Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

Aš labai ir tikiuosi kad viskas gerai bus.... O bijau tai matyt kaip ir visos, nes operacijų neturėjus, nežinau apskritai nieko... Pats gydytojas pasiūlė palaukti, kad jau turiu planų, aš nežinojau net kad taip galima. Nebent pajusčiau simptomus tada jau greičiau.
Aišku dar pasakė kad tik operacijos metu nuspręs ar visą šalint ar tik pusę. Labai tikiuosi kad užteks pusės.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2016 01 07, 15:35)
Sveikos,
ir man numatoma operacija skydliaukės.... buvau pas Krasauską, sutarėm link pavasario kad pati ateisiu, nes niekur nedingsiu operuot vis tiek teks, tik kol kas galiu savo planų nekeisti nes skubos nėra. O išsityriau skydliaukę pirmą kartą ir rado didelį mazgą.
Žodžiu dabar skaitinėju kelias paskutinės temas, kad bent įsivaizduočiau kas kaip ir kodėl.....

O tai kokio dydzio mazgas? Man buvo virš 4cm ,o kai išoperavo rado 7cm.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 01 07, 17:05)
O tai kokio dydzio mazgas? Man buvo virš 4cm ,o kai išoperavo rado 7cm.

Nepamenu tiksliai matmenų, namie turiu atsišvietus lapą po echoskopijos, ten buvo parašyta kad irgi virš 4 cm.
Eina sau... 7 cm.... tai čia jau žiauru....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batareika: 07 sausio 2016 - 16:52
QUOTE(batareika @ 2016 01 07, 16:51)
Nepamenu tiksliai matmenų, namie turiu atsišvietus lapą po echoskopijos, ten buvo parašyta kad irgi virš 4 cm.
Eina sau... 7 cm.... tai čia jau žiauru....

Endo sake,kad virš 3cm. chirurgas ima peili,o kita sake jei netrukdo ryjimui,kvepavimui gali neoperuotis, nes biopsija ir kraujo tyrimai buvo geri.Bet paklausiau pirmojo ir išsioperavau,-deja pavelavau.Tikrai nenoriu gazdint su savo istorija,bet cia negali juokauti.O simptomu nebuvo jokiu,labai gerai jauciausi.Klaipedoj operavausi nieko nerado viskas buvo gerai, kol atejo ats. iš vilniaus,tai po 4 men.gavo anrta puse išoperuot.Pati save kaltinu kad ankšciau nesiryzau operuotis,tai ir butu nieko nenutike.Viskas del baimes ir aš nebuvau turejusi kitu operaciju.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 01 07, 18:27)
Endo sake,kad virš 3cm. chirurgas ima peili,o kita sake jei netrukdo ryjimui,kvepavimui gali neoperuotis, nes biopsija ir kraujo tyrimai buvo geri.Bet paklausiau pirmojo ir išsioperavau,-deja pavelavau.Tikrai nenoriu gazdint su savo istorija,bet cia negali juokauti.O simptomu nebuvo jokiu,labai gerai jauciausi.Klaipedoj operavausi nieko nerado viskas buvo gerai, kol atejo ats. iš vilniaus,tai po 4 men.gavo anrta puse išoperuot.Pati save kaltinu kad ankšciau nesiryzau operuotis,tai ir butu nieko nenutike.Viskas del baimes ir aš nebuvau turejusi kitu operaciju.

Mano tyrimai irgi geri.... Bet operuotis pasiryžau, kai atšils smile.gif Nes visi gydytojai sakė, kad be operacijos vis tiek niekur nesidėsiu.

O kaip savijauta būna po operacijos? Kiek ligoninėj laiko dienų?
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2016 01 08, 09:32)
Mano tyrimai irgi geri.... Bet operuotis pasiryžau, kai atšils smile.gif Nes visi gydytojai sakė, kad be operacijos vis tiek niekur nesidėsiu.

mane laike 5 dienas, bet ispuole savaitgalis, siaip sake 3 dienas laiko, bent pries 8metus.

savijauta buvo pakenciama, labiausiai erzino gerkles skausmas, nuo intubacijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2016 01 08, 09:32)

Pirma diena nieko nedare tik badu marino,antra išoperavo ,o trecia namo paleido. Bet cia Klaipedoj,o Vilniui atrodo ilgiau laiko.Po operacijos tiek po pirmos, tiek po antros nieko neskaudejo tik biški pykino po narkozes.Namo gryzau 60km pati uz vairo ,nebuvo jokiu nepatogumu.Aišku pasitaiko ir komplikaciju su balso stygom,kai išoperuoja ta diena reikia maziau kalbeti,nors ta diena daugiau miegosi.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 01 08, 10:56)
mane laike 5 dienas, bet ispuole savaitgalis, siaip sake 3 dienas laiko, bent pries 8metus.

savijauta buvo pakenciama, labiausiai erzino gerkles skausmas, nuo intubacijos. 4u.gif

Man ir operao pries 8 metus,lapkriti tiksliau bus 8,tai 3 dienas laike man rodos,o nepatogumas didziausias tai jo,gerkles skausmas nezmoniskas ir ta diena po operacijos geriau visai nekelabet,kazkaip ten ir greiciau gyja ir geriau balso stygom.
Atsakyti
QUOTE(Ladybugg @ 2016 01 09, 15:56)
Man ir operao pries 8 metus,lapkriti tiksliau bus 8,tai 3 dienas laike man rodos,o nepatogumas didziausias tai jo,gerkles skausmas nezmoniskas ir ta diena po operacijos geriau visai nekelabet,kazkaip ten ir greiciau gyja ir geriau balso stygom.

Ar visa išoperavo ar tik puse?
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 01 09, 18:22)
Ar visa išoperavo ar tik puse?

Visa,pas mane buvo piktybinis 3 cm mazgas,taip biopsija rode,piktybini ir dakatras sake kai prapjausim matysim visa ar ne ir piktybinis jis ar ne,matyt jie supranta biggrin.gif ,tai pasitvirtino diagnoze,piktybinis.
Atsakyti
QUOTE(Ladybugg @ 2016 01 09, 21:19)
Visa,pas mane buvo piktybinis 3 cm mazgas,taip biopsija rode,piktybini ir dakatras sake kai prapjausim matysim visa ar ne ir piktybinis jis ar ne,matyt jie supranta  biggrin.gif ,tai pasitvirtino diagnoze,piktybinis.

Operacijos metu atlieka ekstra biopsija ir pagal atsakyma sprendzia. Isoriskai jau tikrai nepamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Ladybugg @ 2016 01 09, 20:19)
Visa,pas mane buvo piktybinis 3 cm mazgas,taip biopsija rode,piktybini ir dakatras sake kai prapjausim matysim visa ar ne ir piktybinis jis ar ne,matyt jie supranta  biggrin.gif ,tai pasitvirtino diagnoze,piktybinis.

Man nei biopsija,nei operacijos metu nieko nemate. O daktaras lygiai ta pati sake ,tik deja po to reikejo antros operacijos.Man rugseji padare antra operacija,tai dar ir dabar tebesedziu biliotenyje.Menesio gale vaziuosiu antram jodui ax.gif
Atsakyti