Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba.

QUOTE(kimy @ 2015 11 11, 08:43)
Pabandysiu kokoso aliejaus i kava...

Svieziu darzoviu tikrai nemazai suvalgau, riebalo irgi nevengiu - vienas valgymas su kokoso, kitas su alyvuogiu aliejum, trecias su cielu avokadu...

Nors nevengiu riebalo, vaisius tikrai per diena 3 suvalgau, dar juodojo sokolado sugriesinu, bet svoris jauciu kad krenta, pasisversiu rytoj ryte del idomumo, bus 10 dienu kaip whole30  thumbup.gif

Sianakt labai galva isiskaudejo, tokie giluminiai spuogai ant peciu ir nugaros pradejo kilti - gal jau valausi nuo kvieciu po biski thumbup.gif
aš kokoso al. dar pasiplaku su trupučiu kavos ir susipilu į kavą, nerealiai skanu ( tik namuose mano kava iš aparato, o vat bandžiau paprastą kavą užpilamą tai tokia puta nesigauna unsure.gif )plaku su tokiu pieno plakikliu iš maximos , pvz

user posted image

paisdalink su kuo valgai kokosų al., kai kavos darbo dienom negeriu tai ir al. visai nevartoju, nu negaliu aš jo su maistu nugurkt biggrin.gif fui unsure.gif ( tik jei ką nors kepu ant jo )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvaja: 11 lapkričio 2015 - 08:56
Dazniausiai kepdama ar troskindama mesa naudoju, arba tiesiog sauksta i burna ir uzsikandu kokia darzove.....bet dabar butinai pabandysiu i kava.....plakiklio reik ieskot dabar thumbup.gif
Atsakyti
As neturiu plakiklio, tai tiesiog I kava sauksta imetu ir kai istirpsta, sauksteliu ismakaluoju:)
Tu ne visa sauksta I burna susikisk to kokoso, o po truputi ir kokia mesa ar darzove uzsikasdama nugurgsi:)
Iki paleo pas mane buvo labai siurkscios alkunes. Kiek bepilingavau ir tepiau kremais, alkuniu oda buvo siurksti ir nuserpetojusi, norst tu ka. Dabar nei pilinguoju, nei kremais tepu, normali alkuniu oda. Zodziu, paleo man sutvarke visas odos problemas. Vienintelis dalykas kuris liko iki siol, tai antroje dienos puseje pasiriebaluojanti/pablizganti kakta. Bet tai baika palyginus su problemomis, kuriu as turejau. Ir kaip gera, kuomet pries mm nebekyla spuogai, kuriuos as dusindavau ir maigydavau vos ne iki kitu mm.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2015 11 10, 20:47)
sveikos sveikos....na musu seima biski buvo nukrypus i sona....per vestuves, turkija ir pusseseres vestuves Italijoje.....baisejausi savimi, nes rezultatas +7kg.....ir viskas praktiskai baisiuasia ant pilvo....dabar beliko dar 2-3kg atsikratyti ir bus gerai, bet vat pilvas zaraza nesiruosia pabegti....bet jau gyvenam pilnu tempu paleo.....vyras dabar labai susiemes nes pakilo ir CHOL ir rozines spuogai labai isdidejo iki kaip matau busimu randu......tai vat taip ir gyvenam....vienas atradimas, kad valgom salieru bulvytes fri....vyrui begalo skanu, o man taro kitko tik....

O kaip gaminate salierų fri? ax.gif
Antrą kartą mesti svorį su mažai angliavandenių yra labai sunku, nes organizmas atsparus pasidaręs ir nenori tų kilogramų atiduoti:) Aš prieš maždaug metus laikiausi Dukano dietos, numečiau apie 20 kg svorio po antro nėštumo likusių. Vėliau atėjo vasara, vaisiai ir daržovės ir svoris labai greit pradėjo grįžinėt. Pradėjus laikytis Paleo dabar viskas stovi vietoje, džiaugiuosi kad pilvas pamažėjo tik bigsmile.gif
Tiesa, labai galvą man skauda ir nėra jokios energijos kol kas. Pabandžiau gerti kavą su kokosų aliejum ir labai skanu pasirodė thumbup.gif

Labai įdomu man , kurios ir vaikams taiko Paleo, ką duodate pusryčiams be kiaušinienių? Maniškė kiaušinių nevalgo.

