Įkraunama...
Įkraunama...

vyro svetimoteriavimas internete

QUOTE(Monteverte @ 2015 09 20, 21:56)
O čia pritariu Aspyrinui, aš irgi šioje srityje tokia pati. Kiek man visokių piršosi, dūsavo, prie namų laukdavo, į namus lydėdavo, aš jiems galėdavau atsakyti tik draugiškumu, ne daugiau. Man pirmiausia žmogus turi būti gražus. Jis gali būti negražus milijonams, bet jei man gražus, tai viskas, vadinasi gražus ir jau tada galiu apie meilę imti galvoti bigsmile.gif Aš irgi graži, taip man žmonės sako ir... veidrodis flirt.gif

Man atrodo, kad taip yra beveik visiems - žmonės renkasi sau patrauklius žmonės, taip kad... tiesą pasakius, nesuprantu to pabrėžtinumo, kad "aš renkuosi gražius". Negi kas renkasi baisius, nuo kurių jiems bloga ar galų gale, kurie nekelia geismo? Taip, galbūt tokių yra, bet tikrai, manau, mažuma.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 20, 21:56)
Nesate visiškai teisi, nes šiandieniniame pasaulyje vyrauja tam tikri grožio standartai, tam tikri figūros, veido bruožai. Veido bruožai netgi turi tipus. Gražuolių konkursus dažniausiai laimi tam tikras tipas moterų ir pan. Tam tikras tipas tiesiog dominuoja, nes jos gražios daugeliui.

Taip, yra tam tikros grožio tendencijos, bet... Pvz., pasakykite vyrukui, kuriam patinka apvalutės moterys, kad "tikrasis grožis" yra manekeniška figūra. Jam nuo to nei šilta nei šalta, jam patrauklios kitokios, ir kitokia jam ta pati geriausia. Arba, pvz., aš esu liekna... gal net labai liekna, ir kartais girdžiu pasisakymų, kad moteris turi būti pilnesnė, pvz., dažnai ypač kokiuose forumuose ar komentaruose "vyrai ne šunys, kaulų nėėda". Tačiau vėl - savo gyvenimu patyriau kita, vyrų dėmesiu nesiskundžiau, ir daugeliui kaip tik patiko, kad esu smulkutė, liekna, kurią galima ant rankų nešioti - jiems tokios pačios pačiausios. Tiesiog yra tam tikros grožio tendencijos, o realiam gyvenime yra tikrai didesnė potraukių įvairovė, galų gale, į patrauklumą įeina daugybė sudedamųjų dalių. Kai prieinama iki bendravimo, tai veikia tiek daug subtilių niuansų, kurie realiai veikia, bet kurie nejuntami, neaprašomi, nestandartizuojami. Konkursai konkursais, bet praktiškai viskas gyviau, paprasčiau ir įvairiau. Na, man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 20 rugsėjo 2015 - 23:06
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 20, 23:57)
Tiesiog yra tam tikros grožio tendencijos, o realiam gyvenime yra tikrai didesnė potraukių įvairovė, galų gale, į patrauklumą įeina daugybė sudedamųjų dalių. Kai prieinama iki bendravimo, tai veikia tiek daug subtilių niuansų, kurie realiai veikia, bet kurie nejuntami, neaprašomi, nestandartizuojami. Konkursai konkursais, bet praktiškai viskas gyviau, paprasčiau ir įvairiau. Na, man taip atrodo smile.gif

Pritariu jums. Pridursiu, kad tendencijos irgi nėra kažkas pastovaus, ląikui bėgant jos kinta, kas gražu daugumai prieš 10 metų - nebėra gražu daugumai šiandien.

Kurioj čia temulėj pridėjo merginos foto krūvą gražių vyrų - ir ką - rezultate taip ir neatrinko nei vieno, gražaus visoms.
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 19, 21:23)
Bet as issakiau savo nuomone, nes kodel as tureciau imti bile kokia moteri, jei as pajegus susirasti tokia, kuri atitinka svarbiausius mano nustatytus kriterijus.

