Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Edena @ 2015 10 14, 09:20)
mano lygiai taip pat daro!!! Irgi itariu kad nori pasikasyt, ir laisvalaikiu savo rankas grauzia, nors apziurejau dantenas atrodo neparaude... Parasyk po TA kaip kas  4u.gif

Nu va grizom. kaip gaila man ju kai bado unsure.gif nu bet nieko, gana greit nurimo, dabar parpia abu. Abu priaugo po 600gr ir 3cm. Pagal kreive viskas normoj. Nustebo daktare kad mano pana tik kas 3-4 dienas kaku daro, tai israse vaistu doh.gif . As kazkaip kiek skaitinejau tai kad vaikai gali ir 7 dienas nedaryti ir atseit normalu. Pas ja tas kakutis normalus, tikrai neuzkietejes, tai galvojau toks jau jos ritmas nu bet diskomforta tai ji jaucia tas tiesa. Jau trecioj, ketvirtoj dienoj ji daug maziau valgo, pasidaro nerami, sunkiau uzmiega, niurzga, steni, matos kad pilvuka jai raizo. Ir kai jau reik kakot tai verke rekia, kol jai iseina, ir tada ramuma. Ir suvalgyt tada jau net visus 200ml gali blink.gif Zodziu ner visai normalus pas ja sitas reikalas, tai gal ir isbandysiu tuos vaistus.

Dave irgi toki lapa su nuorodom ir sake pradet darzoves ragaut. Tai va pradesim ir mes. Siandien uzsakiau jau dubenelius su saukstukais plastmasiniais. Ziuresim kaip seksis biggrin.gif Sake kita menesi ivesim vaisius, tai manau kad kitas menuo turbut labiau patiks biggrin.gif nu bet gal dar nustebsiu rolleyes.gif

Edena, ar taviskis jau turi megstama darzove?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 14, 13:37)
Nu va grizom. kaip gaila man ju kai bado  unsure.gif  nu bet nieko, gana greit nurimo, dabar parpia abu.  Abu priaugo po 600gr ir 3cm. Pagal kreive viskas normoj. Nustebo daktare kad mano pana tik kas 3-4 dienas kaku daro, tai israse vaistu doh.gif . As kazkaip kiek skaitinejau tai kad vaikai gali ir 7 dienas nedaryti ir atseit normalu. Pas ja tas kakutis normalus, tikrai neuzkietejes, tai galvojau toks jau jos ritmas nu bet diskomforta tai ji jaucia tas tiesa. Jau trecioj, ketvirtoj dienoj ji daug maziau valgo, pasidaro nerami, sunkiau uzmiega, niurzga, steni, matos kad pilvuka jai raizo. Ir kai jau reik kakot tai verke rekia, kol jai iseina, ir tada ramuma. Ir suvalgyt tada jau net visus 200ml gali blink.gif  Zodziu ner visai normalus pas ja sitas reikalas, tai gal ir isbandysiu tuos vaistus.

Dave irgi toki lapa su nuorodom ir sake pradet darzoves ragaut. Tai va pradesim ir mes. Siandien uzsakiau jau dubenelius su saukstukais plastmasiniais. Ziuresim kaip seksis  biggrin.gif  Sake kita menesi ivesim vaisius, tai manau kad kitas menuo turbut labiau patiks  biggrin.gif  nu bet gal dar nustebsiu rolleyes.gif

Edena, ar taviskis jau turi megstama darzove?

Sveikinu istverus TA biggrin.gif as vakar zadejau taves klaust del to tustinimosi daznumo ar jai taip tinka, nes as kai vis dar misinuko paieskose tai isbandem aptamil misini nuo kurio abiems mano vaikams uzkietejo ir tik i 3-4 para pasitustino, bet stenejo ir irgi buvo irzlus paskutine diena ojojoj - tai zinok man tai nebuvo normalu, normalu buvo kad tustinasi karta per diena normaliom garstyciu spalvom ne itin skystom ismatom 4u.gif aisku, mes zymiai mazesni, tai ir tas kakio daznumas gal skirtingas g.gif nes butent, teorijoje raso kas nors ir 7 paras gali nieko nedaryt, bet vat jeigu vaikas jaucia diskomforta tai nera visai gerai ir reikia ieskoti priezasciu 4u.gif gal taviskiams irgi misinys ne itin tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 10 14, 12:46)
Sveikinu istverus TA  biggrin.gif as vakar zadejau taves klaust del to tustinimosi daznumo ar jai taip tinka, nes as kai vis dar misinuko paieskose tai isbandem aptamil misini nuo kurio abiems mano vaikams uzkietejo ir tik i 3-4 para pasitustino, bet stenejo ir irgi buvo irzlus paskutine diena ojojoj - tai zinok man tai nebuvo normalu, normalu buvo kad tustinasi karta per diena normaliom garstyciu spalvom ne itin skystom ismatom  4u.gif aisku, mes zymiai mazesni, tai ir tas kakio daznumas gal skirtingas  g.gif nes butent, teorijoje raso kas nors ir 7 paras gali nieko nedaryt, bet vat jeigu vaikas jaucia diskomforta tai nera visai gerai ir reikia ieskoti priezasciu  4u.gif  gal taviskiams irgi misinys ne itin tinka?  g.gif

