Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(NOKIA @ 2016 02 25, 12:46)
Jaučiuosi normaliai,ryt namo. Džiaugiuosi,kad gydytojas pasakė,kad liaukos nepažwistos, niekas neišėję iš ribų. Dar pasakė tokį dalyką, kad prieš 30 metų papilinė karcinoma buvo laikoma eiline struma,tik dabar priskiriama prie piktybinių.Jei  savijauta neblogės,tai manau už  2 savaičių eisiu į darbą

Džiaugiuosi už jus.Sveikit. Koks šaunus jūsų chirurgas, kaip palaiko ir padrąsina.. Man dar savaitė nerimo ir įtampos. Kasdien vis baisiau. Nuprotėsiu belaukdama.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 02 25, 15:56)
Džiaugiuosi už jus.Sveikit. Koks šaunus jūsų chirurgas, kaip palaiko ir padrąsina.. Man dar savaitė nerimo ir įtampos. Kasdien  vis baisiau. Nuprotėsiu belaukdama.

Svarbiausia mažiau skaityti neigiamų nuomonių. O jų forume netrūksta. Pasitikiu medikais,kurie tikrai kitaip kalba. O dėl karcinomos tai sakė chirurgas Kymantas,tai jei jis meluoja,tai tada ir aš...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 25, 16:12)
Svarbiausia mažiau skaityti neigiamų nuomonių. O jų forume netrūksta. Pasitikiu medikais,kurie tikrai kitaip kalba. O dėl karcinomos tai sakė chirurgas Kymantas,tai jei jis meluoja,tai tada ir aš...

Kymantas operavo? bigsmile.gif as taip pat pas ji operavausi.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 25, 14:02)
Dėl darbo? Aš tik pamąsčiau...

O kada daktaras liepe pasirodyt Baranauskui?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 25, 17:12)

O jums visą skydliaukę pašalino?Apie tolesnį gydymą dar nekalbėjo? O gal jau viskas praeity?
Atsakyti
Per kiek laiko nuo operacijod atsigavo visiškai balsas? Jaučiuosi prikimusi
Atsakyti
Jei atmintis neapgauna, savaite kazkur buvo pakimimu, visokiu perstejimu.

Klausykit, gal kuri girdejo...mama siandien buvo pas endokrinologe, turi 2 mazgus, echo daryta pries metus. Sako dabar pagal nauja tvarka mazgai tiriami bus kas 2 metus. Cia negi rimtai? blink.gif Cia jie taip bando eiles sutrumpint zmoniu sveikatos saskaita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 02 26, 12:49)
Jei atmintis neapgauna, savaite kazkur buvo pakimimu, visokiu perstejimu.

Klausykit, gal kuri girdejo...mama siandien buvo pas endokrinologe, turi 2 mazgus, echo daryta pries metus. Sako dabar pagal nauja tvarka mazgai tiriami bus kas 2 metus. Cia negi rimtai? blink.gif Cia jie taip bando eiles sutrumpint zmoniu sveikatos saskaita? g.gif

Tai gal pati gyd taip sugalvojo....tikrai negirdejau.
Atsakyti
Merginos, kuri geriat tikrai dideles tiroksino dozes? Klausiu, nes neįsivaizduoju, kiek įmanoma daugiausia jo gerti, tikriausiai yra kažkokios ribos....
Man skydliaukė pašalinta visa pernai rugpjūtį. Darė tyrimus po 2 mėn TTH buvo 5,(nepamenu kiek), paskyrė po 100mcg 5d per savaitę ir 150mcg savaitgalais, o dabar darė sausį ir TTH - 8 su kableliu.
Paskyrė po 150mcg kasdien.. Jau beveik mėnesį taip geriu, bet savijauta negerėja....Mąstau pasididint savarankiškai, bet neįsivaizduoju kiek...
Savijauta apskritai siaubinga...svoris auga, šalčio visiškai netoleruoju, bliaunu ištisai, nuotaikos nėra, apatija, oda sausa.
panašu, kad ir gydytoją reiktų keisti... nes ji man pasiūlė gert po 150 ir ateit po pusės metų blink.gif jei man savijauta negerės, tai po pusės metų aš manau psichiatrinėje būsiu...
Daryčiausi tyrimus už savo pinigus, bet neįsivaizduoju, kaip ten su tom dozėm...Jei dabar jau mėn. geriu padidintą dozę, tai kada TTH tyrime turėtų matytis pokyčiai?
Pradedu mąstyti ir apie novathyralį, gal jis man padėtų, bet panašu, kad su mano gydytojos kompetencija, aš nežinosiu net kaip jį vartoti.... nes ji kai apie šį vaistą užsiminiau pirmą kartą, net nežinojo kas tai... dabar jau sakė, kad jei manau, kad padės tai ji gali išrašyt g.gif

Beje tikrai laikausi rekomendacijų, po tiroksino rytiniai valgymai ir kava po pusvalandžio ir net vėliau.Nebežinau, ką čia daryti...

