Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

Visada valgau pusrycius, geriu kava. Po val - tiroksinas. Tth nepakito. Gyd sake, kad zmones kuriu jautrus skrandis irgi taip vartoja.
[/quote]

Turiu kelias pažįstamas kuriuos tiroksiną po valgio vartoja, vienos skrandis streikuoja, kitai šiaip leido gydytoja. Joms hipotirozė, gal sutapimas, pas abi didelis viršsvoris. Tiroksino dozę kelis kartus didino. Nežinau, jei skrandis jautrus būtų papusryčiaučiau, bet kavą atidėčiau po tirosino. Straipsnis apie tiroksiną, tik gramatinių klaidų daug smile.gif
My Webpage
Atsakyti
[quote=astrute,2015 10 21, 12:56]
Visada valgau pusrycius, geriu kava. Po val - tiroksinas. Tth nepakito. Gyd sake, kad zmones kuriu jautrus skrandis irgi taip vartoja.
[/quote]

Turiu kelias pažįstamas kuriuos tiroksiną po valgio vartoja, vienos skrandis streikuoja, kitai šiaip leido gydytoja. Joms hipotirozė, gal sutapimas, pas abi didelis viršsvoris. Tiroksino dozę kelis kartus didino. Nežinau, jei skrandis jautrus būtų papusryčiaučiau, bet kavą atidėčiau po tirosino. Straipsnis apie tiroksiną, tik gramatinių klaidų daug smile.gif
My Webpage
[/quote]

Pirma karta radau parasyta, jei tiroksino doze didinant tth nesitaiso, skirti trijodtironina. As nusprendziau pas endokrinologus eiti tik novathyral issirasyti. 5 m po operacijos hipotireoze. Man svorio truksta.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2015 10 21, 08:16)
labas rytas
kadangi isoperuota kaire skydliaukes puse su mazgu(spalio 7d),israse tiroksino 50mg,po menesio tikrintis pas endokrinologe.
sakykit,kaip geriat tiroksina? smile.gif na taip ryte pries valgi,bet pvz pas mane mazai pusryciu,ir pagrinde pirma balinta kava.susimasciau-kazin koks isisavinimas jo,jei kava geriama? kaip jus geriat ji?

Sveika,

man praejusiu metu vasari ispjove puse skydliaukes. Bet tiroksino neskyre gerti pirma menesi po operacijos, kad paziuretu, ar pati skydliauke perims visa veikla, ar susidoros. Maniske viska pereme ir veikia pusele puikiai kaip ir visa smile.gif Po menesio dare tyrimus viskas super. Tyroksino gerti nereikia, veikia puikiai, tyrimai idealus, tikrintis tk patare kas pusmetis. Kol kas viskas liuks!
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Stai ir as jau po operacijos,treciadieni isoperavo visa skydliauke su visais mazgais,nuo vakar jau namuose,jauciuosi neblogai,uzgijo zaizda graziai, ryti dar sunkoka,bet siaip neskauda.Nuo ryt ryto pradesiu gert tiroksina,kai pagalvoji visa gyvenima turesiu gert....na bet svarbu,kad mazgu tyrimai nieko blogo neparodytu,Krasauskas minejo,kad kita savaite turi but atsakymai,jei kas negerai paskambins,o siaip atsius atsakyma paštu,duok Dieve nesulauksiu skambucio,labai bijau ir nervinuosi sad.gif Po operacijos kalbejau su daktaru,sake, kad kazko negero ten nemate,ber tikriausiai 100% tiesa suzinosiu tik kita savaite.Tai va tiek trumpai apie mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiux @ 2015 10 24, 16:02)
Sveika,

man praejusiu metu vasari ispjove puse skydliaukes. Bet tiroksino neskyre gerti pirma menesi po operacijos, kad paziuretu, ar pati skydliauke perims visa veikla, ar susidoros. Maniske viska pereme ir veikia pusele puikiai kaip ir visa smile.gif Po menesio dare tyrimus viskas super. Tyroksino gerti nereikia, veikia puikiai, tyrimai idealus, tikrintis tk patare kas pusmetis. Kol kas viskas liuks!

labas 4u.gif
matau is klaipedos jus? kas operavo? man kaire puse su mazgu pasalino,tai nors buvo minejes kad gali but jog desine puse gali atlikt visa veikla,bet paskyre tiroksina...dabar tikrintis lapkricio 9d,pas Zarankiene.dabar iskilo klausimukas- ar skydliaukes tyrimus darytis pas savo seimos gydytoja(bet jauciu teks moketis), ar padarys ta pacia diena ten ir palaukus bus ats? nezinau kaip cia darytis....
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2015 10 26, 10:16)
labas 4u.gif
matau is klaipedos jus? kas operavo? man kaire puse su mazgu pasalino,tai nors buvo minejes kad gali but jog desine puse gali atlikt visa veikla,bet paskyre tiroksina...dabar tikrintis lapkricio 9d,pas Zarankiene.dabar iskilo klausimukas- ar skydliaukes tyrimus darytis pas savo seimos gydytoja(bet jauciu teks moketis), ar padarys ta pacia diena ten ir palaukus bus ats? nezinau kaip cia darytis....

g.gif man nuo pernai lapkričio 5kartus darė tth tyrimą,nė karto nereikėjo mokėt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 10 26, 10:10)
g.gif man nuo pernai lapkričio 5kartus darė tth tyrimą,nė karto nereikėjo mokėt schmoll.gif

man buvo sake -kad metuose karta nemokamas.gal dabar kad yra irasas jog isoperuota butu nemokamai? kaip tik savaites gale eisiu tai susizinosiu pas gyd.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2015 10 26, 11:48)
man buvo sake -kad metuose karta nemokamas.gal dabar kad yra irasas jog isoperuota butu nemokamai? kaip tik savaites gale eisiu tai susizinosiu pas gyd.

nežinau ,kaip ten iš tikrųjų schmoll.gif mano kortelėje įrašas sunki pooperacinė hipot.,tai nei už vieną tyrimą,apart jonizuoto kalcio,nesu mokėjus
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2015 10 26, 11:48)

Buvo atveju kai pasake, kad moketi reikes. telefona i rankas ir sakau, skambinu i ligoniu kasas, tegul paaiskina kodel turiu moketi. Amen-mokejimai baigdavosi lotuliukas.gif
Uz jonizuota ca nemokejau.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2015 10 26, 10:48)

Kovo men operavaus tai po menesio dariaus tyrimus ir mokejau 8 eurus.Dabar rugseji išoperavo antra puse ir atejo ats. T2. Savo daktaro paklausus ar su tokia diagnoze man priklauso nemokami tyrimai,tai ats. buvo nepriklauso.Gal skirtingose poliklinikose skirtinga tvarka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma45: 26 spalio 2015 - 21:01
QUOTE(rrasius @ 2015 10 26, 09:16)
labas 4u.gif

Aš tyrimus dariausi pas savo šeimos gydytoja,juos siuncia i klaipeda,kita diena gaunu ats. ir einu pas endokrinologa.Pas endokrinologa einant jau turi tureti tyrimus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2015 10 26, 22:19)
Aš tyrimus dariausi pas savo šeimos gydytoja,juos siuncia i klaipeda,kita diena gaunu ats. ir einu pas endokrinologa.Pas endokrinologa einant jau turi tureti tyrimus. ax.gif

I santarus nuejau su tyrimais- netiko, kartojo. Tai ir suprask juos. Per 5 metus skirtingi gyd vis kitaip kalba.
Atsakyti