Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Krown @ 2015 10 22, 12:24)

Kas del pienuko begimo tai man jis nebega  unsure.gif aisku jeigu su laisva maikute vaiksciociau ir nenutraukciau daznai tai lasas kitas iskristu, bet kai nutraukineju kas 2-3 h ta piena ir bunu su liemenele tai slapia ja tikrai nevaikstau - nu del to pas mane to pieno tik desertui ir yra tiems vaikams  doh.gif

Nu zinok ne visai del to neslampa nes mazai pieno. Pas mane daug pieno niekad nebuvo, bet visa laika slapdavo. Daznai vos i vaika paziurejus pradedavo slapt krutine, arba is vienos maitinant is kitos visa laik begdavo doh.gif 4u.gif

Del to valgyt prasymo, manau irgi kad gal ne valgyt ji praso, o kazko nusiraminimui, o ciulpimas kaip Zuzla sako ir yra pagrindinis nusiraminimo budas siuo metu. Bet jei jau vemia pavalgius tai tikrai ne valgyt nori. Bandyk su soske toliau, manoji irgi ne iskart paeme, arba ieskokit kitu nuraminimo budu 4u.gif . Ziuriu ir tavo panike tampa pretenzinga unsure.gif
Atsakyti
Ačiū visisom už patarimus. Bandysiu gydytis. Lygtais neblogėja.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Seniai cia bebuvau mirksiukas.gif Pradejau darbuotis,dar visokie reikaliukai ir neiseina prisesti jau prie SM.O ir mes vyresni tai kaip ir nelabai itaikom i jusu chebra smile.gif
Paziurejau visus stebukliukus sios temutes,jau fainumas koks.Kaip greit auga ir kokie visu bruozai jau ryskeja,Grazu ir jautru...Tad uzbegau visas pasveikinti su geromis TA,kitoms palinketi greit busianciu puikiu TA ir aisku visus su praejusiu ir ateinanciais menesiadieniais. Ir kad visu vaikuciai linkiu butu sveikuciai,o kurie serga lai kuo greicau sveiksta ir jiems mes siunciam daug sveikatos balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 10 22, 12:24)

krown sita soski http://www.vaistine.....aspx?ID=340415 pabandyk nupirkt kauciukini arba toks pats apvalus kauciukinis yra 6-18 men tai irgi bus gerai jis tik didesnis, nu tikrai duodu 95 % kad neisspjaus sito biggrin.gif jis ziauriai patogus ir mano vaikas tik ji pripazino, kai ji atradau gyvenimas nusvito naujom spalvom biggrin.gif yra maximoj ir kitose pardese kur canpol yra.. kol dantuku nera tai apvalius galima paskui veliau del dantuku rekomenduoja tuos kirstais galais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 10 22, 00:36)
Beje, vakar buvau pas psichologa (nustebau, ko mus ten siunte, net ne kaip pasijauciau  biggrin.gif ),bet pasirodo cia kazkokia valstybine programa. Priklauso 2 apsilankymai iki 1.5 metu. Tai visai patiko  smile.gif papasakojo apie vaiko raida, liepe karts nuo karto duoti soske nors ir neima ( blink.gif ), papasakojo apie vyresnio vaiko galima pavyda, kaip elgtis. Dar rekomendavo dar karta perskaityti knyga "Vyrai kile is Marso, Moterys-is Veneros", ir "Vaikai kile is dangaus". Ir dar labai rekomendavo paskaitas kazkokio garsaus psichologo paklausyti ivairiomis temomis,tai sakiau reiks vakarais uzsidet ausines ir kol burzgiu paklausyt. Ji rekomendavo kaip labai neblogas ir idomias. Jei kam idomu-imesiu nuoroda.

