Įkraunama...
Įkraunama...

Apie depresijos šmėklą

QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 04, 19:21)
Ziurejau. Tikrai geras. Sukreciantis. Ta pacia diena dar ziurejau Salt of the earth, mane sukrete tiek pat, jei ne labiau.

jau siunciuosi cool.gif
Atsakyti
Bučkis rašė rašė ir neparašė. Atkutau truputį. Pačiu laiku. Savaitgalis baigias. Nors gal čia todėl, kad vakaras.
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2015 10 04, 20:30)
jau siunciuosi  cool.gif

dabar pagalvojau, kad gal ir mano vienas is pomegiu yra filmai. stengiuos paziuret bent jau pacius paciausius, megstu i kina eit. megstu, kad mane sukrestu, priverstu susimastyt. namie n filmu, kuriuos paziuret neturiu laiko....
Atsakyti
Rimtai, per tiek metų man jau išsivystė aukos sindromas. Mano hobis yra mąstyt apie gyvenimo prasmybes - beprasmybes. Nors, tiesą sakant, ką mąstyt ten nėra. Viskas jau seniai aišku kaip 2 x 2.
Papildyta:
Nors ne. Psichologė gal buvo teisi. Per daug aš čia save nuvertinu. Turiu juk ir daugiau hobių:
1. Gulėjimas ir nejudėjimas;
2. Lingavimas apsikabinus kelius;
3. Žiūrėjimas į vieną tašką priešais;
4. Žiūrėjimas į lubas (dažniausia irgi į 1 tašką);
5. Gulėjimas šiek tiek judant, bet užsimerkus;
6. Miegojimas;
7. Baisėjimasis ir burbėjimas visur dėl visko;
8. Mėgstu būt irzli. Viskas erzina ir užknisa, ypač rytais;
9. Dažnokai propaguoju gražių karstų ir urnų paieškas. Nors suprantu, kad man bus dzin, bet čia kaip, maždaug, mergos renkasi tą baisią užuolaidinę vestuvių suknę, taip aš gražų grabą;
10. Mąstymas apie savo bėdas neieškant sprendimo būdų.

Ar kuri iš jūsų pavežtų tokį veiklumą? Jaučiuos didžiavyrė.
Atsakyti
rašiau, rašiau ir kažkaip ištryniau. susinervinau ir neberašysiu.
filmų žiūrėjimas puikus hobis.
nagų lakavimas irgi. ir hobio neturėjimas irgi puikus hobis. aš išvis atsimenu kad tą žodį pirmą kartą išgirdau penktoje klasėje per anglų kalbos pamoką. tai pasirodė oho tai ką darau vadinasi hobis. ir aš turėjau tų hobìų. labai svarbus atradimas buvo tada. iki tol tai atrodė ką siuvinejuklijuojuskaitausiuvukarpaukuriu. o pasirodo hobiu turiu. skambėjo reikšmingai
Atsakyti
Aš mėgstu turėti pinigų. Čia irgi hobis.

Košmaras, kokia aš netikša. doh.gif
Atsakyti
Night,as turiu toki cia https://www.google.l.....TWmKBv3CyF48=
man visai geras.uk naudojau elektrini,patogiau tuo ,kad nustatai laika ir vsio-veik ka nori kol issigarins.koki tu ziurejai?del patogumo siulau pirkt elektrini,nors jis ir brangesnis bus,manau.man visa esme maisto garuose,tai gerai ismarinuot mesa,negailet prieskoniu.paprastos desreles virtos puode ir garintos skirias 100%.as siandien dariau guliasa,pridejau visokiu darzoviu,svogunu,padaza dariau su pomidoru pasta,riebalu nulis.paprastas,garatintas mesos gabalas zymiai geriau nei koks maximos kakaliukas smile.gif

o as suzinojau,kad tas debilas is tikruju debilas,gulejo durnyne,pagal viska turi vartot kazkokius vaistus,kaltas nesijaucia ,kad lauzes pas mane.ryt paprasysiu darbu vadovo,kad suorganizuotu stipresne spyna ir viska jam papasakosiu.mano bendradarbe is kart suprato ,kad esu patyrus prievarta,nors net uzsiminus nebuvau.

is prieglaudos gryzau nusiverkus,serga pats maziausias suniukas,parvo virusas,mazai sansu kad pasveiks.kai pamaciau buvau soke.pries savaite toks gyvybingas buvo,ziauriai jo gaila.labiausiai del to kad jis ten vienas,niekas nepaglosto ir nepamyluoja.gryzus geriau raminamus.
siaip man ten kaip terapija,siandien pasitaike lb energingi sunys,kurie trosko lakstymo ir mylavimu,tai ismylavau ir buckiais apdalinau visus,gryzau pavargus nuo begiojimo.yra taksu misrunas,grynai mano suo,kopija,taip skaudejo sirdi vedziojant...
Atsakyti
O greičiau išverda elektriniam ar neelektriniam?
Papildyta:
aš nžn kokį žiūrėjau. ten buvo parašyta garų puodas. lotuliukas.gif įtariu, be elektrų.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 10 04, 23:01)
O greičiau išverda elektriniam ar neelektriniam?
Papildyta:
aš nžn kokį žiūrėjau. ten buvo parašyta garų puodas.  lotuliukas.gif įtariu, be elektrų.

