QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 25, 07:13)
Na tikrai užsienio klinikos statistikos teikia info su transferiu. Kitos net išskiria kiek pastojimu su vienu dviem embrionais... Galima statistika labai išplėsti. išdalinti metais, pagal ligas, fet ciklus ir pan. Bet turi kažkas tuo užsiimti. Nebent galima pažymėti kiek buvo ivf ne transferių. Bet įtraukti į bendrą... Ir čia ne dėl geresnių rodiklių, bet bent man tai nebeatspindėtų realios tiesos. Tiesiog jei ivf nebuvo atliktas iki galo jis neitraukiamas į bendrą.

Na bet tegu pasisako visos panos.
Aš manau, kad ewilgirl teisi ir jei klinika leido startuoti, tą reikia tą bandymą skaičiuoti kaip nepavykusį IVF.
Papildyta:
QUOTE(angelas sargas @ 2015 09 25, 09:39)
Merginos gal kurios naudojot ir galit parekomenduoti gerus probiotikus ?
Aš naudojau salutil, labai patiko. Bet ir Linex man irgi visai gerai veikė, jei geri pagal rekomendacijas....
Papildyta:
QUOTE(Allivo @ 2015 09 25, 08:38)
Man tik keista, kad turkai sako, jog labai mazai buna atveju, kad nebutu ka isodinti. Bet vien pas mus cia SM per viena menesi du tokie atvejai
Aš dabar sėdžiu ir tą patį galvoju. Rašiau dar, kei Meškutei nepasisekė, kad kažkuriai mergaitei Elis sakė, kad tokių atvejų praktiškai neturim ir grąžinsim vos ne pinigus....
Papildyta:
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 09 25, 10:41)
Sveikutes!!! Man labai reikalingas jusu patarimas,visai pasimetus esu. Situacija tokia- 4 ivf,nesekmingi. Man labai sunkiai stimuliuojasi folikulai. Psskutinis kartas- visiskai nutraukta stimuliacija ir pasiulymas -donorines kiausialastes. Su rezervu pas mane viskas ciki piki. Kodel nesistimuliuoja,daktarai guzcioja peciais. Tai va dilema didziule- ar ryztis donorinem,ar pabandyti turkijoj ? Nors stebuklais nebetikiu
Aš manau, kad visų pirma reikia išsiųsti jiems savo info ir važiuoti konsultacijai pas juos. Jie parekomenduos kokius tyrimus pasidaryti ir su tyrimais nuvyksite į pirmą konsultaciją. O ten jau spręsite kaip elgtis toliau.