Na, arba tu gavai tą, kurios kartelė pačiam įkandama.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 20, 22:57)
Man atrodo, kad taip yra beveik visiems - žmonės renkasi sau patrauklius žmonės, taip kad... tiesą pasakius, nesuprantu to pabrėžtinumo, kad "aš renkuosi gražius". Negi kas renkasi baisius, nuo kurių jiems bloga ar galų gale, kurie nekelia geismo? Taip, galbūt tokių yra, bet tikrai, manau, mažuma.
Papildyta:
Taip, yra tam tikros grožio tendencijos, bet... Pvz., pasakykite vyrukui, kuriam patinka apvalutės moterys, kad "tikrasis grožis" yra manekeniška figūra. Jam nuo to nei šilta nei šalta, jam patrauklios kitokios, ir kitokia jam ta pati geriausia. Arba, pvz., aš esu liekna... gal net labai liekna, ir kartais girdžiu pasisakymų, kad moteris turi būti pilnesnė, pvz., dažnai ypač kokiuose forumuose ar komentaruose "vyrai ne šunys, kaulų nėėda". Tačiau vėl - savo gyvenimu patyriau kita, vyrų dėmesiu nesiskundžiau, ir daugeliui kaip tik patiko, kad esu smulkutė, liekna, kurią galima ant rankų nešioti - jiems tokios pačios pačiausios. Tiesiog yra tam tikros grožio tendencijos, o realiam gyvenime yra tikrai didesnė potraukių įvairovė, galų gale, į patrauklumą įeina daugybė sudedamųjų dalių. Kai prieinama iki bendravimo, tai veikia tiek daug subtilių niuansų, kurie realiai veikia, bet kurie nejuntami, neaprašomi, nestandartizuojami. Konkursai konkursais, bet praktiškai viskas gyviau, paprasčiau ir įvairiau. Na, man taip atrodo smile.gif

Zinoma, kad taip drinks_cheers.gif . Ir nesuprantu nei Aspyrino, nei Montevertes pabreztinumu apie ta grozi. Jei vyras bus nei kiek nepatrauklus - tai kam su juo prasideti?
Dviracio isradinet apie ta grozi nebereikia, ir taip visiems viskas aisku.
Atsakyti
As irgi su Aspyrinu ir Monteverte sutinku tik is dalies. ZINOMA, atkreipsime demesi i isoriskai issiskirianti zmogu, bet CHEMIJA man svarbiausia. tongue.gif
blyn, lietuvoje tikrai draug graziu moteru ir vyru - nu pasivaiksiokit po airija, anglija ir danija, kur nutukeles/iai gatvemis linguoja - bet susodinus pries mane penkis grazius vyrus, tipo, kiekvieno ju tureciau uzsinoreti? g.gif

tikrai ne schmoll.gif
vat cia ir sugroja ta chemija; ir is jo puses sklindanti, ir tarp musu tas uzsimezgantis cheminis-elektrinis rysys. jis gali ir randu ir brezimu daugau tureti, bet kas mane patrauks, tai ir bus butent tas jo VYRISKUMAS... naturaliai traukia tas, ko mes kazkiek neturime savy arba, priesingai, su dziaugsmu atpazistame.
Atsakyti
http://psichika.eu/b...os-saviapgaule/

Čia apie tai, kodėl kartais super gražūs žmonės mūsų netraukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2015 09 22, 07:28)
As irgi su Aspyrinu ir Monteverte sutinku tik is dalies. ZINOMA, atkreipsime demesi i isoriskai issiskirianti zmogu, bet CHEMIJA man svarbiausia.  tongue.gif
blyn, lietuvoje tikrai draug graziu moteru ir vyru - nu pasivaiksiokit po airija, anglija ir danija, kur nutukeles/iai gatvemis linguoja - bet susodinus pries mane penkis grazius vyrus, tipo, kiekvieno ju tureciau uzsinoreti?  g.gif

tikrai ne  schmoll.gif
vat cia ir sugroja ta chemija; ir is jo puses sklindanti, ir tarp musu tas uzsimezgantis cheminis-elektrinis rysys. jis gali ir randu ir brezimu daugau tureti, bet kas mane patrauks, tai ir bus butent tas jo VYRISKUMAS... naturaliai traukia tas, ko mes kazkiek neturime savy arba, priesingai, su dziaugsmu atpazistame.

