Įkraunama...
Įkraunama...

Širšės ar bitės įkandimas

QUOTE(Amise @ 2008 07 28, 16:52)
ma irgi toks klausimas iškilo  g.gif

mes pries pora metu taip su vynu darem. tos gaudykles tiesiog pilnos prisirinkdavo vapsvu lavonu, bet ir aplink gyvu nesumazejo doh.gif . tik grozis ir kvapas koooks is tu butelaiciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 07 28, 17:22)
mes pries pora metu taip su vynu darem. tos gaudykles tiesiog pilnos prisirinkdavo vapsvu lavonu, bet ir aplink gyvu nesumazejo doh.gif . tik grozis ir kvapas koooks is tu butelaiciu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Namuose pas mus visi atidaromi langai su tinkleliais. Tai nei musiu, nei uodu, nei vapsvu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 28 liepos 2008 - 20:31
vakar pastaciau ta gaudykle su sprite, ne vieno gyvio dar nematau, ar tas sprite tokia baisi chemija kad ir sirses atbaide
Atsakyti
Adrenalinas parduodamas be recepto.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 07 28, 21:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Namuose pas mus visi atidaromi langai su tinkleliais. Tai nei musiu, nei uodu, nei vapsvu  thumbup.gif

kur galima užsisakyti tuos tinklelius g.gif ...žinau, kad super daiktas...vakare gali šviesą įsijungus sėdėt, vėdint..jėga.....(mes kai poilsiavom svečių namuose buvo thumbup.gif )
Atsakyti
Sveikos,
pries pora dienu man pirma karta kazkas igele (bite, sirse ar vapsva). neskiriu as jau labai ax.gif buvo toks juodas kaip rakstis, prie kurio buvo toks zalsvas kaip ir skystis (labiau pulinukus primine).
tik vat beda kad siek tiek paskaudejo. o ryte pabudau su delno dydzio paraudusia ir siek tiek patinusia vieta. blogiausia, kad 2 dienom praejus mane visa isbere. doh.gif
gal turit kokiu patarimu ar siaip koki ger akompresiuka, nes net miegot negaliu...o sugele mane tai ne vienoj vietoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gothee @ 2008 08 04, 12:01)
Sveikos,
pries pora dienu man pirma karta kazkas igele (bite, sirse ar vapsva). neskiriu as jau labai  ax.gif buvo toks juodas kaip rakstis, prie kurio buvo toks zalsvas kaip ir skystis (labiau pulinukus primine).
tik vat beda kad siek tiek paskaudejo. o ryte pabudau su delno dydzio paraudusia ir siek tiek patinusia vieta. blogiausia, kad 2 dienom praejus mane visa isbere.  doh.gif
gal turit kokiu patarimu ar siaip koki ger akompresiuka, nes net miegot negaliu...o sugele mane tai ne vienoj vietoj  blink.gif

Ir man tas pats! Gal kas galite patarti ką daryti?
Atsakyti
Sveikučiukės,

Taip jau būna tą vasarą. Mane irgi patvarkė viena bitė ar tai širšė verysad.gif Ėjau lauke su basutėmis ir viena kažkaip sugebėjo įskristi po pirštais ir ten įgelti doh.gif Dabar pirštukas jau antrą dieną ištinęs ir baisiausiai niežti, o geluonės nerandu. Įdomu ar bus labai blogai jei netyčia ten jį palikčiau?
Atsakyti
QUOTE(Raundonlupe @ 2009 08 06, 12:48)
Sveikučiukės,

Taip jau būna tą vasarą. Mane irgi patvarkė viena bitė ar tai širšė  verysad.gif  Ėjau lauke su basutėmis ir viena kažkaip sugebėjo įskristi po pirštais ir ten įgelti  doh.gif Dabar pirštukas jau antrą dieną ištinęs ir baisiausiai niežti, o geluonės nerandu. Įdomu ar bus labai blogai jei netyčia ten jį palikčiau?

jei nėra tai turbūt pas bitutę ar širšę pasiliko. Nes tikrai turėtų matytis, jei yra smile.gif

o dėl tinimo ir niežtėjimo gal pabandyk firmos Autan preparatas AKUT. Nusipirkau nuo alergiško niežtėjimo tai labai super, nei niežti ir spuogiukai mažėja. Tik va pamečiau dėžutę, bet rods galima ir nuo kitų vabzdžių įgėlimų smile.gif
Atsakyti
Man pries kelias dienas igele bite,giluonio nepaliko.Ta diena tik truputi pabaltavo ties tavieta.Vakare,pradejo niezteti,ir pradejo raudonuot.Atsikeliau kitos dienos ryta,visa plastaka sutino,po pusdienio tinimas pradejo plestis link pirstu,nu zodziu ir skausmas,ir tynimas.Buvau pas daktara,prirase visokiu vaistu,tai matysiu pades ar ne.Seip ne pirma kart man igelia,bet nei kart neistindavo.Nebent truputi,bet po pusdienio praeina,o va daba net kitos dienos ryta tik sutino.Negaliu nei dirbt,nieko.Tai gavau biuleteni blink.gif
Atsakyti
2010 metų sezono atidarymas...
Ką tik įgėlė vapsva netoli akies blink.gif ... skauda... dėjau ledukų, prisitepiau kažkokiu geliu po vabzdžių įkandimo, "bros" vadinasi, ir laukiu, kas bus toliau, vis nepamiršdama į veidrodį užmesti akį... Jau dabar atrodau kaip po vienos veido pusės plastinės operacijos, visos raukšlelės išsilygino aggressive.gif . Įtariu, kad rytoj ir aš juokinsiu bendradarbius cray.gif
Atsakyti
ikando sirse arba vapsva i pilva , kaip niesti negaliu o esu uzsienyje, tepiau svoguna , nepadeda, paraude ir patine verysad.gif
Atsakyti