Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 25

QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 19:07)
Ateinu su klausimu smile.gif

Nesuprantu, kodėl Jūs nenorit sandėliuko su siena... Jūsų virtuvė ir taip didelė, kam ją plėsti? Ką reiškia "išliktų sandėliukas, tik be blokelių sienų"? Darytumėt ten apdailą kaip virtuvėje? Man atrodo, kaip sandėliukui per brangu taip. Sandėliukas su sienom ir durim gerai tuom, kad jame gali šluotą,siurblį, pintinę, palipuką, šiukšlių rūšiavimo dėžes ir pan. susidėt, kad jame gali iš paprastų lentelių talpias lentynas susimeistraut smile.gif.
Apskritai Jūsų vietoj nedaryčiau L virtuvės, o geriau palei vieną sieną ir didesnę salą. Dabar, kaip matau, sunku bus prie lango prieit (nuvalyt pavyzdžiui), kuris yra ties virtuvės kampu.
Atsakyti
as noriu stalvirsio prie visu sienu smile.gif
tiesiog, sandeliuka islaikyti, bet ji "statyti " is baldu plokstes, o ne muro
dabar vaikstau po virtuve ir man ji maza, todel mastau didinti, nes kaip zinia, sienos juk mazina erdve, o jei butu sandeliukas ikomponuotas kaip baldas, butu gal erdviau
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 18:07)
Ateinu su klausimu smile.gif
Virtuve turi sandeliuka, kaip butu galima isspresti, kad neliktu sienu, o prasiplestu virtuve, bet toje vietoje ir isliktu sandeliukas, tik be blokeliu sienu:)
http://www.part.lt/i...f919bcf9381.jpg

g.gif nesupratau klausimo, atrodo tikrai gerai jusu virtuve. per viduri tiesiog stalas ar sala???

berods juodai turi sala nuo sienos, kur lieka praejimas i sandeliuka, manau jos komentaras butu vertingas 4u.gif

jau matau yra komentaras gan issamus.

o galite papiesti KA norite? jeigu yra sitas brezinis, kuris man artodo tikrai geras, pavaiduokite savo vizija, del to galime komentuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 03 spalio 2015 - 19:04
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 10 01, 17:28)
user posted image

Su atidaryta ta dalim neturiu nuotraukos smile.gif

Ačiū, kad rodotės 4u.gif . Gera stalviršio spalva drinks_cheers.gif . O kad tokios aukštos lubos išties neatrodo, gal dėl to, kad spintelės iki jų wink.gif.
Tiesą sakant aš kiek kitaip įsivaizdavau Jūsų paslėptos smulkios buitinės technikos skyrelį (dėl ko Jūs tai vadinate paslėptu stalviršiu ir man neaišku biggrin.gif ). Aš galvojau, kad durelės slepiančios ją atsidarys į viršų, kad ir kaip žaliuzės. Dabar kai jos atidaromos į šonus man atrodo nelabai patogiai, nes kaip kliūtis gaunas norint žengti į šoną... O gal ten visas tas blokas išsitraukia - na kaip stalčius, nes dabar matosi jis kaip spintelė spintelėje smile.gif. Jei taip, tai tuomet jau patogiau smile.gif. Bet kam tada reikėjo daryti tokią sudėtingą konstrukciją, kai pakeliamos į viršų durelės būtų paprasčiau... Papasakokit prašau plačiau apie tokį priimtą sprendimą g.gif
Beje, o dėl ko plautuvę taip vos ne kampan įstūmėt?
Atsakyti
deja,papiesti as nemoku, cia dizaineres vizualizacija. tiesiog, mano mintis tokia, kad palikti tik viena siena, is holo, kuri skiria virtuve ir hola, o visa sandeliuka daryti toki pat kaip virtuves plokste, kad butu tarsi viena didele virtuve, be muro sienu, o plokste

del lango, nematau tame bedos, juk langas atsidaro, o ir valyti nekasdien juk reikia, man esme, daug vietos dirbamos, ty, stalvirsio, o sala dar gali ilgeti, siaureti, cia tik pirmas brezinys
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 20:00)
as noriu stalvirsio prie visu sienu smile.gif
tiesiog, sandeliuka islaikyti, bet ji "statyti " is baldu plokstes, o ne muro
dabar vaikstau po virtuve ir man ji maza, todel mastau didinti, nes kaip zinia, sienos juk mazina erdve, o jei butu sandeliukas ikomponuotas kaip baldas, butu gal erdviau

