Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba.

Vėl trumpam įlįsiu - kur Lietuvoje galima rasti druskos rūgšties, įtariu jos trūkumą, nes pavalgius atrodo kaip kokioj pelkėj mėsa pilve stovi.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 10 03, 23:59)

Iš ko tie "lakštai"?

Eksperimentas su lazanija toks so-so. 'Lakštai' tai buvo tiesiog plonai išilgai pjaustyta cukinija. Manau, kad nepavykimo priežastis buvo per stori mėsos įdaro sluoksniai. Iškepta lazanija tiesiog nelaikė formos. Lėkštėje viskas buvo labiau panašu į košę biggrin.gif .
Atsakyti
Nemanau, kad cukinijos lakstai laikytu forma, bet itariu, kad buvo skani kose:)
Atsakyti
http://m.alfa.lt/str...XuwP2r-nuostabu
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 10 04, 19:30)

Labai idomu, tik gaila, kad vertimas prastas. Mitochondrijos nera lasteles, jos yra paciose lastelese.
Bet cia vel link metabolizmo ir energijos gamybos viskas.

Atsakyti
Tai pradekime aktivuoti savo mitochondrijas zinomu, paprastu budu http://www.homosanit...niu_aktyvavimas, tikrai nepakenks smile.gif . Kartais darau tos pratimus, super isjudina ir laiko daug nereikia.
Atsakyti
Ir as darau:) sporto saleje pajungiau prie treniruotes.
Atsakyti
Pareinu i doros kelia... Vistik apsisprendziau, kad Maitintis Paleo, maisant su Primal mano kelias thumbup.gif wub.gif Sveikata pagerejo, energijos padaugeja, protas sviesenis,labai, svoris toliau krenta, bet jau ir taip esu patenkinta, i senuosius rubus ilendu thumbup.gif
Per vasara ledais nuodemiavau, tik mazom porcijom ir ne kasdien, o paskutini men, kai bandziau i Paleo sugrizt, gavosi 2-3 dienos Paleo (ryte grietinele i kava), o vienos pavakariams net bulka ikrito (po 3 men miltiniu nevalgymo). Cia ypac po streso drdesnio, organizmas nebespeja prikaupti isnaudotu resursu, tai man labai greitos energijos reik.
Atsisakius kavos labai labai gerai buvo, po pereinamojo laikotarpio, bet pasibaigus atostogoms ryte vel jos reikia. Tik anksciau ar veliau jos noriu visai atsisakyt, gal kai labiau organizmo energetika susieguliuos, nes be jos labai gerai jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE(Maltiete @ 2015 10 04, 18:26)
Eksperimentas su lazanija toks so-so. 'Lakštai' tai buvo tiesiog plonai išilgai pjaustyta cukinija. Manau, kad nepavykimo priežastis buvo per stori mėsos įdaro sluoksniai. Iškepta lazanija tiesiog nelaikė formos. Lėkštėje viskas buvo labiau panašu į košę  biggrin.gif .

as su farsu darau tokia lazanija. o lakstai is cukinijos ir baklazanu.
tik man plaukia viskas, gal nereik to pomidorinio padazo... g.gif

merginos, ismanancios apie papildus/vitaminus,
del galvos skausmu seimos gydytoja man liepe pagerti kompleksa vit. B
gal zinote ar mes turim kazka gero musu vaistinese?
nes pasirinkimas so so kiek maciau..

demesi sulaike
http://www.efarma.lt...40kaps-aconitum
Papildyta:
QUOTE(tytuka @ 2015 10 05, 11:45)
Pareinu i doros kelia... Vistik apsisprendziau, kad Maitintis Paleo, maisant su Primal mano kelias  thumbup.gif  wub.gif  Sveikata pagerejo, energijos padaugeja, protas sviesenis,labai, svoris toliau krenta, bet jau ir taip esu patenkinta, i senuosius rubus ilendu  thumbup.gif
Per vasara ledais nuodemiavau, tik mazom porcijom ir ne kasdien, o paskutini men, kai bandziau i Paleo sugrizt, gavosi 2-3 dienos Paleo (ryte grietinele i kava), o vienos pavakariams net bulka ikrito (po 3 men miltiniu nevalgymo). Cia ypac po streso drdesnio, organizmas nebespeja prikaupti isnaudotu resursu, tai man labai greitos energijos reik.
Atsisakius kavos labai labai gerai buvo, po pereinamojo laikotarpio, bet pasibaigus atostogoms ryte vel jos reikia. Tik anksciau ar veliau jos noriu visai atsisakyt, gal kai labiau organizmo energetika susieguliuos, nes be jos labai gerai jauciuosi.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 05 spalio 2015 - 13:14
Nuo pirmadienio startuosiu su Vole 30
meginsiu
tikiuosi pasiseks

bet klausimas kaip su kava
jeigu tik su kokosu sviestu tai gal galima?
Atsakyti
ieskau patarimo

turiu daug puszaliu ar visai zaliu pomidoru . nenoriu marinuoti su visokiais actais . ka daryti ? ar pavyks juos prinkinti ar galia roskinti zalius ? ar nepavojinga del to seratonino ar tomatino ?
gal kas zinot geriau ?
Atsakyti
Labas rytas ,

oi kokia salna lauke !

tai kaip del pomidoru ? ar nieks is jusu neprisiaugino siemet ? ka daryti su tais zaliukais ?
Atsakyti