Įkraunama...
Įkraunama...

vyro svetimoteriavimas internete

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 23, 10:32)
Galima ir netgi būtina, bet kai tai sveika, vietoj ir laiku. Nes kiek teko gyvenime sutikt perdaug nuolat besididžiuojantį savo šeima žmogų, tai kaip taisyklė viduje šeimoje toli gražu ne viskas taip gražu kaip garsiai šaukiama. Kad ir Kotrynėlės pavyzdys, visam pasauliui rėkia koks vyras nuostabus ir ji pati, o kaip ji su juom elgiasi ir koks pyktis visiems iš jos sklinda tai irgi visos skaitėm doh.gif Turėjau kažkada ir kaimynę tokią panašią, galva paskausdavo klausant koks vyras ir vaikai genijai, visų galų čempionai (nors dar tik pradinukai buvo), visi kiti nė iš tolo jiems negali prilygt, o realiai tie vaikai krūpčiodavo nuo jos kiekvieno staigesnio judesio, mušami lupami buvo kiekviena pasitaikiusia proga kad tik pateisint savo nesveikas pagyras  doh.gif Todėl man susidaro vaizdas, kad tie garsiai rėkiantys apie savo laimę (turtus, grožį ir t.t.) kiekvienam ir be reikalo, turi labai daug problemų.
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Monteverte, paskutiniu puslapiu diskusija butent apie tokius zmones, kurie aprasyti siame poste. Jus jau nusivaziavote labai toli 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 23, 11:53)
Nenustebciau smile.gif

Jus turbut esat is tu X vienetiniu kolegu, kuriuos apsneka biggrin.gif , nes labai jau demesio centre megstat but ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 23, 12:42)
Papildyta:

kalba ėjo apie kolegas. Jūs gal geriau įsiskaitykite, ką? ax.gif Tai ir klausiu, kolegos tik apie orą kalbasi? Ar geriau, kai kokį vieną X aptarinėja, apkalbinėja negražiai? Jums taip labiau patiktų, jei nepatinka, kad kas pagiria savo vaikus, vyrą? smile.gif

Tarp kolegu triusikų skalbimo ir kalbų apie orą yra aibė kitų temų pokalbiams. O ir darbų tokių yra, kur nelabai lieka laiko aukštuomenės pokalbiams biggrin.gif Įdomu, kodėl jums tik tokie variantai galvoj sukasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 23 rugsėjo 2015 - 13:05
QUOTE(vilnera @ 2015 09 23, 13:43)
Apie ką ir kaip rašau forume, tai panašiai ir gyvenime. Na kaip jūs įsivaizduojat-kokiame kontekste galėčiau pult girt savo žmogų, namus, vaikus? Maždaug - draugė ar kolegė skundžiasi savuoju, o aš pradėčiau dyvytis-o va mano tai žinok ką tu, daug gersenis nei tavo?  Jei pasijuokia kuri, kad va, vyras siurprizą kokį padarė, ar dar ką - tai pasidžiaugi, gal kažką panašaus prisimeni,  bet pradėt vardint, kad o mano tai žinai, tą aną.. Nžn, taigi gyvai bendraujant-ant kaktos parašyta, kokie santykiai šeimoje. Jei geri, tai matosi, ir sakyt nereikia gal, jei nekokie - tai savo gyrimusi gali žmogų užgaut net..Panašiai ir su vaikų pasiekimais - artimiausiems jie svarbūs, džiugina, o visiems kitiems-iš kalbos nebent jei išeina.
Išvis - labai jaučiasi, kada tas pasigyrimas yra tik pasidžiaugimas - toks neerzina, smagus jis, o kada gryn gyrimasis su tikslu pasirodyt pranašesniu už kitus  - sakyčiau, erzinantis įprotis.

