Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba.

Koks jau didelis, o rodos, ka tik gimdei:) Sveikutis toks atrodo, liuks bachuras:)
Atsakyti
Na va jau savaite kaip paleo, su keliais 85 proc juodojo sokolado gabaliukais.
Savijauta puiki,tik labai jau pakietejo viduriai,bet perskaiciau ankstesnes temukes, tai kazkuri lyg ir minejo kad pradzioj gali taip buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2015 11 10, 12:38)
Savijauta puiki,tik labai jau pakietejo viduriai,bet perskaiciau ankstesnes temukes, tai kazkuri lyg ir minejo kad pradzioj gali taip buti doh.gif
Mane gelbėja visada tik vanduo , apie 2 l ar daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2015 11 10, 00:21)
rimtai?! nudurno ar ka? gali isvis uzsidarinet. pilna nemokamu vietu internete, kas jiems mokes.
ir gaila, nes labai noretume tavo maze pamatyti. na ir tave pacia wink.gif jums tuoj 6menesiukai, taip? primaitinimas prasideda - dar vienas vargelis.
is maniskio paleoliecio nulis - mesos nevalgo nors tu ka, nebent malta ir uzmaskuota padazais  schmoll.gif kas eina i trasa, tai sviestas, tiesiog is pakelio. don't ask  ax.gif
user posted image

Wau, koks fainuolis tavo bernuzelis wub.gif greitai jie auga.
Pabandysiu pasiieskoti kur nuotraukas sukelti, kaip tik turejom 5 men fotosesija.
As jau primaitinu nuo 5 men, darzoviu kose viena kart dienoj duodu, nuo 6 men itrauksiu ir mesyte. Su pieneliu man visiskai prastai, uzteks man kankine buti ir tas mizernas 200g prieaugis per men, nesamone. 6 men zindymo mano atveju bus maximumas.
Nuo sedejimo ant sofos su vaiku istisai pakibusiu ant papo subine uzaugo, pasiilgau judesio, zmoniu, veiklos. Ir kaip tycia ziema ateina, gal emigruoti i siltus krastus biggrin.gif

Idomu kaip kitos senbuves laikosi... seniai girdetos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 11 10, 13:20)
Mane  gelbėja visada tik vanduo , apie 2 l ar daugiau  ax.gif

Iveikiu ir as 2 l. drasiai, vandens gerimas jau seniai tapo iprociu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 11 10, 12:34)
Wau, koks fainuolis tavo bernuzelis  wub.gif  greitai jie auga.
Pabandysiu pasiieskoti kur nuotraukas sukelti, kaip tik turejom 5 men fotosesija.
As jau primaitinu nuo 5 men, darzoviu kose viena kart dienoj duodu, nuo 6 men itrauksiu ir mesyte. Su pieneliu man visiskai prastai, uzteks man kankine buti ir tas mizernas 200g prieaugis per men, nesamone. 6 men zindymo mano atveju bus maximumas.
Nuo sedejimo ant sofos su vaiku istisai pakibusiu ant papo subine uzaugo, pasiilgau judesio, zmoniu, veiklos. Ir kaip tycia ziema ateina, gal emigruoti i siltus krastus biggrin.gif

Idomu kaip kitos senbuves laikosi... seniai girdetos  rolleyes.gif

sakai greitai? baik tu, man sitie metai - patys ilgiausi metai mano gyvenime schmoll.gif ir kuo toliau, tuo labiau laikas stoja.
as tebemaitinu savaji, tiek diena, tiek nakti. dar nera vienos nakties pilnai ismiegojes. o su primaitinimu labai prastai pas mus - neidomu maistas jam ir nors tu ka. bus paskutini karta valges pries 4-5val, ir vistiek oziuosis, kad nenori net i kedute sestis doh.gif
bet nepasakytum, kad neprivalges butu rolleyes.gif
user posted image

pati tebeturiu 1-2kg virs priesnestuminio svorio, bet as ir edu kaip arklys ir viska su sviestu biggrin.gif tai taip ir gyvuojam.

temuke stebiu viena akim, kad per daug neatitrukt, bet vis ramiau ir ramiau cia darosi. man atrodo visu panasiu forumu laukia leta mirtis, nes dauguma plepuciu persikrausto i facebook. ypac cia pas mus airiu diskusijos, tai praktiskai visos FB.
Atsakyti
Ups, greitai auga svetimi vaikai biggrin.gif
Lenkiu galva pries tavo pienine notworthy.gif

As patylesiu apie savo kg, matyt skydliaukes veikla vel sutriko, anei krust... jo, del temos tai labai gaila. O gal ir mums i facebook'a kraustytis?

