujo tyrimą, jei viskas gerai mažinti iki dėjimosi kas antrą dieną ir vėl daryti kraujo tyrimą na ir t.t. Šiaip turiu crinone iki 16 sav g.gif
O kaip dėl metformino, gal kuri mergina naudojo? Kaip jį nutraukėt? unsure.gif Rositele jei gerai pamenu tai tu naudojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 01 16, 18:56)
Vasarosziedai kaip tu darysi su vaistų nutraukimu? Man tr taip pat liepė 12 sav nutraukti visus vaistus. Klausiau jų ar nutraukti staiga ar palaipsniui, tai atrašė, kad staiga. Su foliu  kaip ir aišku, crinone galvoju gal po 12 sav po viena detis ir po kokių trijų dienų darytis kraujo tyrimą, jei viskas gerai mažinti iki dėjimosi kas antrą dieną ir vėl daryti kraujo tyrimą  na ir t.t. Šiaip turiu crinone iki 16 sav g.gif
O kaip dėl metformino,  gal kuri mergina naudojo? Kaip jį nutraukėt?  unsure.gif Rositele jei gerai pamenu tai tu naudojai ax.gif

as dar nauduju kaip naudojus,po 2 dienoje,ir mastau kaip cia reikes daryti.

nesuprantu kas pasidare,bet dingo visi blogumai biggrin.gif energija liejas per kraštus,kalnus galiu nuversti,net pamirštu kad nestuke.gif tai aišku visokių blogybių tada prisigalvoju,kaip taip staiga tapau ne miegančia gražuole doh.gif jau net doplerio pradejau dairytis,teks isigyti kad mintis blogas šalin varyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 01 16, 18:56)
Vasarosziedai kaip tu darysi su vaistų nutraukimu? Man tr taip pat liepė 12 sav nutraukti visus vaistus. Klausiau jų ar nutraukti staiga ar palaipsniui, tai atrašė, kad staiga. Su foliu  kaip ir aišku, crinone galvoju gal po 12 sav po viena detis ir po kokių trijų dienų darytis kraujo tyrimą, jei viskas gerai mažinti iki dėjimosi kas antrą dieną ir vėl daryti kraujo tyrimą  na ir t.t. Šiaip turiu crinone iki 16 sav g.gif
O kaip dėl metformino,  gal kuri mergina naudojo? Kaip jį nutraukėt?  unsure.gif Rositele jei gerai pamenu tai tu naudojai ax.gif

su crinonu dariau panasiai, kaip jus aprasete, nutraukinejau po truputi ir dariausi PRG tyrima smile.gif
metformina naudojau iki 12 sav ir paskui kas dvi diens kelias dienas , paskui kelias dienas kas tris ir kazkur apie 14 sav nutraukiau visiskai ax.gif taip man patare mergaites is TR temos blush2.gif

QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 16, 19:01)

nesuprantu kas pasidare,bet dingo visi blogumai  biggrin.gif  energija liejas per kraštus,kalnus galiu nuversti,net pamirštu kad  nestuke.gif  tai aišku visokių blogybių tada prisigalvoju,kaip taip staiga tapau ne miegančia gražuole  doh.gif  jau net doplerio pradejau dairytis,teks isigyti kad mintis blogas šalin varyt  ax.gif

dopleris man buvo issigelbejimas nuo visokiu prisigalvojimu, aisku iki kol pradedi jaust judesiukus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar priimsit ir mane i savo buri ? Jau ir as isdrisau cia parasyt 4u.gif Gal mane ir atsimenat, as tai dauguma pazystu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 16 sausio 2016 - 19:04
QUOTE(burgunt @ 2016 01 16, 19:27)
Sveikos merginos, ar priimsit ir mane i savo buri ? Jau ir as isdrisau cia parasyt  4u.gif Gal mane ir atsimenat, as tai dauguma pazystu  biggrin.gif

atsimenam atsimenam,visas cia gi mes pazistam mirksiukas.gif iš ivf skyrelio ?
sveika prisijungus 4u.gif laukiam visų visų nestuke.gif čia ateinant .
kaip tu? liniuote isijunk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 16, 19:01)

nesuprantu kas pasidare,bet dingo visi blogumai  biggrin.gif  energija liejas per kraštus,kalnus galiu nuversti,net pamirštu kad  nestuke.gif  tai aišku visokių blogybių tada prisigalvoju,kaip taip staiga tapau ne miegančia gražuole  doh.gif  jau net doplerio pradejau dairytis,teks isigyti kad mintis blogas šalin varyt  ax.gif

