Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

eikit jau eikit, "nefotogeniškos" jūs... biggrin.gif nėr nefotogeniškų žmonių beee.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 11, 21:10)
eikit jau eikit, "nefotogeniškos" jūs...  biggrin.gif nėr nefotogeniškų žmonių beee.gif

tik lievi fotoaparatai ir blogi fotografai? biggrin.gif
Atsakyti
panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 11, 21:10)
eikit jau eikit, "nefotogeniškos" jūs...  biggrin.gif nėr nefotogeniškų žmonių beee.gif

yra yra.. va aš. tikrai nuo vaikystės beveik neturiu gražių savo nuotraukų... Viena paauglystėj turiu, kai fotografas pusę valandos kraipė mane, kol gražiai" pagavo". Na vestuvių kelios patinka. Ir paskutinė- kus su Lape Nr. 1 fotografavo... O šiaip pasižiūriu į nuotrauką- ir galvoju- negi tokia pabaisa esu- pasižiūriu į veidrodį- nu ne tokia baisi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 10 11, 21:22)
yra yra.. va aš. tikrai nuo vaikystės beveik  neturiu gražių savo nuotraukų... Viena paauglystėj turiu, kai fotografas pusę valandos kraipė mane, kol gražiai" pagavo". Na vestuvių kelios patinka. Ir paskutinė- kus su Lape Nr. 1 fotografavo... O šiaip pasižiūriu į nuotrauką- ir galvoju- negi tokia pabaisa esu- pasižiūriu į veidrodį- nu ne tokia baisi... blush2.gif

o kiti zmones dar kitokia mato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 11, 21:27)
o kiti zmones dar kitokia mato  4u.gif

unsure.gif unsure.gif tikiuosi ne tokią kaip nuotraukose... blink.gif blink.gif Kita vertus- koks skirtumas- kokią mato- svarbu- kad toleruoja, pripažįsta, vertina.
Atsakyti
Vilkra, jei turi nuotraukų, kuriose patinki sau, tai tik patvirtini, kad nefotogeniškų žmonių nėra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 10 11, 21:31)
unsure.gif  unsure.gif tikiuosi ne tokią kaip nuotraukose... blink.gif  blink.gif Kita vertus- koks skirtumas- kokią mato- svarbu- kad toleruoja, pripažįsta, vertina.

butent drinks_cheers.gif ir myli, gerbia, rupinasi wub.gif

o pastebejot, kad skirtinguose veidrodziuose skirtingai atrodom? rolleyes.gif
as pvz svetaines veidrodyje labai sau patinku, ir darbo wc irgi.
o vat vonioj - karikatura lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 11, 21:32)
Vilkra, jei turi nuotraukų, kuriose patinki sau, tai tik patvirtini, kad nefotogeniškų žmonių nėra tongue.gif

nea- tai patvirtina- kad mane gražiai "nutraukti" reikia nemažų pastangų. Fotogeniškas- kur tų pastangų nereikia.. Va- lapės- kaip ką darysi- liuks išeina.

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 11, 21:34)
butent  drinks_cheers.gif ir myli, gerbia, rupinasi  wub.gif

o pastebejot, kad skirtinguose veidrodziuose skirtingai atrodom?  rolleyes.gif
o vat vonioj - karikatura  lotuliukas.gif

Oi pastebėjau... doh.gif doh.gif . nekenčiu vienos parduotuvės veidrodžių- man ten depresija persirengimo kabinose- negana veidas- visa kažkokia papmuška atrodau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 11 spalio 2015 - 20:38
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 11, 20:34)
o pastebejot, kad skirtinguose veidrodziuose skirtingai atrodom?  rolleyes.gif
o vat vonioj - karikatura  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir dar pstebėjau, kad būna dienų kai visi veidrodžiai kažkokias nesamones rodo doh.gif
mane kai fotografuoja ir dar liepia šypsotis, aš šypsausi, šypsausi ir pačiu tuo momentu lūpų kampučiai nebeatlaiko ir nusvyra smile.gif
Atsakyti
Vilkra, pastangų reikia visur. Jei vienam žmogui nufotkinti pastangų neįdedi, o kitam įdedi, tai nereiškia, kad tas su pastangomis nefotogeniškas. Tiesiog reikia rasti tinkamą kampą, tinkamą apšvietimą, tinkamą emociją. Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 11, 21:40)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir dar pstebėjau, kad būna dienų kai visi veidrodžiai kažkokias nesamones rodo  doh.gif
mane kai fotografuoja ir dar liepia šypsotis, aš šypsausi, šypsausi ir pačiu tuo momentu lūpų kampučiai nebeatlaiko ir nusvyra  smile.gif

po gero baliaus pvz lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 11 spalio 2015 - 21:24