Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 25, 15:07)
Jo aš ir zinau. Faina kad atsiliepimai geri.

Bet su tom putom gn tik echo foto buna  g.gif

dėl GN nežinau, bet pas juos kiek žinau spermos tyrimai labai tikslūs
aš lankausi pas Rogalskį, jis irgi dirbęs pas Bogdanskienę
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 09 25, 14:50)
Embriologė Živilė Gudlevičienė, dirbo ilgą laiką pas Bogdanskienę, dabar savo įkūrė kaip supratau

Ji ir BAK dirbo. O gal ir dabar dirba. Siaip ji vaisingumo gydytoju bake ivardijama kaip geriausia embriologe lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 25, 15:07)
Jo aš ir zinau. Faina kad atsiliepimai geri.

Bet su tom putom gn tik echo foto buna  g.gif

O aš galvojau, kad ta nuotrauka panaši kaip rentgeno, bet matyt klydau g.gif.
Pasirodo, kad jūs daugelis žinot apie tą kliniką, čia tik aš iš medžio iškritusi..
Atsakyti
Pritariu Nuojautai. Statistika vedam sau,kad matytumėme realia padėtį,ir padetumeme apsispresti planuojančioms 4u.gif galime turėti du skaičiukus, bendra ivf skaičių ir ivf skaičių su sodinimais.

Aive, koks protokolas Jums buvo taikytas?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 22, 22:33)
Nugi faina!

Kodėl manai reiks vėl lp?

As jau ant LT zemeles, atleiskit kad taip ilgsi neatsakiau blush2.gif
Semra paskyre HSG, nors ir turejau lp ir histero vaizdo irasa. Sake po plastines operacijos nesu darius hsg ir nori paziureti kaip viskas atrodo. Is esmes su ja nesigincyjau ir nuvaziavau pasidaryti hsg. Ja ivertine pasakys ka man toliau daryti, nes man lapkriti numatyta histero su injury. Kadangi pas juos dabar sventes, tai atsakyma duos kita savaite. Nebelabai noreciau kokiu proceduru... Atvirai pasakius man jau pabodo tos narkozes ir ligonines doh.gif

QUOTE(Judesiuke @ 2015 09 23, 11:02)
Kiek uz HSG sumokejot ?  smile.gif

Mokejau 370 lyru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 25 rugsėjo 2015 - 14:46
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 25, 15:24)
Ji ir BAK dirbo. O gal ir dabar dirba. Siaip ji vaisingumo gydytoju bake ivardijama kaip geriausia embriologe lietuvoje.

Jeigu neklystu Bake dirba kita Živilė,Čerkienė berods,ji Vk seniau dirbo,bet jos abi geros 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 25 rugsėjo 2015 - 15:27
labas vakaras visoms 4u.gif

tikiuosi mane priimsit i savo bureli blush2.gif nesekmingi IVF Lietuvoje priverte ir mane po truputi krautis lagamina i TR... dabar reikia issirinkti klinika , man Bahceci priimtiniau, del to kad kalbu italiskai, bet mano AMH 2.3 ,o ten tik su dideliu rezervu mergaites lankosi,ka patarsit? g.gif kita savaite dar pas genetikus su vyru leksim, o per sita ivf prisileidau Imunoglobulino ir fraxiparine, ar tie vaistai gali iskreipti genetinius tyrimus, as galvoju kad nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2015 09 25, 10:41)
Sveikutes!!! Man labai reikalingas jusu patarimas,visai pasimetus esu. Situacija tokia- 4 ivf,nesekmingi. Man labai sunkiai stimuliuojasi folikulai. Psskutinis kartas- visiskai nutraukta stimuliacija ir pasiulymas -donorines kiausialastes. Su rezervu pas mane viskas ciki piki. Kodel nesistimuliuoja,daktarai guzcioja peciais. Tai va dilema didziule- ar ryztis donorinem,ar pabandyti turkijoj ? Nors stebuklais nebetikiu sad.gif