Prisimenant diskusijas projektų temoje drįstu manyti, kad sergate klaustrofobija biggrin.gif ... Jums vis mažai ir mažai biggrin.gif. Kam Jums tas stalviršis palei visas sienas? Ar kepyklą atidarysit, kočiojimui vietos reikės? Manau virtuvė turi būti dat ir jauki, darbinis trikampis šaldytuvas - kaitlentė - plautuvė neturi būti per didelis, nes darbas virtuvėje pradės varginti.
Beje, indaplovės neplanuojate?
Sandėliukas lai lieka sandėliuku, kam jam reikalingos brangios baldinės medžiagos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 spalio 2015 - 19:17
biggrin.gif matot, virtuve mano ir darbo vieta, ir megiamas kampas, tad daug stalvirsio manes netrigdo smile.gif
o taip jau buna, ziuri projekta, galvoji jetau, kiek daug vietos, o kai pradedi gyvai vaiksciot..jauti,kad sukiotis bus tik tik smile.gif
planuojama indaplove, butinai, bet ji paslepta, salia kriaukles, o ir dujine virykle bus didesne, 5 skyliu biggrin.gif
Na, as pagalvojau, kad baldas- sandeliukas, isgautu vientisos erdves vaizda
is virsaus smile.gif
http://www.part.lt/i...b6c8b15b595.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 03 spalio 2015 - 19:21
QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 20:18)
biggrin.gif matot, virtuve mano ir darbo vieta, ir megiamas kampas, tad daug stalvirsio manes netrigdo smile.gif
<...>
planuojama indaplove, butinai, bet ji paslepta, salia kriaukles, o ir dujine virykle bus didesne, 5 skyliu biggrin.gif
Na, as pagalvojau, kad baldas- sandeliukas, isgautu vientisos erdves vaizda

Ant stalviršio juk nemiegosit biggrin.gif.
Kur planuojama? Plautuvės kairėje?
O kur laikysit šluotas, dulkių siurblį jr visa kita kur išvardijau?
Aišku, jei pinigais lyja, halima visus namus baldų plokštėm apsidėliot, bet ar yo reikia?
O ką apie sandėliuką be sienų sako Jūsų dizainerė?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 10 03, 20:24)
Ant stalviršio juk nemiegosit biggrin.gif.
Kur planuojama? Plautuvės kairėje?
O kur laikysit šluotas, dulkių siurblį jr visa kita kur išvardijau?
Aišku, jei pinigais lyja, halima visus namus baldų plokštėm apsidėliot, bet ar yo reikia?
O ką apie sandėliuką be sienų sako Jūsų dizainerė?

as turesiu juoda kambariuka salia holo, sluotom, kibiram ir skalbimo masinom, dziovyklom, indaplove brezinyje kaireje plautuves
paveikslelyje dvi durys uz spintos, pirmos - mazos vonios, antros - skalbykla ir juodas sandeliukas
si mintis man kilo tik siandien, pasivaiksciojus po nama, dar uzkalusiau jos nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 03 spalio 2015 - 19:28
QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 20:27)

Man tai labai patogu turėti šluotą prie virtuvės, nes kaip taisyklė čia daugiausia prisitrupina ir dažniausia reikia pašluoti, pasiurbti. Palipukas irgi čia gerai, norint pasiekti ką iš aukštai - tiek virtuvėje, tiek sandėliuke. Šiukšlea rūšiuosit? Jei taip, jų talpos irgi patogiau arčiau virtuvės, t.y. sandėliuke wink.gif.
Jei dizainerė suprojektavo indaplovę plautuvės kairėje kaip kraštinį elementą, ji nelabai supranta apie virtuvių planavimą, nes indaplovė nesimontuoja Į spintelę, ji montuojama TARP spintelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 spalio 2015 - 19:36
po kriaukle du stalciai, taip? is kaires indaplove ir tik tada spintele, pas mane bute lygiai taip pat. Man taip bute labai patogu, nesuprantu kodel negerai, bet pasikartosiu, tai tik pirmas projektukas
ir tai tik vizualizacija pirma, dar daro su dvigubu saldytuvu dabar, daug kas gali keistis, tai tiesiog, susipazinimas su tusciomis dabartinemis sienomis biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 03 spalio 2015 - 19:38
QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 20:35)
po kriaukle du stalciai, taip? is kaires indaplove ir tik tada spintele, pas mane bute lygiai taip pat

Matau, kad iš apačios žiūrint spintelė- ar tai indaplovės vieta?, paskui plautuvė su stalčiais apačioje, paskui kampinė spintelė. Tad ir neauprantu, kaip indaplovė bus tvirtinama? Aišku, jei mes apie įmontuojamą kalbame... smile.gif.
Atsakyti