Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(RositaK @ 2015 09 25, 10:36)
Kalbi apie Memorial 4u.gif nes Bahceci svarbiausia kiek įmanoma daugiau išstimuliuoti. Na, ir jų metodas toks, kad visad reik grįžt namo-su ar be hiper biggrin.gif

taip, taip. apie Memorial mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 09 25, 09:18)
Bio-Kult® Probiotikai - labai geri, kai geriau ziema tai net nesirgau persalimo ligomis ir dar visi kiti reikalai susitvarke  4u.gif

O, kokioj vaistineje jus ji pirkote : g.gif
Atsakyti
Sveikutes!!! Man labai reikalingas jusu patarimas,visai pasimetus esu. Situacija tokia- 4 ivf,nesekmingi. Man labai sunkiai stimuliuojasi folikulai. Psskutinis kartas- visiskai nutraukta stimuliacija ir pasiulymas -donorines kiausialastes. Su rezervu pas mane viskas ciki piki. Kodel nesistimuliuoja,daktarai guzcioja peciais. Tai va dilema didziule- ar ryztis donorinem,ar pabandyti turkijoj ? Nors stebuklais nebetikiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 25, 07:13)
Na tikrai užsienio klinikos statistikos teikia info su transferiu. Kitos net išskiria kiek pastojimu su vienu dviem embrionais...  Galima statistika labai išplėsti.  išdalinti metais, pagal ligas, fet ciklus ir pan. Bet turi kažkas tuo užsiimti. Nebent galima pažymėti kiek buvo ivf ne transferių.  Bet įtraukti į bendrą... Ir čia ne dėl geresnių rodiklių, bet bent man tai nebeatspindėtų realios tiesos. Tiesiog jei ivf nebuvo atliktas iki galo jis neitraukiamas į bendrą. g.gif
Na bet tegu pasisako visos panos.  4u.gif

Aš manau, kad ewilgirl teisi ir jei klinika leido startuoti, tą reikia tą bandymą skaičiuoti kaip nepavykusį IVF.
Papildyta:
QUOTE(angelas sargas @ 2015 09 25, 09:39)
Merginos gal kurios naudojot ir galit parekomenduoti gerus probiotikus ? 4u.gif

Aš naudojau salutil, labai patiko. Bet ir Linex man irgi visai gerai veikė, jei geri pagal rekomendacijas.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Allivo @ 2015 09 25, 08:38)
Man tik keista, kad turkai sako, jog labai mazai buna atveju, kad nebutu ka isodinti. Bet vien pas mus cia SM per viena menesi du tokie atvejai  verysad.gif

Aš dabar sėdžiu ir tą patį galvoju. Rašiau dar, kei Meškutei nepasisekė, kad kažkuriai mergaitei Elis sakė, kad tokių atvejų praktiškai neturim ir grąžinsim vos ne pinigus.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 09 25, 10:41)
Sveikutes!!! Man labai reikalingas jusu patarimas,visai pasimetus esu. Situacija tokia- 4 ivf,nesekmingi. Man labai sunkiai stimuliuojasi folikulai. Psskutinis kartas- visiskai nutraukta stimuliacija ir pasiulymas -donorines kiausialastes. Su rezervu pas mane viskas ciki piki. Kodel nesistimuliuoja,daktarai guzcioja peciais. Tai va dilema didziule- ar ryztis donorinem,ar pabandyti turkijoj ? Nors stebuklais nebetikiu sad.gif

Aš manau, kad visų pirma reikia išsiųsti jiems savo info ir važiuoti konsultacijai pas juos. Jie parekomenduos kokius tyrimus pasidaryti ir su tyrimais nuvyksite į pirmą konsultaciją. O ten jau spręsite kaip elgtis toliau.
Atsakyti
Tai va dilema didziule- ar ryztis donorinem,ar pabandyti turkijoj ? Nors stebuklais nebetikiu sad.gif

Aš su donorinės "mintim" važiavau į Tr, bet gydytoja pasiūlė dar išmelžt savas, nors rezervas tai niekingas. Konsultuokitės su turkais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 25, 10:39)
taip, taip. apie Memorial mirksiukas.gif

Aš neginu ir nestoju nei vienos klinikos pusen. Bet tiesiog norisi pasakyti kad klinika tikrai stengiasi be hyper ir kad būtų ką sodinti. Bet. Jie ne dievai. O gaila...

