Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

As galiu pasidalinti info apie viesbutuka TR kur gyvenome visas tris savaites, gal kam bus naudinga 4u.gif

http://www.louis.com.tr Superior suite apartamentuose gyvenom 4u.gif
Mes labai patenkinti siais apartamentais, svaru, tvarkinga, patalyne ir ranksluoscius keite kasdien. Kelis kart net indus isplove, kai mes po pusryciu palikom skubedami i klinika blush2.gif Bet kada gali nueiti i registratura prisesti ant sofutes ir pasivaisinti ju saldumynais ar suriomis bandelemis, kava, arbata sultys, vynas ir tt. nemokamai ir su sypsena thumbup.gif
Mes ten nemazai laiko praleisdavome, ne del nemokamo maisto ir gerimu doh.gif nueidavome tiesiog paplepeti prie kavos ar arbatos puodelio su administratoriumi Tiufanu, linksmas ir paslaugus jaunuolis, supazindino su transportu, dave zemelapi ir paaiskino kur ir kaip keliauti, ka pamatyti, kur geriausia apsipirkti, dave Stambulo vadova Anglu kalba. Beje reiketu pirmame puslapyje parasyti, kad is "Grand bazaro" ir "Spice baazaro" geriau nieko nepirkti, nes ten kainos nezmoniskai uzkeltos. Istikal gatveje viskas gerokai pigiau (uz ta pacia arbata tris kart brangiau sumokejome doh.gif )
Bookingas kaina meta labai didele, kai mes ieskojom tai mums 3500 euru mete, bet as jiems parasiau i bendra el. pasta ir derinau kaina, rezultate sumokejom 1300 euru uz tris savaites, ir nepamirskit kad pas juos rugsejis dar sezonas. Konkreciai galima rasyti erhan@louis.com.tr

user posted image

user posted image

Po isodinimo gavom dovanu nuo viesbutuko, dideli inda su vaisiais wub.gif
Sake kad jie kudikiui, ir dabar dar paraso ir pasiteirauja, ar viskas pasiseke ir kaip as jauciuosi wub.gif

Nuostabus laikas buvo wub.gif

Papildyta:
QUOTE(joorgita @ 2015 10 07, 18:59)
Pralaužiu tylos sieną ir prisiduodu bigsmile.gif
Šiandien atliko punkciją. Išpunktavo  11 kiaušialąščių. Kiek bus subrendusių ir kokia situacija, sakė informuos tik rytoj. Operacija praėjo gerai, po operacijos neskaudėjo, paleido namo po 2 valandų 4u.gif 
O merginos po įsodinimo, po kiek dienų skridote namo?

saunus skaicius thumbup.gif Laukiam rytojaus geru naujienu wub.gif
man isodino sestadieni, namo skridom pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Negaliu, mielosios, jums nieko kol kas papasakot, nes dar nieko nezinau. Rytoj keliaujam i klinika, manau ryt bus aisku del punkcijos. O kol kas ta pati kasdienybe - duriai i pilva ir Stambulo grozybes.

Joorgita, puikus rezultatas bigsmile.gif Sekmes visam 11-tukui 4u.gif

Juratele, puikus skaiciai wub.gif ir tikrai puikus zmones! As atradau turkus is naujos puses. Deja pries tai teko lankytis kelis kartus turistinej Turkijoj, tai buvo likes nelabai koks ispudis del zmoniu. Na ka ten noresi nuo aprarnaujancio personalo perpildytam viesbuty. O vat dabar - visiskai kitoks vaizdas. Labai svetinga tauta, labai atviri ir mieli zmones.
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 10 07, 20:19)
Po stimuliacijų dažnai būna O ir pas tas, pas kurias niekada nebūna O 
abejoju, kad ant tiek sutrumpėjo ciklas, greičiausiai tai O, kartais būna taip dėl cistos, bet juk buvo punkcija praeitą ciklą, viską išpunktavo, taig šis variantas kaip ir atkrenta

QUOTE(rneringa @ 2015 10 07, 21:14)
Teoriškai cistų neturėtų būti, nes išpunktuoja. Bet man kai darėm LV IVF buvo paliktas vienas neišpunktuotas folis, užaugęs virš 4 cm. Kaip aiškino LT gydytoja, kuri jį rado, kad per punkciją arba jo nepamatė, arba jis užaugo po punkcijos. Taigi, peraugusių folių tikrai gali pasitaikyti.

Na dabar jau nebesuzinosim kas ir kaip g.gif Gal koks folis uzsiliko, daug ju buvo, gal nepastebejo, ir isaugo tada. Arba nuo hormonu ciklas subludijo... Bet pramuse nelabosios jau rimtai doh.gif Keistai cia viskas, siaip visada lauzyt klubus ir pilvuka skaudet pradedavo jau pries gera savaite, o si karta viskas vienu metu prasidejo doh.gif

Rasysiu laiska ryt Elis, bet kaulais jauciu kad si cikla dar neleis maziuku atvaziuot pasiimti verysad.gif Nu ir sekasi man su tais planavimais doh.gif doh.gif

QUOTE(joorgita @ 2015 10 07, 20:59)
Šiandien atliko punkciją. Išpunktavo  11 kiaušialąščių. Kiek bus subrendusių ir kokia situacija, sakė informuos tik rytoj. Operacija praėjo gerai, po operacijos neskaudėjo, paleido namo po 2 valandų 4u.gif 

Laikom kumstukus uz stipruoliukus ir stipruolytes wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(DruiDe @ 2015 10 07, 22:35)
Labas vakaras  4u.gif Negaliu, mielosios, jums nieko kol kas papasakot, nes dar nieko nezinau. Rytoj keliaujam i klinika, manau ryt bus aisku del punkcijos. O kol kas ta pati kasdienybe - duriai i pilva ir Stambulo grozybes.