100 proc su viskuo drinks_cheers.gif

QUOTE(vilnera @ 2015 09 23, 14:03)
Tarp kolegu triusikų skalbimo ir kalbų apie orą yra aibė kitų temų pokalbiams. O ir darbų tokių yra, kur nelabai lieka laiko aukštuomenės pokalbiams  biggrin.gif Įdomu, kodėl jums tik tokie variantai galvoj sukasi?  g.gif

Tą patį norėjau rašyti, bet susilaikiau kažkaip. Nežinau, pas mus tai daugiausia tokios bendros temos, kuria gali kiekvienas pasisakyt, ir ištisas žvengimas iš visokių bajerių. Tik kai su kolege dviese sedėdavom, tada gal biškį apie asmeniškesnius dalykus, bet neatsimenu, kad būtų buvę kažkokie pagyrūniškumai išlindę. Ir pasibėdavodavom, ir pasidžiaugdavom.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 09 23, 13:43)
Apie ką ir kaip rašau forume, tai panašiai ir gyvenime. Na kaip jūs įsivaizduojat-kokiame kontekste galėčiau pult girt savo žmogų, namus, vaikus? Maždaug - draugė ar kolegė skundžiasi savuoju, o aš pradėčiau dyvytis-o va mano tai žinok ką tu, daug gersenis nei tavo?  Jei pasijuokia kuri, kad va, vyras siurprizą kokį padarė, ar dar ką - tai pasidžiaugi, gal kažką panašaus prisimeni,  bet pradėt vardint, kad o mano tai žinai, tą aną.. Nžn, taigi gyvai bendraujant-ant kaktos parašyta, kokie santykiai šeimoje. Jei geri, tai matosi, ir sakyt nereikia gal, jei nekokie - tai savo gyrimusi gali žmogų užgaut net..Panašiai ir su vaikų pasiekimais - artimiausiems jie svarbūs, džiugina, o visiems kitiems-iš kalbos nebent jei išeina.
Išvis - labai jaučiasi, kada tas pasigyrimas yra tik pasidžiaugimas - toks neerzina, smagus jis, o kada gryn gyrimasis su tikslu pasirodyt pranašesniu už kitus  - sakyčiau, erzinantis įprotis.

Žmonės labai skirtingi. Turėjau 2 grupiokes, kurios labai daug apie save šnekėjo, ypač apie savo tuometinius draugus/vyrus, bet jos tokios gerietės, tai niekas nieko blogo ir nemanė apie tas jų šnekas, suprantate? Aš net nebepamenu ką jos ten tiksliai pasakojo, nes labai daug pasakodavo. Na gal nebent kokia pagiežinga asmenybė, pavydėdama viską dėjosi galvą ir po to kur aprašydavo forumuose ar kam perpasakodavo, nežinau. Man regis pats žmogus sprendžia kiek jam kalbėti. Gal jos nėra nukentėję nuo tų kalbų? Gal taip kalbėdamos dar daugiau sėkmės pritraukia, kas žino?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 09 23, 13:47)
Jus turbut esat is tu X vienetiniu kolegu, kuriuos apsneka biggrin.gif , nes labai jau demesio centre megstat but ax.gif .

biggrin.gif
Nzn ar apsneka, nes siaip man visiskai dzn ant tu kolegu wink.gif Yra keli, su kuriais ir po darbo bendraujam, o visi kiti.... Nors siaip pilnai tikiu, kad yra tokiu kurie apsneka, nes jei gauna nuo manes per galva, tai matyt ir pykti laiko, arba tie "vatnikai", kurie politikoj PTP prisiziureje daug ka supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 23, 13:24)
biggrin.gif
Nzn ar apsneka, nes siaip man visiskai dzn ant tu kolegu wink.gif Yra keli, su kuriais ir po darbo bendraujam, o visi kiti.... Nors siaip pilnai tikiu, kad yra tokiu kurie apsneka, nes jei gauna nuo manes per galva, tai matyt ir pykti laiko, arba tie "vatnikai", kurie politikoj PTP prisiziureje daug ka supranta biggrin.gif

Tai jus dar ir museika blink.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 09 23, 15:06)
Tai jus dar ir museika blink.gif  biggrin.gif ?

I galva ne tik fiziskai galima duot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 23, 10:00)
Kaip žmonės mato, kad tavo vyras geras?
Nebent slaptai įstato blakę pas kolegas namuose biggrin.gif

labai paprastai - bendraujant. O ypac dar jeigu su abiem bendrauja, tai is viso nereikia nieko sakyti - santykiai matosi.

