QUOTE(Kliamka @ 2015 09 29, 22:55)
Dėl šviesos užstojimo ir aš galvojau, bet galima pasidaryti apšvietimą po spintele.Jūs dbr laukiate jau užsaktos virtuvės? Kokio dydžio jūsų virtuvė? Kokio pločio bus spintelės su kriaukle? Ir kiek liks pločio nuo kriauklės iki lango?
Šiukšlių rūšiavimo kažko labai norėčiau, kol kas mačiau tik vieną variantą. Daugiau nieko nesu numačius, gyvensiu viena tai man tos kriauklės didžiulės nereikia, tik žinau, kad noriu keturkampės ir kad galėčiau tiesiai priešais ją atsistoti. Kažin o jeigu daryti kriauklę tą įleidžiamą nuo stalviršio, gal būtų galima ir siaurenę..
Ir išvis, mano baldininkai jau kaip ir atsisako man baldus gamint, sako bus per sudėtinga per atstumą viską suderint, nes jie ne Kaune.
Reikia ieškoti naujų.. 
Šiukšlių rūšiavimo kažko labai norėčiau, kol kas mačiau tik vieną variantą. Daugiau nieko nesu numačius, gyvensiu viena tai man tos kriauklės didžiulės nereikia, tik žinau, kad noriu keturkampės ir kad galėčiau tiesiai priešais ją atsistoti. Kažin o jeigu daryti kriauklę tą įleidžiamą nuo stalviršio, gal būtų galima ir siaurenę..

Ir išvis, mano baldininkai jau kaip ir atsisako man baldus gamint, sako bus per sudėtinga per atstumą viską suderint, nes jie ne Kaune.

taip, virtuvė užsakyta, poros savaičių bėgyje tikiuosi, kad jau bus

pas mane kampas bus 2040 x 1620 mm kažkur. Indaplovė ir kriauklė bus prie trumposios sienos. Kriauklė http://www.aquasanit...s/1/lun100n-221 ir spintelė bus kažkur 55 cm pločio. Jau rašiau kažkur anksčiau, kad po kriaukle darysiu paprastą sutvirtintą stalčių, ir tada į jį ieškosiu tinkamo dydžio šiukšlių kibirų.

Kiek lieka vietos nuo lango?.. Skaičiuojam: visa siena 2040 - 600 (stalviršis) - 260 (praplatinta palangė) = 1180 mm. Jeigu ne indaplovė, būtų galima stalviršį daryti siauresnį, 500 mm.