Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(DruiDe @ 2015 10 08, 11:59)
Labas rytas
Vat cia tai aisku malonu  bigsmile.gif
Na prisiduodu, sestadieni punkcija  ax.gif Kol kas viskas gerai sekasi  ax.gif
Aciu visoms uz kumstelius, dar truputuka parasysiu palaikyt  4u.gif

Sian pavelavom i klinika puse valandos  doh.gif Kokie kamsciai nerealus. Todel as myliu savo maza pajurio kaimuka su 3 pagrindinem gatvem  tongue.gif

Jei kuriai kada kils klausimu del daktaru - butent vyru daktaru, as galiu pakomentuoti kuris yra koks lotuliukas.gif Viso skyriuj siuo metu dirba 4, as jau pas 3 buvau. Dar ne karto neziurejo daktare moteris  tongue.gif

oi net neabejok dėl kumštukų thumbup.gif laikom laikom thumbup.gif thumbup.gif

aš ir mačiau 4 vyrus ginius,bet apžiūrėta buvau ir trijų cool.gif moteris vienintelė buvo prof Semra . bet kai ten tos paklodėlės tai labai smagiai nereikia laukti visame gražume ax.gif punkciją darė ir šeštadienį gyd kuris apžiūrėjo paskutinis, aš ir tik geriausiais atsiliepimais apie vyrus ginius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 10 08, 18:43)
[B]
Iš 8 subrendusių 7 apvaisinti   bigsmile.gif Kaip toliau auga žinosiu tik šeštadienį g.gif

ogogo kokia gausi šeimynėlė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 08 spalio 2015 - 18:58
[B]
Iš 8 subrendusių 7 apvaisinti  bigsmile.gif Kaip toliau auga žinosiu tik šeštadienį g.gif

Puikus rezultatas thumbup.gif.
Atsakyti
Iš 8 subrendusių 7 apvaisinti  bigsmile.gif Kaip toliau auga žinosiu tik šeštadienį g.gif
DruiDe sėkmės ryt 4u.gif

Puikus skaiciai thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Aciu ax.gif

QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 08, 19:27)
oi net neabejok dėl kumštukų  thumbup.gif laikom laikom  thumbup.gif  thumbup.gif

aš ir mačiau 4 vyrus ginius,bet apžiūrėta buvau ir trijų  cool.gif moteris vienintelė buvo prof Semra . bet kai ten tos paklodėlės tai labai smagiai nereikia laukti visame gražume  ax.gif punkciją darė ir šeštadienį gyd kuris apžiūrėjo paskutinis, aš ir tik geriausiais atsiliepimais apie vyrus ginius  bigsmile.gif

Mane paskutiniu 2 kartus ziurejo Emre Turgut blush2.gif ir jis mums (taip ir V taip pat) patiko labiausiai smile.gif
Reikia ir LT siulyti tas paklodeles, jos kazkokios stebuklingos thumbup.gif

Deja LT turiu nemalonios patirties prieslaikines ovuliacijos tema. Is 8 liko tik 4 . Ar TR kas nors susiduret? blush2.gif Bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 10 08, 20:14)
Puikus rezultatas thumbup.gif.

Laikau kumštukus , kad ir toliau taip ax.gif
Šiaip turiu likusių vaitukų -gonalio kokius 75, cetrotide 2 dezutes, ir liks po punkcijos reikalingų antibiotiku rulid 3 tabletės ir prednol 16 tablečių. Gal kam reikia, nes prikaumiau aš čia vaistukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 10 08, 20:34)
Šiaip turiu likusių vaitukų -gonalio kokius 75, cetrotide 2 dezutes, ir liks po punkcijos reikalingų antibiotiku rulid 3 tabletės ir prednol  16 tablečių. Gal kam reikia, nes prikaumiau aš čia vaistukų? g.gif

Gonalio ir as turiu kolius 100 -150 per visus svirkstukus. Gal kuriai reikes butent tokio likucio artimiausiu metu? mirksiukas.gif

Po punkcijos vel reikes antibu? blink.gif ziuriu megsta turkai anibiotikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2015 10 08, 20:34)
Šiaip turiu likusių vaitukų -gonalio kokius 75, cetrotide 2 dezutes, ir liks po punkcijos reikalingų antibiotiku rulid 3 tabletės ir prednol  16 tablečių. Gal kam reikia, nes prikaumiau aš čia vaistukų? g.gif

Jei neatsiras Turkijoje esančių mergaičių, kurios paimtų vaistukus, tai tabletes galima būtų parvežti į LT. Jei gyvenate Vilniuje, Druskininkuose, Panevėžyje ar Kėdainiuose, tai su meile paimčiau tabletytes smile.gif. O jei dar su virusiukais 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 08, 20:41)
Gonalio ir as turiu kolius 100 -150 per visus svirkstukus. Gal kuriai reikes butent tokio likucio artimiausiu metu?  mirksiukas.gif

Po punkcijos vel reikes antibu?  blink.gif ziuriu megsta turkai anibiotikus  doh.gif

aga reikes rulid antibiotiku, reikia 4 tableciu, dezuteje 7, tai galiu perleisti 3:) ir dar reikes prednol- 4 tablečiu, o dėžutėje 20 tablečių. Tad prednol turiu užtektinai:)
Papildyta:
QUOTE(rneringa @ 2015 10 08, 20:49)
Jei neatsiras Turkijoje esančių mergaičių, kurios paimtų vaistukus, tai tabletes galima būtų parvežti į LT. Jei gyvenate Vilniuje, Druskininkuose, Panevėžyje ar Kėdainiuose, tai su meile paimčiau tabletytes smile.gif. O jei dar su virusiukais 4u.gif.

