Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Piku dama nesazininga as taves nemaciau
Busy adresa atsiusk as tau knyga padovanosiu ir nesimazink
Zodziu snd uzejom i 02 ir is savo note 4 pasikeiciau i samsung galaxy s6 edge plus..... bet esu labai patenkinta tik sutartis vel 2m
Atsakyti
Oi Azu, kaip faina... o jei dar su adresu pati atsisiųstum drinks_cheers.gif thumbup.gif Ot prisibendrautume biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(vilkra @ 2015 10 11, 21:33)
Hm.. du kartus perskaičiau.. Ir nelabai supratau, kas tie MES. jei Grikis neskanauja skanukų... g.gif  biggrin.gif

MES - tai Kruopa, Mauras ir Mika biggrin.gif Grikis vietoj skanukų ima paglostymais biggrin.gif
Zundyte thumbup.gif žiūrėsiu būtinai biggrin.gif
Gražios dienelės visoms 4u.gif Vilniuje dangus kaip pinigas smile.gif tikiuosi kad ir neapsiniauks smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios 4u.gif

Asociali aš biškutuką pastaruoju metu unsure.gif Bet pasitaisysiu bigsmile.gif

Feliksėlis į naujiu namus iškeliavo vakar - taip susidėliojo planai. Manau, nuskilo vaikiui, kita vertus, jis pats yra tikra dovanėlė - ir linksmas, ir švelnus, ir prieraišus ir neįkyrus thumbup.gif

Užtai, ta proga, turiu rūsy karantinuojamą kokių 4 savaičių kleckytę iš Grindos. Sutikau paimt kaip sveikutę, atvažiavo visa apsividuriavusi. Išsiprausėm ir prarijus skardinę ID konservų viskas susitvarkė thumbup.gif
Šmikutė, pabėga iš narvo doh.gif, bet susiprato, kam tualetas reikalingas thumbup.gif P Labai narsi ir karinga mergiotė, gina konservus kai ėda ne juokais lotuliukas.gif Pabus iki savaitgalio karantine, jei niekas neišryškės (labai tikiuosi, nes vaikas labai gyvybingas), keliaus pažindintis su chebra biggrin.gif

Šeštadienį dalyvavome Enduro sezono uždaryme, skaičiavome varžybo rezultatus, ko pasekoje vakar dieną su Rut praleidome apsinarglėjusios unsure.gif Na, bet išgyvensim...

Smagiai čia pačiauškėjote apie veidrodžius ir nuotraukas biggrin.gif Veidrodžiai šiaip labai klastingi būna unsure.gif gal dėl to, kad pavyduoliai g.gif O, bet, tačiau, mūsų koridoriaus veidrodis yra ne tokio bjauraus būdo, jei pasižiūri į jį išeidama, visą dieną jautiesi liekna ir ilgakojė thumbup.gif (jis išties kažkoks "siaurinantis lotuliukas.gif ). O dėl nuotraukų, rašausi į nefotogeniškųjų stovyklą... nemėgstu savęs nuotraukose, nebent Rut turi kantrybės daaaug fotografuoti, tada ir poros šimtelių kokią vieną išsirenku... dar aprūvinau nuotrauką iš šeštadienio renginio, nes aš ten su saulės akiniais ir geriu kavą, tai matyti tik plaukai ir raudoni nagai hihihi.gif

Magnunos atostogas apsižiūrėsiu nudirbusi darbus blush2.gif

Aist, smagu, kad išsirinkai machine, apžiūrėjau internete - dailus "žvėrelis" thumbup.gif

Uj Pikų damos nepamačiau... Prisijunk prie mūsų FB grupės (Katinukų mamos). Tik nežinau, kas administruoja ir gali tave priimti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 10 12, 09:44)
Uj Pikų damos nepamačiau... Prisijunk prie mūsų FB grupės (Katinukų mamos). Tik nežinau, kas administruoja ir gali tave priimti  blush2.gif

Administratoriaus teises turiu ir aš smile.gif Pikų dama, parašyk man a.ž. jei nori prisijungti.

