Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Aist @ 2015 10 08, 15:24)
Diinka, kaip gera gauti šiltus laiškus. Ačiū, kad pasidalinai  4u.gif
Vakar grįžusi namo po darbo 21 val. radau vyrą su draugu virtuvėje gaminant vakarienei Camembert sūrį orkaitėje su daržovėmis. Aišku, man įžengus namo, Ainu tuoj prisistatė ir sekiojo iš paskos. Aš persirengt ir rankas nusiplaut- katė apie kojas. Aš į virtuvę prachekint, ar greit vyrai vakarienę patieks- Ainu paskui mane. Tai draugas ir stebisi:" Aiste, kol tavęs nebuvo, šiuose namuose tik vienas gyvūnas buvo- Čija. Iš kur tu tą katę parsinešei, gal rankinėje iš darbo?"  biggrin.gif
Papildyta:
Pokalbis geriausias, kai vyksta viename akių lygmenyje biggrin.gif

Teisingai, mandagus vaikinas - tame pačiame akių lygyje su dama, kad jai nereikėtų nepatogiai atsilošti. biggrin.gif

Draugo komentaras prajuokino biggrin.gif Bet paglvok, jei higienos normos leistų, priimamajame katė - pacientai iškart ramesni ir atsipalaidavę. biggrin.gif
Atsakyti
Colomba, faina būtų drinks_cheers.gif pasivadintume "Miau dantistai" biggrin.gif
Gulėjo sau ( tai jau tikrai, kad ne kitiems ) išdidi katė:
user posted image
Kažkoks pūkuotas kamuolys nachališkai sudrumstė Ainu ramybę ir nemandagiai įsibrovė į katės asmeninę erdvę ( kaip kokis rusų lėktuvas Turkijos oro zonoje):
user posted image
Suraukė nosytę, nukando uodegytę smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mam, tau šalta? unsure.gif
user posted image
Galiu pašildyti tau kelius 4u.gif
(Jei Ainu mano kelius pilnai uždengia, tai prisiminiau Grikučio vargus su jo mamkos niekšais minikeliukais) doh.gif
user posted image
Bet šiaip jau siūlau užsikurti krosnelę, amžinai tai aš nesiruošiu čia gulėti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 08 spalio 2015 - 17:17
Išmintingoji Ainu.. thumbup.gif
Atsakyti
Na va gryžau iš moteriškos srities daktarės, tai problema kažkur kitur. Ryt einu priduot kraujo, vieną tyrimą gali padaryt vietoj (berods bakteriologini) ir jei jis virš normos- varau su siuntimu į chirurginį. Jei norma, pas šeimos gydytoją, kai bus kiti kraujo rezultatai. Taip pat sakė, kad jei dar kart užeis, tai varyt į priimajį. Tai va guliu, skaudena, laukiu rytojaus.
Atsakyti
Šponkiuk, tikiuosi, nieko rimto neras 4u.gif
Atsakyti
user posted imageDėkoju visiems dvikojams ir keturkojams už palaikymą. 4u.gif Beveik sveiki 4u.gif

Ainu tikras proto bokštas, jei yra krosnelė, ją reika užkurti.Tai nesupratingi dvikojai doh.gif

Labai malonu sužinoti,kad puikiai katukams sekasi naujuose namuose.

Šponkiuk, rytoj sėkmės dideliausios, norėčiau tikėti, kad nieko rimto neras, ojei ras tai greitai pasveiksi 4u.gif
Atsakyti
As tai noreciau, kad ka nors rastu, bet tai nebutu labai rimta, nes gal pagaliau bus aisku kas mane tokia "slabna" padare. Gal pagaliau atsigauciau ir vel kupina jegu buciau.

Gera kai yra kam pasiguosti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 08, 18:54)
As tai noreciau, kad ka nors rastu, bet tai nebutu labai rimta, nes gal pagaliau bus aisku kas mane tokia "slabna" padare. Gal pagaliau atsigauciau ir vel kupina jegu buciau.

Gera kai yra kam pasiguosti  wub.gif  4u.gif

Gal dar pas gastroenterologa nueiti reiktu? g.gif Jei jau tirtis, tai viska biggrin.gif
Tikiuosi, kad priezastis bus rasta ir lengvai pasalinta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šponkiuk gerai kad pagaliau susiruošei pereiti per gydytojus 4u.gif pats organizmas neapsikentęs spirtelėjo kad prisiruoštum nueiti 4u.gif Labai tikiuosi kad bus rasta negalavimo priežastis ir pašalinta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ainu pas mus protinga, išsilavinusi mergina wub.gif
Setas jau visai žvalus atrodo thumbup.gif
Lisitėja ar mama su tavimi gyvena, kad jos šuo pas tave g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ainu gražuolytė wub.gif wub.gif wub.gif

O aš ant Kivio pikta unsure.gif Parnešė blusų karalaitis, tai sėdžiu dabar visa suėsta doh.gif O niežti, ir ypač naktį - košmaras doh.gif

Šponkiau, sveikatos 4u.gif Galiu patarimą duoti tongue.gif Kol neturėjau vaikų, man irgi tai tas, tai anas skaudėjo, tai sveikatos nebuvo, tai vėl kas nors. Atsirado vaikai - patapau sveika kaip ridikas, nes nebėra kada apie save galvoti biggrin.gif Per tris metus peršalimu gal tik porą kartų sirgau ir tai..vos dieną/dvi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 08 spalio 2015 - 20:24
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 06, 20:42)
O as "persikus" pradejau tvarkyt akvariuma ir taip suskaudo desine pilvo puse apacioje. Kiekvienas judesys kele nezmoniska skausma. Vos nurepliojau i lova. Gulint skausmo kaip ir nejauciu, viskas rimsta. Apendicitas nepjautas. Temp 37.1. Nei pykina, nei galva svaigsta. Gal kas turejot apendicito priepoli? Kaip viskas vyko?

Skauda labiau ir labiau ir labiau. Ir tada jau neturi kur dėtis ir kreipies į ligoninę.
4u.gif
Atsakyti