Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 10 08, 10:04)
Vakar gavome laiška iš Memorial, kad mes neskolingi už blastučių šaldymą, nes jie padengė mūsų patirtais nuostoliais už lėktuvo bilietus.
Jeigu kada nutiktu tokia bėda kaip mums, butinai turėkite visus čekius kokias išlaidas patyrėte. Mes pirkdami bilietus net sąskaitos faktūros paprašėme.

Labas rytas
Vat cia tai aisku malonu bigsmile.gif
Na prisiduodu, sestadieni punkcija ax.gif Kol kas viskas gerai sekasi ax.gif
Aciu visoms uz kumstelius, dar truputuka parasysiu palaikyt 4u.gif

Sian pavelavom i klinika puse valandos doh.gif Kokie kamsciai nerealus. Todel as myliu savo maza pajurio kaimuka su 3 pagrindinem gatvem tongue.gif

Jei kuriai kada kils klausimu del daktaru - butent vyru daktaru, as galiu pakomentuoti kuris yra koks lotuliukas.gif Viso skyriuj siuo metu dirba 4, as jau pas 3 buvau. Dar ne karto neziurejo daktare moteris tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 08, 11:59)
Labas rytas
Vat cia tai aisku malonu  bigsmile.gif
Na prisiduodu, sestadieni punkcija  ax.gif Kol kas viskas gerai sekasi  ax.gif
Aciu visoms uz kumstelius, dar truputuka parasysiu palaikyt  4u.gif

Sian pavelavom i klinika puse valandos  doh.gif Kokie kamsciai nerealus. Todel as myliu savo maza pajurio kaimuka su 3 pagrindinem gatvem  tongue.gif

Jei kuriai kada kils klausimu del daktaru - butent vyru daktaru, as galiu pakomentuoti kuris yra koks lotuliukas.gif Viso skyriuj siuo metu dirba 4, as jau pas 3 buvau. Dar ne karto neziurejo daktare moteris  tongue.gif

Yra galimybė rinktis? g.gif Kažkaip nelabai man ta mintis, kad ten gyd. vyrai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 10 08, 10:45)
4u.gif Juratele jetau nu pagaliau!!!!!Sveikinimai wub.gif
Jau net forumo nesinorejo skaityt ilga laika kai tiek nesekmiu buvo verysad.gif nes vis rankos svirdavo zemyn ir zemyn, nors man iki vaziavimo i Tr kaip iki menulio.Vakar parasiau Elis, nes vis laukiau atsakymo ka pakomentuos Semra, ar leis startuot, tai visa sav.nesulaukiau jokio ats.ir mmm prasidejo ir baigesi, o as vis nezinojime...Taigi, Elis serga, tik kita savaite suzinos del mano situacijos verysad.gif .Nu kaip man nesiseka verysad.gif Plius dariausi kariotipo tyrima, teko vel kartoti, nes ten kazkas netiko...bet be issamaus paaiskinimo.zodziu nieko nezinau, ats gausiu tik 17d.Imk ir nusisauk... verysad.gif
Mergaites,jeigu kazkas negerai su tuo kariotipu,tai ka daryt reiketu?mane baime ima g.gif

Elis serga????? O kam parašyti, kad atvažiuoju? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 08, 13:06)
Yra galimybė rinktis?  g.gif  Kažkaip nelabai man ta mintis, kad ten gyd. vyrai...  doh.gif
Papildyta:
Elis serga????? O kam parašyti, kad atvažiuoju?  doh.gif

Zinok, super daktariukai. Lietuvoj neteko lankytis pas vyru ginekologu, bet cia ner problemu. Svelnus, demesingi, rupestingi, mandagus wub.gif Tik geriausi zodziai blush2.gif Jaunu ir simpatisku yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 08, 12:37)
Zinok, super daktariukai. Lietuvoj neteko lankytis pas vyru ginekologu, bet cia ner problemu. Svelnus, demesingi, rupestingi, mandagus  wub.gif Tik geriausi zodziai  blush2.gif Jaunu ir simpatisku yra  tongue.gif

Laikom kumstukus uz tavo stipruolius thumbup.gif

O aš tik viena vyruka gydytoja mačiau vaikstanti, susidurti neteko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 08 spalio 2015 - 13:23
QUOTE(rneringa @ 2015 10 08, 08:14)
Nesu medikė, bet manau, kad jei kažkas blogai su kariotipu, tai nieko nepakeisi. Tiesiog tuo atveju būtina daryti PGD prie įkeliant embrioniukus/ blastocistas.
Jei per daro tyrimą, tai nereiškia, kad atsakymas bus blogas. Kaip tik manau, kad blogai atliktas pats tyrimas (sumaišyti reagentai, netinkamai paimtas kraujas ir pan. atvejai), todėl jį ir perdaro.

verysad.gif tikiuosi, kad taip ir bus, nes nu visai tada rankos nusvirtu iki zemes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 08, 10:06)
Yra galimybė rinktis?  g.gif  Kažkaip nelabai man ta mintis, kad ten gyd. vyrai...  doh.gif
Papildyta:
Elis serga????? O kam parašyti, kad atvažiuoju?  doh.gif

Bent jau man rase ,jad siuo metu serga ir del manes paklaus kita savaite. , tai gal taip iseitu,kad jos nera klinikoje. g.gif
Atsakyti
Katik parašė Arzu kad jau HCG nebekartočiau, bet aš kitaip negaliu doh.gif penktadieni tikrai kartosiu.
Eko liepe pasidaryti po 3 savaičių, man taip toli, kažin ar ištversiu blush2.gif ir atsiusti eko nuotraukas jiems. Aš skaičiau tam jų duotam lape, kad po triju savaičiu nuo teigiamo hcg, bet galvojau gal ka netaip supratau. J jus mergaitės laukėt tas tris savaites ar ejote anksčiau? man po 2 negimdiniu taip baisu tiek ilgai laukti.
Taip pat Crinona sumažino iki 1 viena kart ryte.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 10 08, 14:28)
verysad.gif tikiuosi, kad taip ir bus, nes nu visai tada rankos nusvirtu iki zemes doh.gif
Papildyta:
Bent jau man rase ,jad siuo metu serga ir del manes paklaus kita savaite. , tai gal taip iseitu,kad jos nera klinikoje.  g.gif

Moterys, į ką kreiptis? Parašiau dabar tai Sevdai - tylu ramu doh.gif

O Madinai rusų kalba rašyti, ar galima anglų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 08 spalio 2015 - 14:33
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 08, 14:31)
Moterys, į ką kreiptis? Parašiau dabar tai Sevdai - tylu ramu  doh.gif

Madina ir anglu kalba supranta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 08, 16:31)
Moterys, į ką kreiptis? Parašiau dabar tai Sevdai - tylu ramu  doh.gif

Rasyk Elis smile.gif as su ja katik susirasiau del FET, tai atrase, viska paaiskino smile.gif
Atsakyti
Dėkui už pagalbą, mergytės 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Joorgita, kokie rezultatai 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 10 08, 18:27)
Joorgita, kokie rezultatai 4u.gif ?

[B]
Iš 8 subrendusių 7 apvaisinti bigsmile.gif Kaip toliau auga žinosiu tik šeštadienį g.gif
DruiDe sėkmės ryt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2015 10 08, 16:16)
Rasyk Elis smile.gif as su ja katik susirasiau del FET, tai atrase, viska paaiskino smile.gif

Šiaip tai Sevda dabar mane kuruoja, jei skubu rašykit jei, o jei ne Elis smile.gif
Atsakyti