Įkraunama...
Įkraunama...

Širšės ar bitės įkandimas

Paprasčiausia vaistinėj pasiklaust. Man buvo bitė į antakį įgėlus, niekaip nepraėjo- vaistinėj davė nuo alergijos ir iškart nuėmė tinimą. Pasiklausk ir pasakys ar reik gydytojo konsultacijos.
Atsakyti
Claritin tabletes nuo alergijos,o geriausiai tai tepalas PSILO-BALSAM,tikrai pades ir labai efektyviai
Atsakyti
jei įgėlė širšė reikia iškart ant įgeltos vietos dėti svogūno ar česnako gabalėlį. tada netinsta. mes vaikui svogūno uždėjom, tai net ženklo neliko.
Atsakyti
QUOTE(vaistininke @ 2006 07 18, 17:45)
Claritin tabletes nuo alergijos,o geriausiai tai tepalas PSILO-BALSAM,tikrai pades ir labai efektyviai

Claritin yra nuo alergijos. Kadangi labai patino, tai yra alergija. Ją būtina gydyti. Todėl reikia Claritin išgerti. Psilo-balsam galima ne vietoj to naudoti, bet PAPILDOMAI.
Atsakyti
ka tik mano maziui igele bite...............namu balkone!!!!!!!!kuris istiklintas verysad.gif ...nu virsune! tai pasiskaiciau dabar gydom svogunu ir ledu.......
Atsakyti
sveikos, mamos,
as naujoke ir kreipiuosi i Jus pagalbos smile.gif :
gal kas zinote kaip bites isnaikinti? bigsmile.gif . turime didele beda:kaimynai laiko biciu 10 aviliu kieme, o mes su vaikais negalim eiti i kiema, nes kai saule, jos skraido pas mus kieme (nuosavas namas), tad baisu, kad nesugeltu vaiku. vyras pjauna zole, tai min 3 gylius gauna blink.gif .
skaminau veterinarine tarnyba, tai isaiskino, kad "biciu teises didesnes nei mano vaiku" doh.gif doh.gif doh.gif .
isanksto dekoju uz bet koki patarima ax.gif
Atsakyti
em... tema vos atkapščiau bet gal atsiras kažkas kas patartų..

vienu žodžiu sekmadienį įgėlė širšė į ranką. Aš nesu lyg alergiška alergiška bet nu man ištinsta visad normaliai. Bet kažkaip labai nestipriai patino, kadangi nieko negalėjau uždėt (gamtoj buvau) tai tik vakarop ten bulvės tarkuotos palaikiau ir šalti kompresai. pirmadienį atsikeliau jau su nemažu patinimo. Vaistinėj nusipirkau to psil- balsam. tepiau. iki vakaro sutino taip kad num krc gera spatinimas nuo pirštų iki viduro em nžn kaip tas kaulas vadinasi kur tarp alkunės ir riešo. o centre toks kokių 6 cm skersmens dar stiprsnis patinimas su tokiom lyg kaujosrūvelem nemoku paaiškint irgi blush2.gif . tai vienžo vaistineje nusipirkau dar kažkokių geriamų tablečių. bet patinimas absoliučiai nemažėja nors jau nuo vakar geriu, o per naktį dar biškutuką patino...
...čia normaliai? ar jau laiks pas daktarą? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 22 liepos 2008 - 16:18
QUOTE(moodring @ 2008 07 22, 17:16)
em... tema vos atkapščiau bet gal atsiras kažkas kas patartų..

vienu žodžiu sekmadienį įgėlė širšė į ranką. Aš nesu lyg alergiška alergiška  bet nu man ištinsta visad normaliai. Bet kažkaip labai nestipriai patino, kadangi nieko negalėjau uždėt (gamtoj buvau) tai tik vakarop ten bulvės tarkuotos palaikiau ir šalti kompresai. pirmadienį atsikeliau jau su nemažu patinimo. Vaistinėj nusipirkau to psil- balsam. tepiau. iki vakaro sutino taip kad num krc gera spatinimas nuo pirštų iki viduro em nžn kaip tas kaulas vadinasi kur tarp alkunės ir riešo. o centre toks kokių 6 cm skersmens dar stiprsnis patinimas su tokiom lyg kaujosrūvelem nemoku paaiškint irgi  blush2.gif . tai vienžo vaistineje nusipirkau dar kažkokių geriamų tablečių. bet patinimas absoliučiai  nemažėja nors jau nuo vakar geriu, o per naktį dar biškutuką patino...
...čia normaliai? ar jau laiks pas daktarą?  blush2.gif  4u.gif

Jei negereja,taibutinailek pas gydytoja. Geriausiai i ligonine, nes poliklinikoj labai ilgai tampys
Atsakyti
nu lyg biski biski apmazejo patinimas siandien , bentjau neistino daugiau tfu tfu.. praeis gal kazkada wink.gif unsure.gif
Atsakyti
siemet isties sirsiu daug,ir tokios ikirios i akis net lenda.Gyvenam nuosavam name tai siaubas.Praitais metais mano vaikui ikando didziulis tranas i ranka tai as iskart ranka po vandeniu ir uzdejau daug sodos,laikiau apie valanda.patinimo didelio nebuvo,o poto savaite tepiau rankyte su psilo balzamu.
Atsakyti
mano mažiui šiandien ryte įkirto širšė verysad.gif geluonį iš kart ištraukiau, bet pirštukas patino, o vakare labai visa rankytė ištino verysad.gif daviau pusę tavegilio, tepu psilo balzamu, bet man rodos, nieko nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Tai va, man jau gerėja happy.gif Pagaliau sumažėjo bendras rankos ištinimas, nebedegina tik niežti nežmoniškai. Po gerų 4 dienų doh.gif Kažkaip nepamenu jog ir ankščiau taip ilgai gyjimas tęstųsi, nors širšės man neikada nėra įgėlusios tik bitės, tai gal aš joms labiau alergška ar ką. Ar gal šiaip pajautrėjau. Labai nervuoja ant rankos siaubingai didelė raudona mėlynė su kraujosrūvom, šita tai turbūt dar negreit išsivaikščios verysad.gif

Užjaučiu vaikiuką. Man pirmas tris dienas patinimas tik didėjo ir tik va nuo vakar slūgti po biški pradėjo. Gerti tabletes, tepti ir laukti...turbūt nieko kito ir nepadarysi čia jei jau esi jautrus tam.
Atsakyti