QUOTE(meja82meja @ 2015 10 05, 00:05)
ant elektrinio yra nurodytas laikas kiekvienam produktui-mesai,zuviai,darzovems,plius buna indeliai ryziams ir kitoms kruopos(as jas verdu iprastai,tai man tie indeliai dzin)o paprastam as tikrinu ar jau isvire.na visom prasmem patogiau elektrinis.mes uk paprasta tefal turejom,as juo neturiu jokiu nusiskundimu,nors yra ir visokiu mandresniu.
ačiū už kansulteišn.

reikia į kokią rimtesnę pardę pakliūt. nes, pvz., XX maxėj mačiau 1 variantą, didelėj norfoj irgi 1. mažam rimi nėr. elektrinis būtų super man, gyvenime mėsos nevirusiai. net nežinojau, kad tokių yra. nors pagalvosiu pagal kainas, kai aš tokia "gamintoja" didžioji.
man atrodo, kad mano katukas mane biškį myyyli.

kai ramiai drybsau, ateina ant rankos prigult.

ir šiaip miega visad šalia.
kai nemiega, labiau nekenčia, nei myli.

bet vis tiek kažkiek myli.

ir snukis mano iš tos meilės net perdrėkstas.
gali būt, kad ryt jau nebegalėsiu darbe internete pasėdėt.

nors iš kitos pusės, ir dalis atsakomybės turėtų nukrist. ir, girdėjau, savininkai kelionei ruošiasi. gerai, kad susiprotėja per amžius manęs už pavadėlio nelaikyt. dėl sūnelio, tikiuos niekas nepasikeis, bet, panašu, tikrai visai kitiems reikalams jį pasikvietę buvo. ir man į ausį labai trumpai kvėpavo, kol padarė kas jam pavesta.
linkiu lengvos savaitės jums, ir sau tame tarpe. man dar pora tokių, kaip ana, ir nebepašliaužčiau visai vėl.