Įkraunama...
Įkraunama...

vyro svetimoteriavimas internete

QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 12:51)
biggrin.gif
Cia man kazkada vienas draugas patare, rinkis negrazia, tai bus istikima, nes niekam baisios nereikes biggrin.gif Bet is kitos puses, jei prasideciau su negrazia, tai as juk pats buciau neistikimas  biggrin.gif
Bet tas vidinis saves suvokimas, be grozio irgi visiskas nulis. Kaip ir Montaverte sako, draugas gal ir geras butu, bet jei lovoj nejaudintu, tai kam to reikia smile.gif

Per gyvenimą nepasisekė sutikt nei vieno žmogaus, kuris būtų negražus niekam. Paauglė buvau, turėjom kaimynę - nosytė ilga, iš veido - pasakų ragana, vaikai jos prisibijodavom. Vyras - gražus labai. Močiutei pasistebėjau, kaip toks gražus vyras tokią žmoną nusirinko. Tai ji papasakojo, kad jį daug kas atkalbinėjo ir protint bandė, o anas nuoširdžiai nesuprato, ko ji negraži, nes jam gražuolių gražuolė atrodė. Nesakė, kad gera, švelni ar kokia - sakydavo, kad jam ji labai graži.
O dėl jaudinimo lovoje - nžn, negi jums ten tik tiek ir užtenka, kad gražu pažiūrėt? Man tai dar ir akys protingos turi būt. Dzin jų spalva, jei akys protu nežiba - negražus žmogus.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 11:51)
biggrin.gif
Cia man kazkada vienas draugas patare, rinkis negrazia, tai bus istikima, nes niekam baisios nereikes biggrin.gif Bet is kitos puses, jei prasideciau su negrazia, tai as juk pats buciau neistikimas  biggrin.gif
Bet tas vidinis saves suvokimas, be grozio irgi visiskas nulis. Kaip ir Montaverte sako, draugas gal ir geras butu, bet jei lovoj nejaudintu, tai kam to reikia smile.gif

Jūsų draugas labai naivus, dar vienas egocentrikas, kuris mano, kad jam negraži moteris - niekam negraži. Kitas dalykas, svarbu ne tik tai, ko norės ar nenorės vyras, o ir tai, ko norės moteris. Šiaip tai šioje šalyje nebūtina sutikti mylėtis su kiekvienu pasisiūliusiu, tad... dar kita spraga tokios logikos - gal kaip tik toji "negraži" moteris labiau bus linkusi atsiduoti vyrams, kad pakeltų savivertę, pasijustų geidžiama? Oooo... patikėkit, manau, kokia bebūtų moteris, kiekviena gali panorėjusi gauti sekso į valias.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 22, 12:58)
Kiekvieną žmogų (na, su tam tikromis išimtimis) turi žmogus traukti, kad pradėtų su juo seksualinius-romantiškus ryšius. Tai natūralu, tai užprogramuota gamtos, ir, manau, taip sau išsirenkame genetiškai (ir nebūtinai) tinkamiausius partnerius. Bet kai kažkas pabrėžia, kad gali sau leisti gražų žmogų... - tai jau skamba keistokai, kaip su saviverte susipykusio žmogaus, kuris moterį renkasi ne sau, o kitų akims. Kiek primena herojų iš filmo "American Psycho", kuris vos ne iki apalpimo jaudinosi, kad kolegos vizitinė kortelė ant prabangesnio popieriaus ir prabangesniu šriftu, ir visur pabrėždavo savo gebėjimą įpirkti, pasiekti ir t. t. tai, kas prestižiška.

Gal skamba kažkaip baisokai, įžeidžiančiai kai kurių žmonių atžvilgiu, bet tikrai taip, manau žmonės pasąmoningai žino ką gali sau leisti ir ką ne. Tiesiog kartais, o gal net ir dažnai įvyksta priešingai. Kiek girdėjome visi istorijų, kad iš pradžių, kai pamatė savo vyrą/žmoną, pagalvojo, koks: juokingas, bjaurus, baisus ir pan. Bet su laiku apsiprato prie vaizdo ir žmogus kažkuo iš savo vidaus patraukė.
Tik vėlgi, ne pas kiekvieną ta tokia reakcija įvyksta. Kiti gi pasiūlo tik likti draugais, nes visgi niekaip neperžengs tos ribos, kad lovoje tas buvęs nepatrauklus pataps jau patraukliu ir geidžiamu.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 12:51)
biggrin.gif

Jeigu nėra vidinio savęs vertinimo, tai išoriškai gražus žmogus bus nepatrauklus, netraukiantis, atrodys šaltas, nes bus tuščias, sausas.
Bet tiek vidumi, tiek išore renkamės SAU gražų (jei norim būti su juo todėl, kad mums jis patinka, o ne todėl, kad prieš kitus pasipuikuoti - tada jau veiks kiti kriterijai), todėl sakyti, kad pas mane tai jau graži antroji pusė, o pas tave pabaisa, yra tik žiūrinčiojo subjektyvi nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 22, 12:58)
Kiekvieną žmogų (na, su tam tikromis išimtimis) turi žmogus traukti, kad pradėtų su juo seksualinius-romantiškus ryšius. Tai natūralu, tai užprogramuota gamtos, ir, manau, taip sau išsirenkame genetiškai (ir nebūtinai) tinkamiausius partnerius. Bet kai kažkas pabrėžia, kad gali sau leisti gražų žmogų... - tai jau skamba keistokai, kaip su saviverte susipykusio žmogaus, kuris moterį renkasi ne sau, o kitų akims. Kiek primena herojų iš filmo "American Psycho", kuris vos ne iki apalpimo jaudinosi, kad kolegos vizitinė kortelė ant prabangesnio popieriaus ir prabangesniu šriftu, ir visur pabrėždavo savo gebėjimą įpirkti, pasiekti ir t. t. tai, kas prestižiška.

Na bet ar ne faina paerzinti visus pavydOlius, man tai labai patinka, kai musu gvazdos specialiai tokio padaro, o tada visi runkeliai puola putotis biggrin.gif

QUOTE(vilnera @ 2015 09 22, 13:01)
Per gyvenimą nepasisekė sutikt nei vieno žmogaus, kuris būtų negražus niekam. Paauglė buvau, turėjom kaimynę - nosytė ilga, iš veido - pasakų ragana, vaikai jos prisibijodavom. Vyras - gražus labai. Močiutei pasistebėjau, kaip toks gražus vyras tokią žmoną nusirinko. Tai ji papasakojo, kad jį daug kas atkalbinėjo ir protint bandė, o anas nuoširdžiai nesuprato, ko ji negraži, nes jam gražuolių gražuolė atrodė. Nesakė, kad gera, švelni ar kokia - sakydavo, kad jam ji labai graži.
O dėl jaudinimo lovoje - nžn, negi jums ten tik tiek ir užtenka, kad gražu pažiūrėt? Man tai dar ir akys protingos turi būt. Dzin jų spalva, jei akys protu nežiba - negražus žmogus.

Na kam ir vel savaip interpretuot? Kodel isorinis zmogaus grozis negali eiti paraleliai su vidiniu groziu? Ok, tarkim kokia Leonaviciute man ziauriai grazi, bet zinau kad pagal proteli yra visiska varna, tai nors ir grazi, bet nesujaudintu, juo labiau zinant, kad ji labai slyksciai apie mano viena pazistama issireiske.

QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 22, 13:05)
Jūsų draugas labai naivus, dar vienas egocentrikas, kuris mano, kad jam negraži moteris - niekam negraži. Kitas dalykas, svarbu ne tik tai, ko norės ar nenorės vyras, o ir tai, ko norės moteris. Šiaip tai šioje šalyje nebūtina sutikti mylėtis su kiekvienu pasisiūliusiu, tad... dar kita spraga tokios logikos - gal kaip tik toji "negraži" moteris labiau bus linkusi atsiduoti vyrams, kad pakeltų savivertę, pasijustų geidžiama? Oooo... patikėkit, manau, kokia bebūtų moteris, kiekviena gali panorėjusi gauti sekso į valias.

Gali gaut sexo, bet ne su bet kuo ax.gif Buvo pas mane tokiu variantu, kai labai jau norejo, bet teko mergaite nuramint, kad sorry, net vienai nakciai nieko neisdegs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 22, 13:10)
Gal skamba kažkaip baisokai, įžeidžiančiai kai kurių žmonių atžvilgiu, bet tikrai taip, manau žmonės pasąmoningai žino ką gali sau leisti ir ką ne. Tiesiog kartais, o gal net ir dažnai įvyksta priešingai. Kiek girdėjome visi istorijų, kad iš pradžių, kai pamatė savo vyrą/žmoną, pagalvojo, koks: juokingas, bjaurus, baisus ir pan. Bet su laiku apsiprato prie vaizdo ir žmogus kažkuo iš savo vidaus patraukė.
Tik vėlgi, ne pas kiekvieną ta tokia reakcija įvyksta. Kiti gi pasiūlo tik likti draugais, nes visgi niekaip neperžengs tos ribos, kad lovoje tas buvęs nepatrauklus pataps jau patraukliu ir geidžiamu.

Šitas geras biggrin.gif
Man yra buvęs ne vienas atvejis, kada iš pirmo žvilgsnio šiaip sau, o paskui pabendravus pasirodo protingas ir gražus pasidaro, gal ir ta chemija suveikia. O būna, kad gražuolis kaip nuo katalogo, o tik prasižioja ir bėgti norisi. Aišku, nesakau, kad nebūna durnų ir baisių bei gražių ir protingų 2in1.
Šiaip didžioji dauguma yra vidutiniai. Proto turi, bet ir tobulėt yra kur. Simpatiški kažkuriai daliai žmonijos, o kažkuriai ne. Mes kažkodėl kimbam į tuos didesnius ir rečiau pasitaikančius kraštutinumus - o kam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VėjoVaikas: 22 rugsėjo 2015 - 12:22
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 22, 12:10)

Jeigu dažnai (ar retai, ar dažnokai, ar kartais, nesvarbu) matome visiškai priešingai priešingus atvejus - pvz., gražuolę su visiškai niekuo neišsiskiančiu vyruku ar gražų, sėkmingą vyrą su žmona, kuri atrodo "pilka pelytė", vadinasi, nėra kažkokių apibrėžtų taisyklių. Tad kam tokie vartotojiški apibrėžimai? Nežinau, nebent kalbėtume apie kokį kaimo japą, kuris užsimano prezidentės. Nei su ja turėtų apie ką kalbėti, nei kur nueiti kartu - bet užsimano turėti, ir tiek. Na, ar kažkokius panašius atvejus, kai žmogus užsigeidžia žmogaus, su kuriuo iš viso jokių sąlyčio taškų neturi. Bet čia, manau, tokie netipiškesni atvejai, ir čia labiau, pasakyčiau, ne "nesugebėjimas sau leisti" bet tiesiog žmonių skirtingumas, kuris užkerta kelią artimam kontaktui.
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 12:17)
Na bet ar ne faina paerzinti visus pavydOlius, man tai labai patinka, kai musu gvazdos specialiai tokio padaro, o tada visi runkeliai puola putotis biggrin.gif

Manau, atvirkščiai - tik "runkeliai" tuo geba didžiuotis. Kodėl manote, kad kažkuri forumo moteris turėtų jums pavydėti? Gražios draugės? Ar gražiai draugei jūsų? Rimtai manote, kad kažkam dėl jūsų komentarų gali kilti pavydas?
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 12:17)

Gali gaut sexo, bet ne su bet kuo  ax.gif  Buvo pas mane tokiu variantu, kai labai jau norejo, bet teko mergaite nuramint, kad sorry, net vienai nakciai nieko neisdegs smile.gif

Sekso su bet kuo niekas gauti negali.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 22, 13:31)
Manau, atvirkščiai - tik "runkeliai" tuo geba didžiuotis. Kodėl manote, kad kažkuri forumo moteris turėtų jums pavydėti? Gražios draugės? Ar gražiai draugei jūsų? Rimtai manote, kad kažkam dėl jūsų komentarų gali kilti pavydas?

O manai nepavydi? biggrin.gif Jei nekeltu pavydo, reta kuri cia taip putotusi del mano komentaru wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Senelis pasakojo, kaip turėjo reikalų su tokiu žydeliu, kurio žmona buvo be vienos akies, šluba negana to. Bet nieko tas žydas aplinkui nematė, jo žmona jam buvo gražiausia. Mano senelis kažkada prie taurelės užklausė, nu kaip tu čia, su tokia nei šiokia nei tokia gyveni... Gi gali sau leist būrį gražuolių turėt. O tas ir sako: "O kad tu turėtum mano akis, suprastum, kokia gražuolė su manim gyvena". Tai senelis daugiau ir nebeklausinėjo smile.gif

Arba močiutė irgi skėlė kartą gerą istoriją apie tokią moterį, kuri ir dabar dar gyva. Sako, tokios baisios nė su žiburiu nerasi, nosis kaip bulvė, dantys - kapliai, į priekį išvirtę, net spjaudydavosi kalbėdama. Plaukai - kaip šluotos galvą, susivėlę, draiskalai. Ką jūs manot..? Gražiausias svieto bernas ją įsižiūrėjo. Visos merginos jo norėjo, o jis tik tą baidyklę tematė. (Nežinau, gal lovoj ji kokia stebukladarė, močiutė irgi nežino biggrin.gif). Susituokė tas gražuolis su tąja Lacoste, o ji po kiek metų meilužį susirado, irgi nešpėtną. Tai josios vyras tiek pergyveno, kad net paiskorė dėl jos doh.gif O ta ir liko su antruoju.

O gal ji turėjo simetrišką bulbos nosį ir sumetriškus kaplius? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 12:35)
O manai nepavydi? biggrin.gif Jei nekeltu pavydo, reta kuri cia taip putotusi del mano komentaru wink.gif biggrin.gif

Tai jūsų savimeilė suformuoja tokį vaizdą, į forumą žmonės ateina padiskutuoti, pasiginčyti, ir kai mato progą tai padaryti, jos nepraleidžia. O jūs jau susireikšminate ir sukuriate istorijas apie tai, kaip žmonės giliai priima jūsų komentarus ir pavydi. Dėl ko jums turėtų pavydėti? Forumo charakteriui?
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 13:35)

Tavo logika sekant, iseina, kad ir tu daugeliui čia rašančių pavydi, nes turėt ne tavo nosiai? Dėl to ir prasivardžiuoji kartais, ir šiaip rašinėji bele? O tom dveim graziom draugem - markę savo kėli? Kad va, koks aš fainas ir protingas, nes net dvi gražios į mane žiūrėjo, o trečia išgvaltavot net mėgino? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 09 22, 13:45)
Tavo logika sekant,  iseina, kad ir tu daugeliui čia rašančių pavydi, nes turėt ne tavo nosiai? Dėl to ir prasivardžiuoji kartais, ir šiaip rašinėji bele? O tom dveim graziom draugem - markę savo kėli? Kad va, koks aš fainas ir protingas, nes net dvi gražios į mane žiūrėjo, o trečia išgvaltavot net mėgino? smile.gif

Ne, as cia ateinu paerzint kelias asabas ax.gif
Atsakyti