Dėl statistikos ir to kad leido startuoti... Nu aš manau teisingiausia rašyti šalia kiek buvo ivf bet nebuvo transferio. Ivf statistika rodo pastojimo procentą. Nu o kaip galima skaičiuoti jei nebuvo isodinimo... Mes skaičiuojam koks procentas po įkėlimo pastojo. O ne kiek ivf dare.. Bus mergaičių kurioms gal nesistimuliuos ir nutrauks stimuliacija... Bus gal kažkam padarys ivf nepavyks ir turės snaiguciu kurios neatšils tai ir skaičiuoti į bendrą? Nors ir nebuvo įsodinimo? Aš manau kad vistik reikia sėkmės procentą skaičiuoti nuo įvykusių transferių kad matytųsi kokia reali sėkmė po isodinimo.
O kam nepavyko daeiti iki transferio tai galima pažymėti kaip neįvykusi ivf.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 25 rugsėjo 2015 - 10:42
jei galima ir as savo nuomone parasysiu blush2.gif manau statistika turetu but su isodinimu ax.gif o po visom statistikom galima parasyt sakini (kaip ir apie anoniminius bandymus), kad tiek ir tiek mergaiciu pradeta stimuliacija, bet nebuvo ka sodint , netraukiant i statistika g.gif juk vis tiek prie kiekvienos mergaites parasyta kad ar nesistimuliavo, ar neaugo iki blastu, ar nustojo augti ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 09 25, 11:41)
jei galima ir as savo nuomone parasysiu  blush2.gif  manau statistika turetu but su isodinimu  ax.gif o po visom statistikom galima parasyt sakini (kaip ir apie anoniminius bandymus), kad tiek ir tiek mergaiciu pradeta stimuliacija, bet nebuvo ka sodint , netraukiant i statistika g.gif juk vis tiek prie kiekvienos mergaites parasyta kad ar nesistimuliavo, ar neaugo iki blastu, ar nustojo augti ir pan  g.gif

Na čia viskas priklauso nuo to, ką norime žinoti. Manau forumietėms yra aktualus bendras rezultatas (gi skaičiuojame sau, o ne klinikai), t.y. iš tų, kurie pradėjo kelią IVF TR, kiek baigėsi sėkme. Na bent jau man tai yra aktuali info, nežinau kaip kitoms, spręskit... g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 09 25, 10:41)
O, kokioj vaistineje jus ji pirkote  : g.gif

E-farma Kalvarijų g. 168, Vilnius
Brangus bet ten ieina daug probiotiku rusiu
Papildyta:

Mano buvo analogiska situacija, tik IVF'u daugiau apturejau doh.gif
Memorial taip pat isaugo tik 5 is kuriu 4 buvo superines kokybes thumbup.gif Iki tol LV ir LT likdavo 1-2 ir labai silpnos. Esme tame kad ju embriologai zymiai geresni todel ir keliu pakaktu nestuke.gif
Atsakyti
Merginos, aš čia ne į temą, bet ar žinote, kad LT yra vaisingumo klinika "Medicinos biotechnologijų centras"???
Man tai buvo naujiena.
Ir jie daro kažką panašaus kaip gimdos nuotrauka, bet moderniau su kažkokiomis putomis, nereikia rentgeno spindulių.
Pasiskaitymui:

http://medbio.center...rijos-salygomis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 25 rugsėjo 2015 - 13:50
QUOTE(rneringa @ 2015 09 25, 14:47)
Merginos, aš čia ne į temą, bet ar žinote, kad LT yra vaisingumo klinika "Medicinos biotechnologijų centras"???
Man tai buvo naujiena.

aš žinau 4u.gif , ten lankausi lygiagrečiai TR, foliukų stebėjimui prieš FET ir nėštumo priežiūrai pradžioje, kol nenutiko nelaimė, geros kainos, man patogi vieta, nerašiau nieko, nes dar kas pagalvos, kad reklamuoju 4u.gif
Embriologė Živilė Gudlevičienė, dirbo ilgą laiką pas Bogdanskienę, dabar savo įkūrė kaip supratau
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 09 25, 14:50)
aš žinau  4u.gif , ten lankausi lygiagrečiai TR, foliukų stebėjimui prieš FET ir nėštumo priežiūrai pradžioje, kol nenutiko nelaimė, geros kainos, man patogi vieta, nerašiau nieko, nes dar kas pagalvos, kad reklamuoju  4u.gif
Embriologė Živilė Gudlevičienė, dirbo ilgą laiką pas Bogdanskienę, dabar savo įkūrė kaip supratau

Jo aš ir zinau. Faina kad atsiliepimai geri.

Bet su tom putom gn tik echo foto buna g.gif
Atsakyti