Atsiprašau, kad aš čia su tokiais kvailais klausimais, bet esu visiškai pasimetus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyyšnia @ 2016 02 26, 22:57)
Merginos, kuri geriat tikrai dideles tiroksino dozes? Klausiu, nes neįsivaizduoju, kiek įmanoma daugiausia jo gerti, tikriausiai yra kažkokios ribos....
Man skydliaukė pašalinta visa pernai rugpjūtį. Darė tyrimus po 2 mėn TTH buvo 5,(nepamenu kiek), paskyrė po 100mcg 5d per savaitę ir 150mcg savaitgalais, o dabar darė sausį ir TTH - 8 su kableliu.
Paskyrė po 150mcg kasdien.. Jau beveik mėnesį taip geriu, bet savijauta negerėja....Mąstau pasididint savarankiškai, bet neįsivaizduoju kiek...
Savijauta apskritai siaubinga...svoris auga, šalčio visiškai netoleruoju, bliaunu ištisai, nuotaikos nėra, apatija, oda sausa.
panašu, kad ir gydytoją reiktų keisti... nes ji man pasiūlė gert po 150 ir ateit po pusės metų  blink.gif  jei man savijauta negerės, tai po pusės metų aš manau psichiatrinėje būsiu...
Daryčiausi tyrimus už savo pinigus, bet neįsivaizduoju, kaip ten su tom dozėm...Jei dabar jau mėn. geriu padidintą dozę, tai kada TTH tyrime turėtų matytis pokyčiai?
Pradedu mąstyti ir apie novathyralį, gal jis man padėtų, bet panašu, kad su mano gydytojos kompetencija, aš nežinosiu net kaip jį vartoti.... nes ji kai apie šį vaistą užsiminiau pirmą kartą, net nežinojo kas tai... dabar jau sakė, kad jei manau, kad padės tai ji gali išrašyt  g.gif

Beje tikrai laikausi rekomendacijų, po tiroksino rytiniai valgymai ir kava po pusvalandžio ir net vėliau.Nebežinau, ką čia daryti...

Atsiprašau, kad aš čia su tokiais kvailais klausimais, bet esu visiškai pasimetus  4u.gif

Man Tth buvo virs 75, vos paeidavau, viska nurasydavau bemiegem naktim, nes maitinau krutimi... Buvo paskirta 150/125 mg tiroksino, po 2 men tth jau buvo 17. atsigavau po 5 men tiroksino vartojimo, t y nustojo skaudeti sirdi, sanarius, pradejau toleruoti salti, miegas susitvarke, t y isnyko simptomai, nors aisku, be pasiekmiu tai nepraejo, ir praejus keleriems metams, savijauta nera ideali. dabar tiroksino vartoju po 100 mg.

Manau, dozes Jums didinti nereikia, tiesiog kantriai laukti, kaip bebutu sunku. tiroksinas pasisavinamas tik po 2 men vartojimo. as irgi po pirmo men skambinau gydytojai, ir skundziausi, kaip man blogai. Laikykites!
Atsakyti
QUOTE(vyyšnia @ 2016 02 26, 23:57)
panašu, kad ir gydytoją reiktų keisti... nes ji man pasiūlė gert po 150 ir ateit po pusės metų  blink.gif  jei man savijauta negerės, tai po pusės metų aš manau psichiatrinėje būsiu...
Pradedu mąstyti ir apie novathyralį, gal jis man padėtų, bet panašu, kad su mano gydytojos kompetencija, aš nežinosiu net kaip jį vartoti.... nes ji kai apie šį vaistą užsiminiau pirmą kartą, net nežinojo kas tai... dabar jau sakė, kad jei manau, kad padės tai ji gali išrašyt  g.gif

Atsiprašau, kad aš čia su tokiais kvailais klausimais, bet esu visiškai pasimetus  4u.gif

Sveika. Pasiskaityk mano ir Gonziko postus. Mes abi vartojam tiroksinas+novathyral. Rasyti viska tikrai sunkoka. O kas jau bus visai neaisku, klausk. Tyrimus gali daryti po 1,5 men. Darykus visus. Matysi kaip hormonai. As gyd keiciau ne viena karta. Visi kaip sutare tik doze didinti gali. Perskaitysi?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamurka @ 2016 02 27, 00:32)
Man Tth buvo virs 75, vos paeidavau, viska nurasydavau bemiegem naktim, nes maitinau krutimi... Buvo paskirta 150/125 mg tiroksino, po 2 men tth jau buvo 17. atsigavau po 5 men tiroksino vartojimo, t y nustojo skaudeti sirdi, sanarius, pradejau toleruoti salti, miegas susitvarke, t y isnyko simptomai, nors aisku, be pasiekmiu tai nepraejo, ir praejus keleriems metams, savijauta nera ideali. dabar tiroksino vartoju po 100 mg.

Manau, dozes Jums didinti nereikia, tiesiog kantriai laukti, kaip bebutu sunku. tiroksinas pasisavinamas tik po 2 men vartojimo. as irgi po pirmo men skambinau gydytojai, ir skundziausi, kaip man blogai. Laikykites!

As laukiau 5 metus taip. Niekas nesikeite- nulis, tth pastoviai apie 25 sukdavosi. O gyd net apkaltino kad tiroksino atseit negeriu. Taigi , as uz iseities isekojima.
Papildyta:
QUOTE(Mamurka @ 2016 02 27, 00:32)

Teisingai supratau, skydliauke nepasalinta?
Atsakyti
Tiek rašiau rašiau ir netyčia išjungiau biggrin.gif
Ačiū, merginos už patarimus ir palaikymą 4u.gif

Maskatuk, būtinai paskaitysiu, man labai aktuali visa informacija, buvau pamiršus, kad galima paskaityti atskirų narių žinutes biggrin.gif Dabar tikrai paskaitinėsiu 4u.gif
Mano gydytoja taipogi pasakė, jog panašu, kad aš netinkamai vartoju tiroksiną, nes keista, jog po 2 mėn mano tyrimai tik pablogėjo doh.gif Todėl pradėjau mąstyti tiek apie gydytojo keitimą, tiek apie novathyral....
Atsakyti