Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Tino @ 2015 10 06, 10:41)
Vega, o tai kur dedi tiek pieno? ar viską išgeria? na, aš jau šiek tiek pasimažinau vakar su šaltais kompresais, vis mažiau nutraukinėju po šiek tiek palikdama, tai jau gal apsimažinsiu gamybą. šiandien merginom jau ir mėsos duosiu, tai jos man visai pieno nebegers.

Su gimtadieniu tave happybday.gif

O su pienuku visaip buna, dar vis bandau kur i kamera ikist, bet buna, kad tenka ir ispilt. Siaip netaupau, suvalge, liko, pilu lauk. O pvz ryte tesuvalge 60, po gelezies jai nelindo, o 12 visus 200 supirdolino ir jei butu buteli buve tai ir dar kapotu.
QUOTE(Atisa @ 2015 10 06, 11:20)
Vega, nu nerealiai pas tave pienuko  blink.gif  thumbup.gif  kaip tu panesi tiek - ar nesveria rytais i prieki?  biggrin.gif

Zinok rytais tai lolo ferari bunu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 06, 13:06)
Kn,row apziurejau foto, taviski nebus kartais tevelio kopija? Man taip pasirode  4u.gif

Aha, matyt kad bus abu i teveli - sako antra uzejimas buna i mamytes biggrin.gif tai teks pasiimti savo likusias dvi blastutes ir tiketis kad abi bus i mama biggrin.gif visi dvynukiskai daiktai butu panaudoti antra karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 10 06, 09:35)

Mamytės, o ką jūs manote dėl rotoviruso skiepo? Antakalnyje liepė apgalvoti per šią savaitę. Aš šiaip kaip sau tau tikrai nesiskiepyčiau, niekad ir prieš gripą nesiskiepijau, bet va dėl mažųjų net nežinau...

Aš irgi Piktuke nežinau ką su tuo skiepu daryt. Visokių nuomonių išgirdau, bet tai dar labiau susuko galvą g.gif
Aš irgi nesiskiepyčiau, bet ką daryt su tuo Roto vaikui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 10 06, 13:59)
O su pienuku visaip buna, dar vis bandau kur i kamera ikist, bet buna, kad tenka ir ispilt. Siaip netaupau, suvalge, liko, pilu lauk.

aik Tu sau blink.gif man tai gaila pilstyt lauk verysad.gif vos kelis kartus po truputį esu išpylus. čia juk mano kūno produktas, aukso vertės.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 10 06, 11:41)

Su Gimtadieniu!!! 4u.gif 4u.gif Linkiu, kad si naktele butu rami smile.gif

Mes tai skiepijam visais skiepais kokie tik yra, o ta roto mano mergaitem visai patinka, ten i burnyte kazkas saldaus suleidziama, tai jos sypsuosi kai gauna jau 2 kartus gavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 10 06, 09:23)

Ruta.B, Colinoxą man rekomendavo šeimos gydytoja, aš bandžiau savaitę, na nežinau taip sutapo turbūt, kad tik blogėjo, reiškia nepadėjo:) Dabar duodu Sab simplex. Bet kiekvienas individualus, o gal jums padės, čia nežinosi. Skaičiau vieną tyrimą, kuriame nustatė, kad simetikono efektas nuo dieglių toks pat kaip placebo biggrin.gif Kažką teigiamo radau tik apie Lactobacilas reuteri, tos kur Biogajos lašiukuose, bet ir tai ne visiems padėjo.

Perėjau ir aš prie Sab simplex. Ten parašyta duoti kiekvieno maitinimo metu. O nebus kažin per dažnai. Ir kiek čia laiko duoti... kol sukaks 3 men.
Papildyta:
Tino su gimtadieniu!!!

Krown, tau kantrybės...
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 10 06, 12:41)
sveikos,

doh.gif šiąnakt mano apvalaus jubiliejaus proga merginos irgi pasistengė sugadint naktį - abiems dvi valandas akys stačios, o tėveliai esat prisimiegoję, tai davaj migdykit mus  doh.gif žodžiu, nepadovanojo jos man pačios geriausios gimtadienio dovanos - ramios nakties  verysad.gif ech, nesinori net švęst... tik gerai, kad  mmm pramušė, tai baigsis tas pms, nuo kurio visa pikta kaip širšė. 

Tino SU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif birthday.gif

Sveika, Svarstyklyte mirksiukas.gif

Mes su dukryte irgi Svarstyklės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 10 06, 18:17)
Perėjau ir aš prie Sab simplex. Ten parašyta duoti kiekvieno maitinimo metu. O nebus kažin per dažnai. Ir kiek čia laiko duoti... kol sukaks 3 men.
Papildyta:
Tino su gimtadieniu!!!

Krown, tau kantrybės...

