Įkraunama...
Įkraunama...

Širšės ar bitės įkandimas

clap_1.gif

Tikras isradimas
Atsakyti
Vobla, labai ačiū už patarimą, šią bitės myli mano dukrą dry.gif jau dabar beveik noriu, jog kam nors įgeltų, o aš tuoj pulčiau su tom petruškom gelbėti ir tada man bus dėkingi už gerą darbą happy.gif
o beje, tai kuom skiriasi širšė nuo vapsvos unsure.gif
Atsakyti
Gaila, kad anksciau neperskaiciau... sad.gif Sedziu cia dabar viena akim uztinusia, kai pasiziuriu i veidrodi nezinau, ar juoktis ar liudet. Vakar bite taranavo tiesiai i nosi, o uztino akis. Kaip tycia siandien pirma diena po atostogu reikejo i darba. Is ryto atsikelusi tokia japono-mat ilgai svarsciau, ar cia pas gydytoja eit biuletenio, ar i darba. Po to nutariau, kad biuletenio neduos ir reikia eit darban kolegas pajuokint.
Liudniaiusia, kad igelus ilgai netino, maniau kad jau apsieis, o atsikeliau baisi kaip smertis biggrin.gif Buvau vaistinej, tai liepe gert tavegili po tablete ryte ir vakare.
Zinot, jau ir medaus nebenoriu blink.gif
Atsakyti
vargšė Kuke smile.gif bet medus čia nieko dėtas, neatsisakyk.linkiu greičiau atitinti biggrin.gif
Atsakyti
Kuke,kaip tavo darbo kolegos reagavo?
Atsakyti
Nu gi juokesi negyvai, kaip daugiau biggrin.gif Beje, aciu, siandien jau atrodau tik kaip 3 dienas bezprobudnai gerusi motera rolleyes.gif Rytoj turbut busiu tik kaip dvi wink.gif Jezau, gerai, kad dar saule sviecia, galima tamsius akinius nesioti.
Atsakyti
Vapsvų šiemet tikrai labai daug. Nereikia ir vandens telkinių: kasdien iš buto išveju po kelias. Šeštadienį sūnui senamiestį į žandą įgėlė. Aš tepu Psilo balzamu, padeda puikiai
Atsakyti
QUOTE (kuke @ 2004 08 24, 19:39)
Nu gi juokesi negyvai, kaip daugiau biggrin.gif Beje, aciu, siandien jau atrodau tik kaip 3 dienas bezprobudnai gerusi motera rolleyes.gif Rytoj turbut busiu tik kaip dvi wink.gif Jezau, gerai, kad dar saule sviecia, galima tamsius akinius nesioti.

Nors linksma gyventi po tokiu susitikimu su vapsvomis laugh.gif
Atsakyti
Man praejusia savaite prie juros papludimyje igele sirse huh.gif I lupa. Susinervinau juodai. Aisku pradejo persteti, tirpti. Galvoju, dabar kai istinsiu, tai "papuosiu" atostogu nuotraukas mad.gif Tai ta lupa pabalo, po to paraudo truputi. Po okios 1,5 val. parejom i poilsio namus, uzmigdziau savo 2.gif galvoju reikia pabandyti patepti Psilobalzamu. Patepiau ir uzmirsau. Po 2 val. atsikele mano zuikutis, nuvaziavos i Palangair tik tada vyras prisimine, kad tureciau buti istinusia lupa. Ne zymes nebuvo thumbup.gif Tai nezinau ar cia tas Psilobalsamas toks geras, ar as cia tokia atspari g.gif Nes igele tai man pirma karta gyvenime.
Nu po to tai aisku visiems buvo juoko, kadigele sirse kobrai ir numire vargse sirse laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (kuke @ 2004 08 23, 20:31)
Gaila, kad anksciau neperskaiciau...  sad.gif  Sedziu cia dabar viena akim uztinusia, kai pasiziuriu i veidrodi nezinau, ar juoktis ar liudet. Vakar bite taranavo tiesiai i nosi, o uztino akis. Kaip tycia siandien pirma diena po atostogu reikejo i darba. Is ryto atsikelusi tokia japono-mat ilgai svarsciau, ar cia pas gydytoja eit biuletenio, ar i darba.  Po to nutariau, kad biuletenio neduos ir reikia eit darban kolegas pajuokint.
Liudniaiusia, kad igelus ilgai netino, maniau kad jau apsieis, o atsikeliau baisi kaip smertis  biggrin.gif  Buvau vaistinej, tai liepe gert tavegili po tablete ryte ir vakare.
Zinot, jau ir medaus nebenoriu  blink.gif

Ot negaliu kaip juokas paeme laugh.gif nu iki asaru laugh.gif laugh.gif
Bet ir man gaila kad anksciau sito skyrelio neperskaiciau nes vakar kaimuki mano vaikinukas ant bites uzlipo tai reke klyke o as tundra nezinojau ka daryti sad.gif reikejo svogunu tepti doh.gif nakti irgi visas stenejo neramiai miegojo sad.gif tai va paskui ir mes sugalvojom kad reikia philo balzamu patepti o pasirodo padeda smile.gif na jau kita karta tai zinosiu ir petruskom ir svogunu ir suriu vandeniu kai desiu tai................... gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Vasara man labai patinka wub.gif tik beda, kad esu labai megiama visu vabzdziu, pastoviai uodai sukandzioja, nor aplinkoj ju ir nesimato. Tikriausiai turu plona oda verysad.gif
O sia vasara tikrai sekasi: pries men. i peda igele bite, oi kaip skaudejo verysad.gif verysad.gif o pries kelias dienas igele sirse i blauzda ir iki siol patinimas nedingsta-apie ikandima, mazdaug 10 cm plote atsirado ryskus paraudimas ir suketejimas, o dar aplinkui, apie 20 cm plote, ne toks ryskus paraudimas, viskas kaista ir niezti doh.gif
Gal kuri susidure su tuo, ar jau reiktu kreiptis i gydytoja, gal zinot kokiu priemoniu???
Aciukas atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Claritin'o bandei? mirksiukas.gif Jei ne, pabandyk, turetu padeti..
Atsakyti