Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai,ragaujam,kaupiam atsargas

QUOTE(Mičiko @ 2015 12 19, 20:41)
Labukas visom  4u.gif
Oi jau pasiilgau pomidorų. Visai noreciau to percevydny zolty tongue.gif

man šitas irgi įdomus bigsmile.gif nors labai jis man guglyje į eros panašus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 19 gruodžio 2015 - 21:58
QUOTE(Marmaledas @ 2015 12 18, 22:31)

Labai gražu wub.gif Pomidorai wau wub.gif Bet sezono dar nepasiilgau biggrin.gif Tik šiandien suvalgiau paskutinį. Bet tie paskutinieji seniai voliojosi lėkštėj, nieks jų nebenorėjo, nes nebeskanūs. Bet užtat visokie marmalai eina gerai, ypač su džiovintais vaisiais. Sėklų dėžikę jau keliskart pravėdinau ir, atrodo, turiu problemą: nebetelpa į šiltnamį biggrin.gif Turiu tokie senienų (nors man tai būtų naujiena), kurias norėčiau pabandyt, tik kaži, ar verta. Japoninis triufelis juodas ar buvo kam nors skanus? Jei nieks nepagirs, neauginsiu smile.gif Kažkas jį peikė, kad beskonis, nors derlingas. Ir dar domina atsiliepimai apie Tarasenko raudoną. Auginusios ir valgiusios, pagirkit arba išpeikit mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 12 20, 17:00)
Labai gražu
tik kaži, ar verta. Japoninis triufelis juodas ar buvo kam nors skanus? Jei nieks nepagirs, neauginsiu smile.gif Kažkas jį peikė, kad beskonis, nors derlingas. Auginusios ir valgiusios, pagirkit arba išpeikit  mastau.gif

Labu, man asmeniškai Juodas triufelis labai jau panašus į Juodą kriaušę (GRUŠA ČIORNAJA), vizualiai - nesiskyrė, kol neprapjoviau. Tikrai derlinga veislė, bet skonis man nepatiko, kažkoks prieskonis, skystoki. Gruša patiko ŽYMIAI labiau. Bet iš juodų buvo tikrai skanesnių veislių.
Bet tos nuomonės- skoniui draugių nėra. Gal lauke augintas Juodas triufelis bus dieviško skonio, ir auginus tik vienus metus sunku sakyti. Geriausia, kai žmogus pats išmėgina ir tikrai žinos pagal savo skonį, patinka ar ne. Linkiu sėkmės.
Atsakyti
nijole0619, ačiū už nuomonę. O koks pačios juodukų TOP3 ar TOP5 ? Juodųjų ne kažką esu auginusi. Šiemet auginau ir tikrai auginsiu Purple Russian plum, Vorlon - patiko, auginsiu turbūt, Pol Robeson - pas mane buvo beskoniai ir labai derlingi, kažkas jau tą buvo minėjęs, gal duosiu dar vieną šansą jam, Black Ukraina - skanūs, bet labai nederlingi, neauginsiu.
Atsakyti
QUOTE(Chiro @ 2015 12 18, 08:49)
Ir netgi pradėjau stiklainius kaupt.  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
nus, pomidorienės gerbiasmosiosios, ar jau pasiruošėt Kalėdoms?pomidorai jau kaba languos ir ant jeglučių? Pas mane tai dar ne, ale virtuvėj džiovintus išsikabinsiu būtinai biggrin.gif

kai tokis oras, tai jau beveik norisi eit sėt kažką g.gif ale tai negi dabar apsikraut? anksti gi, o ir su apšvietimu nekas- vargs daigai. Kaži kaip šiemet temoj su eksperimentais- kas ką įdomaus sugalvojot?
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 12 20, 17:02)
Labu, man asmeniškai Juodas triufelis labai jau panašus į Juodą kriaušę (GRUŠA ČIORNAJA), vizualiai - nesiskyrė, kol neprapjoviau. Tikrai derlinga veislė, bet skonis man nepatiko, kažkoks prieskonis, skystoki. Gruša patiko ŽYMIAI labiau. Bet iš juodų buvo tikrai skanesnių veislių.
Bet tos nuomonės- skoniui draugių nėra. Gal lauke augintas Juodas triufelis bus dieviško skonio, ir auginus tik vienus metus sunku sakyti. Geriausia, kai žmogus pats išmėgina ir tikrai žinos pagal savo skonį, patinka ar ne. Linkiu sėkmės.

mano nuomone apie ''juoda triufeli'' ta pati. turbut kitamet nebesesiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 12 20, 18:02)

Tai yra tie patys pomidorai. Ir lapai ir žiedynai, vaisiai ir t.t. Abu auginau viens šalia kito ir tyrinėjau kuo skirsis, nes labai norėjau rast skirtumų, o jų nėr. Beduinas irgi tas pats biesas.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 12 22, 19:09)
Tai yra tie patys pomidorai. Ir lapai ir žiedynai, vaisiai ir t.t. Abu auginau viens šalia kito ir tyrinėjau kuo skirsis, nes labai norėjau rast skirtumų, o jų nėr. Beduinas irgi tas pats biesas.

ir vis trys beskoniai?
Atsakyti
QUOTE(Šv. Barbora @ 2015 12 22, 19:21)
ir vis trys beskoniai?

Taip.
Atsakyti
Su Praejusiomis Sventemis visas!!!
[attachmentid=235250]

Atsakyti
Grupiokės, šiltų, jaukių švenčių!!!
Spalvingų ir derlingų 2016 metų!!

QUOTE(Riolita. @ 2015 12 20, 19:09)
[b
O koks pačios juodukų TOP3 ar TOP5 ? Juodųjų ne kažką esu auginusi. Šiemet auginau ir tikrai auginsiu Purple Russian plum, Vorlon - patiko, auginsiu turbūt, Pol Robeson - pas mane buvo beskoniai ir labai derlingi, kažkas jau tą buvo minėjęs, gal duosiu dar vieną šansą jam, Black Ukraina - skanūs, bet labai nederlingi, neauginsiu.

Sveiki,
dėl juodųjų dar pati suku galvą, bet priėjau išvadą, kad jų yra labai labai daug ir skaniausi gal dar neišragauti.
Bet jei vertinti skonį ir derlingumą iš jau ragautų:
1.Cherokee Purple
2.Carbon
3.Juodi dryžuoti
4.Zebrionok
5.Chocmato Baby
6.Black Russian
Labai patiko Black Ukraina skoniniu atžvilgiu- bet tikrai derlingumo trūko.

Pristatau savo ,,Gardžiausių derlingiausių geltonųjų- oranžinių pomidorų top 6":
1. German Orange Strawberry
2. Medovaja Kaplia
3. Santorange F1
4. Čiuchloma
5. Finik Žoltyj F1
6. Sungold F1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 27 gruodžio 2015 - 18:30