Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(vyyšnia @ 2016 02 27, 00:49)
Tiek rašiau rašiau ir netyčia išjungiau  biggrin.gif
Ačiū, merginos už patarimus ir palaikymą 4u.gif

Maskatuk, būtinai paskaitysiu, man labai aktuali visa informacija, buvau pamiršus, kad galima paskaityti atskirų narių žinutes  biggrin.gif  Dabar tikrai paskaitinėsiu 4u.gif
Mano gydytoja taipogi pasakė, jog panašu, kad aš netinkamai vartoju tiroksiną, nes keista, jog po 2 mėn mano tyrimai tik pablogėjo  doh.gif  Todėl pradėjau mąstyti tiek apie gydytojo keitimą, tiek apie novathyral....

Kai gyd tave laiko tokiu neismaneliu, tipo negeri vaistu, ir pikta ir apmaudu. Mes abi dozes pacios nusistatem. Zinau bys merginu kurios sakys kad taip negalima- o tai ka daryti jei niekas nesikeicia? Skaityk, mes padesim. Pirma karta recepta usrase endo is santaru, o po to seimos gyd. Ji turi teise ir jai negresia jokios nuobaudos , nes ji tesia endo paskirts gydyma.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 27, 01:12)
Kai gyd tave laiko tokiu neismaneliu, tipo negeri vaistu, ir pikta ir apmaudu. Mes abi dozes pacios nusistatem. Zinau bys merginu kurios sakys kad taip negalima- o tai ka daryti jei niekas nesikeicia? Skaityk, mes padesim. Pirma karta recepta usrase endo is santaru, o po to seimos gyd. Ji turi teise ir jai negresia jokios nuobaudos , nes ji tesia endo paskirts gydyma.

E
Dar musu postu yra hipotireozes temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 27, 01:14)
Papildyta:

E
Dar musu postu yra hipotireozes temoje 4u.gif

Va va, aš jai sakiau, kad kaip Jums atrodo, man 29m. aš noriu gyventi pilnavertį gyvenimą, pabaigti studijas, man sūnų reikia užauginti, kodėl aš turėčiau elgtis kaip beprotė ir vartoti vaistus bet kaip, kai jaučiuosi blogai ir jums tuo skundžiuosi, lakstau pas psichiatrą, nes nebesusitvarkau su savimi doh.gif Tai man paprasčiau būtų tiesiog gerti vaistus tinkamai nei minti čia kryžiaus kelius biggrin.gif

Labai ačiū už pagalbą 4u.gif Aš tikrai nusiteikusi juos vartoti, nes girdėjau, jog tam tikrais atvejais tai vienintelis kelias jaustis normaliai. Ir labai tikiuosi, jog su laiku (na kada nors, gal ateities kartoms biggrin.gif ) šie vaistai ne tik bus registruoti LT, bet ir kompensuojami.

Beje, o jūs merginos perkat tiroksiną su kompensacija ar nesivarginat išsirašinėt? Man pasiūlė endo, bet aš net vaistų paso neturėjau, o kai užsiminiau savo šeimos gydytojai, tai ji tik nusijuokė, kad centus gi jis kainuoja... Tai dabar ir svarstau, gal tikrai neverta net vargti lakstyti su tuo kompensavimu g.gif Čia šiaip smalsumo vedama sugalvojau paklausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vyyšnia @ 2016 02 27, 01:23)
Va va, aš jai sakiau, kad kaip Jums atrodo, man 29m. aš noriu gyventi pilnavertį gyvenimą, pabaigti studijas, man sūnų reikia užauginti, kodėl aš turėčiau elgtis kaip beprotė ir vartoti vaistus bet kaip, kai jaučiuosi blogai ir jums tuo skundžiuosi, lakstau pas psichiatrą, nes nebesusitvarkau su savimi  doh.gif  Tai man paprasčiau būtų tiesiog gerti vaistus tinkamai nei minti čia kryžiaus kelius  biggrin.gif

Labai ačiū už pagalbą  4u.gif  Aš tikrai nusiteikusi juos vartoti, nes girdėjau, jog tam tikrais atvejais tai vienintelis kelias jaustis normaliai. Ir labai tikiuosi, jog su laiku (na kada nors, gal ateities kartoms  biggrin.gif ) šie vaistai ne tik bus registruoti LT, bet ir kompensuojami.

