Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

juratele2006, ar kartojai hcg? 4u.gif
klausei kada echno, tai bahceci, kadangi hcg liepia daryti 15d.po įsodinimo, tai esant teigiamam hcg, į echo eiti po dviejų savaičių po hcg
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 10 12, 14:50)
juratele2006, ar kartojai hcg?  4u.gif
klausei kada echno, tai bahceci, kadangi hcg liepia daryti 15d.po įsodinimo, tai esant teigiamam hcg, į echo eiti po dviejų savaičių po hcg

ne nekartojau, nusprendziau nekartoti daugaiu, kol nekyla paciai abejoniu blush2.gif
O man leido EKO daryti tik trys savaites po teigiamo HCG, tai gaunasi kad tik 7 nestumo savaite smile.gif
Atsakyti
verysad.gif kaip nukrito nuotaika negaliu verysad.gif Nusiunčiau H iraša i TR ir atsakyma gavau kad mūsu daktarai nepadarė visko iki galo verysad.gif Liepia darytis dar viena H cray.gif Jie patys skambins gydytojui M . Laukiu ka jie nuspres toliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 10 12, 17:00)
verysad.gif  kaip nukrito nuotaika negaliu  verysad.gif Nusiunčiau H iraša i TR ir atsakyma gavau kad mūsu daktarai nepadarė visko iki galo  verysad.gif  Liepia darytis dar viena H  cray.gif Jie patys skambins gydytojui M . Laukiu ka jie nuspres toliau  verysad.gif

O ka Tr gydytojai sako, ka turejo iki galo padaryt ar paaiskino? Bet tu nenusimink juk visas kliutis nori pasalinti, kad uztikrintas nestuke.gif butu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 10 12, 16:53)
O ka Tr gydytojai sako, ka turejo iki galo padaryt ar paaiskino? Bet tu nenusimink juk visas kliutis nori pasalinti, kad uztikrintas nestuke.gif butu. 4u.gif

Aš ju paklausiau bet jie tik paprašė gydytojo telef nr ir dabar laukiu atsakymo. Nenusimenu dėl to kad kartoti reikės, tik truputi pati ant saves pykstu,nes iškarto turėjau nuojauta kad vykti darytis i TR , bet kažkaip persigalvojau ir nutariau pasidaryti LT. Reikėjo klausyti vidinio balso verysad.gif Gaila tik laiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 10 12, 17:00)
verysad.gif  kaip nukrito nuotaika negaliu  verysad.gif Nusiunčiau H iraša i TR ir atsakyma gavau kad mūsu daktarai nepadarė visko iki galo  verysad.gif  Liepia darytis dar viena H  cray.gif Jie patys skambins gydytojui M . Laukiu ka jie nuspres toliau  verysad.gif

Uzuojauta linulyte, tikrai nekas tiek tu proceduru kentet... verysad.gif As pati dabar mastau darytis Lt hister+lapar. nes pas mane kiausides nepraeinamos ir net neabejoju, kad sias proceduras skirs per konsultacija TR. Bet Tr siu proceduru kainos tubut kosmines... g.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 10 12, 17:10)
Uzuojauta linulyte, tikrai nekas tiek tu proceduru kentet... verysad.gif  As pati dabar mastau darytis Lt hister+lapar. nes pas mane kiausides nepraeinamos ir net neabejoju, kad sias proceduras skirs per konsultacija TR. Bet Tr siu proceduru kainos tubut kosmines... g.gif

Ačiū 4u.gif Taip kainu skirtumas yra,bet dabar kaip mano atveju,tai aš nieko nesutaupiau tik pralošiau sad.gif Tokiems dalykams neverta taupyti sad.gif Man tai pamoka.
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 10 12, 19:10)
Bet Tr siu proceduru kainos tubut kosmines... g.gif

Maugute, kainos pirmajame psl...LP ir H- 3250 eur mirksiukas.gif
Taip pat paziurejau kainininke, kuribdave Elis, AMH kaina 98 €
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 12 spalio 2015 - 18:26
QUOTE(__777__ @ 2015 10 12, 18:17)
Maugute,  kainos pirmajame psl...LP ir H- 3250 eur mirksiukas.gif

Siaubas doh.gif dar daugiau nei pats IVF kainuoja, na is kur tokius pinigus traukti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 10 12, 14:46)
Gal kam idomus mano skaičiai  4u.gif
IVF 1700€.
Vaistai (gonalis, cetrotide ir ovitrelis) 1058,50 lyru.
Plius nusipirkau 10 dezuciu crinono ir 10 dezuciu progestan uz 900 lyru (jau matau, kad daug atliks).
Per pirma konsultacija mums padare tyrimus, man kraujo uz 433 eur ir vyrui spermograma uz 209 lyras.
Embrionų šaldymas 604 eur.
Apartamentai 3 savaites 1300 eur.
Bilietai nepamenu tiksliai kainu  doh.gif
Maisto cekuciu dar nesuskaiciavau, bet pravalgem tai daug  lotuliukas.gif

Kaip tu susitarei IVF 1.700 EUR, vietoj 2.310 EUR? Su kuo tareisi??
Cia Memorial?
Atsakyti
Taip pat paziurejau kainininke HSG 376€ blink.gif
Tai merginos, kuriom reiks tr darytis hsg prasykite kad siustu i ECHOMAR adresas: 19 Mayis CD. Nr 5 Sisli 34360 Şişli / İstanbul ten as mokejau 370 lyru.
Atsakyti
QUOTE(Sofija.123 @ 2015 10 12, 18:36)
Kaip tu susitarei IVF 1.700 EUR, vietoj 2.310 EUR? Su kuo tareisi??
Cia Memorial?

Man buvo speciali kaina 4u.gif IVF kainuoja 2300 eur.
Atsakyti