Bet man ant negražaus (netaisyklingi bruožai), nestilingo, pilkokos pelės įvaizdžio net nesimezga ta chemija g.gif Aš visada pastebiu tik ryškius, išskirtinius. Aišku, nebūtinai dėl jų alpsta visos, bet esmė, kad tai išraiškingi, genetiškai apdovanoti žmonės ax.gif
Kažkokius veido trūkumus galiu atleisti tada tik labai vyriškam vyrui, tokiam bestijos tipo, žvėriui, kuris būtent patraus žvėriškumu. Bet vistiek jis tada proprocingas turi būti, bent jau labai išreikšta žandikaulio linija, jei tarkime nosis sulaužyta ar pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 22, 08:51)
Kažkokius veido trūkumus galiu atleisti tada tik labai vyriškam vyrui, tokiam bestijos tipo, žvėriui, kuris būtent patraus žvėriškumu. Bet vistiek jis tada proprocingas turi būti, bent jau labai išreikšta žandikaulio linija, jei tarkime nosis sulaužyta ar pan. ax.gif

I can't even
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 22, 08:51)
Bet man ant negražaus (netaisyklingi bruožai), nestilingo, pilkokos pelės įvaizdžio net nesimezga ta chemija g.gif Aš visada pastebiu tik ryškius, išskirtinius. Aišku, nebūtinai dėl jų alpsta visos, bet esmė, kad tai išraiškingi, genetiškai apdovanoti žmonės ax.gif

i modelius kaip tik ima nestandartinių bruožų merginas, o jų nei nestilingom, nei pilkom pelėm nepavadinsi. Lygiai taip pat klasikinių, tavo vadinamų gražių, veido bruožų žmogus gali būti pilkas (tiek vidumi, tiek išore).
kas gražu, o kas ne, formuoja atitinkami žmonės, paskleisdami žiniasklaidoje. taip pat priklauso nuo laikotarpio, pasąmoninių dalykų, regiono. o kad tamsta pasirenkate jums gražų žmogų, tai nereiškia, jog kiti, rinkdamiesi kitokius, renkasi negražius. anie tik jums negražūs.
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 22, 09:36)
i modelius kaip tik ima nestandartinių bruožų merginas, o jų nei nestilingom, nei pilkom pelėm nepavadinsi. Lygiai taip pat klasikinių, tavo vadinamų gražių, veido bruožų žmogus gali būti pilkas (tiek vidumi, tiek išore).
kas gražu, o kas ne, formuoja atitinkami žmonės, paskleisdami žiniasklaidoje. taip pat priklauso nuo laikotarpio, pasąmoninių dalykų, regiono. o kad tamsta pasirenkate jums gražų žmogų, tai nereiškia, jog kiti, rinkdamiesi kitokius, renkasi negražius. anie tik jums negražūs.

Nepagavai minties. Žinoma, kad ne su kiekvienu taisyklingų bruožų užsimegs chemija, nes jų ir pilkų būna ir visokių.
Esmė, kad man taisyklingų bruožų reikia kaip būtinos sąlygos pradžiai, o toliau jau žiūrim ką turim.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 22, 09:13)
Esmė, kad man taisyklingų bruožų reikia kaip būtinos sąlygos pradžiai, o toliau jau žiūrim ką turim.

g.gif Niekada pagal tai nesirinkčiau vyro. Ne su veido bruožais gyvent reiks, jeigu ką. Bet jeigu ieškočiau tik meilužio ar žmogaus pramogai (kaip kad Aspyrino atveju) o ne žmogaus šeimai kurti, tada jap, svarbiausia tik išvaizda būtų ir seksualinis pajėgumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 22, 10:13)
Nepagavai minties. Žinoma, kad ne su kiekvienu taisyklingų bruožų užsimegs chemija, nes jų ir pilkų būna ir visokių.

ties tuo ir baigiam.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 22, 10:28)
g.gif Niekada pagal tai nesirinkčiau vyro. Ne su veido bruožais gyvent reiks, jeigu ką. Bet jeigu ieškočiau tik meilužio ar žmogaus pramogai (kaip kad Aspyrino atveju) o ne žmogaus šeimai kurti, tada jap, svarbiausia tik išvaizda būtų ir seksualinis pajėgumas  ax.gif

Tai norit pasakyti, kad taisyklingų bruožų vyrai blogesni šeimoje biggrin.gif tai tada turiu nuvilti. Dažnai koks baisūnas daugiau iš savęs įsivaizduoja ir kaip tik savo kompleksus slepia kitus menkindamas ax.gif
Atsakyti