Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Aist, per tavo skaitinius, vėlavau išeit į darbą doh.gif Buvo pusryčių skaitiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 08, 07:41)
Aist, per tavo skaitinius, vėlavau išeit į darbą  doh.gif Buvo pusryčių skaitiniai  thumbup.gif

Aš darbe paskaičiau su rytine arbata blush2.gif

Azu auskarai kokie mieli. Nuotraukoje neatrodo, kad būtų labai maži. smile.gif

Magnuna ar Kruopa su viešnia lova pasidalino?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aist, ačiū 4u.gif , noriu į Bergamą blush2.gif

Azu knygelė thumbup.gif
Atsakyti
laba rytą 4u.gif

Ačiū Aist, pasakojimas tikrai nuostabus....šiemet niekur nebuvau išvykus.....labai norisi pakeliaut unsure.gif

Azu, fainulka knygutė, eisiu į knygyną.... biggrin.gif

Lisitėja 4u.gif pas mane ir šiltnami dar palikti pomidorai (tokie maliavkos) dar netikrinau, kaip jie ten gyvena....Labai staigiai orai pasikeitė
Atsakyti
Vakar pakalbinau savo mažių šeimininkus, tai kažkaip vakaras buvo mielas
Kenis- Barsukas, dabar Bumsis smile.gif

"Smagu, kad domitės kačiuku smile.gif Mes juo irgi nepaprastai džiaugiamės, nes jis tiesiog nerealus smile.gif Jau pirmą naktį įsitaisė miegoti pas mus lovoje kaip tikras šeimininkas, o dabar naktį jau ir pas vaikus nueina miegoti, bet vis tiek lovoje smile.gif Labai greitai apsiprato, iškart į dėžutę darė, nė karto nepridarė kažkur kitur.
Valgo viską, labai mėgsta ir iš lėkštės pasivaišinti smile.gif Nerealiai aktyvus, laksto, šokinėja kaip voveriukas smile.gif Užsilipa ant sprando kaip medžiu ir kramto plaukus, žodžiu, tikra ta žodžio prasme lipa ant galvos smile.gif Va ir dabar sėdi ant klaviatūros ir padeda rašyti smile.gif))) vos spėju taisyti klaidas smile.gif))))
Rytą prieš 6 val visada pradeda žaditi su letenėle per nosį smile.gif Taip kad žadintuvo beveik nereikia smile.gif
Labai paaugo, ir į ilgį, ir į plotį smile.gif Žodžiu, namai vėl pilni džiaugsmo ir tikrai nerealiai džiaugiamės, kad gavom tokį nuostabų, linksmą ir išdykusį katinuką smile.gif Ačiū Jums dar kartą labai labai smile.gif
Pridedu keletą foto. P.S. Ar patiko braškių vynas ? "- aišku smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Braškė- dabar Karalienė (foto dar neturiu)

"Laba diena. Jums rašo Povilas kuriam padovanojot katyte. Tai jos vardas KARALIENĖ. Ji kitokio vardo negali tureti, nes ji yra karaliene. Trumpai papasakosiu apie ja: tai jau paaugo, sutvirtejo ir priprato prie naujos vietos. Labai zaisminga ir kas svarbiausia į darba nereikia žadintuvo, nes ji žino kada reikia pakelti. Nu nevisada pataiko, bet ant jos pykti negaliu. Pradžiai ne visada darydavo i savo dėžute bet jau dabar atrodo kitur nedaro. Labai gerai sutariam mes ir kartu ir miegam. Kaip šalčiau tai lenda po koldra ir niekur neislenda kol as nepakeliu. Turi daug žaisliuku, nes diena ji buna viena, bet kiek itariu ji ta laika praleidžia miegodama. Nežinau ka dar papasakoti, bet sugalvojas dar pridesiu. Darbe neturiu galimybes is telefono ikelti nuotraukas i kompiuteri, tai nuotraukas stengsiuosi ikelti siandien vakare. Bet jų daug nera, nes nelabai išbuna vietoj, tai sunku nufotagrafuoti.

Jeigu kas dar domina klauskite."

Na juk smagu tokie laiškai?smile.gif

O čia tik foto

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Diinka...kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif ypac ta priespaskutine foto thumbup.gif
Atsakyti
Diinka, o taip gerai žinau, kaip miela skaityti tokisu laiškus smile.gif Jaučiu reik eit parašyt keliems biggrin.gif
Atsakyti
Diinka - jetus kaip gera pasidaro tokius laiškus perskaičius thumbup.gif ačiū kad ir su mumis pasisalini geromis žiniomis 4u.gif
Colomba - nakčiai išskleidžiau sofa kad visi tilptume tai naktį prabudau - iš vienos puses šunytė prisiglaudusi, iš kitos pusės Kruopa prisispaudusi. Grikis su mergaitėm nemiegojo, išsikraustė atskirai miegoti. Jeigu šunytė ilgiau pasisvečiuotu tai manau greit su Kruopa susidraugautu nes dabar abi kaip ir norėtu. Žaisti bet abi viena kitos staigiu judesiu baidosi. Nors kai šunytė pas mane svečiuose su savo šeimininke būna tai daug drasesnė būna o viena kuklinasi o Kruopa tai jaučia ir visaip demonstravo kad ji yra namu šeimininkė
Atsakyti
Pas mus draugystės katinai- šunys kaip ir nėra, mergos aišku mielai draugautų, bet visi maniškiai baisiai įsivaizdina. Gal Bučkis draugiškiausias, iš kartu su panom iš vienos lėkštės laka kefyrą smile.gif. kalių nebijo praktiškai nei vienas...gal Kobriukui tik kažko baisu, ji bėga, mergos vejasi smile.gif. O kiti tiesiog ignoruoja, jei panos per daug aktyviai siūlosi draugauti, būna letenom apmosuotos smile.gif Tiesa Maikė rytą vakarą eina kartu pasivaikščioti, bet ji eina šalia manęs , jei kalės prisiartina, buna stipriai išbartos smile.gif
Atsakyti
Diinka ,jėga thumbup.gif labai smagu biggrin.gif

Aš vakar kaip tik FB užmačiau naujų Voveruškos foto wub.gif - tikra carievna ji namuos thumbup.gif
Atsakyti
Diinka, kaip miela wub.gif
Atsakyti
Diinka, kaip gera gauti šiltus laiškus. Ačiū, kad pasidalinai 4u.gif
Vakar grįžusi namo po darbo 21 val. radau vyrą su draugu virtuvėje gaminant vakarienei Camembert sūrį orkaitėje su daržovėmis. Aišku, man įžengus namo, Ainu tuoj prisistatė ir sekiojo iš paskos. Aš persirengt ir rankas nusiplaut- katė apie kojas. Aš į virtuvę prachekint, ar greit vyrai vakarienę patieks- Ainu paskui mane. Tai draugas ir stebisi:" Aiste, kol tavęs nebuvo, šiuose namuose tik vienas gyvūnas buvo- Čija. Iš kur tu tą katę parsinešei, gal rankinėje iš darbo?" biggrin.gif
Papildyta:
Pokalbis geriausias, kai vyksta viename akių lygmenyje biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 spalio 2015 - 15:27