ant elektrinio yra nurodytas laikas kiekvienam produktui-mesai,zuviai,darzovems,plius buna indeliai ryziams ir kitoms kruopos(as jas verdu iprastai,tai man tie indeliai dzin)o paprastam as tikrinu ar jau isvire.na visom prasmem patogiau elektrinis.mes uk paprasta tefal turejom,as juo neturiu jokiu nusiskundimu,nors yra ir visokiu mandresniu.
Atsakyti
na ir ka man daryt su suns atsivezimu...bendradarbe siand pasakojo ,kad zmones kalbejo,jog reikia ir karves,ozkas atsivezt(cia del to suns kur db laiko),dauguma nepatenkintu.sako del manes laikyk ka nori,bet negarantuoju,kad niekas nepaskus,o jei paskus-bus blogai.
nu zodziu,susinervinus esu.prisisvaigau ,kad laikysiu jau greit ir ka...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 10 05, 00:05)
ant elektrinio yra nurodytas laikas kiekvienam produktui-mesai,zuviai,darzovems,plius buna indeliai ryziams ir kitoms kruopos(as jas verdu iprastai,tai man tie indeliai dzin)o paprastam as tikrinu ar jau isvire.na visom prasmem patogiau elektrinis.mes uk paprasta tefal turejom,as juo neturiu jokiu nusiskundimu,nors yra ir visokiu mandresniu.

ačiū už kansulteišn. 4u.gif reikia į kokią rimtesnę pardę pakliūt. nes, pvz., XX maxėj mačiau 1 variantą, didelėj norfoj irgi 1. mažam rimi nėr. elektrinis būtų super man, gyvenime mėsos nevirusiai. net nežinojau, kad tokių yra. nors pagalvosiu pagal kainas, kai aš tokia "gamintoja" didžioji.

man atrodo, kad mano katukas mane biškį myyyli. wub.gif kai ramiai drybsau, ateina ant rankos prigult. wub.gif ir šiaip miega visad šalia. wub.gif
kai nemiega, labiau nekenčia, nei myli. lotuliukas.gif bet vis tiek kažkiek myli. wub.gif ir snukis mano iš tos meilės net perdrėkstas.

gali būt, kad ryt jau nebegalėsiu darbe internete pasėdėt. sad.gif nors iš kitos pusės, ir dalis atsakomybės turėtų nukrist. ir, girdėjau, savininkai kelionei ruošiasi. gerai, kad susiprotėja per amžius manęs už pavadėlio nelaikyt. dėl sūnelio, tikiuos niekas nepasikeis, bet, panašu, tikrai visai kitiems reikalams jį pasikvietę buvo. ir man į ausį labai trumpai kvėpavo, kol padarė kas jam pavesta.

linkiu lengvos savaitės jums, ir sau tame tarpe. man dar pora tokių, kaip ana, ir nebepašliaužčiau visai vėl.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 10 04, 23:27)
ačiū už kansulteišn.  4u.gif reikia į kokią rimtesnę pardę pakliūt. nes, pvz., XX maxėj mačiau 1 variantą, didelėj norfoj irgi 1. mažam rimi nėr. elektrinis būtų super man, gyvenime mėsos  nevirusiai. net nežinojau, kad tokių yra. nors pagalvosiu pagal kainas, kai aš tokia "gamintoja" didžioji.

man atrodo, kad mano katukas mane biškį myyyli.  wub.gif kai ramiai drybsau, ateina ant rankos prigult.  wub.gif ir šiaip miega visad šalia.  wub.gif
kai nemiega, labiau nekenčia, nei myli.  lotuliukas.gif bet vis tiek kažkiek myli.  wub.gif  ir snukis mano iš tos meilės net perdrėkstas.

gali būt, kad ryt jau nebegalėsiu darbe internete pasėdėt. sad.gif nors iš kitos pusės, ir dalis atsakomybės turėtų nukrist. ir, girdėjau, savininkai kelionei ruošiasi. gerai, kad susiprotėja per amžius manęs už pavadėlio nelaikyt. dėl sūnelio, tikiuos niekas nepasikeis, bet, panašu, tikrai visai kitiems reikalams jį pasikvietę buvo. ir man į ausį labai trumpai kvėpavo, kol padarė kas jam pavesta.

linkiu lengvos savaitės jums, ir sau tame tarpe. man dar pora tokių, kaip ana, ir nebepašliaužčiau visai vėl.

paziurek sita http://www.e-senukai...st_tab=articles
db kaip tik akcija.as tai garu puode ir alia karbonadus darau biggrin.gif biggrin.gif elektrinis kazkokioj internetinej pardej apie 35 eurus kainuoja.
Atsakyti