Mano vienam vaikučiui irgi diegliai sad.gif duodam sab simplex, sesutė sakė, kad nors ir rašo duoti prieš kiekviená maitinimá, bet užtenka 4 k per diená, sakė nuo per daug gali pradėti atpilinėti. O colinox sakė ta pati veiklioji medžiaga plius gerosios bakterijos, tai noriu pamėgint šitá.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 10 06, 16:49)
aik Tu sau  blink.gif man tai gaila pilstyt lauk verysad.gif  vos kelis kartus po truputį esu išpylus. čia juk mano kūno produktas, aukso vertės.

Nu gaila, bet tai ka daryt, kur ji det? g.gif
Atsakyti
Atisa - musu karuseles vienodos thumbup.gif kaip tau batarkes laiko klausyk? lotuliukas.gif

Del tu lasiuku nuo diegliuku ir pilvo putimo - mes bandem sab simplex, infacol, babyfen tai visi mums veikia ir padeda issipurpseti, bet diegliu mes neturim tai ir nezinau ar labai jau jie padetu ax.gif bet nuo putimo pilvuko tai puikiai veikia, bet visgi apsistojom prie sab simplex, nes simetikono koncentracija ten didziausia, nei colinox, nei infacol nei pats espumizanas neturi tiek vienoje dozeje kaip sis tai galvoju vistiek ir veikia tada geriau/daugiau 4u.gif o siaip tai masazas yra pagalba didziausia tokiu atveju bent jau mums thumbup.gif
aj dar pridesiu kad tas babyfen tai baisiai eliejinis - visus buteliukus isbjauroja ir kmynais smirda tai kazkaip nefaina, po to pradejau su auksteliu jau jo duoti nes tingisi ten sveist po to doh.gif ir kaip tino sake infacol geras bet ta jo pipete kai nuolat sugirdyt reikia nepatogu kai sab simpex'a gali i misinuka suvaryt ar i piena buteliuke thumbup.gif

turim jau misinuka nuo kurio tikiuosi baigsis pilvo bedos cool.gif taigi nors tai ir labai individualu, bet gal kuriai reikes ir tokios info naujai mamytei: naudojom hipp organic misinuka ligonineje, grizom namo ir pradejo berniuka berti tai apkaltinau ta misunuka ir ji pakeiciau i hipp ha combiotic - tiko ir sis abiems, bet jau kaina.. doh.gif galvoju pabandysiu nuo brangiausio pereit prie pigiausio ir pabandem tutteli - na ir va mums jis netiko: kakutis suskystejo, pilvuka pucia, nors valgo ji labai noriai, taciau jis kazkoks nesotus - mano vaikai nuo jo keldavosi kas 2 h ir tai ne visada tiek istempdavo kai su hipp 3-4 h be problemu istempia thumbup.gif ir keistai susputodavo jis pagamintas - zodziu nelabai mums jis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 06 spalio 2015 - 17:58
Tino, su gimtadieniu 4u.gif
Ačiū Krown už info apie mišinukus, kas čia žino kada gali prireikt, geriau žinot iš anksto. Mačiau mišinuką pieno baltymo netoleruojantiems vaikams, tai ten 400 g skardinė 50 eur vaistinėj g.gif primečiau, kad į mėnesį turbūt reikia kokių vienuolikos skardinių, taip ir į bankrotą būtų galima nueit..
Dėl skiepų, mes su vyru pasiskiepijom nuo gripo. Ir skiepysim saviškę turbūt irgi nuo visko, kai bus laikas. Nors dabar antro skiepo nuo hepatito dar negavusi, dėl geltos nukėlė, nu vis dar geltona maniškė kaip kinietis koks, bet jau nyksta geltonumas.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 06, 10:09)

Del skiepu tai as isvis nieko nesuprantu- mum cia paskirti 2 kartai, per kiekviena nuo kruvos ligu ten visokiu skiepyja, as iki galo net nesigilinau nuo ko  blush2.gif mum kazkaip apsirinkimo neklausia, pasako kad reikia, ir eini. O kokie gali buti neigiami poveikiai tu skiepu, kodel kitos dvejojat ar isvis skiepyt ar ne?  4u.gif

Karusele tai as dabar ne virs lovos kabinu, bet prie lovos krasto i isore, zemai, kad ji kysotu i kambary. Tada pasodinu vaika i bb i ristumiu prie karuseles. Ji jam sukasi tada akiu lygy, ir tuos zaisliukus jis bando gaudyt. Prikabinu dar toki zaisla taip, kad ji nutraukt galetu, tai laimes buna kai agauna ir nutraukia  biggrin.gif  Nes jau gulint i ja ziuret jie kazkakip nelabi megsta. Dabar vien tik veiksmas veiksmas veiksmas galvoj  biggrin.gif  4u.gif

Matai Burbuliuk vakcina nuo Roto viruso nėra privaloma, todėl ir sprendžiam ką daryt. Ji dar ir ganėtinai brangi, anksčiau bent jau 500 Lt kainuodavo, dabar net nepasižiūrėjau. Valstybė jos nekompensuoja.

O kas liečia karuselę, tai užsakiau ir aš šiandien kažkokią iš mamas&papas serijos smile.gif pradėjo reaguot į žaislus, tai gal ir ta karuselė patiks.
Atsakyti