Sveikute.Musu panasi irgi situacija,net su dideliom dozem vaistu stimuliuodavosi sunkiai labai,buvo ir tokia situacija kad buvo tik likes vienas ir lb.prastas ir pan.Man Embrions jau siule donorines,nors embrioniukai buvo alia geri bet nebuvo kibimo,po keliu metu jau ir VK pradejo sakyt kad pas mane nekokybiskos ir prastos kiausialastes ir t.t. ir kad man reikia i Latvija ar Lenkija vykti ir bandyt su donorinem kiausialastem.Nuvykom i Memorial Stambule,as ten visiems ausys visa laika uziau su klausimu ar tikrai mano kiausialastes prastos,oi auga tik tiek matyt del to kad kiausialastes prastos.Pries isodinima kalbejom su embriologu ir jis sake kad normalios mano kiausialastes.Ir 5 dienai turejo 2 blastutes ir 1 morula,kurios net nesalde.Siuo metu auginu turku deka 6.5 men.sunelio.
Tad siulyciau visdelto konsultuoti Turkijoje 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Esu naujokė, tačiau labai noriu pasidalinti savo problema. Su vyru pradėjom planuoti vaikelį 2014m birzelio men. kol kas nieko. Vyras vazinejo, todėl jo nebuvo pastoviai (pasimatydavom tik savaitgaliais) nuo 2015m intensyviau pradejom galvoti ir gaminti tik nuo balandzio men. taciau nieko. Aisku pas mane ir nera tobula. Turiu PKS. Pradejau vaiksioti per gydytojus. 2014m spalio men mate ovuliacija, taciau nebuvo vyro. Ir toliau kaip ir neaisku ar ji kazka ivyko. Israse gydytoja Duphastona - geriau nuo sausio men 2015m. paskui seke Inafolic, E vitaminas. Paskyre ir Clostilbegyt, taciau mano kiausidems gavosi reakcija ir jos persistimuliavo, gydytoja nutrauke stimuliacija ir per kelis menesius kiausides grizo i pradine stadija. Galvoju gal dar per anksti nervuojuos, nes pastovius santykius turiu tik nuo balandzio men iki dabar.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 25, 08:42)
beto, keletas % ten ar šen vistiek nekeičia esmės, kad Stambulo klinikos profesionalesnės nei LT 4u.gif

Labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kiek jau super senbuviu is Nesulaukianciu gandru supuoja savo maziukus. thumbup.gif o kiek jau ir nestuke.gif wub.gif O ir ten buvimas; gauni kokybiska gydyma ir tuo paciu pasiilsi taip kaip dauguma gal per tuos visus IVF net neturi galimybiu paiilset mirksiukas.gif
Sekmes visoms mergytem einanciom siuo keliu ir kad uzsirauktu pagaliau tas nesekmiu ratas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 09 25, 16:23)
Jeigu neklystu Bake dirba kita Živilė,Čerkienė berods,ji Vk seniau dirbo,bet jos abi geros  4u.gif

dabar gal. bet kai as pas juos lankiausi tai tikrai ta kita Zivile dirbo mirksiukas.gif
ir tuo metu ji buvo viena.

Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2015 09 25, 15:44)
Mokejau 370 lyru

nu klausyk, super thumbup.gif
tai kaip cia suprast, kainas Memorial pamazino lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2015 09 25, 15:39)
matytumėme realia padėtį,ir padetumeme apsispresti planuojančioms  4u.gif  galime turėti du skaičiukus, bendra ivf skaičių ir ivf skaičių su sodinimais.

del manes tai tie skaiciai neveikia niekaip biggrin.gif as ir taip zinau kad mano sansas koks 10-15 proc. ir tai dar su labai dideliu klaustuku.
taip kad nemanau, kad statistines informacijos pletimas labai jau turi itakos apsisprendimui g.gif

o beto tai ir darbas, kuri deja apsieme daryti tik meskute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigyteR @ 2015 09 25, 16:29)
man Bahceci priimtiniau, del to kad kalbu italiskai, bet mano AMH 2.3 ,o ten tik su dideliu rezervu mergaites lankosi,ka patarsit? g.gif

Na toks rezervas yra geras, išstimuliuos bent 15folikulų, tai per akis 4u.gif
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 25, 16:52)
o beto tai ir darbas, kuri deja apsieme daryti tik meskute mirksiukas.gif

Būtent
Atsakyti