Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 31tema

Sveikos merginos 4u.gif

Jungiuosi ir as i jusu buri. Lietuvoje turejau 2 IVF. Pirmasis is ju buvo gan sekmijngas, uzsikabino vienas blastukas, isnesiojau iki 3 men, bet deja nebesivyste. Isodinom dar viena likusia saldyta blastute, bet deja tik uzsikabinus, ji vel nustojo vystytis. Pries ka tik aptureta IVf labai metemes su vyru ar darytis LT ar TR. Deja taupumo sumetimais nusprendem dar pabandyti Lt, kuo labai nusivylem, IVF nepavyko ir daugiau apie Lt daktarus net galvoti nenoriu. schmoll.gif
Nuo siol prapedu nauja planavima, Turkijos keliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien ketvirta diena, turim vel 9 pupsikus, pasirodo devintas nebuvo sproges, o tik sustojes, bet vakar vakare vel pradejo augti ir pasivijo kitus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 25, 18:47)
Siandien ketvirta diena, turim vel 9 pupsikus, pasirodo devintas nebuvo sproges, o tik sustojes, bet vakar vakare vel pradejo augti ir pasivijo kitus  wub.gif

Cia tai statistika thumbup.gif, visų merginų blastukus pralenkia. Taip ir toliau smile.gif,
Papildyta:
QUOTE(SraigyteR @ 2015 09 25, 16:29)
labas vakaras visoms 4u.gif

tikiuosi mane priimsit i savo bureli blush2.gif nesekmingi IVF Lietuvoje priverte ir mane po truputi krautis lagamina i TR... dabar reikia issirinkti klinika , man Bahceci priimtiniau, del to kad kalbu italiskai, bet mano AMH 2.3 ,o ten tik su dideliu rezervu mergaites lankosi,ka patarsit? g.gif kita savaite dar pas genetikus su vyru leksim, o per sita ivf prisileidau Imunoglobulino ir fraxiparine, ar tie vaistai gali iskreipti genetinius tyrimus, as galvoju kad nelabai smile.gif

Mano nuomone, genetinių tyrimų vartoti vaistai neturėtų įtakoti. Jų metu tiria chromosomas.
Man Jūsų amh tyrimo rezultatas neatrodo blogas.
Sėkmės 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2015 09 25, 16:52)
del manes tai tie skaiciai neveikia niekaip biggrin.gif as ir taip zinau kad mano sansas koks 10-15 proc. ir tai dar su labai dideliu klaustuku.
taip kad nemanau, kad statistines informacijos pletimas labai jau turi itakos apsisprendimui g.gif

Irėne, o koks jūsų amh ir fsh? Ar planuojat bandyti Turkijoje?
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 09 25, 19:39)
Irėne, o koks jūsų amh ir fsh? Ar planuojat bandyti Turkijoje?

niu jei ka, tai tik Turkijoje mirksiukas.gif

o mano AMH - 0,01
FSH nuo normos iki daugiausiai buvo 26
Atsakyti
As turėsiu atostogų tik sausio mėnesį ir tai pradžioje , idomu turkai dirba po nauju metu? Ar
švenčia šventes ilgai biggrin.gif ? Ir kaip išsirinkti klinika sau tinkama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigyteR @ 2015 09 25, 19:08)
As turėsiu atostogų tik sausio mėnesį ir tai pradžioje , idomu turkai dirba po nauju metu? Ar
švenčia šventes ilgai biggrin.gif ? Ir kaip išsirinkti klinika sau tinkama  blush2.gif

Kaledu ir nauju musulmonai tikriausiai nesvencia? blush2.gif
o kainos gruodi/sausi tikiuosi nepakyla ir daug turistu nevyksta tes svesti svenciu? g.gif
Atsakyti
blink.gif kas cia per nesekmiu maratonas? Gal gana!!!! JURATELE laikyk fronta su savo 9 zuvytem wub.gif

Man tai atrodo iki ivf starto kaip iki menulio...kapanojuos kapanojuos ir niekaip verysad.gif pirma tai netiko irasas LP, tipo nepilnas, liepe gauti pilna arba aprasyma.aprasyma nusiunciau.Elis parase po mano visu nusiustu operaciju, kad daktaras sake jog turejo užblokuoti abu kiausintakius, o ne nurezti ir tik vienoj pusej...dabar dar teks laukti kitos savaites, nes turi atsiklausti prof.Semros ar leis man startuoti...tai mano injury arkliui po uodega nueis jau? Daryta 6 rugpjucio.
Nu ir gerai blyn..nervas ima...uzstrigau kazko su savo reikalais visa vasara verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 09 25, 19:59)
Kaledu ir nauju musulmonai tikriausiai nesvencia?  blush2.gif
o kainos gruodi/sausi tikiuosi nepakyla ir daug turistu nevyksta tes svesti svenciu?  g.gif

Musulmonai naujus metus sves spalio 14 diena biggrin.gif sausio mėnuo be vietiniu švenčiu, kliūčių tikiuosi neatsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 09 25, 20:59)
Kaledu ir nauju musulmonai tikriausiai nesvencia?  blush2.gif
o kainos gruodi/sausi tikiuosi nepakyla ir daug turistu nevyksta tes svesti svenciu?  g.gif

Apartamentú ir kt apgyvendinimo įstaigú kainos tai šiektiek didesnės per šventes, o musulmonai nelabai tikriausiai švenčia,bet mus apartamentú šeimininkai per kūčias pasveikino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maugute156 @ 2015 09 25, 18:20)
Sveikos merginos  4u.gif

Jungiuosi ir as i jusu buri. Lietuvoje turejau 2 IVF. Pirmasis is ju buvo gan sekmijngas, uzsikabino vienas blastukas, isnesiojau iki 3 men, bet deja nebesivyste. Isodinom dar viena likusia saldyta blastute, bet deja tik uzsikabinus, ji vel nustojo vystytis. Pries ka tik aptureta IVf labai metemes su vyru ar darytis LT ar TR. Deja taupumo sumetimais nusprendem dar pabandyti Lt, kuo labai nusivylem, IVF nepavyko ir daugiau apie Lt daktarus net galvoti nenoriu.  schmoll.gif
Nuo siol prapedu nauja planavima, Turkijos keliu  drinks_cheers.gif

Maugute labai liūdna kad nepavyko 4u.gif Na ką toliau žygiuosim kartu mirksiukas.gif

Juratele 9 pupsikai wub.gif wub.gif wub.gif

Matėt vakar per tv3 žinias, kalbėjo apie ivf įstatymą. reportaže buvo paminėta kad poros gydytis važiuoja į LV, UK ir nemažai porų važiuoja į TR. Visi viską žino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 26 rugsėjo 2015 - 07:03
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 25, 22:47)
Matėt vakar per tv3 žinias,  kalbėjo apie ivf įstatymą.  reportaže buvo paminėta kad poros gydytis važiuoja į LV, UK  ir nemažai porų važiuoja į TR. Visi viską žino.

manau kad sklinda jau ir tarp ginekologu. mano gydytoja sake, kad pas ja dar 4 mergaites lankosi be manes, kurios vaziuos ivf i tr.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 25, 23:47)
ir nemažai porų važiuoja į TR. Visi viską žino.

Valio! clap.gif mūsų darbas ir patirtis nenueina perniek clap.gif
Kažkaip praleidau vakar pro ausis šią naujieną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 26 rugsėjo 2015 - 07:36