Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(NOKIA @ 2016 03 18, 19:11)
Gerai tau kalbėt, kai jau viskas į pabaigą..  smile.gif man kitaip visai nenoriu varyt atostogaut...bet vis palaikai ir suteiki jėgų.ačiū.

Kolkas esu per viduri.Savajam juokiausi kad mirsiu ne nuo vezio o nuo cholesterolio bigsmile.gif .Suprantu kaip jautiesi, manau kad mes visos taip regavom ir visokiu minciu kilo. Kada pirmas jodas?
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 03 18, 20:37)
Kolkas esu per viduri.Savajam juokiausi kad mirsiu ne nuo vezio o nuo cholesterolio bigsmile.gif .Suprantu kaip jautiesi, manau kad mes visos taip regavom ir visokiu minciu kilo. Kada pirmas jodas?

Gegužės 27d. O išvardija kurie organai pažeisti?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 18, 19:46)
Gegužės 27d. O išvardija kurie organai pažeisti?

Man pasake kad zidinys yra kakle ir po kiekvieno jodo jis po truputi mazeja rolleyes.gif.Tai vaziuosi dar negreit, man paskirtas trecias balandzio 8d.Pacioj pradzioj labai stresavau buvo ir psichologe iškviete pabendraut,galvojo kad depresija, bet dabar viskas tvarkoj.Nezinau ne pati kodel,bet prieš pirma joda viskas buvo gerai,o prieš antra sustresavau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 03 18, 21:34)
Man pasake kad zidinys yra kakle ir po kiekvieno jodo jis po truputi mazeja rolleyes.gif.Tai vaziuosi dar negreit, man paskirtas trecias balandzio 8d.Pacioj pradzioj labai stresavau buvo ir psichologe iškviete pabendraut,galvojo kad depresija, bet dabar viskas tvarkoj.Nezinau ne pati kodel,bet prieš pirma joda viskas buvo gerai,o prieš antra sustresavau ax.gif .

Tai kakle tai nieko tokio, svarbu kad ne plaučiuose...o kas tau psicholigę iškvietė?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 18, 21:04)
Tai kakle tai nieko tokio, svarbu kad ne plaučiuose...o kas tau psicholigę iškvietė?

Kai persirengi eini atgal šalia Baranausko kab. yra sesuciu kab., kurios uzpildo daug blanku, patikrina kraujospudi, teiraujasi apie savijauta.Pirma kart gulantis pasiule nuo miego vaistu, bet aš atsisakiau. Antra kart atvaziavus pati paprašiau, todel jai kilo itarimas.Ten lovos sakyciau labai kietos neimanoma normaliai pamiegoti.Atvaziuoji pavarges, nemiegojes ir negali uzmigt, visa nakti prasivartai.Daug kas skundesi lovomis, kad nepatogios.
Atsakyti
Jau nustatyta data operacijai kovo 29, pats gydytojas paliko labai gera įspūdį, nuramino, viską labai suprantamai paaiškino, tai kol kas labai ramu. Dabar tik liko laukti datos ir greito gyjimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2016 03 19, 11:47)
Jau nustatyta data operacijai kovo 29, pats gydytojas paliko labai gera įspūdį, nuramino, viską labai suprantamai paaiškino, tai kol kas labai ramu. Dabar tik liko laukti datos ir greito gyjimo rolleyes.gif

Smagu, kad patiko gydytojas thumbup.gif Sekmingos operacijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2016 03 19, 12:47)

Lauksim sveikos. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, būtinai pasirodysiu po visko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 03 18, 22:04)

dėl atostogu. siulyciau pasaugoti randa. sauleje bunant arba silikonimius pleistrus klijuoti ar skareles risti. siaip prisipirkite skareliu ir salikeliu, sia vasara paraistykite. as saziningai metus risausi salikelius, tai visos moterys gyre, kad labai elegantiska madam patapau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2016 03 19, 23:57)
dėl atostogu. siulyciau pasaugoti randa. sauleje bunant arba silikonimius pleistrus klijuoti ar skareles risti. siaip prisipirkite skareliu ir salikeliu, sia vasara paraistykite. as saziningai metus risausi salikelius, tai visos moterys gyre, kad labai elegantiska madam patapau smile.gif

thumbup.gif man liepa operavo irgi skarutes, sako vau stiliukas, aga sakau lotuliukas.gif niekam nesakiau tik draugai artimi zinojo.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 19, 23:09)
thumbup.gif man liepa operavo irgi skarutes, sako vau stiliukas, aga sakau lotuliukas.gif niekam nesakiau tik draugai artimi zinojo.

man irgi liepos men. operavo, teko saugotis.
Atsakyti