nesuprantu kas man darosi svoris krenta..,valgau normaliai,o jis krenta...
Gryzau siandien is endokrinologes,keista uzsiregistravau ,atvykau net valanda anksciau,ka jus manot priejau net 40 min veliau nei buvo talonelis
.Padare echo nustate kazka panasaus I cista reiko daryti punkcija,bet nebebuvo kam daryti ,nes jau niekas nebedirbo ,nei laboratorija,nei daktaras darantis punkcijas (butu laiku prieme butu speje),aiskinu mantoli vazineti ,o ji ka padarysi atvaziuok kita syky.Tai va vel savaite reikes jaudintis

O kai paskiriami keli jodai, 3 ar daugiau, tai kokie laiko tarpai tarp jų?

QUOTE(verdom @ 2016 04 09, 08:37)
Tarpai apie 2,5 -3 mėn. Bet iš karto niekas neskiria, po kiekvieno jodo žiūrima ar daugiau reikia ar ne. Kartais užtenka net vieno, bet būna ir 4 ir daugiau.
QUOTE(emile3 @ 2016 04 08, 20:04)
Gryzau siandien is endokrinologes,keista uzsiregistravau ,atvykau net valanda anksciau,ka jus manot priejau net 40 min veliau nei buvo talonelis
.Padare echo nustate kazka panasaus I cista reiko daryti punkcija,bet nebebuvo kam daryti ,nes jau niekas nebedirbo ,nei laboratorija,nei daktaras darantis punkcijas (butu laiku prieme butu speje),aiskinu mantoli vazineti ,o ji ka padarysi atvaziuok kita syky.Tai va vel savaite reikes jaudintis

Uz savaites tik biopsija padarys, o lauk vel atsakymo savaitele
QUOTE(Puma45 @ 2016 04 03, 00:48)
Reikia tureti išsamu šeimos gydytojo siuntima ir tureti bendra kraujo tyrima.Registruotis reikia nuvykus i vieta.Jums turejo duoti atmintine, kada atvykti, kiek gerti tiroksino,nevartoti joduotos druskos,3 sav. negerti tiroksino ir atvykti iki 11 val.-geriau biški ankšciau.Siuntime gerai kad butu parašyta gydymui ir ilgalaikiam stebejimui.Tada tas siuntimas galios metus laiko.Aš jau varysiu penktadieni
.

Puma45 - aciu

O joduota druska cia visam gyvenimui tabu, ar tik toms 3-ims savaitems pries joda?
QUOTE(Karalaitis @ 2016 04 11, 18:53)
Puma45 - aciu
turiu aparasyma ligos ir rekomendacijas. Ten parasyta negerti tiroksino 2 sav. pries atvykima, kazi uz "tai" neisvarys? 
O joduota druska cia visam gyvenimui tabu, ar tik toms 3-ims savaitems pries joda?

Siaip buna parasyta 3sav. negerti tiroksino,tau gali blogiau suveikti jodas.Juoduota druska nevartoti ta laikotarpi kai negeri tiroksino.Bet jei taves klaus ar 3 sav. negerei,tai geriau sumeluok kad 3 o ne 2 sav.
Papildyta:
QUOTE(emile3 @ 2016 04 08, 19:04)

Man biopsija eme ta pati endokrinologe, o pas jus iseina, kad tam yra kitas daktaras

O as visgi siulyciau ir ilgiau tiroksino negerti, kad jodas efektyvesnis butu. Ir merginos cia pas mus dar laikydavosi dietos, atsisakydavo produktu, kur daugiausiai jodo.

QUOTE(Ramce @ 2016 04 12, 08:24)
O as visgi siulyciau ir ilgiau tiroksino negerti, kad jodas efektyvesnis butu. Ir merginos cia pas mus dar laikydavosi dietos, atsisakydavo produktu, kur daugiausiai jodo. 

As labai saziningai dietos laikiausi, issifiltravau produktus pagal joda ir vartojau tik iki 1

Puma, kaip praejo jodas? Jau gal baigei viska?
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 12, 09:06)
Puma, kaip praejo jodas? Jau gal baigei viska?
Nepasiseke. Esu isnaudojusi visa biliotenio limita,tai be komisijos negali duoti biliotenio.Tai paliko gulet iki treciadienio ,nes komisija cia buna treciadieniais.Man net keista kad net gulint ligoninej reikalinga komisija.Tai dabar be reikalo uzimu lova ir valgau maista.Si karta gavau mazesne doze, tai lengviau pasisalino.Jei viskas gerai, tai manau, kad 2kartu dar reikes