QUOTE(Pireja @ 2015 09 11, 21:25)
Gal kas praktikuojate 1-a ar max 2 didelius menesinius apsipirkimus? Jei taip, kodel taip darote, kai prie to priejote? Kokie pagrindiniai tokio apsipirkimo principai? Kaip sekasi paskirstyti pirkinius visam menesiui? Ta prasme, kaip darote, kad namiskiai visko nesuvalgytu pacia pirma savaite...
as praktikuoju. Apsiperku Lenkijoj, nes ten pigiau ir arti man. Daug produktu kuriuos perku tiesiog greitai negenda, tai ju buna, kad ir ne menesiui lieka: iv.kruopos aliejus, miltai, pienas UHT (kitokio vyras gert net negali). Tai kai pataikau, kai jiems nuolaida, tai ir imu daugiau nei menesiui, kad pakaktu. Aisku, tam reikia turet kur laikyt, tai ne visiems toks patarimas tinka. Kitus produktus saldau: daug varskes, mesos, vistienos, lenkiska balta duona (l.megstam pakepta su kiausiniu ir pienu). Nemegstu kaskart kazko pritrukus eit i parduotuve, tai man tiesog l.patogu, kai ko uzsimanau, tai ir issiimu. Is tokiu, kad greit sugestu,tai pagrinde jogurtas. Mesos vyniotinius, pyragus ir pan. pati gaminu. Taigi, pas mane nelabai gali but taip, kad pirma savaite viska suvalgyt (ka pagaminu, ka paduodu, ta ir suvalgo
QUOTE(veiducka @ 2015 09 11, 21:38)
na ziurint kaip juos sildysit. man pvz apkepinti dar skaniau nei yprastai virti
ir man taip skaniau. Daznai, kai makaronu lieka fritata pasidarau, ypac tai megstam pusryciams.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.