Tai mano berniukas tustinasi kasdien, o mergyte tik kas 3-4 paras, o valgo dabar abu ta pati. Buvau mergytej pradejus HA misini duot, del tu pilvuko bedu, bet jokio skirtumo jis nepadare, tai grizau prie to pacio pirmo misinio ir abu dabar ta pati valgo, o tustinasi va - skirtingai. Tik tiek kad sakau, tikrai neuzkieteje pas ja, normalios konsistensijos, tik spalva tamsesne nei berniuko, ir taip nemazai pavaro, kaip uz visas 3 dienas, tai itariu kad jai tikrai nekazka ten tiek sh.. viduje laikyt tas visas dienas, bet tai kodel dazniau neiseina, nesuprantu g.gif
Atsakyti
biggrin.gif burbuliacija, kaip prajuokinai su pakutiniu sakiniu
maniske darydavo kasdien, na kartais kas antra diena, o dabar vakar padare tik 4ta diena, tai jau tikrai vargsiuke jautes,kad irzlesne nei iprastai buvo, neznau kas cia itakojo toki ilga nesitustinima.

Su sekminga TA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 10 13, 23:10)
Tik kol mokinasi kiek nervu, pora kartu jau pavyko isidet bet nesuprato kad soskio rankenele reik paleisti  ir pats issitraukia ir i dudas ...  doh.gif

Aha, būtent taip dienom oas mus ir būna biggrin.gif įsideda ir nesusipranta paleisti, o tada ant viso pasaulio supyksta, kai vėl iškrenta biggrin.gif

Na viskas, pardaviau savo 68 dydžio columbia ir turiu 74 dydžio kitą thumbup.gif super tie musumazyliai.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 10 14, 15:19)
Aha, būtent taip dienom oas mus ir būna biggrin.gif įsideda ir nesusipranta paleisti, o tada ant viso pasaulio supyksta, kai vėl iškrenta biggrin.gif

Na viskas, pardaviau savo 68 dydžio columbia ir turiu 74 dydžio kitą  thumbup.gif  super tie musumazyliai.lt smile.gif

Tai Piktuke 3 columbias pirkai? mastau.gif

Burbuliacija zinok darzoves ne kazka, nu moliugas puse velnio biggrin.gif o vakar ryzius su pienuku( labai skysta tyrele suplakiau) tai ryziai patiko krykstaudamas valge, bet tik su saukstu, paskui atsibodo zaist supyliau i buteli tai is butelio pasibjaurejo.. Tiesa tu ryziu dejau mazai ten praktiskai pienukas su ciut ryziu atskoniu:)Nu zodziu lotuliukas.gif reiskia zaisim su saukstu. Na va ir jusu meniu bus platesnis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 14 spalio 2015 - 20:01
QUOTE(Edena @ 2015 10 14, 19:59)
Tai Piktuke 3 columbias pirkai? mastau.gif

Burbuliacija zinok darzoves ne kazka, nu moliugas puse velnio biggrin.gif o vakar ryzius su pienuku( labai skysta tyrele suplakiau) tai ryziai patiko krykstaudamas valge, bet tik su saukstu, paskui atsibodo zaist supyliau i buteli tai is butelio pasibjaurejo.. Tiesa tu ryziu dejau mazai ten praktiskai pienukas su ciut ryziu atskoniu:)Nu zodziu  lotuliukas.gif reiskia zaisim su saukstu. Na va ir jusu meniu bus platesnis  thumbup.gif

Nu jo, prasides ir pas mus terliones mozones doh.gif biggrin.gif O bulves ar davei paragaut? kazkaip isivaizduoju kad bulve turetu patikt gal g.gif

Zinot kodel pirma nuo darzoviu reik pradet, o tik po to vaisius duot- nes saldziai paragaves vaikas darzoviu nebevalgys biggrin.gif Nu cia gal niekam ir nenaujiena. Bet man atrodo kazkodel kad nelabai kuris vaikas apskritai tas darzoves megsta g.gif

Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 14, 20:26)
Nu jo, prasides ir pas mus terliones mozones  doh.gif  biggrin.gif  O bulves ar davei paragaut? kazkaip isivaizduoju kad bulve turetu patikt gal g.gif

Zinot kodel pirma nuo darzoviu reik pradet, o tik po to vaisius duot- nes saldziai paragaves vaikas darzoviu nebevalgys  biggrin.gif  Nu cia gal niekam ir nenaujiena. Bet man atrodo kazkodel  kad nelabai kuris vaikas apskritai tas darzoves megsta  g.gif

Tai jau tikrai tos daržovės nevilioja vaikų. Nei mažų nei didesnių. Kaip bebūtų sėkmingų jums pirmųjų terlionių 4u.gif
Atsakyti
laba
miega dar vaikis. Vakar mano mob aukle sustreikavo, issijunge 'darbo' metu, o as nepastebejau... tai net mano pazistama, kuri pas zirgu atvaziavus buvo, skambina ir sako, - tavo joris labai verkia, ar tu cia ji taip aukleji? Islekiu lauk, o tas vargsiukas jau net uzsikukciojes sad.gif ...sake, kokias 20 min verke, Nu bet kas do suds ta chicco mob aukle doh.gif jau ji ne pirma kart taip iskrecia man, tik visad pastebedavau... o dabar tylu ramu, ir mamka ramiai sau namie buna...o kad vaikas klykia atsibudes sad.gif
tai vakar net anksciau vakare uzluzo, nes neismiegojo ne 2 valandu pietu miego.

