Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 25

QUOTE(laumzirge @ 2015 10 02, 09:51)
man tai aiškino, kad labai aštrus kampas gausis...

O man aiskino kad kita stalvirsio puse negrazi. Idomu kaip cia isspresta si problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2015 10 02, 09:07)
O kaip viršutines spinteles pasieksit? Ką moterys naudojat kopetėles, ar kokią baro kėdę?  blush2.gif  Aš kai žemaūgė tai man pastovi problema  biggrin.gif

Kopėčias biggrin.gif Viršuj bus sudėti rečiau naudojami daiktai, bet šiaip tai taip, turim kopėčias smile.gif Nors ateityje gal reikės įsigyti palipuką smile.gif Aš ne žemaūgė, bet ir man pasiekti tų viršutinių spintelių apatinę lentyną nelabai išeina biggrin.gif

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 10 02, 09:29)
O man aiskino kad kita stalvirsio puse negrazi. Idomu kaip cia isspresta si problema  g.gif

Nudažyta fasado spalva - balta. Galėsiu vėliau įkelti nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 10 01, 16:10)
Žadėjau parodyti, kaip atrodo paslėptas stalviršis:

O kuo geras toks stalviršis? Ir kodel vadinate stalviršiu? Gal kur rašėte, nepamenu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 10 02, 11:32)
Kopėčias biggrin.gif Viršuj bus sudėti rečiau naudojami daiktai, bet šiaip tai taip, turim kopėčias smile.gif Nors ateityje gal reikės įsigyti palipuką smile.gif Aš ne žemaūgė, bet ir man pasiekti tų viršutinių spintelių apatinę lentyną nelabai išeina biggrin.gif
Nudažyta fasado spalva - balta. Galėsiu vėliau įkelti nuotrauką.

Geri Jusu baldu gamintojai, baldininkai, dizaineriai smile.gif nzn kas gamino Jusu virtuve. Geri, nes nesuko galvos klientam del astriu kampu (kai stalvirsis nuleistas), kad stalvirsio kita puse negrazi ir tikriausia del daug kitu dalyku.
Bet tikriausia negaminote pas tuos kurie siulo pigiausiai. Daret pas tuos kurie zino ka daro..
Grazi Jusu virtuve. Pavydziu smile.gif
Atsakyti
Labukas, gal galite parekomenduoti kurie baldininkai geri, na ir už protingą kainą daro. Žiūrinėju
"TG baldai". "Ievu takas", "Baldai 4u", "Patogūs baldai", "Baldų amatas"
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 10 02, 12:29)
Geri Jusu baldu gamintojai, baldininkai, dizaineriai smile.gif nzn kas gamino Jusu virtuve. Geri, nes nesuko galvos klientam del astriu kampu (kai stalvirsis nuleistas), kad stalvirsio kita puse negrazi ir tikriausia del daug kitu dalyku.

ir čia skaitosi geri meistrai?.. manau, geri meistrai kaip tik TURI įspėti apie tokius praktinius dalykus, kurių klientas nežino ir negali žinoti.

Pasižiūrėkite, koks kampo aštrumas pas Fruit coctail, kur plokštė gražiai supjauta 45 laipsnių kampu ir suleista, ir koks čia http://www.liovirtuv.....ai (9060).jpg pas Frui coctail vienareikšmiškai atrodo gražiau 4u.gif ir aštriau; ypač pats kraštinis kampukas unsure.gif

Kadangi pas mus tas nuleistas kampas gaunasi ant siauro praėjimo, tai iš karto toks stalviršio suleidimas atkrito. Nesinori, kad kas nors susižeistų į aštrų kampą. schmoll.gif dar paprašiau, kad ir paprastą kampuką kiek įmanoma užapvalintų.

Dėl kitos pusės - taip, mane taip pat įspėjo, kad kita stalviršio pusė balta. Dabar tiksliai nepamenu, minėjo, kad kažkaip įmanoma išspręsti tą reikalą - ar tai klijuoti kažką iš blogosios pusės, ar dar kažką... bet aš jau nebesigilinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 02 spalio 2015 - 12:59
Labai graži virtuvė drinks_cheers.gif Aš kadangi dabar linksminuos su fasadais, tai labai smalsu ir jūsiškis ax.gif kaip spalva vadinas ir kokią plokštę pasirinkot?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 10 01, 22:44)
Be plytelių buvo 3.20.

Oho kiek daug, net neatrodo, kad tiek daug.. ir išdrįsot iki lubų daryti? smile.gif Pas mus 280cm ir tai vis nepasisprendžiu atrodo labai aukštai bus... Baldininkai siūlo aukštį 225cm, tai tas liekantis pusmetris- dulkių kaupykla labai nevilioja rolleyes.gif
Atsakyti
laumzirge,2015 10 02, 13:58]
ir čia skaitosi geri meistrai?.. manau, geri meistrai kaip tik TURI įspėti apie tokius praktinius dalykus, kurių klientas nežino ir negali žinoti.

Pasižiūrėkite, koks kampo aštrumas pas Fruit coctail, kur plokštė gražiai supjauta 45 laipsnių kampu ir suleista, ir koks čia http://www.liovirtuv.....ai (9060).jpg pas Frui coctail vienareikšmiškai atrodo gražiau 4u.gif ir aštriau; ypač pats kraštinis kampukas unsure.gif 

Kadangi pas mus tas nuleistas kampas gaunasi ant siauro praėjimo, tai iš karto toks stalviršio suleidimas atkrito. Nesinori, kad kas nors susižeistų į aštrų kampą.  schmoll.gif dar paprašiau, kad ir paprastą kampuką kiek įmanoma užapvalintų.

