Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba.

QUOTE(Snake @ 2015 11 13, 10:27)
Labai įdomu o ką ta kava su kokoso riebalu duoda? Nes man tai jinai labai stipriai vidurius laisvina  lotuliukas.gif

biggrin.gif man irgi, bet aš tai kaip privalumą užskaitau...o duoda gal stiprumos..bet aš tai čia pati naujokė ir dar senų temų neįveikus-tai nežinau pati daug ko

įsigijau tą pjaustyklę, ale sunkiai gaunas, ką gerai-tai mėlynąjį kopūstą suchiečkavojo, nes man jis labai sprangus, dėlto ir nepirkdavau, nes sunku supjaustyt buvo...o gal kokių receptų turit? nežinau kaip tą mėlynąjį ruošt
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2015 11 13, 10:27)
Labai įdomu o ką ta kava su kokoso riebalu duoda? Nes man tai jinai labai stipriai vidurius laisvina  lotuliukas.gif
O geriant tą kavą reikia užskaityti kaip pirmą valgymą ir po to valgyti likusius du kartus ?  unsure.gif

Kava dazniausiai vietoj maisto, vadinamasis intermittent fasting:

https://www.bulletpr...tproof-fasting/

As darausi tokia arbata su riebalais:

http://www.healthful...ket-fuel-latte/

Nes visgi kava nelabai man tinka... Nustojau gerti po stipraus vemimo tulzimi pries pusantro menesio - iki dabar bloga vien kvapa uzuodus..
Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2015 11 13, 09:46)
Kava dazniausiai vietoj maisto, vadinamasis intermittent fasting:

https://www.bulletpr...tproof-fasting/

As darausi tokia arbata su riebalais:

http://www.healthful...ket-fuel-latte/

Nes visgi kava nelabai man tinka... Nustojau gerti po stipraus vemimo tulzimi pries pusantro menesio - iki dabar bloga vien kvapa uzuodus..

Gal gali trumpai nupasakoti kiek ko deti ir kaip gaminti?
Labai jau skaniai tavo arbata atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 02, 22:24)
Ar gali is skrandio, stemple I gerkle kilti rugstys nuo persiedimo? Nuo paleo pradzio tokiu bajeriu nebuvo. Valgiau 12 valanda ir sekanti karta pavalgyti pasiseke tik 21 valanda, tai jau buvau tokia alkane, kad apsirijau. O gal paprika cia man koja pakiso? Valgiau salotas:paprika, agurkas, kon. zirneliai, naminis majonezas ir vistienos krutinele tusinta. Ku dabar daryc su tom rugstim, taip slykstu sad.gif

as gal cia veluoju su atsakym u- bet paprika laisva gali. man nuo jos rugstis kildavo ir riaugedavau. tada isigudrinau lupti zeievele jei noriu ja valgyt- padeda!
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 13, 10:32)
įsigijau tą pjaustyklę, ale sunkiai gaunas, ką gerai-tai mėlynąjį kopūstą suchiečkavojo, nes man jis labai sprangus, dėlto ir nepirkdavau, nes sunku supjaustyt buvo...o gal kokių receptų turit? nežinau kaip tą mėlynąjį ruošt

Laba diena,
šita pjaustyklė ir man mėlynajam kopūstui smulkinti labai pasiteisino.
Aš darau tokias salotas: pjaustytas mėlynas kopūstas + virtas, burokine tarka sutarkuotas burokėlis + balzaminio acto + alyvuogių aliejaus ir, suprantama, druskos.
O pjaustykle pjaustau moliūgus, cukinijas, morkas, svogūnus - troškiniams, ir bulves sriubai, ir kopūstus rauginimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 13 lapkričio 2015 - 18:03
Sveiki, visada maitinausi daugmaž pagal Paleo, pieno produktų pas mane nėra, išskyrus grietinės nedaug. Prieš kelias dienas nustatė diagnozę osteochondrozę 1 laipsnio ir padidėjęs cholesterolis, šiek tiek virš normos. Man 35 m. Kaip suprantu turiu per daug užrūgštintą organizmą g.gif O maniau, kad būsiu sveika mėsytę valgydama g.gif
Atsakyti
ir aš išsityriau, cholesterolis 7...dar stresui nurašau kolkas,,nuo jo labai kyla
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 11 13, 20:54)
ir aš išsityriau, cholesterolis 7...dar stresui nurašau kolkas,,nuo jo labai kyla

Mano šiek tiek virš 6 ....man tikrai ne nuo streso schmoll.gif turėjau priepuolį dėl kraujotakos sutrikimo, buvo užspaustas kaklas dėl osteohondrozės, priepuolis baisus su galvos svaigimais ir vėmimu pusantros paros, užtirpo rankos, sprandas, lašelinės savaitė laiko , laukia reabilitacija. Planuose - organizmo šarminimas, mėsytės, kiaušinių ribojimas, kruopom tikrai nesimaitinsiu, teks žolę valgyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 13 lapkričio 2015 - 20:00
QUOTE(Puk @ 2015 11 13, 20:59)
Mano šiek tiek virš 6 ....man tikrai ne nuo streso schmoll.gif  turėjau priepuolį dėl kraujotakos sutrikimo, buvo užspaustas kaklas dėl osteohondrozės, priepuolis  baisus su galvos svaigimais ir vėmimu pusantros paros, užtirpo rankos, sprandas, lašelinės savaitė laiko , laukia reabilitacija. Planuose - organizmo šarminimas, mėsytės, kiaušinių ribojimas, kruopom tikrai nesimaitinsiu, teks žolę valgyti smile.gif

