Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai,ragaujam,kaupiam atsargas

Su praėjusiomis šventėmis visas 4u.gif Kad sėklos būtų daigios ir derlius džiugintų 4u.gif
QUOTE(nijole0619 @ 2015 12 27, 18:17)
Pristatau savo ,,Gardžiausių derlingiausių geltonųjų- oranžinių pomidorų top 6":
1. German Orange Strawberry

Ir man German Orange Strawberry skaniausias, be konkurencijos. Dėl kitų, kam kokią vietą skirti, reikia gerai pagalvoti. Mano geltonųjų-oranžinių top 4:
1. German Orange Strawberry
2. Korol Sibiri
3. Orange banane
4. Lemon boy F1

Tany kalėdinis pomidoriukas wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif renkuosi iš Ebay sėklas, noriu auginti lauke, gal bandėte tokius, ar augtų mūsų sąlygom? Rusų psl. rašo kad tinka lauke ir šiltanamyje rolleyes.gif Pernai auginau Sibirskij Skorospelyj, tai labai gerai augo, noriu dabar ir kitas rūšis pabandyti ax.gif

1.Pink Tomato KOLOKOLA ROSSII-RUSSIAN BELLS
user posted image

2. IVAN KUPALA Russian Heirloom Organic Seeds(Siberian variety)
user posted image

3. Siberian Tomato ALYI MUSTANG-RED MUSTANG
user posted image

4. apie šitą nieko nerandu, tik kad aukštis 70 cm ir labai tinka koncervavimui
Red Tomato STRELKA-ARROW
user posted image

Ačiū ataskiusioms 4u.gif
Atsakyti
ivanušką ( ivan kupala) auginau- nu neypatingas jis pas mane, bent jau, buvo. Skanus, gražus, ale kad jau labai derlingas tai neužfiksavau- labiau neypatingas, sakyčiau, aladino lempa tokios formos yra, geltonas tik, jei gerai menu
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 12 29, 10:22)
Sveikos  smile.gif  renkuosi iš Ebay sėklas, noriu auginti lauke,

Laba 4u.gif
neauginau nei vieno iš tų, bet laukui aukštaūgių nesirinkčiau ax.gif Rinkčiausi ankstyvus žemaūgius 4u.gif
Atsakyti
Labai rekomenduoju Tolstyj Dzek
QUOTE(AuroraBO @ 2015 12 29, 10:22)
...renkuosi iš Ebay sėklas, noriu auginti lauke, ...

Atsakyti
Ačiū 4u.gif man jau galva susisuko nuo visų pavadinimų ir aprašymų blink.gif Dabar sąraše žemaūgiai Carica Polei ir Kleopatra, reikės įtraukti ir Tolstyi Džek 4u.gif koks skonis jo, jei auginot, ar odelė nelabai stora?
Atsakyti
Skonis - dalykas individualus. Man, tarkim, Korol Sibiri visai neskanus.
Dėl Tolstyj Džek. Odelė plona, tikrai ne storesnė nei populiarių šiltnaminių Tolstoj, Toro. Skonis (man) puikus. Minkštimas raudonas, su avietinio atspalviu, nėra skystas, bet ir ne miltingas kaip jaučiaširdžių. Sėklų daugiau nei miltinguose, bet mažiau, nei skystuose.
Apskritai, išbandžius kelias dešimtis rusiškų veislių, įspūdis sezono pabaigoj būdavo nuo visiško "feeeee..." iki "šiaip sau...." Tolstyj Džek atveju jau du sezonai - "wow!!!!"
Vienas BET. Pastebėjau, kad tarp kelių-keliolikos pasodintų kelmų yra nemaži derlingumo skirtumai; sėklas nusiėmus nuo derlingiausio, gal dar ir šiokia tokia selekcija įmanoma.
QUOTE(AuroraBO @ 2015 12 31, 09:19)
... reikės įtraukti ir Tolstyi Džek  4u.gif koks skonis jo, jei auginot, ar odelė nelabai stora?

Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 12 31, 10:19)
Ačiū 4u.gif man jau galva susisuko  nuo visų pavadinimų ir aprašymų  blink.gif Dabar sąraše žemaūgiai Carica Polei ir Kleopatra, reikės įtraukti ir Tolstyi Džek  4u.gif koks skonis jo, jei auginot, ar odelė nelabai stora?

Carica Polei- super derlinga.
Kleopatra- vaisiai ne tik labai gražūs, bet ir gero skonio, tiesa, rudeniop, kai daugybė kitų skanių vaisių, skonis nublanksta.
Atsakyti
user posted image

Visoms kuo geriausių 2016 -ųjų pomidorinių metų- kad nepaliautų džiuginti pomidorai ! 4u.gif
Atsakyti
KAD POMIDORAI STIPRŪS AUGTŲ,SVEIKUS VAISIUS BRANDINTŲ....SKONIU GOMURĮ GLOSTYTŲ...ŠEIMININKĖS ŠIRDĮ IR AKIS DŽIUGINTŲ... mirksiukas.gif SU NAUJAIS METAIS ,MERGAITĖS!!!!user posted image
Atsakyti
Pomidoringų metų

user posted image
Atsakyti
Sveikų metų

user posted image
Atsakyti