Per pietus varau pas šeimos gydytoją. Gal ką nors pasakys, arba kur nors nusiųs.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 10 12, 08:44)

Uj Pikų damos nepamačiau... Prisijunk prie mūsų FB grupės (Katinukų mamos). Tik nežinau, kas administruoja ir gali tave priimti  blush2.gif

Dar ir FB tema yra?
Labai tikiuosi, kad mažylei nieko nebus ir nesusirgs. 4u.gif

Aist Ainu išraiškos - nerealios bigsmile.gif

Susilydžiau dėl Kruopos krepšyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 10 11, 20:35)
Ir šildymą vyras įjungė. Viskas, jei taip ir toliau, tai paminėsit mano žodį- ateis žiema...  doh.gif

doh.gif kaip visada - netikėtai biggrin.gif

Sveikos merginos,

kaip supratau visos nefotogeniškos lotuliukas.gif aš savęs šiuo klausimu nevertinsiu beee.gif o veidrodžiai man tik užpakalį didina, pavydi, matyt topsecret.gif

filmukai thumbup.gif katukai thumbup.gif darbeliai thumbup.gif

Aš savaitgaly buvau kaime, tai parsivežiau herpesą ant lūpos doh.gif
Atsakyti
Erendira - smagu kad Feliksėlis į gerus namus išvažiavo 4u.gif mažylei naujokytei 4u.gif mane po šeštadienio sode irgi prisėlinusi sloga užpuolė - nubaidžiau slogą karštu sultiniu su aštriais pipirais biggrin.gif dar ir darban atsinešiau pasidaryti, sloga išsigando ir pabėgo smile.gif
Šponkiuk 4u.gif - parašyk kaip pas gydytoją seksis kai grįši 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 10 12, 10:32)
Dar ir FB tema yra?

Pridėjau tave. Kažkaip galvojau tu ten tikrai esi smile.gif
Atsakyti
Ir aš buvau tikrų tikriausia, kad Colomba yra grupėje g.gif

Gavau žinutę iš Feliksiuko - apsiprato, su tualetų OK, turi... blusų blink.gif MES JŲ NERADOM. Nei namie, nei klinikoje.... eisiu visiems dabar lašų pirkti blink.gif Gal dėl to Runcius visas ir nusidraskęs? Maniau, kad prisigrybavo svetimo maisto ir užsialergino, baisu žiūrėt koks verysad.gif

Na, gyveni ir mokaisi... matai ar nematai blusas, vistiek reikia lašint. Mes ir maudėme Feliksą g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kaip Širšytė jaučiasi?

Aš mamką parsivežiau iš vetkes po sterilizacijos su virusu, antrą dieną po operacijos baisinga sloga ir akys ašaroja o sekančią dieną visi globotiniai iš paskos......naujokus ką tik buvau pagydžius ir vėl verysad.gif taigi kasdien po 6 injekcijas antibų

Savaitgalį pagaliau susitvarkiau šiltnamius, pasisodinau česnakus ir nusiskiniau obuolius...

Spalvinimo knygutės ir aš jau pas MB užsiprašiau biggrin.gif

Labai smalsu Busy naują katiną pamatyti biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 10 12, 11:19)

Na, gyveni ir mokaisi... matai ar nematai blusas, vistiek reikia lašint. Mes ir maudėme Feliksą  g.gif

Aš visiems naujokams lašinu iš kart tik po to paleidžiu.....niekad neieškau blusų biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, užmiršau palaikyti Azu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laikykis,saulel, ir mama palaikyk. Ne visuomet viskas taip baisu, kaip pradžio atrodo, svarbu sužinojus nedelsti 4u.gif 4u.gif j
Va, kai mano mamaitei darė Santariškėse operaciją, palatoje gulėjo tavo žemietė, kuriai pašalino visą skarandį. tas, aišku negerai, bet jai po to nebereikėjo jokio gydymo- pašalintas šaltinis ir tiek, gyvenk toliau ramia. Taip kad su tokiom diagnozėm susidūrus, čia yra pati geriausia žinia, o be skrandžio galima išmokt gyvent...
Atsakyti