Beje, o jūs merginos perkat tiroksiną su kompensacija ar nesivarginat išsirašinėt? Man pasiūlė endo, bet aš net vaistų paso neturėjau, o kai užsiminiau savo šeimos gydytojai, tai ji tik nusijuokė, kad centus gi jis kainuoja... Tai dabar ir svarstau, gal tikrai neverta net vargti lakstyti su tuo kompensavimu  g.gif Čia šiaip smalsumo vedama sugalvojau paklausti  biggrin.gif

Taip kompensuoja tiroksina. Jei gyd kapeikos, man - ne. Israso 3 men ir ramu. O kad novathyral bus registruotas ir kompensuojamas mazai vilties, nes farmacinis biznis gyliai iauges LT. As jau geriau susimokesiu ir 33 eurus , bet jausiuos normaliai. Jei matau kad gyd nelinkes padeti ir suprasti manes- keiciu ji.
Atsakyti
QUOTE(vyyšnia @ 2016 02 27, 00:23)
Va va, aš jai sakiau, kad kaip Jums atrodo, man 29m. aš noriu gyventi pilnavertį gyvenimą, pabaigti studijas, man sūnų reikia užauginti, kodėl aš turėčiau elgtis kaip beprotė ir vartoti vaistus bet kaip, kai jaučiuosi blogai ir jums tuo skundžiuosi, lakstau pas psichiatrą, nes nebesusitvarkau su savimi  doh.gif  Tai man paprasčiau būtų tiesiog gerti vaistus tinkamai nei minti čia kryžiaus kelius  biggrin.gif

Labai ačiū už pagalbą  4u.gif  Aš tikrai nusiteikusi juos vartoti, nes girdėjau, jog tam tikrais atvejais tai vienintelis kelias jaustis normaliai. Ir labai tikiuosi, jog su laiku (na kada nors, gal ateities kartoms  biggrin.gif ) šie vaistai ne tik bus registruoti LT, bet ir kompensuojami.

Beje, o jūs merginos perkat tiroksiną su kompensacija ar nesivarginat išsirašinėt? Man pasiūlė endo, bet aš net vaistų paso neturėjau, o kai užsiminiau savo šeimos gydytojai, tai ji tik nusijuokė, kad centus gi jis kainuoja... Tai dabar ir svarstau, gal tikrai neverta net vargti lakstyti su tuo kompensavimu  g.gif Čia šiaip smalsumo vedama sugalvojau paklausti  biggrin.gif

Uz dvieju men. tiroksina mokejau 6e, o kompensavo 2e .Geriu po 150mg, šiaip kad nemazai reikia, tai susitaupo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vyyšnia @ 2016 02 26, 23:57)

Atsiprašau, kad aš čia su tokiais kvailais klausimais, bet esu visiškai pasimetus  4u.gif

Koks jūsų svoris? Tiesiog įdomu, tiroksiną bent jau iš pradžių turi paskirti pagal svorį.
Atsakyti
QUOTE(astrute @ 2016 02 27, 22:21)
Koks jūsų svoris? Tiesiog įdomu, tiroksiną bent jau iš pradžių turi paskirti pagal svorį.

Po operacijos pagal svori skyre tai po 2 men tth buvo 40. Kada pasalinta visa skydliauke ir didinant doze, tth negereja, reiskia tiroksinas nepasisavinamas. Kodel- daktarams mazai rupi, todel ir sedim cia ir apie vaistus daugiau zinom nei jie. Esu keliuose uzsienio saituose, tai dalijasi mityba, papildu poveikiu, sportu, bet ne gydymu.
Atsakyti
Kokį naudojote kremą ar pleistrą kaklo randams gydyti? Man chirurgas siūlė pleistrą,bet gal kremai geriau?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 28, 00:06)
Po operacijos pagal svori skyre tai po 2 men tth buvo 40. Kada pasalinta visa skydliauke ir didinant doze, tth negereja, reiskia tiroksinas nepasisavinamas. Kodel- daktarams mazai rupi, todel ir sedim cia ir apie vaistus daugiau zinom nei jie. Esu keliuose uzsienio saituose, tai dalijasi mityba, papildu poveikiu, sportu, bet ne gydymu.

Bet kokiu atveju reikia žinoti svorį ir dozę, gal iš tiesų per mažai paskyrė.
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 28, 16:45)
Kokį naudojote kremą ar pleistrą kaklo randams gydyti? Man chirurgas siūlė pleistrą,bet gal kremai geriau?

Man nieko nesiūlė, bet sugijo gerai.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 28, 15:45)

Uzgijus visiskai zaizdai naudojau Dermatix krema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 02 28, 17:03)
Uzgijus visiskai zaizdai naudojau Dermatix krema. 4u.gif

Ar liko randai? Po kiek laiko praėjus nuo operacijos?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 28, 17:08)
Ar liko randai? Po kiek laiko praėjus nuo operacijos?

O randas dabar didelis.

Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 02 28, 17:25)
O randas dabar didelis.

Zaizda nesiuvo o klijavo spec klijais. Nieko nesimato.
Atsakyti