Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Šponkiuk - linkiu, kad atrastų au kokią smulkmenytę, kurią galima būtų lengvai ir greitai pašalinti 4u.gif
Gulinti sau Ainu thumbup.gif ir pokalbis akių lygyje patiko biggrin.gif Ainu savo prabangiais kailinėliais mamkai koja užkloja o striukakelnis Grikutis hm hm šoneliais kelius užkloja biggrin.gif mes su Grikiu dažnai taip sėdim - iš vienos mamkos pusės Grikio galinės kojelės, iš kitos mamkos pusės priekinės kojelės su galva, o ant kelių mamkai - šiltas pilvelis biggrin.gif Manau Grikis jau nebeturi vilties, kd mamka įsigys normalius keliu ant kurių katinėlis normaliai tilptų biggrin.gif
Setukui - oro_buckis.gif
Azu - dailūs auskariukai bigsmile.gif
Stomatologinė klinika su Ainu priimamajame būtų šaunu thumbup.gif o jeigu dar būtų nuolaidos tiems, kas ateina su augintiniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 08 spalio 2015 - 21:02
QUOTE(Kivuka @ 2015 10 08, 20:23)
1) O aš ant Kivio pikta  unsure.gif Parnešė blusų karalaitis, tai sėdžiu dabar visa suėsta  doh.gif O niežti, ir ypač naktį - košmaras  doh.gif

2) Atsirado vaikai - patapau sveika kaip ridikas, nes nebėra kada apie save galvoti biggrin.gif

1) vajė unsure.gif tai dabar reik nublusint Kivį ir prasidezinfekuot visus namus doh.gif lyg tau dar namuose darbų mažai būtų rolleyes.gif
2) drinks_cheers.gif man tas pats. Bet Šponkiukas šiaip sportiška, neturėtų skaudėt, geriau jau išsitirt, nei ką nors pražiūrėt.

QUOTE(Magnuna @ 2015 10 08, 21:01)
jeigu dar būtų nuolaidos tiems, kas ateina su augintiniu  biggrin.gif

Bijau, kad tada užsimiršusi tik augintinius niurkyčiau, o pacientams tektų patiems pasigrežti ir pasiprotezuoti dantis. biggrin.gif

Setukas gražuolis 4u.gif

Žiūrėk, medį namo parnešė. blink.gif
user posted image

Ei, chebra, pas mus kažkas dega unsure.gif
user posted image

Ramiai, sese, viskas čia gerai, žiema ateina... cool.gif
user posted image

Mano vakaro televizorius mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 spalio 2015 - 22:48
Labas rytas 4u.gif

Aš irgi katilą užkūriau, visą savaitę kūrenam.Man šiluma patiknka, gyvuliukams irgi lotuliukas.gif

Vidam aš gyvenu kartu su mama.Kai mirė tėtis, tai grįžau pas mamą.O ir pati esu našlė.Ir bute nepatinka gyventi.Sūnus savo šeimą sukūrė, abiem geriau kartu.

Mergaitės, nelaukit kol liga suries taip, kad greitukė išveš.Aš čia iš savo patirties kalbu. blush2.gif Pernai šitaip vos tulžies pūslės nesutrūkinau.Kentėjau gal metus, tiesa nebūdavo aštrių priepuolių. tik maudimas ir skrandžio skausmai.O kai patekau pas gyduoklius, nebepaleido, iškart ant stalo paguldė.

Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aist vakaro televizorius thumbup.gif net man šilčiau nuo tokiu nuotrauku pasidarė biggrin.gif Ainu rūpestėliai smile.gif supaisyk tuos šeimininkus biggrin.gif
Valgau obuoliu deserta darbe beskaitydama SM - pjaustytas obuolys, ripkutėm pjaustytas bananas, gabalytis šokolado ir cinamonas. Mikrobangej pašildyta. Niam, niam, skanu ir sušildo smile.gif
Atsakyti
Aist begėdė šildosi, o aš čia šalt turiu unsure.gif ypač darbe.... doh.gif

Vakar mažajai uždėjom plokštelę - tai dabar vėl turiu šveplą vaiką biggrin.gif

Setukas thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Po vakarykštės neišgyvenamos dienos, kurią šiaip ne taip išgyvenau atslinkau paskaitinėt čia smile.gif

Aist kaip visalaik įdomus pasakojimas, pabuvojau tokiose vietose kur gyvenime turbūt tikrai niekad neužsuksiu (čia aš apie futbolo muziejų) biggrin.gif

Kivuka, G po dviejų dienų darže sugebėjo susirgt. Čia jau rekordas, tikėjaus kad bent savaitę paeis...Žodžiu, o dar visa žiema prieš akis...
O jei dirbt nori tai manau tau idealiausia būtų kokį savo versliuką išplėtot, tuomet kaip vadovė į darba gali ir su vaikais eit, ir darbo laiką pasidaryt kokį nori...čia aš taip retkarčiais pasvajoju.
Atsakyti
siandien vezu Sirsiune operacijai.. neramu biskis unsure.gif palikta dabar namie be maisto ir vandens, ir Montis uz kompanija unsure.gif
Atsakyti
Piku Dama - viskas bus gerai 4u.gif greito atsigavimo Širšytei 4u.gif
Atsakyti
Pikų dama, 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pikų dama, viskas bus gerai 4u.gif

Ainu rūpestėlis wub.gif Ir Aist TV thumbup.gif (nori, dar malką duosiu? hihihi.gif)

Setukas wub.gif

Šponkiuk, ir tau bus gerai 4u.gif svarbiausia viską išsiaiškinti, ko ir linkiu 4u.gif

Vakas buvo Feliksėlio žvalgytuvės - jei viskas klostysis kaip numatyta,šiandie vakare keliaus į naujus namus vaikinas biggrin.gif thumbup.gif

Na, negaliu kaip šalta darbe, jau su riešinėm sėdžiu, reikia naujų gražių prisimegzti, neišsisuksiu g.gif

Weronica, nesirkit 4u.gif
Atsakyti
Aist tiesiog malonu skaityti tavo pasakojimus blush2.gif smagu, turėti tokį gebėjimą taip rašyti smile.gif
Šponkiuk 4u.gif svarbu laiku sužiūrėti.
Piku dama tikiu, jog rūpestis. Bet viskas bus gerai 4u.gif

Aš taip žiūriu žiūriu ir negaliu atsižavėti kokie visi augintiniai nuostabūs ir gražūs wub.gif
Atsakyti
Pedras ir Feliksėlis wub.gif

Žaidimai
Atsakyti