LumiLumi, mačiau ir kitos rašė - tik pirmus mėnesius kūdikis priauga daugiau, vėliau ir maniškiai abu priauginėjo po kelis šimtus gramų, bet tai yra normalu. Jei kraujo tyrimai geri ir vaikas žvalus, vystosi pagal savo amžių - geriau ir būti negali rolleyes.gif
Atsakyti
Tai ir su paleo, jei grizti prie iprastines mitybos ir antrakart pradedi paleo, svoris sunkiau krenta.
Atsakyti
Noriu dar vieną daržovių pjaustyklę pasiūlyt, labai dailiai ir greitai viską supjausto (Kalėdos artėja, galima ir dovanų užsiprašyti smile.gif

http://www.amazon.de...DRTGY0FP9G7AMQC

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 11, 12:58)
Tai ir su paleo, jei grizti prie iprastines mitybos ir antrakart pradedi paleo, svoris sunkiau krenta.

Tai suds tada.

Nzn nzn su tais (.) ka daryt. As jau pakankamai asaru isliejau ir depresijoj juodoj buvau su dar juodesnem mintim. O dabar vel negerai, vel bliaunu. Jezus nebezinau jau...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 11, 10:50)
As neturiu plakiklio, tai tiesiog I kava sauksta imetu ir kai istirpsta, sauksteliu ismakaluoju:)
Tu ne visa sauksta I burna susikisk to kokoso, o po truputi ir kokia mesa ar darzove uzsikasdama nugurgsi:)
Iki paleo pas mane buvo labai siurkscios alkunes. Kiek bepilingavau ir tepiau kremais, alkuniu oda buvo siurksti ir nuserpetojusi, norst tu ka. Dabar nei pilinguoju, nei kremais tepu, normali alkuniu oda. Zodziu, paleo man sutvarke visas odos problemas. Vienintelis dalykas kuris liko iki siol, tai antroje dienos puseje pasiriebaluojanti/pablizganti  kakta. Bet tai baika palyginus su problemomis, kuriu as turejau. Ir kaip gera, kuomet pries mm nebekyla spuogai, kuriuos as dusindavau ir maigydavau vos ne iki kitu mm.
nu ka darysi ,reiks kazkaip kisti biggrin.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2015 11 11, 19:32)
Tai suds tada.

Nzn nzn su tais (.) ka daryt. As jau pakankamai asaru isliejau ir depresijoj juodoj buvau su dar juodesnem mintim. O dabar vel negerai, vel bliaunu. Jezus nebezinau jau...
gal uzteks tada save kankinti unsure.gif ir laikas pagalvoti apie laimingą mamą wub.gif
Atsakyti
Siryt 54,1 kg, thumbup.gif per 10 whole30 dienu 4 kg, issivale zarnynas ir skysciai po visu apsivalgymu miltiniais ir saldumynais......dabar belieka stangrintis sportu...savijauta tikrai gera -visiskai nesinori miltiniu, net pienisku tokiu kaip suriai ir jogurtai, be kuriu galvojau kad negaliu, tiesiog organizmas nereikalauja....tesiu toliau

Silvaja,kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2015 11 11, 19:32)
Tai suds tada.

Nesinervuok ir saugok savo sveiką protą mirksiukas.gif Primaitinimas jau yra, vaikas greit ir mėsos gaus, o pienas gali būti kaip priedas, badu juk nemirs mažutė. O tau jau reik atsipalaiduot, bus pieno daugiau - maitinsi daugiau, mažiau - tai mažiau ir be sąžinės graužimo 4u.gif
Mano vaiks sviestą valgo panašiai, kaip Jautienos biggrin.gif Mėsos irgi nebrokyja. O labiausiai tai aišku pieno... atrodo, nenusibos dar ilgai ta atrakcija biggrin.gif Nei dieną, nei naktį.
Atsakyti
QUOTE(kimy @ 2015 11 12, 09:16)
Siryt 54,1 kg, thumbup.gif per 10 whole30 dienu 4 kg, issivale zarnynas ir skysciai po visu apsivalgymu miltiniais ir saldumynais......dabar belieka stangrintis sportu...savijauta tikrai gera -visiskai nesinori miltiniu, net pienisku tokiu kaip suriai ir jogurtai, be kuriu galvojau kad negaliu, tiesiog organizmas nereikalauja....tesiu toliau

Silvaja,kaip tu laikaisi?
oho blink.gif kaip tau gerai, aš tiek 16 m. svėriau biggrin.gif
aš sversiuos sekmadienį, bet jaučiu,kad džinsai jau pakritę ax.gif
o laikausi puikiai , kad mažiau galvot apie varškę ir kiaušinius nueinu pakertu mėsos ir nieko nebesinori biggrin.gif

Atsakyti
Labai įdomu o ką ta kava su kokoso riebalu duoda? Nes man tai jinai labai stipriai vidurius laisvina lotuliukas.gif
O geriant tą kavą reikia užskaityti kaip pirmą valgymą ir po to valgyti likusius du kartus ? unsure.gif
Atsakyti