Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(maskatukas @ 2015 10 26, 23:05)
I santarus nuejau su tyrimais- netiko, kartojo. Tai ir suprask juos. Per 5 metus  skirtingi gyd vis kitaip kalba.

visada su savais važiuoju,nei karto nesuabejojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 10 27, 09:07)
visada su savais važiuoju,nei karto nesuabejojo g.gif

Kaip vaistai veikia? As geriu puse nvth ir puse 75 doze. Gaunasi 75 tiroksino ir 7,5 trijodtironino. Su seimos gyd nusprendeme.
Atsakyti
Sveikutes,noriu pasidziaugt :)atsakymai mano geri,mazgai nepiktybiniai tik kazkokio tiroidito uzuomazgos....labai dziaugiuosi ir dekoju Dievuliui ir zinoma gyd.Krasauskui,jis superinis gydytojas rekomenduoju visoms, jei kada prireiktu.Operacija atliko tobulai,rando beveik nematyt smile.gifo biopsijos rezultatais negalima tiket,kol neatlikta opetacija,kiek nervu susigadinau nuo liepos men kai pasake kad Ca....na zodziu svarbiausia viskas ok :)ir sveikatos noriu palinket visoms daug daug... smile.gif

P.s.jei kuri zinot kas tas tiroiditas butu labai idomu suzinot daugiau,nes pas gyd.tik gruodzio pradzioje eisiu.aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RANIL @ 2015 11 02, 13:34)
Sveikutes,noriu pasidziaugt :)atsakymai mano geri,mazgai nepiktybiniai tik kazkokio tiroidito uzuomazgos....labai dziaugiuosi ir dekoju Dievuliui ir zinoma gyd.Krasauskui,jis superinis gydytojas rekomenduoju visoms, jei kada prireiktu.Operacija atliko tobulai,rando beveik nematyt smile.gifo biopsijos rezultatais negalima tiket,kol neatlikta opetacija,kiek nervu susigadinau nuo liepos men kai pasake kad Ca....na zodziu svarbiausia viskas ok :)ir sveikatos noriu palinket visoms daug daug... smile.gif

P.s.jei kuri zinot kas tas tiroiditas butu labai idomu suzinot daugiau,nes pas gyd.tik gruodzio pradzioje eisiu.aciu smile.gif

Labukas, pritariu kad biopsija pasitiketi negalima ypač jei mazgas didokas.Man buvo ;;4''cm ir daktare pasake ,kad adata plonyte o mazgas didokas gali ir nepataikyti, dure i dvi vietas.Ats. buvo geras kraujo tyrimai geri jokiu pakitimu.Aš jauciau kad jis auga tad nusprendziau operuotis po 6 men.Mazga operuojant gyd. nemate jokiu pakitimu, mazga išeme 6/7cm tokio dydzio.O iš vilniaus ats.buvo 3,5cm navikas,taip kad iš savo patirties galiu sakyt kad butent sios ligos biopsija negalima pasitiket ypac jei mazgas augantis.Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma45: 08 lapkričio 2015 - 22:02
QUOTE(Puma45 @ 2015 11 08, 23:00)
Labukas, pritariu kad biopsija pasitiketi negalima ypač jei mazgas didokas.Man buvo ;;4''cm ir daktare pasake ,kad adata plonyte o  mazgas didokas gali ir nepataikyti, dure  i dvi vietas.Ats. buvo geras kraujo tyrimai geri jokiu pakitimu.Aš jauciau kad jis auga tad nusprendziau operuotis po 6 men.Mazga operuojant gyd. nemate jokiu pakitimu, mazga išeme 6/7cm tokio dydzio.O iš vilniaus ats.buvo 3,5cm navikas,taip kad iš savo patirties galiu sakyt kad butent sios ligos biopsija negalima pasitiket ypac jei mazgas augantis.Sekmes

Medikai raso, kad paklaida del skydliaukes naviku siekia iki 30 proc. Tai daug. Kaimynei biopsija rode ikivezinius pakitimus. Isoeravo- skydliauke sveika.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 11 08, 22:15)
Medikai raso, kad paklaida del skydliaukes naviku siekia iki 30 proc. Tai daug. Kaimynei biopsija rode ikivezinius pakitimus. Isoeravo- skydliauke sveika.