Jei ka, tai rasyk, savo parduosiu. Man ir buvo issigelbejimas wub.gif

QUOTE(burgunt @ 2016 01 16, 19:27)
Sveikos merginos, ar priimsit ir mane i savo buri ? Jau ir as isdrisau cia parasyt  4u.gif Gal mane ir atsimenat, as tai dauguma pazystu  biggrin.gif

Sveika prisijungus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,merginos, burgund, o,temute pajudejo thumbup.gif
777, del crinono tai as paskaiciuosiu, bet max. Dar savaitei turiu, dar pora gal ampuliu leidziamo. Nezinau, dar ryt paklausiu gines, gal jei yra placenta, ji ir gamina prg, negali buti,kad negamina? Nors gal gali buti,kad per mazai? Bet vistiek darysiu tyrima del viso pikto g.gif
Man keista, kad turkams prg visai vienodai. unsure.gif

Mergaites, o ka darote su nesciuju vitaminais? Kas geria? biggrin.gif

Liskaus, tai dziaukis,gi II trimestras thumbup.gif ar pasiilgai vemimo ? lotuliukas.gif
Del doplerio cia paskaitinejau,tai pradzioje sunku pagauti, as gal nebandysiu savo ir taip prastu nervu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarosziedai @ 2016 01 17, 10:45)
Labas rytas,merginos, burgund,  o,temute pajudejo thumbup.gif
777, del crinono tai as paskaiciuosiu, bet max. Dar savaitei turiu, dar pora gal ampuliu leidziamo. Nezinau, dar ryt paklausiu gines, gal jei yra placenta, ji ir gamina prg, negali buti,kad negamina? Nors gal gali buti,kad per mazai?  Bet vistiek darysiu tyrima del viso pikto g.gif
Man keista, kad turkams prg visai vienodai.  unsure.gif

Mergaites, o ka darote su nesciuju vitaminais? Kas geria?  biggrin.gif

Liskaus, tai dziaukis,gi II trimestras thumbup.gif ar pasiilgai vemimo ? lotuliukas.gif
Del doplerio cia paskaitinejau,tai pradzioje sunku pagauti, as gal nebandysiu savo ir taip prastu nervu  4u.gif

mano ir nervai prasti mirksiukas.gif bet as bandysiu,ar taip ar taip jau be nervų mirksiukas.gif
viskas bus gerai,išmoksim ir pagausim širdelę plakant wub.gif o paskui megausimės iki ašarų wub.gif
nu aš jokių vitaminų negeriu,tik tri factor imunitetui,tai taip ir nezinau ar trūksta man ko ar per daug blink.gif
tai jau jūs mergaitės baiginėsit progesterona naudoti ? tai nesuprantu ko aš čia vis laukiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2016 01 17, 10:57)
mano ir nervai prasti  mirksiukas.gif  bet as bandysiu,ar taip ar taip jau be nervų  mirksiukas.gif
viskas bus gerai,išmoksim ir pagausim širdelę plakant  wub.gif  o paskui megausimės iki ašarų  wub.gif
nu aš jokių vitaminų negeriu,tik tri factor imunitetui,tai taip ir nezinau ar trūksta man ko ar per daug  blink.gif
tai jau jūs mergaitės baiginėsit progesterona naudoti ? tai nesuprantu ko aš čia vis laukiu  blink.gif

Na man dar trys savaitės iki 12 sav ax.gif man vyras sako klausyti daktarų ir nesavivaliauti, tipo jei liepia nutrauk, tai vadinadi reikia nutraukt g.gif nu nznau, dar paditarsiu su giniumi unsure.gif
Vitaminu as jokiu nenaudoju ax.gif o doplerio tai ir tikriausiai nepirksiu, as kaip vasarosziedai manau tai ne mano nervams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2016 01 17, 11:05)
Na man  dar trys savaitės iki 12 sav  ax.gif man vyras sako klausyti daktarų ir nesavivaliauti, tipo jei liepia nutrauk, tai vadinadi reikia nutraukt g.gif nu nznau,  dar paditarsiu su giniumi unsure.gif
Vitaminu as jokiu nenaudoju ax.gif o doplerio tai ir tikriausiai nepirksiu, as kaip vasarosziedai manau tai ne mano nervams blush2.gif

bet mes daznai savavaliaujam ir daktarų neklausom lotuliukas.gif
aš kai buvau vaikčiojantis lavonas tai buvau rami nestuke.gif bet dabar kai noris lėkt su vėjaliu tai ne mano nervams išlaukt po 3 savaites iki kito vizito pas gine. doh.gif
o man taip norisi kas savaitę stebėt kaip tom rankytėm ir kojytėm mosuoja wub.gif
o jums mergaitės jau darė kokius kraujo tyrimus ar šlapimo ?
man tai dar nieko g.gif
Atsakyti