laba
miega dar vaikis. Vakar mano mob aukle sustreikavo, issijunge 'darbo' metu, o as nepastebejau... tai net mano pazistama, kuri pas zirgu atvaziavus buvo, skambina ir sako, - tavo joris labai verkia, ar tu cia ji taip aukleji? Islekiu lauk, o tas vargsiukas jau net uzsikukciojes

...sake, kokias 20 min verke, Nu bet kas do suds ta chicco mob aukle

jau ji ne pirma kart taip iskrecia man, tik visad pastebedavau... o dabar tylu ramu, ir mamka ramiai sau namie buna...o kad vaikas klykia atsibudes

tai vakar net anksciau vakare uzluzo, nes neismiegojo ne 2 valandu pietu miego.
QUOTE(Krown @ 2015 10 14, 11:30)
Na ir as tiek zinau is teorijos, kad vaikas is kruties pasiima tiek kiek nori, neikisi daugiau :: o jei valgus tai valgus ir bus toks miselinas, bet tai nereiskia kad nutukintas tas vaikas, juk per prievarta niekas negruda

is buteliuku tai tikrai gali permasitinti, nes energetine verte pieno buna vienoda visa laika ir kol sotumo vaikas nepajaucia gali ryti godziai ir daugiau nei priklauso :: bet pvz as netgi ir tokiu atveju duodu vaikui kiek nori, ten 10 ml daugiau ar maziau nesuku labai galvos, nes irgi siaip jau papildomai neigrusi kai nenori o jau kai nori vadinasi nori, atsigriebia is preitu kartu
tia va, kad cia nuo vaiko priklauso. vienas ir is papo valgo be saiko, o kitas - is buteliuko valgydamas nepersivalgys. O nutukimas yra nutukimas - jei jau vaiko svoris virsija normas, ir rinkes baisulines, tai nesvarbu nuo ko nutuko, nuo pieno ar misinio. Mano joris tai nevalgus. jei jau pasisotino, tai neikisi per prievarta daugiau... na, ir aciu die... gal nebus storuliukas
Papildyta:
beje, kas del darzoviu, maniskis tai jas dievina

pomidorai, paprikos, morkos - galetu valgyt istisai. Ir zinoma, visi vaisiai tinka... gali but gyvas tik vaisiais ir darzovem.