dar labai šarmina organizmą-kvėpavimas, sportas, pirtys, masažai, vien tik žolės nepadės manau-tiek aš žinau...aš nuolat vaikštau į pirtį ir jei tik praleid-žiu-iškarto jaučiu pablogėjimą ir odą kažkokias plėmeliais pamėto-jaučiu, kad užsirūgština, kas liečia mitybą-tai paleolietiės gal pasisakys aoie tą cholesterolį, aš nesu 100procentinė, tik prijaučianti, kaip ir labai panašiai maitinuos, tik daugiau nei 2 kartai, jei skaičiuot rytinę kava ir dabar vakarinę kakavą, žinau-griešiju, bet kas čia užėjo, tiesiog siaubingai noriu vakarais kakavos, -tai viso 4 kartai mažiausiai gaunas

dar manau-iškrovos dienos padėtų, reiks bandyt kažkaip kovot su tuo cholesteroliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 13 lapkričio 2015 - 20:29
QUOTE(dives @ 2015 11 13, 21:20)
dar labai šarmina organizmą-kvėpavimas, sportas, pirtys, masažai, vien tik žolės nepadės manau-tiek aš žinau...aš nuolat vaikštau į pirtį ir jei tik praleid-žiu-iškarto jaučiu pablogėjimą ir odą kažkokias plėmeliais pamėto-jaučiu, kad užsirūgština, kas liečia mitybą-tai paleolietiės gal pasisakys aoie tą cholesterolį, aš nesu 100procentinė, tik prijaučianti, kaip ir labai panašiai maitinuos, tik daugiau nei 2 kartai, jei skaičiuot rytinę kava ir dabar vakarinę kakavą, žinau-griešiju, bet kas čia užėjo, tiesiog siaubingai noriu vakarais kakavos, -tai viso 4 kartai mažiausiai gaunas

dar manau-iškrovos dienos padėtų, reiks bandyt kažkaip kovot su tuo cholesteroliu

Kiek žinau, intensyvus sportas rūgština. Reikia rinktis kažką lengvo.
Čia apie cholesterolį ,,Sukietėjusios rūgštinės atliekos - tai cholesterolis, inkstų, tulžies akmenys, uratai, sulfatai, fosfatai." http://www.ayurvedacenter.lt/
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2015 11 13, 21:33)
Kiek žinau, intensyvus sportas rūgština. Reikia rinktis kažką lengvo.
Čia apie cholesterolį ,,Sukietėjusios rūgštinės atliekos - tai cholesterolis, inkstų, tulžies akmenys, uratai, sulfatai, fosfatai." http://www.ayurvedacenter.lt/

aš ne apie intensyvų-labiau turėjau galvoj lengvą kasdieninį, ėjimas lazdomis, šokinėjimas ant batuto, kasdienė mankšta...

vistiek aš 100proc. įsitikinus, kad cholesterolį kelia nervai..stresas, o labiausiai gadina sveikatą chroninė įtamoa, tapusi norma, tipo gyveni -ai nu kažkas užknisa-tai darbas, tai vyras-tai dar kažkas, bet lyg ir gerai, pas kitus dar blogiau..lyg ir nėra didelių nervų, stresų, netekčių, mes tiesiog kartais prie to priprantam ir nebejaučiam...

skaitau apie kakavą ir ką radau...gal ne veltui aš jos taip noriu šiuo metu-pasirodo jije esantys flavanoidai valo kraują, cituoju iš googlės

Ir kas paaiškėjo? Kad tie "šokoladiniai" polifenoliai padeda kepenims atsikratyti net 70 procentų cholesterolio kaupėjų ant kraujagyslių.Kasdien vartodami 26 gramus grynos kakavos ar kelis gabalėlius karčiojo šokolado, iš organizmo stumiame lauk cholesterolį, o tai sumažina riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis.

Skaitykite daugiau: http://www.5braskes....s.d?id=42933465
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 13 lapkričio 2015 - 21:00
QUOTE(dives @ 2015 11 13, 21:37)
vistiek aš 100proc. įsitikinus, kad cholesterolį kelia nervai..stresas, o labiausiai gadina sveikatą chroninė įtamoa, tapusi norma, tipo gyveni -ai nu kažkas užknisa-tai darbas, tai vyras-tai dar kažkas, bet lyg ir gerai, pas kitus dar blogiau..lyg ir nėra didelių nervų, stresų, netekčių, mes tiesiog kartais prie to priprantam ir nebejaučiam...

skaitau apie kakavą ir ką radau...gal ne veltui aš jos taip noriu šiuo metu-pasirodo jije esantys flavanoidai valo kraują, cituoju iš googlės

Labiausiai organizmą rūgština stresas, neigiamos emocijos, ko pasekoje - cholesterolis unsure.gif
čia taip pat iš čia http://www.ayurvedacenter.lt/

na matai, kaip organizmas pasakė ko reikia thumbup.gif einu virtis kakavos, turiu labai skanios, natūralios, šokoladu kvepia biggrin.gif gersiu be pieno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 13 lapkričio 2015 - 21:10