Bijau as to vaiku nevalgumo, kol pazindinasi su maistu tai dar ziojasi pries sauksta, o paskui ka daryt jei nevalgys...
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2015 11 10, 13:38)

Daugumai buvo pastriges sis reikalas pradzioje. Didink darzoviu kieki. Darzoves formuoja teisingai si reikaliuka. Gali ir kokio kokosu aliejaus tusciu skrandziu ikalti, pramus:D Jei geri ryte kava, isimesk gera sauksta kokosu aliejaus I kava ir isgerk.
Jauiena, nu jau tikrai tavo bernas nepanasus I badaujanti smile.gif
Tikrai, senbuves prapuolusios. Kazi, kaip sekasi menulis kariauti su saldainiais ir duona:D Kaip Rasa, labai seniai bematyta. Katinone.
Atsakyti
sveikos sveikos....na musu seima biski buvo nukrypus i sona....per vestuves, turkija ir pusseseres vestuves Italijoje.....baisejausi savimi, nes rezultatas +7kg.....ir viskas praktiskai baisiuasia ant pilvo....dabar beliko dar 2-3kg atsikratyti ir bus gerai, bet vat pilvas zaraza nesiruosia pabegti....bet jau gyvenam pilnu tempu paleo.....vyras dabar labai susiemes nes pakilo ir CHOL ir rozines spuogai labai isdidejo iki kaip matau busimu randu......tai vat taip ir gyvenam....vienas atradimas, kad valgom salieru bulvytes fri....vyrui begalo skanu, o man taro kitko tik....
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Man whole30, liko 9d. iki sauso raudono vyno doh.gif biggrin.gif MB prie whole neprisideda, jis dar sau ir grikius leidžia, nes daug bėgioja. O aš jaučiuosi lyg turėčiau nurident kokius 5kg, bet...nenusiridena biggrin.gif Nes...mano whole su vaisiais doh.gif Niu ten du obuoliai per dieną arba persimonas vienas kitas blush2.gif

Dėl vidurių, tai man labai padeda riebalo padidinimas-kokoso aliejus į kavą, daug vandens dienos eigoj, daržovės.

O jau jautienos puculis koks wub.gif Smagu, kad pati maitini 4u.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2015 11 10, 13:34)
Su pieneliu man visiskai prastai, uzteks man kankine buti ir tas mizernas 200g prieaugis per men, nesamone. 6 men zindymo mano atveju bus maximumas.

Idomu kaip kitos senbuves laikosi... seniai girdetos  rolleyes.gif

Ai, aš irgi buvau pastovus pieno baras. Mano trečioji priaugdavo po 150-300g., bet gydytoja ramino, kad, jei ne vangi, ne klykauja, sysioja/kakoja, o dar ir priauga, tai nepanikuot. Aš visada gulėdavau, kai maitindavau, tai valgydavo 40min., tada soti valandą, kitą ir...vėl mamyt ant šono į lovą biggrin.gif Galvojau tai NIEKADA nesibaigs. Bet baigėsi sad.gif O daktarė buvo teisi-užaugo mano mergaitė į sveiką, guvią, linksmą, normalaus svorio pirmokę wub.gif Man irgi vis atrodydavo, kad neturiu pieno, bet čia tik mums taip atrodo, išsitraukia jie kiek reikia wink.gif , o nuo padažnėjusio maitinimo dar ir laktacija skatinama, svarbu vandeniuko nepamiršt gert, būt geros nuotaikos ir paleo maitintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 11 lapkričio 2015 - 00:50
Priminet cia man, kaip budavo atsidarau saldytuva ir ziuriu atkastas sviesto luitas guli saldytuve, aiskiai matos sunaus dantukais nukasta. Klausiu - valgei sviesto? Atsakymas visada ne, cia ne as. Puse metu turbut taip lese, buvo jam kokie 2 metukai smile.gif
Dabar jam beveik 5 metai, valgymo iprociai suformuoti puikus, valgo 3 kartus dienoje daug ir sociai. Nepazistu nevalgymo problemu. Uzjauciu, kurios su tuo kovoja.
Bet sutinku, kad kitu vaikai taip greit auga! Mano visada kazkaip leciau buvo, nors dabar jau viskas ciki smile.gif
Kaip jautiena sake - pirmieji metai buvo mano ilgiausi gyvenime.
P.S. Bet zinokit ir man Menulio truksta, tiek gaivos cia inesdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaMamaMama: 11 lapkričio 2015 - 04:08
Pabandysiu kokoso aliejaus i kava...

Svieziu darzoviu tikrai nemazai suvalgau, riebalo irgi nevengiu - vienas valgymas su kokoso, kitas su alyvuogiu aliejum, trecias su cielu avokadu...

Nors nevengiu riebalo, vaisius tikrai per diena 3 suvalgau, dar juodojo sokolado sugriesinu, bet svoris jauciu kad krenta, pasisversiu rytoj ryte del idomumo, bus 10 dienu kaip whole30 thumbup.gif

Sianakt labai galva isiskaudejo, tokie giluminiai spuogai ant peciu ir nugaros pradejo kilti - gal jau valausi nuo kvieciu po biski thumbup.gif
Atsakyti