Man kelia nerimą krentantis svoris. Nersuprantu ar čia nerviškai, ar hormonai savo daro, ar dar kas...ar jums taip nebuvo po operacijos?
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 17, 21:40)
Neapmokestinamas dydis lyg tai 600 lt buvo kiek pamenu. Ar pakeite jau?Atostogu daugiau. Del val visada paraso kiek galima dirbti. Jei neraso , reiskia normalus darbo laikas.
Rašo: iš dalies darbinga. Komisijoj niekas nesake kiek galiu dirbti valandu.

Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 17, 21:50)
Man kelia nerimą krentantis svoris. Nersuprantu ar čia nerviškai, ar hormonai savo daro, ar dar kas...ar jums taip nebuvo po operacijos?
Man tai svoris kyla,nezinau nuo vaistu ar nuo nedarbo, visai nebejudu

QUOTE(NOKIA @ 2016 03 17, 21:50)
Kai taip nervuojates, tai logiska, kad nuo nervu.

QUOTE(maskatukas @ 2016 03 13, 20:17)
Spirita i mazga leisti bile kaip ir visiems angina ir vaistu karaliu doksiciklina paskirti. 

Taip kalbat lyg buvot pas ji ....

As buvau jis man padejo ,aisku visiem geras nebusi ..
Patiko jo kruopstumas jis pats echoskopija padare (kraujo tyrimu nzn ar daro vietoj) tuo momentu turejau kitur padares ..
Beje kaip ir visur manau gydytojas patars o daug lieka nuo pacio saves ,kaip prisiziuresi ir t.t
QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 18, 11:34)
Taip kalbat lyg buvot pas ji ....
Patiko jo kruopstumas jis pats echoskopija padare (kraujo tyrimu nzn ar daro vietoj) tuo momentu turejau kitur padares ..
Beje kaip ir visur manau gydytojas patars o daug lieka nuo pacio saves ,kaip prisiziuresi ir t.t

Nejuokinkit moteru cia esanciu. Nejau cia visos nevalos jei teko skydliauke opetuot. Jei kitos butu atsisakiusios operacijos , gal jau su dievuliu sneketu. Buvau todel ir kalbu. Hei net mazgo dydzio ismatuot nemoka tai apie ka snekama. Dunauskas santaru endo gyd lb teisingai pasake- skydliauke kaip uztaisytas sautuvas nezinai kada issaus.
QUOTE(Puma45 @ 2016 03 17, 20:17)
Galima, tik yra biški apribojimu pagal specialybe.Turint grupe ir dirbant per metus bilioteni gali gauti tik 90d.,kitos d. bus pateisintos bet neapmoketos.Pvz. man lipti aukšciau 1,30m negaliu, su elektriniais irankiais dirbti.Neradau kad butu apribotas laikas kiek galima val. per diena dirbti.
Atsiprašau, įlysiu į temą. 2014 metais skambinau į NDNT dėl jų išvadų, kadangi ten buvo pažymėta dėl viršvalandinio darbo ir naktinių pamainų.
NDNT paaiškino, kad jų išvados yra rekomendacinio pobūdžio. T.y. aš galiu dirbti viršvalandžius, bet turi būti mano sutikimas, negali vadovas priversti, jeigu nesutinku.
Nebent aišku, kažkas pasikeitė per pusantrų metų.
Jeigu kyla klausimai dėl NDNT išvadų, siūlau pasiskambinti ir pasitikslinti.

QUOTE(maskatukas @ 2016 03 18, 11:46)
-------------Nejuokinkit moteru cia esanciu. Nejau cia visos nevalos---------------------Buvau todel ir kalbu. Hei net mazgo dydzio ismatuot nemoka
Joooo

infekcijos ,stresas ir isaukia jos ligas ..
O as ir buvau ir man padejo ,jei matet ten ju daug yra neaisku pas kuri buvot . nematau tikslo gincytis ,bet jus pacios daugiau pozityvo kvepuokit ir maziau ligu bus

QUOTE(arbuzas77 @ 2016 03 18, 16:09)
Joooo
apie kokia nevala snekama ???
prisiziurejimas tai maistas ir gyvenimo budas -jei urve gyventume tai gal ir tu ligu nebutu ..
O as ir buvau ir man padejo ,jei matet ten ju daug yra neaisku pas kuri buvot . nematau tikslo gincytis ,bet jus pacios daugiau pozityvo kvepuokit ir maziau ligu bus

Uzveskit tema- gydymas pas Simku spirito leidimas i mazga ur diskutuokit. Pozityvumo musu temoje sociai' moterys praeina ir gydymus ir vaikus pasigimdo ir neverkslena. Niekas ir niekada nera garantuotas kad nesirgs.
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 18, 16:17)
Uzveskit tema- gydymas pas Simku spirito leidimas i mazga ur diskutuokit. Pozityvumo musu temoje sociai' moterys praeina ir gydymus ir vaikus pasigimdo ir neverkslena. Niekas ir niekada nera garantuotas kad nesirgs.

O po jodo kai nuskanuoja pasako, kur dar yra problemų? O jei ras plaučiuose, tai jau viskas...Man vėl užeina įkyrios mintys...Apraminkit mane...
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 18, 18:11)
O po jodo kai nuskanuoja pasako, kur dar yra problemų? O jei ras plaučiuose, tai jau viskas...Man vėl užeina įkyrios mintys...Apraminkit mane...
Greiciau varyk atostogauti

QUOTE(Puma45 @ 2016 03 18, 20:05)
Greiciau varyk atostogauti
, nes nuo tokiu blogu minciu stogas pavaziuos.Jei kas blogai zinoma pasakys.Kai nuvaziuosi pirmo jodo pamatysi kad nieko baisaus, viskas susitvarkys ir bus gerai. 

Gerai tau kalbėt, kai jau viskas į pabaigą..