Kiek galima dėl to šildyto ir šaldyto maisto
Aš, aš šaldau sriubas

Valgom
ne tik šaldytas. 3-4 dienas ramiausiai stovi šaldytuve, nesugenda. Bet mėgstu ir kameroj keletą porcijų užšaldytos sriubos laikyti, tiems atvejams, kai nespėju. Nes vyras nori vežtis tas nelemtas sriubas į darbą kasdien.
Ir šaldau ne tik sriubas, o ir antrus patiekalus

Troškinius, kotletus, makaronus ir tt, praktiškai belen koks antras patiekalas gali būti šaldomas. Tai taip pat nereiškia, kad visa šeima valgom tik šaldytus ir atšildytus antrus. Tai reiškia, kad mėgstu turėti kameroj tokio tipo atsargų ir jas panaudotį maždaug kartą per mėnesį, būtent tam, kad vyras neitų pietaut į kavinę, jei aš kažko nepspėjau pagaminti

Nes manau, kad šaldyta sriuba ar šaldytas kotletas, yra visom prasmėm geriau, nei kavinių maistas, o pagrindinis tikslas be abejo taupymas
Dabar turbūt visom viskas aišku, kas liečia šaldymą
Gal padiskutuojam apie
Kūčių ir Kalėdų meniu, ypač įdomu taupus variantas
Šį mėnesį jau apsipirkom PL. Kažkaip labai daug išleidom, ~280 eur (dar atminusuosiu vėliau pampersus), o ir LT nemažai dapirkom. Bijau, kad išlaidos gali gautis didesnės, nei įprastai (įprastai pas mus gruodį nepadidėja)...