Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(Bekasė @ 2015 09 09, 10:14)
o tai kur problemos?
Tegul daro tai ko noretu i darba ir kitiems kartu padaro issideti. Ir nereikes raukytis.

smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 08, 19:40)
Mes kitai dienai niekada maisto šildymui nepaliekam (nebent tik išimtinais atvejais ar per šventes).

Kosmosas man čia. Nebent laiko daug yra. :hmTai vis gamini iš naujo. Aš tai laiko neturiu tiek, puodas kotletų/balandėlių/troškinio/makaronų, plovo ir t.t. drąsiai paliekamas dar vienam kartui pavalgyti, ai dar sriubos. Nesakau, kad tris dienas valgyt tą patį reikia schmoll.gif biggrin.gif , bet pav. antram kartui pasišildyt man normalu. smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytės,
Ar pirkdamos maisto produktus parduotuvėje susimąstote kodėl į pirkinių krepšelį kartais įdedate neplanuotas prekes? Šiuo metu aš baiginėju magistrantūros studijas ir analizuoju kodėl mes perkame impulsyviai. Labai man pagelbėtumėte, jei atsakytumėte į šią 14 klausimų apklausą smile.gif Gal tai padės Jums geriau apgalvoti ką pirkti ir ko ne? smile.gif Pagalbos prašau visų mamyčių, kurioms yra iki 35 metų smile.gif Iš anksto AČIŪŪŪ

http://www.surveygiz...35/baf5d37ce3b9
Atsakyti
o kodel iki 35? Kai kurios tik tada seimas kuria.
Atsakyti
QUOTE(Gazzzele @ 2015 09 10, 16:35)
Mielos mamytės,
Ar pirkdamos maisto produktus parduotuvėje susimąstote kodėl į pirkinių krepšelį kartais įdedate neplanuotas prekes? Šiuo metu aš baiginėju magistrantūros studijas ir analizuoju kodėl mes perkame impulsyviai. Labai man pagelbėtumėte, jei atsakytumėte į šią 14 klausimų apklausą smile.gif Gal tai padės Jums geriau apgalvoti ką pirkti ir ko ne? smile.gif Pagalbos prašau visų mamyčių, kurioms yra iki 35 metų smile.gif Iš anksto AČIŪŪŪ

http://www.surveygiz...35/baf5d37ce3b9

padaryta
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 09 09, 09:45)
Kosmosas man čia.  Nebent laiko daug yra.  :

To laiko kaip ir kiekvienai dirbančiai ir vaikų turinčiai moteriai yra, bet vakarykščio maisto pas mus niekas nevalgo, aš pati taip pat. Kol gamini vienus pietus pasiruoši kitai dienai, pvz. dažnai nuskutu bulves iš anksto kad rytojui tik išvirt reiktų ir pan. arba darai kotletus ( doh.gif lotuliukas.gif ) o rytojui jau kepsnius čia pat užmarinuoji- rytoj beliks tik pakepti. Taigi kas vienai kosmosas- kitai visiškai normalu.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2015 09 09, 09:45)
/makaronų, plovo ir t.t. drąsiai paliekamas dar vienam kartui pavalgyti,

Šildyti makaronai... net suvimdė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 11, 20:30)
Šildyti makaronai...  net suvimdė  doh.gif

Na nereikia sioje temoje tokiu issireiskimu. Kas liks is temos, jei viena girsis pagaminus cepelinus, o kita ant ju vems doh.gif

Gal kas praktikuojate 1-a ar max 2 didelius menesinius apsipirkimus? Jei taip, kodel taip darote, kai prie to priejote? Kokie pagrindiniai tokio apsipirkimo principai? Kaip sekasi paskirstyti pirkinius visam menesiui? Ta prasme, kaip darote, kad namiskiai visko nesuvalgytu pacia pirma savaite...
Atsakyti

