Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

Man atrodo jei klinika leido startuoti, tai vadinasi bandymas buvo, bet jei nepavyko vienoj ar kitoj stadijoj , tai manyciau tas pats kas po sodinimo gauti neigiama atsakyma. Bandymas buvo, bet pastojimo ne.
Dabar esanti statistika klaidinanti.
Gal statistika turetu buti detalesne?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 09 24, 21:57)
VK čia kažką grybauja, na iš kur tokie rodikliai doh.gif tik ir girdi aplink, kad nepavyko verysad.gif ar čia tokios nelaimėlės SM sėdi, tik tos, kurioms nepavyko unsure.gif

Meškute, ačiū už perimtą didelį darbą 4u.gif kaip sakydavo mano vienas pažįstamas: "tegu dievas tau vaikais atlygina" mirksiukas.gif  4u.gif

nu kazkaip nelabai tikiu ir as blush2.gif cool.gif

oi koks grazus palinkejimas wub.gif tikiuos ir visoms mums atseikes vaikuciais wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2015 09 24, 21:58)
Man atrodo jei klinika leido startuoti, tai vadinasi bandymas buvo, bet jei nepavyko vienoj ar kitoj stadijoj , tai manyciau tas pats kas po sodinimo gauti neigiama atsakyma. Bandymas buvo, bet pastojimo ne.

na galima labai daug info išskirti tik kas tuo užsiims ?
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2015 09 24, 21:58)

Sutinku, kad tokie atvejai turi būti įtraukiami, kaip nesėkmingi. Nebūkim kaip LT klinikos, kurios skaičiuoja sėkmės procentą nuo įkėlimo. Čia gi dauguma merginų renkasi su rimtesnėm problemom, dalis kurių gali privesti prie tokių situacijų kai nėra ką kelti.
Be to, niekur statistikoj neminima, kad bandymų skaičius = transferių skaičius 4u.gif

Linkiu, kad šita temutė būtų daug sėkmingesnė už praėjusią 4u.gif Ir labai įdomu ką patys turkai mano apie tas nesėkmių bangas g.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 25, 01:57)
Sutinku, kad tokie atvejai turi būti įtraukiami, kaip nesėkmingi. Nebūkim kaip LT klinikos, kurios skaičiuoja sėkmės procentą nuo įkėlimo. Čia gi dauguma merginų renkasi su rimtesnėm problemom, dalis kurių gali privesti prie tokių situacijų kai nėra ką kelti.
Be to, niekur statistikoj neminima, kad bandymų skaičius = transferių skaičius  4u.gif

Linkiu, kad šita temutė būtų daug sėkmingesnė už praėjusią  4u.gif Ir labai įdomu ką patys turkai mano apie tas nesėkmių bangas  g.gif

Na tikrai užsienio klinikos statistikos teikia info su transferiu. Kitos net išskiria kiek pastojimu su vienu dviem embrionais... Galima statistika labai išplėsti. išdalinti metais, pagal ligas, fet ciklus ir pan. Bet turi kažkas tuo užsiimti. Nebent galima pažymėti kiek buvo ivf ne transferių. Bet įtraukti į bendrą... Ir čia ne dėl geresnių rodiklių, bet bent man tai nebeatspindėtų realios tiesos. Tiesiog jei ivf nebuvo atliktas iki galo jis neitraukiamas į bendrą. g.gif

Na bet tegu pasisako visos panos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 25 rugsėjo 2015 - 06:55
Man tik keista, kad turkai sako, jog labai mazai buna atveju, kad nebutu ka isodinti. Bet vien pas mus cia SM per viena menesi du tokie atvejai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 25, 07:13)
Ir čia ne dėl geresnių rodiklių, bet bent man tai nebeatspindėtų realios tiesos. Tiesiog jei ivf nebuvo atliktas iki galo jis neitraukiamas į bendrą. g.gif
Na bet tegu pasisako visos panos.  4u.gif

Pritariu būtent dėl to. 4u.gif nes nei nutrauktų kai nesistimuliavo, nei iki transferio nedaėjusių į statistiką netraukėm, nes tie bandymai net neturėjo galimybės baigtis nestuke.gif o ankstyvus persileidimus įtraukėm visad į statistiką ir užskaitėm kaip nepasisekusius (apart tuos, kur persileidžia vėlesniam nėštume) 4u.gif
Gal pasisakys ir kitos-tai jūsų tema, turit visos spręst. O perskaičiuot visada galima rolleyes.gif beto, keletas % ten ar šen vistiek nekeičia esmės, kad Stambulo klinikos profesionalesnės nei LT 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 09 25, 08:38)
Man tik keista, kad turkai sako, jog labai mazai buna atveju, kad nebutu ka isodinti. Bet vien pas mus cia SM per viena menesi du tokie atvejai  verysad.gif

Na tu atveju kolkas tikrai mažai... Per visą laiką kiek gyvuoja temute jų pasitaikė vos keli...
Ewilgirl siule sodinti prastos kokybės... Nors buvo sąžiningi ir pasake tiesa. Apsispręsti jie turėjo teisę.
Dar kiek pamenu satyrai buvo punkcija bet nebeliko ko sodinti pirmom dienom...
Mums kad ir gerai iki 4 paros buvo...net nesvarste galimybės isodinimo... Nes sansai nuliniai... Tai realiai ne tiek ir daug tokių situacijų.. Jos va trys ir visos skirtingos...bet sąžiningai jie... Lt net kalbos kazi ar būtų tiek ewilgirl tiek mano situacijoj kad nebus isodinimo.
Atsakyti
Merginos gal kurios naudojot ir galit parekomenduoti gerus probiotikus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 09 25, 09:39)
Merginos gal kurios naudojot ir galit parekomenduoti gerus probiotikus ? 4u.gif

Jei po antibų, tai labai geras atstatantis viską yra diflucan, bet jis receptinis. Tik jis skiriamas kad neatsirastų pienligė, o žarnynui gal geriau kitas - tikrai probiotikai. Dėl probiotikų nežinau, man jie visi vienodi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 25 rugsėjo 2015 - 08:58
QUOTE(Allivo @ 2015 09 25, 08:38)
Man tik keista, kad turkai sako, jog labai mazai buna atveju, kad nebutu ka isodinti. Bet vien pas mus cia SM per viena menesi du tokie atvejai  verysad.gif

aga, as irgi ta pati pagalvojau. ir dar kaip pacioj pradzioj sakydavo, kad turkai labai bijo hiper. o vat bent jau is cia kiek mergaiciu grizo namo del hiperstimuliacijos biggrin.gif

del statistikos.... bent jau man ji yra teisinga tokia kokia buvo.
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 09 25, 09:55)
Jei po antibų, tai labai geras atstatantis viską yra diflucan, bet jis receptinis. Tik jis skiriamas kad neatsirastų pienligė, o žarnynui gal geriau kitas - tikrai probiotikai. Dėl probiotikų nežinau, man jie visi vienodi...

Bio-Kult® Probiotikai - labai geri, kai geriau ziema tai net nesirgau persalimo ligomis ir dar visi kiti reikalai susitvarke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 25, 10:15)
aga, as irgi ta pati pagalvojau. ir dar kaip pacioj pradzioj sakydavo, kad turkai labai bijo hiper. o vat bent jau is cia kiek mergaiciu grizo namo del hiperstimuliacijos biggrin.gif

Kalbi apie Memorial 4u.gif nes Bahceci svarbiausia kiek įmanoma daugiau išstimuliuoti. Na, ir jų metodas toks, kad visad reik grįžt namo-su ar be hiper biggrin.gif
Atsakyti