QUOTE(Monteverte @ 2015 09 23, 12:32)
Tai jūs su niekuo nekalbat? Tik slaptai internete? O gal tik apie orą nuolat su kolegomis kalbate? smile.gif

na ir koks skirtumas kaip kolegos mano vaikus ar vyra vertina? Gi ne jiems, o man su jais gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2015 09 24, 09:13)
labai paprastai - bendraujant. O ypac dar jeigu su abiem bendrauja, tai is viso nereikia nieko sakyti - santykiai matosi.
na ir koks skirtumas kaip kolegos mano vaikus ar vyra vertina? Gi ne jiems, o man su jais gyventi.

O ar visi po darbo bendrauja su kolegų šeimomis? Kas nebendrauja, tai gal todėl ir pasakojas išsamiai.
Tai ne apie jus ir kalba juk. Jūs galite kalbėti kiek pati norite. Aš pvz. taip ir tiek irgi nekalbu, bet jei kas giria savo vyrą ar vaikus, man netrukdo visiškai, kad forume dėl to reiktų net apkalbinėti ir smerkti. Man tai gali būti tik postūmis perfiltruoti savo vyras ir vaikus, pažiūrėti ar viskas gerai. Ir visai nesvarbu ar pas kolegę iš tiesų taip viskas idealu ar ne, bet juk neuždrausta siekti idealo ir to norėti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 24, 08:44)
O ar visi po darbo bendrauja su kolegų šeimomis? Kas nebendrauja, tai gal todėl ir pasakojas išsamiai.
Tai ne apie jus ir kalba juk. Jūs galite kalbėti kiek pati norite. Aš pvz. taip ir tiek irgi nekalbu, bet jei kas giria savo vyrą ar vaikus, man netrukdo visiškai, kad forume dėl to reiktų net apkalbinėti ir smerkti. Man tai gali būti tik postūmis perfiltruoti savo vyras ir vaikus, pažiūrėti ar viskas gerai. Ir visai nesvarbu ar pas kolegę iš tiesų taip viskas idealu ar ne, bet juk neuždrausta siekti idealo ir to norėti.

O kas cia forume apkalbineja ar smerkia kolegas, kurie is eiliniu savo vaiku ar vyru genijus ar profesorius pristatineja g.gif ? Kaip daug ka pasakojate jus (kad ir kazka sioje temoje apie savo grupiokes), taip ir kiti kazka papasakoja ir tiek. Ir kalba prasidejo, ne apie tai kad trukdo ar netrukdo tas pastovus gyrimasis, o minty tureta buvo, kad yra tokiu zmoniu, kurie nuolatos viskuo giriasi, kai realybe toli grazu neatitinka tu pagyru. Tokiu atveju tai sypsena kelia, ar kaip ten sakoma ''kas suniui uodega pakels, nei jis pats'' biggrin.gif .
Bet kad pasiklausius kokie ten vyrai ar vaikai , man noretusi filtruoti savuosius, tai ka as zinau g.gif biggrin.gif . Man atrodo, kiekvienas zino kas jam patinka ar nepatinka, prie ko cia ''kaip pas kitus'' g.gif .
Atsakyti
Tai jeigu savi vaikai ne muzikos/sporto/kt. čempionai, būtinai reikia vesti galbūt klausos neturintį į muzikos mokyklą, o sporto nemėgstantį į kokį futbolą. Jeigu vyras neatneša ryte kavos į lovą ir neperka Nijolės kailinių, reikia iškelti skandalą, kad visai nemyyyyyyli, nes juk Onutės Petriukas tai viską jai perka ir apšokinėja. Jeigu neturit namo kaip Jonaičiai, tai reikia imti paskolą ir užsinerti kilpą iki gyvenimo galo. Nes nu kaip. Tobulybei ribų nėra. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 24, 10:25)
Tai jeigu savi vaikai ne muzikos/sporto/kt. čempionai, būtinai reikia vesti galbūt klausos neturintį į muzikos mokyklą, o sporto nemėgstantį į kokį futbolą. Jeigu vyras neatneša ryte kavos į lovą ir neperka Nijolės kailinių, reikia iškelti skandalą, kad visai nemyyyyyyli, nes juk Onutės Petriukas tai viską jai perka ir apšokinėja. Jeigu neturit namo kaip Jonaičiai, tai reikia imti paskolą ir užsinerti kilpą iki gyvenimo galo. Nes nu kaip. Tobulybei ribų nėra.  cool.gif

Čia buvo jūsų žodis. Dėkojame, Vėjau biggrin.gif
Atsakyti