Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2015

QUOTE(MuseZuze @ 2017 12 18, 14:15)
labas,
vis dar turiu temą favorituose, su viltimi kad kažkas apsilankys . Ir valio, apsilankė biggrin.gif

Mano bernužėlis irgi auga,
yra įdomus , šiek tiek savotiškas vaikas, tikrai skiriasi nuo sesių , savo elgesiu, emocijomis, visa raida. Matysim kas ten iš jo išaugs smile.gif

lanko darželį, ten gan gerai sekasi. Nors labiau mėgsta žaisti vienas sau, bendrauti su kitais vaikais didelio norio nerodo.  Bet bendrose veiklose - muzikoje , darbeliuose - dalyvauja.

Kalba sakinukais, junginukais - tiesa, daug neaiškių žodžių, frazių, kurias tik aš suprantu. Svetimi mažai supranta. Nusišviečia darbas su logopedu, bet tik tiek džiaugiuosi, kad žodynas pildosi, vaikas kalba, o daugiau kalbos - mažiau rėkimo. Bet jei pirmą kartą ištarė kažkokį naują žodį netaisyklingai - tai viskas, įsirašė, toliau jau taip ir naudoja (ir reikia žinoti, kad pvz 'mamašia' tai 'mašina', 'mamaumas' yra 'šlagbaumas' . O "Kababeibis" yra "berniukėlis" smile.gif)

Mėgsta savo norus ir nenorus pademonstruoti, vadinu kartais princu, ne tik dėl išvaizdos, bet ir dėl charakterio, toks mažas namų direktorius, su kuriuo kol kas susitarti sudėtinga.
Ir kuriam labai patinka būti aptarnaujamam. Ant puodo nesėda, rengtis nenori, valgyti namie irgi, reikalauja maitinti (darželyje valgo pats). Kolkas dar pilnai lopšelinukas smile.gif

Pažįsta spalvas, geometrines figūras, moka truputį skaičiuoti ('vienas, du , tlys, kepipi, šeši' ) biggrin.gif

savaitgalį puošėm eglutę. Įdomiau buvo žaisliukus nukabinėt biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Karolina taip pat megeja viena zaisti.Ir darzyje viena i sona pasitraukusi uzsiima.Bet tuo paciu metu speja ir paradui vadovauti😀😱.
Valgo visada pati.Darzelyje labai graziai valgo.Nori pati rengtis.Aplamai viska pati nori daryti ir tada taip kaip ji nori ir ka nori.Jau tikraja zodzio prasme prazilau...Sausi prasideda uzsiemimsi raidos centre.Labai tikiuosi,kad kazkuo pades.
As ir vis uzsuku pasiziureti i tema,bet tylu ramu...
Atsakyti

sveikos.simtas metu nebuvusi temoje.Samoningai to niekada nedariau.Mano Adele kitokia bet ypatinga.Siandien jau nebijojau paziureti kaip jusu vaikuciai gyvena.Bet nieko nepamaciau :)

Mano Adelyte visiskai neigali.Siais metais pades su reabilitacija slovakijoje "issipildymo akcija" taip pat ruosiame dokumentus i maskva vaziuoti kamieniniu lasteliu terapijai,ten didziuliai pinigai reikalingi,buciau dekinga uz parama ar pasidalinima nuorodos

https://youtu.be/RiZnGqDFRao

Mūsų saulelės ADELYTĖS diagnozė:
Diskinezinis cerebralinis paralyžius su stipriu raidos atsilikimu
Paramos rekvizitai Adelytės gerovei:
Gavėjas: Eglė Maširkienė
Bankas AB SWEDBANK
Banko sąskaita: LT197300010125712296
Banko kodas: 73000
Banko SWIFT kodas: HABALT22
Mokėjimo paskirtis: Adelytės reabilitacijai
PAYPAL:   ingusia31@gmail.com

Atsakyti