Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos, prisijungsiu ir aš rpie sportuojančių namie 4u.gif

Po beveik metų sporto klube, toliau sportuoju namie, išmokau taisyklingai sportuoti ir kvėpuoti, kad nesusižaloti, tai nusprendžiau pataupyti pinigus ir nebesportuoti klube ax.gif

Kaip matau, jūs visos gan aktyviu sportu užsiimate 4u.gif Aš tai truputį kukliau... Pagrinde pilates'as iš youtube kokių 30-40min., plius vėliau darau savo išmoktus ir pamėgtus pratimus iš sporto klubo ir galiausiai pratimai lankstumui smile.gif Kartais dar darau pratimus, skirtus baleto šokėjams apšilti, labai patinka smile.gif

Sportuoju kasdien, tik vieną dieną su youtube pratimais ir savo pamėgtais, o kitą dieną trumpai savo pamėgtus pratimus padarau ir lanktumo pratimai ax.gif Po sporto klubo buvau apleidusi sportą vasarai ir rudeniui, tai dabar labai po truputį vėl įsivažiuoju ir stiprėju bigsmile.gif
Atsakyti
Labas merginos, kažkada seniai seniai lankiausi šioje temoje ir sportavau namie. Svarstau vėl imtis veiksmų, pradėti sportuoti, bet žiūriu, kad tema gerokai apmirusi. Apskritai, pastebėjau, kad daugelyje temų supermamose veiksmas sulėtėjo.
Bet pradėsiu savo pavyzdžiu ir gal dar kas nors įsitrauks ir pradės judėti namie smile.gif
Mano istorija tokia - nuolatinė kova su svoriu. Kai susiimu, pradeda kristi, kai apsileidžiu, aptingstu - viskas grįžta atgal ir plius. Pernai metais pasiekiau savo košmare (tikrąja prasme tai susapnavau) matytą svorį ant svarstyklių - 74 kg. Mano ūgis 164 cm. Buvo kažkas baisaus. Grynas apsileidimas. Pora metų vengiau fotografuotis, nes baisu save matyti nuotraukose. Bet ... pernai metais išėjau į dekretą (be gimdymo), beveik metus buvau namie su vaiku. Vyras sėdo ant dietos su Herbalaifu ir mitybos planu. Maistą gaminau aš, todėl valgiau tą patį, kiek ir jisai, tik saldumynų neatsisakiau, bet jų kiekis sumažėjo nerealiai, nes darbe labai daug jų valgydavau. Plius su mažąja pradėjau valgyti pusryčius. Plius su mažąja su vežimu lakstydavom po miestą reikalus tvarkytis, plius pavasarį statybos prasidėjo, tai vasarą jau ir man darbų kliuvo. Tai galima sakyti, per metus pamečiau 11 kg be didesnių pastangų.
Bet ... grįžau į darbą. Vėl nebeliko pusryčių, darbe vėl saldainiai, darbas sėdimas. Į darbą nuveža ir namo parsiveža vyras. judėjimo nulis. kai tik tenka per vakarą dažniau palakstyti į antrą aukštą, kitą dieną iš karto jaučiu užpakaliuką ir šlaunis. Nuo rugsėjo iki paskutinio svėrimosi (maždaug savaitė iki švenčių) buvo ataugę 3 kg. Po švenčių dar nesisvėriau. Bijau. Jaučiu, kad esu išsipūtusi.
Noriu ir vėl jausti tokia graži ir savim patenkinta kaip rugsėjo mėn.

Todėl jau nuo rytojaus
a) pradedu daugiau judėti;
b) valgyti pusryčius;
c) iki minimumo sumažinu saldumynų kiekį;
d) geriu daugiau vandens
e) nusiperku batareiką svarstyklėms ( biggrin.gif ), kad rodytų teisingą svorį
Atsakyti
Aš jungiuos prie tavęs!
Kaip tik nuo sausio pradžios atsisakiau saldumynų (paskatino rastas puslapis www.facebook.com/sveikimonumonai ).
Ir dabar noriu įprasti sportuoti namie, bandau ieškoti youtubėj kokių geresnių pratimų, gal esi ką išbandžiusi? Kas patiko?
Atsakyti

Sveikos :) 

As jau kokia savaite sportuoju namie. Su maistu dar sunkiai, bet po truputi judu. Pradziai nebevalgau vakarais, stengiuos iki 19 val. viska suvalgyt  :D Saldumynai didziausia beda, nes labai megstu :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2017 01 11, 21:49)
<p>Sveikos smile.gif </p><p>As jau kokia savaite sportuoju namie. Su maistu dar sunkiai, bet po truputi judu. Pradziai nebevalgau vakarais, stengiuos iki 19 val. viska suvalgyt  biggrin.gif Saldumynai didziausia beda, nes labai megstu doh.gif </p>


