Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 25

QUOTE(Kliamka @ 2015 09 29, 22:55)
Dėl šviesos užstojimo ir aš galvojau, bet galima pasidaryti apšvietimą po spintele.Jūs dbr laukiate jau užsaktos virtuvės? Kokio dydžio jūsų virtuvė? Kokio pločio bus spintelės su kriaukle? Ir kiek liks pločio nuo kriauklės iki lango?
Šiukšlių rūšiavimo kažko labai norėčiau, kol kas mačiau tik vieną variantą. Daugiau nieko nesu numačius, gyvensiu viena tai man tos kriauklės didžiulės nereikia, tik žinau, kad noriu keturkampės ir kad galėčiau tiesiai priešais ją atsistoti. Kažin o jeigu daryti kriauklę tą įleidžiamą nuo stalviršio, gal būtų galima ir siaurenę.. g.gif
Ir išvis, mano baldininkai jau kaip ir atsisako man baldus gamint, sako bus per sudėtinga per atstumą viską suderint, nes jie ne Kaune. doh.gif Reikia ieškoti naujų.. angel_sadangel.gif

taip, virtuvė užsakyta, poros savaičių bėgyje tikiuosi, kad jau bus ax.gif

pas mane kampas bus 2040 x 1620 mm kažkur. Indaplovė ir kriauklė bus prie trumposios sienos. Kriauklė http://www.aquasanit...s/1/lun100n-221 ir spintelė bus kažkur 55 cm pločio. Jau rašiau kažkur anksčiau, kad po kriaukle darysiu paprastą sutvirtintą stalčių, ir tada į jį ieškosiu tinkamo dydžio šiukšlių kibirų. rolleyes.gif Norint prieiti prie kampo, reikės pilnai išimti stalčių. Pažiūrėsim, ar toks sprendimas pasiteisins blush2.gif

Kiek lieka vietos nuo lango?.. Skaičiuojam: visa siena 2040 - 600 (stalviršis) - 260 (praplatinta palangė) = 1180 mm. Jeigu ne indaplovė, būtų galima stalviršį daryti siauresnį, 500 mm.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2015 09 29, 17:04)

cool.gif kadangi visos kitos sienos dažomos, tai tą visą sieną išdažyti labai labai atspariais dažais. Iš pradžių atrodytų gražiausiai, bet kas liks po metų ir vėliau su vieta ties virykle?.Bus baisu.

Ką patartumėte? Gal yra kitų variantų.

turėjau apie 2 metus sieną, dažytą paprastais plaunamais dažais. Nieko jai neatsitiko, nuvalai ir tiek. Kaip tik daugiau prie kriauklės apsitaškydavo, nei nuo viryklės.
QUOTE(Banti @ 2015 09 30, 20:31)
Merginos, o iš ko renkatės gaminti baldus? Iš mdf ar laminuotos drožlių plokštės? Nelabai supratau aš jų skirtumų realių.. Ar verta mokėti daugiau? Didelis kokybės skirtumas?

MDF man gražiau, ypač jei šviesi ar blizgi.
Atsakyti
Žadėjau parodyti, kaip atrodo paslėptas stalviršis:

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 10 01, 16:10)
Žadėjau parodyti, kaip atrodo paslėptas stalviršis:

user posted image
user posted image

O gal galit ir visą vaizdą bendrai parodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 01, 15:18)
O gal galit ir visą vaizdą bendrai parodyti? blush2.gif

user posted image

Su atidaryta ta dalim neturiu nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Stalviršis čia plokštė ar akmuo? g.gif Jei plokštė gal gali pasakyti kokia? Baldininkai nenoriai nori nuleisti stalviršį žemyn...
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 10 01, 17:28)
user posted image

Su atidaryta ta dalim neturiu nuotraukos smile.gif

Labai jauki virtuvė 4u.gif buvo smalsu pamatyti kiek atviro stalviršio turėsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2015 10 01, 17:30)
Stalviršis čia plokštė ar akmuo?  g.gif  Jei plokštė gal gali pasakyti kokia? Baldininkai nenoriai nori nuleisti stalviršį žemyn...

Plokštė smile.gif Stalviršis Egger Eurospan, pirktas UAB Impeka.
Papildyta:
QUOTE(Zirzille @ 2015 10 01, 18:27)
Labai jauki virtuvė 4u.gif  buvo smalsu pamatyti kiek atviro stalviršio turėsite  smile.gif

Dėkui, manau, pakankamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 10 01, 19:36)
Plokštė smile.gif Stalviršis Egger Eurospan, pirktas UAB Impeka.
Papildyta:
Dėkui, manau, pakankamai smile.gif

O koks lubų aukštis virtuvėje?
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 10 01, 20:01)
O koks lubų aukštis virtuvėje?

Be plytelių buvo 3.20.
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2015 10 01, 18:30)
Baldininkai nenoriai nori nuleisti stalviršį žemyn...

man tai aiškino, kad labai aštrus kampas gausis...
Atsakyti
O kaip viršutines spinteles pasieksit? Ką moterys naudojat kopetėles, ar kokią baro kėdę? blush2.gif Aš kai žemaūgė tai man pastovi problema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laumzirge @ 2015 10 02, 09:51)
man tai aiškino, kad labai aštrus kampas gausis...

Man ir sako tą patį, bet nesuprantu kaip tas kampas paaštrėja, jei nuimtum tą plokštę šone, gi vistiek būtų spintelės šono ir stalviršio kampas. Gal kas susidūrėt? ax.gif Pvz. Stalviršio nuleidimas
Atsakyti