na ziurint kaip juos sildysit. man pvz apkepinti dar skaniau nei yprastai virti
Atsakyti
To laiko kaip ir kiekvienai dirbančiai ir vaikų turinčiai moteriai yra, bet vakarykščio maisto pas mus niekas nevalgo, aš pati taip pat. Kol gamini vienus pietus pasiruoši kitai dienai, pvz. dažnai nuskutu bulves iš anksto kad rytojui tik išvirt reiktų ir pan. arba darai kotletus (  doh.gif  lotuliukas.gif ) o rytojui jau kepsnius čia pat užmarinuoji- rytoj beliks tik pakepti. Taigi kas vienai kosmosas- kitai visiškai normalu.
Papildyta:

tai tik įrodo, kad tu turi daug laisvo laiko ir nežinai, kaip jį panaudoti.
Eik pavemk, vargšiukė, protas suskystėjo paskui vištų subines belakstant.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2015 09 11, 21:25)

Gal kas praktikuojate 1-a ar max 2 didelius menesinius apsipirkimus? Jei taip, kodel taip darote, kai prie to priejote? Kokie pagrindiniai tokio apsipirkimo principai? Kaip sekasi paskirstyti pirkinius visam menesiui? Ta prasme, kaip darote, kad namiskiai visko nesuvalgytu pacia pirma savaite...

as praktikuoju. Apsiperku Lenkijoj, nes ten pigiau ir arti man. Daug produktu kuriuos perku tiesiog greitai negenda, tai ju buna, kad ir ne menesiui lieka: iv.kruopos aliejus, miltai, pienas UHT (kitokio vyras gert net negali). Tai kai pataikau, kai jiems nuolaida, tai ir imu daugiau nei menesiui, kad pakaktu. Aisku, tam reikia turet kur laikyt, tai ne visiems toks patarimas tinka. Kitus produktus saldau: daug varskes, mesos, vistienos, lenkiska balta duona (l.megstam pakepta su kiausiniu ir pienu). Nemegstu kaskart kazko pritrukus eit i parduotuve, tai man tiesog l.patogu, kai ko uzsimanau, tai ir issiimu. Is tokiu, kad greit sugestu,tai pagrinde jogurtas. Mesos vyniotinius, pyragus ir pan. pati gaminu. Taigi, pas mane nelabai gali but taip, kad pirma savaite viska suvalgyt (ka pagaminu, ka paduodu, ta ir suvalgo biggrin.gif

QUOTE(veiducka @ 2015 09 11, 21:38)
na ziurint kaip juos sildysit. man pvz apkepinti dar skaniau nei yprastai virti

ir man taip skaniau. Daznai, kai makaronu lieka fritata pasidarau, ypac tai megstam pusryciams.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 12, 08:01)
as praktikuoju.

Idomumo delei - kur jus pati laikote uzsipirktas negendancias atsargas? Man yra teke aptureti maistiniu kandziu dziaugsma unsure.gif Tai nuo to karto bijau pirkti dideliais kiekiais kad ir tuos pacius makaronus (suvalgome daug)... Iseitis butu laikyti sandariuose induose, bet jei uzsipirkti dideli kieki tu paciu makaronu, tai ir tu indu reikia tureti atitinkamai.
Kiek ~ kartu tenka nueiti i parduotuve tarp vaziavimu i Lenkija?
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2015 09 12, 10:28)

maistiniu kandziu dar neturejau. ka naudoju pradaryta, tai lauro lapeliai padeda. O siaip tai turiu pora dideliu plastikiniu deziu, tokiu tikrai dideliu, pirkau kadaise tipo i rusi. Tai viska be problemu sudedu. Neturint deziu manau, kad galima ir dar i maiselius sandarius idet, nemanau, kad pakenktu g.gif O cukrui ir aliejui visai nieko nereikia.
Kiek kartu siaip nueinu? Na, gal ir daznai sakyciau, nes tai viena diena duonos puse kepaliuko, kita jau kokio batono, trecia grietines, ketvirta vel donos puskepalio...... Bet cia gal greiciau is neturejimo ka veikt ar noro pasivaiksciot (gi neisiu be tikslo), nes tam pakaktu ir 1 dienos per savaite ir grizciau su mazu prekiu maiseliu, nes tikrai maza ka LT perku su dabartinem kainom.
Atsakyti