laba nuo ryto
dar nusimato grazus oras. Vakar tai pakankamai silta dar buvo saulekaitoj. tik i vakara vesoka.
Bandom pereiti prie vieno miego, ir kol kas visai neblogai. tiek, kad anksciau vakare uzmigt vis vien jam neiseina. Vakar vel 23 tik uzsilenke :)ziuresim, iki kiek ryte miegos.
QUOTE(Ruta.B @ 2015 10 13, 13:03)
Noriu paklausti, dėl miego lauke. Maniškė labai gerai miega lauke, gali išmiegot apie 3 valandas. Bet kai toks oras Lietuvoje ar galima taip ilgai laikyti lauke? Baisu kad neperšaltų. Man labai patogu pro duris išstumiu ir ramu:)galiu valgyt pasidaryti, namus susitvarkyti, filmą pažiūrėti:)
tikrai nesusals

joris visus miegus miegodavo lauke, kiekviena diena, nepriklausomai nuo oro. o miegodavo ir 4 ir 5 val mazesnis. Tiesa, pora kart, kai buvo -25, tai tada jau miegojo pirties salej, ten buvo -12

... Bet jei gerai aprengtas, vezimas apsaugotas nuo vejo, tai tikrai vaikiukas nesusals.
QUOTE(Atisa @ 2015 10 13, 13:06)
4 metu : mano 4.5 skaityt pradejo

atsiprasau uz nusistebejima,bet neisivaizduoju, kaip galima toki vaika maitint
vat butent , iki 4 metu. Man irgi baisu, bet ten kazkokia priklausomybe nuo papo buvo. dar ir dabar pasvaigsta apie pienuka, kai atvaziuoja (dabar jau 5 metai jai)... prisimena...
QUOTE(Lock @ 2015 10 13, 13:23)
O tai jums vaikai išmiega po 10 val? Aš čia svajoju bent apie 5 val nepertraukiamá miegá. Nuo kada grafiká pradėjot įvedinėt?
tai ismiega ir 12 val.

Tas naktinis maitinimas, cia daugiau del mano patogumo. Jei neduociau nakti misinuko, tai mazius ryte prabustu daug anskciau... nes nu, kiek gali tusciu pilvuku miegot ?

... o cia isgeria doze, ir parpia iki 9-10 val. Turiu laisvo laiko poraa valandu ryte
QUOTE(Ingbri @ 2015 10 13, 13:31)
As turiu tokį pastebėjimą, tie vaikai, kurie ima soskiukus, geriau miega naktimis, nes nuolatini zindyma atstoja soskis. Tad as uz soskiuka
pritariu. turi savo papki, ir tikro nepasigenda tada
QUOTE(Piktukė @ 2015 10 13, 20:59)
Aha, tas soskis labai gerai, bet kokia nelaimė, kai jis iškrenta iš burnytės ir vaikutis prabudęs jo neranda burnytėje...

Maniškai naktį tikrai gerai miegotš, jei ne tos pamestos soskytės, o be jų miegoti negali. Nu tai tenka kartais pavargti ir ne po kartą atsikelti soskytes atgal į burnytes grąžinti.
ismoksta gan greit pats susirast. O siaipp, turim dvi soskes. viena pas maziu, kt padeta 'zinomoj' vietoj. jei tik neranda mazius, pradeda zurzgt - paduodu kita... ir ramu...tada ramiai apciupinu, kur pamestoji, ir vel pasidedu pas save. Na, cia dar kol pats nemokejo susirast. DAbar beveik nereik padavinet.
QUOTE(Krown @ 2015 10 14, 06:38)
Karmensita - buvot apziuroje anskciau nei du menesiukai? :Del prieaugio tai jau nesinervink - pieno padauginti tikrai neimanoma ir jeigu taviske tiek valgo tai tegu ir valgo, tavo daktare kazkaip biskuciuka nusisneka...
o kodel visi taip sventai isitikine, kad jau motinos pienu maitinami vaikai negali nutukt?

tikrai gali, ir dar kaip. paziurekit kartais kokiu tikrai nutukusiu kudikiu yra...maitinami tik motinos pienu. Juk nuntunka vaikas ne del maisto rusies, o del to, kad gauna daugiau kaloriju nei jam reikia...
aciu die, tai pavieniai atvejai, kai zinda kruti ...