Čia jau pasidažiusi plaukus ar dar ne?

QUOTE(busycat @ 2015 10 11, 21:45)
Vilkra, pastangų reikia visur. Jei vienam žmogui nufotkinti pastangų neįdedi, o kitam įdedi, tai nereiškia, kad tas su pastangomis nefotogeniškas. Tiesiog reikia rasti tinkamą kampą, tinkamą apšvietimą, tinkamą emociją. Bet čia tik mano nuomonė 

O mano galva būtent tai ir reiškia- vienas fotogeniškas- kitas - ne. Na- vienas anglų žodžius išmoksta greičiau, kitas kala savaitę- naudos beveik nulis. Vienas gabus kalboms- kitas ne-. Išmoks abu. Rezultatas- nesuvienodina jų gabumų. Kaip ir gera nuotrauka- nesuvienodina objektų. Nors ji vis tiek graži. Na- gal supratot, ką iš savo minčių sujaukiau. Va- Pvz. Kauku ir Trišė. Na- nefotogeniška buvo Kauku. ( gal kailio spalva kalta) O Trišė- kaip fotkinsi- taip gražoooolė. Beje- nuo lankstymo- sugedo laidas, kuris jungia fotoaparatą su kompiuteriu- negaliu naujų Trišės nuotraukų parodyti...
QUOTE(busycat @ 2015 10 11, 21:53)
sitai foto geras pusmetis - bet nepasikeiciau

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 11, 21:54)
tikra pikų dama..

Mergytes, gal kam reikia Royal Canin Light 2 kg pakuotes? Netiko mano Vosylkai. Reikia pirkti kita pakuote, o ta pradariau. Skubiai ieskau seimininko maisteliui
Parduociau pigiau.
Va toks -

Papildyta:
Wow, Piku dama, malonu susipazinti
Del veidrodziu - labai sutinku
Papildyta:
Aist, sveikyju su masinytes issirinkimu
Tai dabar lauksim kitu metu ir daug fotkiu

Va toks -

Papildyta:
Wow, Piku dama, malonu susipazinti

Del veidrodziu - labai sutinku

Papildyta:
Aist, sveikyju su masinytes issirinkimu

Maniskis Vosylka suviduriavo. Na visai negaliu kaitalioti maistelio
Taigi tas pats Royalis. Tik kita rusis pakuotes. Ir viskas. Ryte paede, vakare suviduriavo. Nesu nupirkus jo senojo. Ir ka mergaites daryt. Ryt ryte iseisiu i darba grisiu tik vakare. Kaip manot, kodel taip. Ir ka daryt? Palikt per diena ta naujaji maisteli?
Dar grizusi is Kauno, radau Vosyliui isplesta mazuti ploteli plaukuciu is snukucio. Prie pat usu. Nesuprantu, ar cia katinai susipese? Lukne nemate vyras irgi. Bet juk negali plikti? Visokiu minciu kyla, nes jis pas mane ligoniukas. Taip net kraujukas sukresejes matosi. Na negi negali tie kaciai neprisimislyt visokiu naujoviu
Tai tas, tai tas. Ir eina vienas nuo kito kampais. Vosylka jau seniai besnypste ant mazo. Dabar ziuriu vel savo. Matyt susipyke buvo kol manes nebuvo namie

Dar grizusi is Kauno, radau Vosyliui isplesta mazuti ploteli plaukuciu is snukucio. Prie pat usu. Nesuprantu, ar cia katinai susipese? Lukne nemate vyras irgi. Bet juk negali plikti? Visokiu minciu kyla, nes jis pas mane ligoniukas. Taip net kraujukas sukresejes matosi. Na negi negali tie kaciai neprisimislyt visokiu naujoviu

Pikų Dama - malonu vizualiai susipažinti
gera nuotrauka
Labanakt

Vėtra - visko būna gi, ima ir susipeša berniokai
Dėl maistelio tai gal geriau nepalik naujojo jeigu nuo jo viduriuoja, geriau tegul dieną atn vandens pasėdi negu paėdęs ir toliau viduriuotų
Mes iš Royalių valgome meinams kad būtų ką kramtyti, kaip skanukus
tiklsiau visi valgo išskyrus Grikį. Grikis nepripažįsta jokių skanukų
tik parindinius patiekalus

Labanakt

Vėtra - visko būna gi, ima ir susipeša berniokai

QUOTE(Magnuna @ 2015 10 11, 22:26)

Hm.. du kartus perskaičiau.. Ir nelabai supratau, kas tie MES. jei Grikis neskanauja skanukų...

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 11, 21:14)
Nu kaži, ar mašiną fotkysiu

Pikų dama, malonu susipažinti vizualiai

Aš tai kaip Vilkra mislyju- vis tik yr mordų, kur fotoaparatai myli, o yr- kur ne. Manęs nemyli.

Va, Tutė su Kruopce gražios pačios sau ir nesuka galvos dėl fotogeniškumo

Ir Lapė su kamuoliu puiki judesyje

Sveikos
prisikasiau iki kompo
Na ,jau mergaitės ,kam čia skųstis dėl blogos išvaizdos,tik jau ne jums ...Visos lieknos kaip liepos ,o jei veidrodžiai meluoja ,tai jų problema,ne jūsų
Beje, jei norite ,rytoj antrą seriją mano paieškų žiūrėkite,mačiau reklamoj ,kad vaidensiuos
Visą gyvenimą nekenčiau fotoaparatų ir fotkinimosi,nes irgi esu visiškai nefotogeniška,turiu gal tik porą nuotraukų ,kuriose bent jau sau patinku,o dabar likimas ėmė ir pasijuokė iš manęs,dar ir kaip Frekenbok į televizorių įlindau
,bet žinokit,keista,nes man vistiek ,kas ką pagalvos,nes dabar man svarbu esmė,o ne vaizdas...
visiems katuliams,vakar nufilmavau savo katų bušido,reiks ryt įkelti į youtube jums pasigrožėti,ypač Vėtrai,kad nurimtų dėl saviškių-visi katinai mušasi vieną minutę,o kitą - miega uodegom susiglaudę

Na ,jau mergaitės ,kam čia skųstis dėl blogos išvaizdos,tik jau ne jums ...Visos lieknos kaip liepos ,o jei veidrodžiai meluoja ,tai jų problema,ne jūsų

Beje, jei norite ,rytoj antrą seriją mano paieškų žiūrėkite,mačiau reklamoj ,kad vaidensiuos

Visą gyvenimą nekenčiau fotoaparatų ir fotkinimosi,nes irgi esu visiškai nefotogeniška,turiu gal tik porą nuotraukų ,kuriose bent jau sau patinku,o dabar likimas ėmė ir pasijuokė iš manęs,dar ir kaip Frekenbok į televizorių įlindau