Tai kur jie ziuri kai echoskopija daro?Man pasake ,kad iškorejusi skydliauke ,bet jei nemaišo ryjimui,nesmaugia gali neoperuotis.Bet kai nuejau pas kita, tai pasake kad chirurgas imasi peilio jei mazgas yra virš 3cm, tai ir" suskubau" išsioperuoti.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2015 11 08, 22:15)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma45: 08 lapkričio 2015 - 22:31
QUOTE(Puma45 @ 2015 11 08, 23:29)
Tai kur jie ziuri kai echoskopija daro?Man pasake ,kad iškorejusi skydliauke ,bet jei nemaišo ryjimui,nesmaugia gali neoperuotis.Bet kai nuejau pas kita, tai pasake kad chirurgas imasi peilio jei mazgas yra virš 3cm, tai ir" suskubau" išsioperuoti.
Papildyta:

Oi brangioji. Cia kaip toje patarleje-ziuri i knyga ir mato s. Supratai manau:). Man trys ziurejo-buvo vezys, plauciu vezys ir nuaugusi skydliauke uz krutinkaulio. Matesi, kad tracheja nustumta. Patikejau treciu mediku. Visi mane bus blogi atsakymai, o gale- milziniska nevezine skydliauke. Aplamai - skydliaukes ligos kaip chameleonas.
Atsakyti
Man uz trachejos buvo uzlindusi, tai pastoviai kosciojau.O dabar skauda tarp menciu,gal koks slankstelis,ar nebus nuejes i kaulus? Ir dar, viena puse kaklo bijo triukšmo. Turiu šuni, tai kai jis loja man pradeda skaudziai tvinkcioti arba prie pat kas nors sušuks-tai irgi labai reaguoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma45: 08 lapkričio 2015 - 22:58
Sveikutes, vakar gryzau iš po jodo.Atrode,kad nieko nejauciau,bet šiandien visa diena skaudejo per juosmeni.Kojos kaip medines atrode kad raumenu nera,geriau nuo skausmo meloksikamo tai tik po antros tabletes kazkiek nueme ta skausma.Jauciuosi kazkaip išsibalansavusi, kad organizmui kazko truksta.Paleido su 2,6,tai vyras bijo miegoti kartu, begasi metro atstumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma45: 14 lapkričio 2015 - 19:52
Sveiki,
zinau, kad dauguma cia ilga kelia nuejusios, tad galbut kas patars is salies.

Gydytoja pasake, kad reikia operuoti skydliaukes desine puse, guzas isaugo- skersmuo 2,5 cm., buvo mazesnis, nuo 2009 padidejo nuo 3 mm. ;
eile metu skundziausi skydliaukes bedomis, t y sirdies permusimai, nerimas,raumenu silpnumas, rankos drebedavo. Vit D didziulis trukumas. Geriau metus trioksine, nors hormonai visada NORMOS ribose buvo. Nuo tiroksino sakyciau pagerejo zymiai savijauta.

Labai nesinori operuotis, bijau, kad pakenks pastojimui...
Atsakyti
QUOTE(IrUrte @ 2015 12 14, 15:33)
Sveiki,
zinau, kad dauguma cia ilga kelia nuejusios, tad galbut kas patars is salies.

Gydytoja pasake, kad reikia operuoti skydliaukes desine puse, guzas isaugo- skersmuo 2,5 cm., buvo mazesnis, nuo 2009 padidejo nuo 3  mm. ;
eile metu skundziausi skydliaukes  bedomis, t y sirdies permusimai, nerimas,raumenu silpnumas,  rankos drebedavo. Vit D didziulis trukumas. Geriau metus trioksine, nors hormonai visada NORMOS  ribose buvo. Nuo tiroksino sakyciau pagerejo zymiai savijauta.

Labai nesinori operuotis, bijau, kad pakenks pastojimui...

Paskaityk tema. Daugelis merginu apsilanko pas kelis endo. Jei nuomones sutampa, tada jau operuotis.
Atsakyti
[quote=astrute,2015 10 21, 11:56]
Visada valgau pusrycius, geriu kava. Po val - tiroksinas. Tth nepakito. Gyd sake, kad zmones kuriu jautrus skrandis irgi taip vartoja.
[/quote]

Turiu kelias pažįstamas kuriuos tiroksiną po valgio vartoja, vienos skrandis streikuoja, kitai šiaip leido gydytoja. Joms hipotirozė, gal sutapimas, pas abi didelis viršsvoris. Tiroksino dozę kelis kartus didino. Nežinau, jei skrandis jautrus būtų papusryčiaučiau, bet kavą atidėčiau po tirosino. Straipsnis apie tiroksiną, tik gramatinių klaidų daug smile.gif
My Webpage
[/quote]

Ar po jodo neskaudejo juosmens?
Atsakyti