Įmek nuorodą tų paskaitų ar bent pavardę psichologo parašyk mirksiukas.gif Jaučiu, kad man šiuo metu aktualu mirksiukas.gif
ir ačiū, kad šias knygas priminei, reiks pasiieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papūgiukė: 22 spalio 2015 - 16:59
Edena, o taviškiui tai buvo pirmas kaučiukinis čiulptukas? Aš bandžiau duoti ir kaučiukinį, tik kitos firmos, NUK, bet spjauna kaip ir silikoninius. Galvoju ar dar bandyt pirkt ir tokįsmile.gif
Afrodite, labai šilti Tavo postai, visada smagu paskaityt 4u.gif
Ruta.B, čia jau daug kas atsakė, bet ir man panašiu metu buvo sukietėjimų su paraudimais, išsprendžiau duodama tą pačią krūtį triskart iš eilės ir dar rankom pamasažavau.
Aš pritariu Burbuliacijai, kad ne nuo pieno kiekio priklauso galaktorėja. Matyt nuo užsandarinimo mirksiukas.gif Bet tai anksčiau bent kažkaip santūriai, nu dabar tai doh.gif Tikiuosi, vaikui liks pavalgyt, o kitaip matyt reiks su dviem stiklinėm prie (.) gyventi biggrin.gif
Atisa, reikės ieškot tokių naktinių, na man jie linkę patys "užlipti aukštyn" bemiegant, nes muistaus daug, tai kad neužliptų su tais visais įdėkliukais o aš ir toliau spėliosiu, šlapia čia nuo vaiko ar nuo manęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 22 spalio 2015 - 18:29
QUOTE(Karmensita @ 2015 10 22, 18:27)

Atisa, reikės ieškot tokių naktinių, na man jie linkę patys "užlipti aukštyn" bemiegant, nes muistaus daug, tai kad neužliptų su tais visais įdėkliukais o aš ir toliau spėliosiu, šlapia čia nuo vaiko ar nuo manęs smile.gif

Na man asmeniškai tai naktį jie nevarva taip labai. Kai pradedu maitinti, tada jaučiu, kad ir kitas papulis sureaguoja smile.gif pasitikrinu ar įdėkliukas vietoj (o jie gi prisiklijuoja) ir viskas susigeria jei reikia rolleyes.gif aš pirkau maitinančioms skirtus naktinukus, iš emamos. Patogūs.
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Ateinam pasisveikinti jau ir su antru dantuku blush2.gif baltuoja apacioj du grazuoliai perliukai wub.gif wub.gif

O maniskis jokio soskiaus neima doh.gif kai pyksta taip noretusi kuo nors uzkist ta burnyte biggrin.gif bet niekaip, kuo daugiau kisu, tuo labiau pyksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 22 spalio 2015 - 20:29
Labukas visoms 4u.gif

Aš irgi retokai, bet skaitau jūsų postus cool.gif

Mes irgi 4men proga po TA 64cm ir 7,4kg bei 65cm ir 7,5kg mergina praaugo brolį biggrin.gif primaitinimo neskyrė kolkas, sakė turbūt nuo 5men, tai kolkas seksiu jūsų patirtis ragaujant košes smile.gif

Apžiūrėjau albumeli, visų tokie saldainiukai mažyliai wub.gif ir jau anksčiau taip pat įmečiau savo burbulų nuotrauką ax.gif
Atisa aš sužavėta, antras dantukas thumbup.gif kasdien tikrinu savųjų burneles, kolkas nieko. Tai jums taip be vargo ir sudigs visi thumbup.gif

Edena dėkui už rekomendacija, pirksim šitą soske, labai reikia kartais kamstuko, ypač rytais smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pagalvojau, galbut yra is cio skyrelio mamyciu, kurios priekinasi tarkim NEXTo internetineje parduotuveje? Idomu, kada ten nuolaidos prasideda? Gal kas zinote blush2.gif
Jau tiek visokio gerio ten, sunkiai valdausi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2015 10 23, 00:58)
Atisa aš sužavėta, antras dantukas  thumbup.gif kasdien tikrinu savųjų burneles,  kolkas nieko.  Tai jums taip be vargo ir sudigs visi

Na, tikrai, kazkaip netiketai cia mums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 10 23, 10:15)
Na, tikrai, kazkaip netiketai cia mums  wub.gif

Atisa, tikrai kad greiti jus cia su tais dantukais bigsmile.gif thumbup.gif Saunu kad jokiu irzlumu ar verkimu del to thumbup.gif O per kiek laiko vaikams sudygsta visi dantys gal kas zinot?

P.S grazus naujas avatras mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti