Prieš kokią savaitę rašiau poniai Karklelienei ir aš
Šitoj temoj atrodo Nijolė jos el. paštą įmetus. Atsakė labai greitai, atrodo tą pačią dieną. Tai labai prašė dėl sėklų kreiptis nuo sausio vidurio. Įtariu, dabar jie ten darbais, visokiom ataskaitom kai metų galas užsivertę. O nuo sausio vidurio pradės intensyvesnę prekybą sėklomis
Smaguma
Aš irgi laukiu pomidorų atgyjimo. Pati kolkas neturiu ką protingo pasakyti,todėl labai laukiu profių diskusijų
Sėklas vėdinu vos ne kasdiena,mintinai visas žinau ir jau mintyse dėlioju,kurioj šiltnamio vietoj, kokią veislę sodinsiu
Ir netgi pradėjau stiklainius kaupt.
Nijole,fainas tavo puslapis,geri aprašymai - čia neseniai porą dienų žiūrinėjau.
Sėklas vėdinu vos ne kasdiena,mintinai visas žinau ir jau mintyse dėlioju,kurioj šiltnamio vietoj, kokią veislę sodinsiu
Nijole,fainas tavo puslapis,geri aprašymai - čia neseniai porą dienų žiūrinėjau.
QUOTE(Chiro @ 2015 12 18, 08:49)
Smaguma
Aš irgi laukiu pomidorų atgyjimo. Pati kolkas neturiu ką protingo pasakyti,todėl labai laukiu profių diskusijų
blūdiji jau
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 12 18, 09:12)
Tai daugiau neberetinsiu - gi iš rudens susiariau plotą trečiam šiltnamiui
QUOTE(daimura @ 2015 12 18, 10:16)
Gonzikai,
klausimėlis iš gyvenimo - Black Icicle maždaug kokio aukščio? O patys vaisiai kokio dydžio?
klausimėlis iš gyvenimo - Black Icicle maždaug kokio aukščio? O patys vaisiai kokio dydžio?
na pas mane virš 2,80cm tikrai buvo....+rugpjūčio pabaigoj viršūnes apskabiau...vnž,3metrams, be vargo ,ruoškis
QUOTE(Chiro @ 2015 12 18, 09:49)
Smaguma 
Tik žvengt nereikia, aš žmogus paprastas..
*Ausma labai laukiu galiojimo info..
QUOTE(nijole0619 @ 2015 12 18, 13:22)
oficialius aprašymus galite internete rasti..savarankiškai. Bet pripažįstu, skubėjau, prie aprašymų galima dar padirbėti.. aš aprašiau pagal savo pojūčius..Tokį kiekį aprašyti nemažai laiko reikia.
ji iš laimės juokiasi
QUOTE(nijole0619 @ 2015 12 18, 13:22)
oficialius aprašymus galite internete rasti..savarankiškai. Bet pripažįstu, skubėjau, prie aprašymų galima dar padirbėti.. aš aprašiau pagal savo pojūčius..Tokį kiekį aprašyti nemažai laiko reikia
Ir oficialius ir asmeninius , visom man suprantamom kalbom esu perskaičius ne vieną ir ne du ir netgi ne tris kartus, jeigu ką
pasiilgom kaži jau? https://www.youtube....h?v=3MoQ6HpBdSw
QUOTE(Marmaledas @ 2015 12 18, 22:31)
Ot tai dėkui,užrodei ant nakties
QUOTE(Marmaledas @ 2015 12 18, 23:31)
Labukas visom
Oi jau pasiilgau pomidorų. Visai noreciau to percevydny zolty