Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(verdom @ 2016 04 20, 15:56)
Ar važiuojant pas Baranauską pirmą kartą tartis dėl jodo NVI reikia būti labai, apie aštuntą valandą
Skaičiau, kad važiuojant į jodą reikia būti iki 11 val.Tai gal ir važiuojant į pirmą susitikimą irgi nebūtina griežtai laikytis laiko tikslumo?Beje, kokią savaitės dieną geriausia važiuoti? Gal kas galėtų patarti.

Ir vaziuojant susitarti nuo 8 iki 11val., dar registraturoj gali uztrukti kol prisiregistruosi. I ligonine guldo antradieniais ir penktadieniais. Penktadieni ir pirmadieni paleidzia.Tai tomis dienomis jis daugiau uzimtas.
Atsakyti
Labai ačiū, nudžiuginot, nereikės važiuoti iš vakaro.
Atsakyti
Ar taip yra buve kuriai , kad krenta svoris, nors tikrai pakankamai valgai....Gal dar kokios problemos....
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 20, 21:01)
Ar taip yra buve kuriai , kad krenta svoris, nors tikrai pakankamai valgai....Gal dar kokios problemos....

gal vaistu doze per didele. arba nervai savo daro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 20, 21:01)

Man svoris nekrito, bet buvo atsirade raumenu ir stuburo skausmai.Tai cia daugiau streso pasekmes.Lyg ir negalvoji apie liga, bet organizmas padaro savo. Manau, kad cia yra susije su jodu,gal labai pergyveni? Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Valgau pakankamai. Nervai jau lyg ir nieko, dirbu. Gal vaistu per daug.,,paziuresiu kas bus kai negersiu pries joda. Jau nuo operacijos dingo 11kg.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 21, 11:36)
Valgau pakankamai. Nervai jau lyg ir nieko, dirbu. Gal vaistu per daug.,,paziuresiu kas bus kai negersiu pries joda. Jau nuo operacijos dingo 11kg.

Na 11kg tikrai daug. O gal buvo papildomu kg nemazai?

As jau buciau pasidarius bent TTH. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 04 21, 12:44)
Na 11kg tikrai daug. O gal buvo papildomu kg nemazai?

As jau buciau pasidarius bent TTH. g.gif

Niekada neturejau virssvorio. Kai pradejau gert tironsina taip ir prasidejo. Tiesa, nevalgau saldumynu, ko anksciau daug valgiau.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 21, 12:59)
Niekada neturejau virssvorio. Kai pradejau gert tironsina taip ir prasidejo. Tiesa, nevalgau saldumynu, ko anksciau daug valgiau.

Jei nevalgau saldumynu,tai svoris biški krenta, nes turiu viršaus.O svoris pakyla 2kg kai gryztu po jodo,bet jie greit dingsta.Kai pradejau tiroksina vartot pradejo svoris po biški augti, bet manau kad ne jis kaltas.Ilgai uzsisedejau biliotenyje, nebeišsijudinu, o darbe buvo didelis fizinis kruvis.Jei gerai jautiesi pamegink truputi susimazint doze. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 21, 13:59)

Kokia doze geriate?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 04 21, 20:01)
Kokia doze geriate?

125ml , o sveriu 66kg. Esu gana aukšta. Tiek paskurė Baranauskas( įtariu per daug).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 21 balandžio 2016 - 20:47
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 21, 20:46)
125ml , o sveriu 66kg. Esu gana aukšta. Tiek paskurė Baranauskas( įtariu per daug).

Ar ne per daug? Man prie 90 kg -150mg, o kaimynei 79 kg skyre 100mg.Kazin ar nepersistenge, o kiek chirurgas liepe gerti? Man kiek chirurgas pasake gerti, tai Baranauskas nieko ir nekeite.Kol pripratau blogai jauciausi širdis šokinejo,dusino, silpnumas.Dabar tu simptomu nejauciu.Tth nedariau, nes nespeji pagert kai turi nutraukt jodui.
Atsakyti