QUOTE(Monteverte @ 2015 09 20, 21:56)
O čia pritariu Aspyrinui, aš irgi šioje srityje tokia pati. Kiek man visokių piršosi, dūsavo, prie namų laukdavo, į namus lydėdavo, aš jiems galėdavau atsakyti tik draugiškumu, ne daugiau. Man pirmiausia žmogus turi būti gražus. Jis gali būti negražus milijonams, bet jei man gražus, tai viskas, vadinasi gražus ir jau tada galiu apie meilę imti galvoti
Aš irgi graži, taip man žmonės sako ir... veidrodis 

Man atrodo, kad taip yra beveik visiems - žmonės renkasi sau patrauklius žmonės, taip kad... tiesą pasakius, nesuprantu to pabrėžtinumo, kad "aš renkuosi gražius". Negi kas renkasi baisius, nuo kurių jiems bloga ar galų gale, kurie nekelia geismo? Taip, galbūt tokių yra, bet tikrai, manau, mažuma.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 20, 21:56)
Nesate visiškai teisi, nes šiandieniniame pasaulyje vyrauja tam tikri grožio standartai, tam tikri figūros, veido bruožai. Veido bruožai netgi turi tipus. Gražuolių konkursus dažniausiai laimi tam tikras tipas moterų ir pan. Tam tikras tipas tiesiog dominuoja, nes jos gražios daugeliui.
Taip, yra tam tikros grožio tendencijos, bet... Pvz., pasakykite vyrukui, kuriam patinka apvalutės moterys, kad "tikrasis grožis" yra manekeniška figūra. Jam nuo to nei šilta nei šalta, jam patrauklios kitokios, ir kitokia jam ta pati geriausia. Arba, pvz., aš esu liekna... gal net labai liekna, ir kartais girdžiu pasisakymų, kad moteris turi būti pilnesnė, pvz., dažnai ypač kokiuose forumuose ar komentaruose "vyrai ne šunys, kaulų nėėda". Tačiau vėl - savo gyvenimu patyriau kita, vyrų dėmesiu nesiskundžiau, ir daugeliui kaip tik patiko, kad esu smulkutė, liekna, kurią galima ant rankų nešioti - jiems tokios pačios pačiausios. Tiesiog yra tam tikros grožio tendencijos, o realiam gyvenime yra tikrai didesnė potraukių įvairovė, galų gale, į patrauklumą įeina daugybė sudedamųjų dalių. Kai prieinama iki bendravimo, tai veikia tiek daug subtilių niuansų, kurie realiai veikia, bet kurie nejuntami, neaprašomi, nestandartizuojami. Konkursai konkursais, bet praktiškai viskas gyviau, paprasčiau ir įvairiau. Na, man taip atrodo