QUOTE(kimy @ 2015 11 11, 08:43)
Pabandysiu kokoso aliejaus i kava...
Svieziu darzoviu tikrai nemazai suvalgau, riebalo irgi nevengiu - vienas valgymas su kokoso, kitas su alyvuogiu aliejum, trecias su cielu avokadu...
Nors nevengiu riebalo, vaisius tikrai per diena 3 suvalgau, dar juodojo sokolado sugriesinu, bet svoris jauciu kad krenta, pasisversiu rytoj ryte del idomumo, bus 10 dienu kaip whole30
Sianakt labai galva isiskaudejo, tokie giluminiai spuogai ant peciu ir nugaros pradejo kilti - gal jau valausi nuo kvieciu po biski
aš kokoso al. dar pasiplaku su trupučiu kavos ir susipilu į kavą, nerealiai skanu ( tik namuose mano kava iš aparato, o vat bandžiau paprastą kavą užpilamą tai tokia puta nesigauna Svieziu darzoviu tikrai nemazai suvalgau, riebalo irgi nevengiu - vienas valgymas su kokoso, kitas su alyvuogiu aliejum, trecias su cielu avokadu...
Nors nevengiu riebalo, vaisius tikrai per diena 3 suvalgau, dar juodojo sokolado sugriesinu, bet svoris jauciu kad krenta, pasisversiu rytoj ryte del idomumo, bus 10 dienu kaip whole30

Sianakt labai galva isiskaudejo, tokie giluminiai spuogai ant peciu ir nugaros pradejo kilti - gal jau valausi nuo kvieciu po biski

paisdalink su kuo valgai kokosų al., kai kavos darbo dienom negeriu tai ir al. visai nevartoju, nu negaliu aš jo su maistu nugurkt