QUOTE(Krown @ 2015 10 14, 11:30)
Na ir as tiek zinau is teorijos, kad vaikas is kruties pasiima tiek kiek nori, neikisi daugiau  ::  o jei valgus tai valgus ir bus toks miselinas, bet tai nereiskia kad nutukintas tas vaikas, juk per prievarta niekas negruda  4u.gif is buteliuku tai tikrai gali permasitinti, nes energetine verte pieno buna vienoda visa laika ir kol sotumo vaikas nepajaucia gali ryti godziai ir daugiau nei priklauso  :: bet pvz as netgi ir tokiu atveju duodu vaikui kiek nori, ten 10 ml daugiau ar maziau nesuku labai galvos, nes irgi siaip jau papildomai neigrusi kai nenori o jau kai nori vadinasi nori, atsigriebia is preitu kartu  blush2.gif

tia va, kad cia nuo vaiko priklauso. vienas ir is papo valgo be saiko, o kitas - is buteliuko valgydamas nepersivalgys. O nutukimas yra nutukimas - jei jau vaiko svoris virsija normas, ir rinkes baisulines, tai nesvarbu nuo ko nutuko, nuo pieno ar misinio. Mano joris tai nevalgus. jei jau pasisotino, tai neikisi per prievarta daugiau... na, ir aciu die... gal nebus storuliukas biggrin.gif

Papildyta:
beje, kas del darzoviu, maniskis tai jas dievina biggrin.gif pomidorai, paprikos, morkos - galetu valgyt istisai. Ir zinoma, visi vaisiai tinka... gali but gyvas tik vaisiais ir darzovem.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 10 15, 07:46)
Papildyta:
beje, kas del darzoviu, maniskis tai jas dievina biggrin.gif pomidorai, paprikos, morkos - galetu valgyt istisai. Ir zinoma, visi vaisiai tinka... gali but gyvas tik vaisiais ir darzovem.

Laina, tai mes jau zinom kad tavo vaikas neeilinis- gerai miega, darzoves megsta biggrin.gif 4u.gif Tokiu tikrai reta.

O del tos aukles tai tikrai bjauru doh.gif vargsas vaikutis unsure.gif
Dar galvojau pirkt ar nepirkt. Nu bet as tai tik bute naudociau, galvojau vakarais kai jie miega, uzdaryt duris akd nuo garsu kitame kambaryje nepabustu, bet jei verktu garsiai tai tikrai isgirstume-nedidelis tas musu butukas. tai gal net ir nepirksiu jei jos tokius ciudus krecia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 15 spalio 2015 - 09:32
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 15, 10:31)
Laina, tai mes jau zinom kad tavo vaikas neeilinis- gerai miega, darzoves megsta  biggrin.gif  4u.gif  Tokiu tikrai reta.

O del tos aukles tai tikrai bjauru doh.gif  vargsas vaikutis unsure.gif
  Dar galvojau pirkt ar nepirkt. Nu bet as tai tik bute naudociau, galvojau vakarais kai jie miega, uzdaryt duris akd nuo garsu kitame kambaryje nepabustu, bet jei verktu garsiai tai tikrai isgirstume-nedidelis tas musu butukas. tai gal net ir nepirksiu jei jos tokius ciudus krecia  doh.gif

As tai sakyciau jau ir nepirk, jei iskart apsiejot dabar apsieisit tuo labiau. Mes irgi nedideliam bute, tai labai naudojau kol buvo naujagiMio stadijoj, is baimes, kad nepaspringtu , neuZsimestu uzkloto, kad isgirst jei prades muistytis. dabar jau nebejungiu beveik, nes puikiai suveikia jos pacios garsinis signalas 😊
Bet aisku del to, kad mazas butas jei mame jau kita kalba 😊
Atsakyti
Sveikos,

Burbuliaciha tikrai neapsimoka mob aukle pirkt jei bute gyvenat, as name nemazam ir tai retai naudoju... Siaip as ja pirkau labiau del to kvepavimo sensoriaus.

Kalbejot apie soskiukus, mano mazasis labai ziaukcioja. Siaip kartais ima, bet duodu tik kai alkanas, nes jei po valgio, tai jei susiziaukcios, kas beveik garantuota, atpils iskart. doh.gif ir taip man ta soske jam jau per maza atodo, bet su didesne kokia brolis ciulpia, tai tik ikisi ir ziaukcioja.
Atsakyti