Man su saldumynais irgi didžiausia bėda.. Tai dabar bandau mažinti stipriai... Sunku kaip!
Atsakyti
jurga, Pažiūrėk programą monų monuose:
http://www.monumonai.lt/atsisi-sk

Nežinau tik kiek veikia:D bet merginos atrodo fainos:D

Aš namie sportuoju pgl kayla itsines-super dalykas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta.stra: 23 sausio 2017 - 16:44

Kažkada sportuodamas mačiau labai smagų dalyką [na mano nuomone :)]. Vaikinas su mergina darė atsispaudimus, o kiekvieną kartą pasikėlę sumušdavo vienas su kitu rankomis. Nežinau kaip skamba jums, bet man atrodė velniškai gera idėja. Tai ne tik kad pasunkina pratimą, įjungiant papildomus raumenis, bet ir įneša į gal jau pabodusias treniruotes šiek tiek pramogos. Pasidomėjus, tokių pratimų dviems radau begales – nuo gan paprastų ir nesunkių, padaromų namų sąlygomis iki super sudėtingų, reikalaujančių žvėriško fizinio pasiruošimo. Kadangi man aktualesni pirmieji, tai sudariau sąrašėlį pratimų dviems, kurių pagalba išjudinsite pagrindinius kūno raumenis, o jiems atlikti nereikia praktiškai jokių papildomų priemonių. Jį rasite čia:

https://teciosportas...niruote-dviems/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirasZalias: 30 sausio 2017 - 11:13
Na merginos, ar dar yra sportuojanciu namuose? Pradejau T25 programa, savaite jau atsportavau. Esu pasiryzusi iveikti iki galo biggrin.gif Gal yra norinciu jungtis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glitzer: 20 vasario 2017 - 21:11

Na merginos, ar dar yra sportuojanciu namuose? Pradejau T25 programa, savaite jau atsportavau. Esu pasiryzusi iveikti iki galo biggrin.gifGal yra norinciu jungtis? ax.gif

Yra yra  :mirksiukas:  prisijungciau, bet pries savaite pradejau JM ripped in 30  :ax: 

Siemet jau baigiau 30 day fix. Gaila rezultato jokio  :( nors vasara buvo visai geri pasiekimai po sios programos. 

Atsakyti

Yra yra  :mirksiukas:  prisijungciau, bet pries savaite pradejau JM ripped in 30  :ax:

Siemet jau baigiau 30 day fix. Gaila rezultato jokio  :( nors vasara buvo visai geri pasiekimai po sios programos. 

Kokiu rezultatu sieki? Kiek kartu per savaite sportuoji? 

Galbut 30 day fix lengvoka buvo, jeigu jau ne pirma karta darei?  :mirksiukas:

Atsakyti

Glitzer, 24 Vas 2017 - 22:35, parašė: Kokiu rezultatu sieki? Kiek kartu per savaite sportuoji? Galbut 30 day fix lengvoka buvo, jeigu jau ne pirma karta darei? :mirksiukas:
Pradejo svoris augt, tai imu jauti uz ragu is karto :showoff: Sportuoju 6 kartus, 30 min cardio ant elipsinio ir tada 30 min pagal JM programa. Nemanau ,kad per lengva. Kokius 5 men nesportavau, tai turejo bent kazkiek isjudint reikalus. Bet svoris tik auga. Nekreipciau demesio per daug, bet kad auga ir apimtys... :oh: nesuprantu kas su mano kunu pasidare :mega_shok: O pati jau senai sportuoji? Meti svori ar tik stangrini kuna? Kaip tau T25? :)
Atsakyti

Oho, net 6 kartus sportuoji po valandą. Ir dar su Jillian, ji nuvaro nuo kojų irgi kaip reikalas. Šaunuolė  :super:  Tikrai keista, jog svoris augt pradėjo  :blink:  O kaip reikalai su mityba? 

Aš metu svorį. Deja deja per paskutinius metus priaugau tikrai nemažai ir nuo Naujųjų metų susiėmiau. Prižiūrint mitybą jau pradėjau matyti pirmuosius rezultatus ir jausti laisvėjančius drabužius. O dabar dar priedu T25 prijungiau. Norisi ne tik kilogramus numesti, bet ir stangrų kūną turėti. Ir galų gale laiptais užlipus į trečią aukštą neuždusti.... :ax:  O kadangi vasarą laukia vestuvės, tai motyvacija ypač didelė :geda: 

T25 patinka, bet bent jau man, tai tikrai nelengva. Nors dabar jau pradedu po truputį jausti, jog darosi šiek tiek lengviau. Bet vistiek visa šlapia po treniruotės būnu :) Stengiuosi sąžiningai sekti programos tvarkaraštį, bet nevisada išeina. 

Atsakyti