Joorgita, puikus rezultatas  bigsmile.gif Sekmes visam 11-tukui  4u.gif

Juratele, puikus skaiciai  wub.gif ir tikrai puikus zmones! As atradau turkus is naujos puses. Deja pries tai teko lankytis kelis kartus turistinej Turkijoj, tai buvo likes nelabai koks ispudis del zmoniu. Na ka ten noresi nuo aprarnaujancio personalo perpildytam viesbuty. O vat dabar - visiskai kitoks vaizdas. Labai svetinga tauta, labai atviri ir mieli zmones.

Ryt nepamirsk tada prisiduoti drinks_cheers.gif

O turkai kaip tauta tikrai nustebino, geraja prasme. Labai silti ir mieli zmones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 10 07, 19:59)

oi kaip faina visas pulkas embrioniukų bus wub.gif wub.gif wub.gif laikom kumščius toliau thumbup.gif

druide musu kumštukai už jūsų stipruolius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laikomės laikomės ir puškuojam greit ir tavo pupsikai pupsės thumbup.gif wub.gif

turim slapukių? ax.gif

juratele tikrai gražus viešbutukas thumbup.gif ir sutinku dėl turkų mes ir labai jau likom patenkinti jų svetingumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2015 10 07, 16:57)

Oj kaip jus toli nuo musu  doh.gif  Mes netoli Bodo wink.gif

Šiuo metu esu Bodø mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiek tiek vaizdų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 08 spalio 2015 - 08:13
Juratele, kokie gražūs skaičiukai wub.gif
Nuotraukos superines, nostalgija...kaip pasiilgau Stambulo!!!
Man kol kas pati nuostabiausia ir gražiausia lankyta šalis - galbūt dėl to, kad ten svajonės atrodo ranka pasiekiamos, o kitoms ir issipildziusios. wub.gif
Mergaitės, esančioms ir besiruosiancioms Tr - sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 10 08, 09:19)
Šiek tiek vaizdų  4u.gif

smile.gif Jūratėle, grąžinot į prisiminimus.
Atsakyti
Man pačiai jau noris atgal tongue.gif
Vakar gavome laiška iš Memorial, kad mes neskolingi už blastučių šaldymą, nes jie padengė mūsų patirtais nuostoliais už lėktuvo bilietus.
Jeigu kada nutiktu tokia bėda kaip mums, butinai turėkite visus čekius kokias išlaidas patyrėte. Mes pirkdami bilietus net sąskaitos faktūros paprašėme.
Atsakyti
4u.gif Juratele jetau nu pagaliau!!!!!Sveikinimai wub.gif
Jau net forumo nesinorejo skaityt ilga laika kai tiek nesekmiu buvo verysad.gif nes vis rankos svirdavo zemyn ir zemyn, nors man iki vaziavimo i Tr kaip iki menulio.Vakar parasiau Elis, nes vis laukiau atsakymo ka pakomentuos Semra, ar leis startuot, tai visa sav.nesulaukiau jokio ats.ir mmm prasidejo ir baigesi, o as vis nezinojime...Taigi, Elis serga, tik kita savaite suzinos del mano situacijos verysad.gif .Nu kaip man nesiseka verysad.gif Plius dariausi kariotipo tyrima, teko vel kartoti, nes ten kazkas netiko...bet be issamaus paaiskinimo.zodziu nieko nezinau, ats gausiu tik 17d.Imk ir nusisauk... verysad.gif
Mergaites,jeigu kazkas negerai su tuo kariotipu,tai ka daryt reiketu?mane baime ima g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 10 08, 10:45)
4u.gif Juratele jetau nu pagaliau!!!!!Sveikinimai wub.gif
Jau net forumo nesinorejo skaityt ilga laika kai tiek nesekmiu buvo verysad.gif nes vis rankos svirdavo zemyn ir zemyn, nors man iki vaziavimo i Tr kaip iki menulio.Vakar parasiau Elis, nes vis laukiau atsakymo ka pakomentuos Semra, ar leis startuot, tai visa sav.nesulaukiau jokio ats.ir mmm prasidejo ir baigesi, o as vis nezinojime...Taigi, Elis serga, tik kita savaite suzinos del mano situacijos verysad.gif .Nu kaip man nesiseka verysad.gif Plius dariausi kariotipo tyrima, teko vel kartoti, nes ten kazkas netiko...bet be issamaus paaiskinimo.zodziu nieko nezinau, ats gausiu tik 17d.Imk ir nusisauk... verysad.gif
Mergaites,jeigu kazkas negerai su tuo kariotipu,tai ka daryt reiketu?mane baime ima g.gif

Nesu medikė, bet manau, kad jei kažkas blogai su kariotipu, tai nieko nepakeisi. Tiesiog tuo atveju būtina daryti PGD prie įkeliant embrioniukus/ blastocistas.
Jei per daro tyrimą, tai nereiškia, kad atsakymas bus blogas. Kaip tik manau, kad blogai atliktas pats tyrimas (sumaišyti reagentai, netinkamai paimtas kraujas ir pan. atvejai), todėl jį ir perdaro.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 10 07, 13:25)
11 DPI HCG 133,9 PR 405,4

wub.gif labai sveikinu su gražiu augimu, aukit ir stiprėkit taip ir toliau thumbup.gif

TURKAITĖMS IR BESIRUOŠIANČIOMS Į BABYLANDĄ KUO DIDŽIAUSIOS SĖKMĖS!!!!!
Atsakyti