Gerai, turesiu omeny mirksiukas.gif Gyvenu vln:)
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 08, 20:23)
Puikus skaiciai  thumbup.gif taip ir toliau  4u.gif
Aciu  ax.gif
Mane paskutiniu 2 kartus ziurejo Emre Turgut  blush2.gif ir jis mums (taip ir V taip pat) patiko labiausiai  smile.gif
Reikia ir LT siulyti tas paklodeles, jos kazkokios stebuklingos  thumbup.gif

Deja LT turiu nemalonios patirties prieslaikines ovuliacijos tema. Is 8 liko tik 4 . Ar  TR kas nors susiduret?  blush2.gif  Bijau  unsure.gif

tikrai kažkokios stebuklingos thumbup.gif

nesuprantu ką nori paklausti apie priešlaikinę ovuliaciją?

jo skiria turkai pirmus antibus kaip suprantu dėl visų zarazų, o jau antri po punkcijos dėl intervencijos kaip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 10 07, 18:20)
As galiu pasidalinti info apie viesbutuka TR kur gyvenome visas tris savaites, gal kam bus naudinga  4u.gif

http://www.louis.com.tr Superior suite apartamentuose gyvenom  4u.gif
Mes labai patenkinti siais apartamentais, svaru, tvarkinga, patalyne ir ranksluoscius keite kasdien. Kelis kart net indus isplove, kai mes po pusryciu palikom skubedami i klinika  blush2.gif  Bet kada gali nueiti i registratura prisesti ant sofutes ir pasivaisinti ju saldumynais ar suriomis bandelemis, kava, arbata sultys, vynas ir tt. nemokamai ir su sypsena  thumbup.gif
Mes ten nemazai laiko praleisdavome, ne del nemokamo maisto ir gerimu  doh.gif nueidavome tiesiog paplepeti  prie kavos ar arbatos puodelio su administratoriumi Tiufanu, linksmas ir paslaugus jaunuolis, supazindino su transportu, dave zemelapi ir paaiskino kur ir kaip keliauti, ka pamatyti, kur geriausia apsipirkti, dave Stambulo vadova Anglu kalba. Beje reiketu pirmame puslapyje parasyti, kad is "Grand bazaro" ir "Spice baazaro" geriau nieko nepirkti, nes ten kainos nezmoniskai uzkeltos. Istikal gatveje viskas gerokai pigiau (uz ta pacia arbata tris kart brangiau sumokejome  doh.gif )
Bookingas kaina meta labai didele, kai mes ieskojom tai mums 3500 euru mete, bet as jiems parasiau i bendra el. pasta ir derinau kaina, rezultate sumokejom 1300 euru uz tris savaites, ir nepamirskit kad pas juos rugsejis dar sezonas. Konkreciai galima rasyti erhan@louis.com.tr

user posted image

user posted image

Po isodinimo gavom dovanu nuo viesbutuko, dideli inda su vaisiais  wub.gif
Sake kad jie kudikiui, ir dabar dar paraso ir pasiteirauja, ar viskas pasiseke ir kaip as jauciuosi  wub.gif

Nuostabus laikas buvo  wub.gif

Papildyta:
saunus skaicius  thumbup.gif Laukiam rytojaus geru naujienu  wub.gif
man isodino sestadieni, namo skridom pirmadieni  4u.gif

Labai mielas butukas atrodo mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 08, 21:11)
tikrai kažkokios stebuklingos  thumbup.gif

nesuprantu ką nori paklausti apie priešlaikinę ovuliaciją?
jo skiria turkai pirmus antibus kaip suprantu dėl visų zarazų, o jau antri po punkcijos dėl intervencijos kaip suprantu  g.gif

Ana IVF turejau grazius 8 folius, punkcija buvo 36valandos po Ovitrelio. Tai ispunktavo tik 4, nes 4 jau buvo ovuliave foliai g.gif Idomu kaip cia seksis g.gif
Atsakyti
As ir su elis susirasineju...man ir sake kad serga, o atsakymo ar komentaro del gn laukiu jau 3 savaite verysad.gif as taip pat nazinau ka reiks daryt, histero su pabraizymu sutarta su M lapkricio 11, o Semra sake duos zinot ar reikia histero, o gal lp reiks kartot... zodziu labai jau ilgai viskas uzsitese unsure.gif
Atsakyti