Dėl kitos pusės - taip, mane taip pat įspėjo, kad kita stalviršio pusė balta. Dabar tiksliai nepamenu, minėjo, kad kažkaip įmanoma išspręsti tą reikalą - ar tai klijuoti kažką iš blogosios pusės, ar dar kažką... bet aš jau nebesigilinau...

Kaip Jus matote ta kampo astruma is nuotraukos? mastau.gif
Ar tas kampas toks jau astrus ir ar galima i ji susizeisti, manau galima paklausti pas FruitCoctail. Ar patenkinti tokiu supjovimu ir ar nenoretu pakeisti jo?
Zinokit toki supjovima galima pakeisti. Nupjaunant ta astru kampa.

Jusu nuorodoje nera isvis kedems tuscios vietos palikta - spinteles po apacia. Tai ir nereikia to nuleisto stalvirsio. Ten tikriausia net ne stalvirsis, o plokste.

O del stalvirsio kitos puses - dziugu kai baldu gamintojas ne tik klienta nuleidzia ant zemes, bet ir randa kaip isspresti si klausima nudazant ar dar kaipnors.

Norejau pasakyti, kad geri baldininkai tie, kurie nemato problemu, o iesko sprendimu kartu su klientu. Kliento norus vercia realybe o ne atkalbineja, o tada klientas pasimeta ir uzsisako nebe tai ka norejo.

Norit nuleistu galu stalvirsi? Oj... bus astrus kampas. Ojojoj.... kita stalvirsio puse negrazi.... nu ir klientas nebezino kaip ir ka bedaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 02 spalio 2015 - 17:49
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 10 02, 10:32)
Galėsiu vėliau įkelti nuotrauką.

user posted image

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 10 02, 11:19)
O kuo geras toks stalviršis? Ir kodel vadinate stalviršiu? Gal kur rašėte, nepamenu. g.gif

Nes ten ir yra stalviršis biggrin.gif Tik už durelių. Geras tuo, kad, reikalui esant, praplečiamas esamo stalviršio ilgis. Ir prietaisai ne ant akių, o ten atsidarai ir gali gaminti, nereikia traukti kombainų iš spintelių ir pan.

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2015 10 02, 11:29)
Bet tikriausia negaminote pas tuos kurie siulo pigiausiai. Daret pas tuos kurie zino ka daro..
Grazi Jusu virtuve. Pavydziu smile.gif

Gamino baldininkai su dizainerio gyslele smile.gif Kita pusė nėra negraži, o dėl aštrių kampų nelabai suprantu, jei stalviršis nenusileistų iki žemės, tai kaip tik labiau pavojingas būtų smile.gif

QUOTE(laumzirge @ 2015 10 02, 12:58)

Kadangi pas mus tas nuleistas kampas gaunasi ant siauro praėjimo, tai iš karto toks stalviršio suleidimas atkrito. Nesinori, kad kas nors susižeistų į aštrų kampą.  schmoll.gif dar paprašiau, kad ir paprastą kampuką kiek įmanoma užapvalintų.

Aišku, kad turi įspėti, bet kad ten pas mus nieko aštraus ar negražaus nėra. Stalviršio blogoji pusė tokia kaip fanera, tai ją specialiai ir dažė baltai. Esant poreikiui tikrai būtų galima ją dengti tokia pačia plokšte, kad abi pusės būtų vienodos.

O nuleistas stalviršis ir pas mus "ant" praėjimo smile.gif

QUOTE(Banti @ 2015 10 02, 14:14)
Labai graži virtuvė  drinks_cheers.gif  Aš kadangi dabar linksminuos su fasadais, tai labai smalsu ir jūsiškis  ax.gif  kaip spalva vadinas ir kokią plokštę pasirinkot?

Plokštė mdf, spalva Reinweiss 9010, jei tai ką nors sako blush2.gif

QUOTE(coco5 @ 2015 10 02, 14:17)
Oho kiek daug, net neatrodo, kad tiek daug.. ir išdrįsot iki lubų daryti?  smile.gif Pas mus 280cm ir tai  vis nepasisprendžiu atrodo labai aukštai bus... Baldininkai siūlo aukštį 225cm, tai tas liekantis pusmetris- dulkių kaupykla labai nevilioja rolleyes.gif

Na, mes gana ilgai sprendėm šitą reikalą, mano reikalavimas buvo, kad būtų DAUG vietos pasidėjimui, pradinis planas buvo daryti spinteles per abi sienas ir ne iki lubų, bet galiausiai nusprendėm, kad darant per visą vieną sieną virtuvė labiau susilies su ja.
Atsakyti
[quote=FruitCocktail,2015 10 03, 01:34]
user posted image

Labai grarzi virtuve FruitCocktail

As truputi ne i tema...
Labai grazios Jusu grindys
Kaip tik i panasia spalva dairomes, bet grindu salonuose tik galva susisuka ir vel nieko konkreciai neissirenkame smile.gif
Jei ne paslaptis kokia cia spalva ir is kur pirkote?
Cia turbut alyvuota trisluoksne parketlente
Aciuxs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 03 spalio 2015 - 17:42
Ateinu su klausimu smile.gif
Virtuve turi sandeliuka, kaip butu galima isspresti, kad neliktu sienu, o prasiplestu virtuve, bet toje vietoje ir isliktu sandeliukas, tik be blokeliu sienu:)
http://www.part.lt/i...f919bcf9381.jpg
Atsakyti