Piku dama nesazininga as taves nemaciau
Busy adresa atsiusk as tau knyga padovanosiu ir nesimazink
Zodziu snd uzejom i 02 ir is savo note 4 pasikeiciau i samsung galaxy s6 edge plus..... bet esu labai patenkinta tik sutartis vel 2m
Oi Azu, kaip faina... o jei dar su adresu pati atsisiųstum
Ot prisibendrautume
Labas rytas

Labas rytas

Labas rytas
MES - tai Kruopa, Mauras ir Mika
Grikis vietoj skanukų ima paglostymais
Zundyte
žiūrėsiu būtinai
Gražios dienelės visoms
Vilniuje dangus kaip pinigas
tikiuosi kad ir neapsiniauks

QUOTE(vilkra @ 2015 10 11, 21:33)
Hm.. du kartus perskaičiau.. Ir nelabai supratau, kas tie MES. jei Grikis neskanauja skanukų...

MES - tai Kruopa, Mauras ir Mika

Zundyte

Gražios dienelės visoms

Labas rytas, mielosios
Asociali aš biškutuką pastaruoju metu
Bet pasitaisysiu
Feliksėlis į naujiu namus iškeliavo vakar - taip susidėliojo planai. Manau, nuskilo vaikiui, kita vertus, jis pats yra tikra dovanėlė - ir linksmas, ir švelnus, ir prieraišus ir neįkyrus
Užtai, ta proga, turiu rūsy karantinuojamą kokių 4 savaičių kleckytę iš Grindos. Sutikau paimt kaip sveikutę, atvažiavo visa apsividuriavusi. Išsiprausėm ir prarijus skardinę ID konservų viskas susitvarkė
Šmikutė, pabėga iš narvo
, bet susiprato, kam tualetas reikalingas
P Labai narsi ir karinga mergiotė, gina konservus kai ėda ne juokais
Pabus iki savaitgalio karantine, jei niekas neišryškės (labai tikiuosi, nes vaikas labai gyvybingas), keliaus pažindintis su chebra
Šeštadienį dalyvavome Enduro sezono uždaryme, skaičiavome varžybo rezultatus, ko pasekoje vakar dieną su Rut praleidome apsinarglėjusios
Na, bet išgyvensim...
Smagiai čia pačiauškėjote apie veidrodžius ir nuotraukas
Veidrodžiai šiaip labai klastingi būna
gal dėl to, kad pavyduoliai
O, bet, tačiau, mūsų koridoriaus veidrodis yra ne tokio bjauraus būdo, jei pasižiūri į jį išeidama, visą dieną jautiesi liekna ir ilgakojė
(jis išties kažkoks "siaurinantis
). O dėl nuotraukų, rašausi į nefotogeniškųjų stovyklą... nemėgstu savęs nuotraukose, nebent Rut turi kantrybės daaaug fotografuoti, tada ir poros šimtelių kokią vieną išsirenku... dar aprūvinau nuotrauką iš šeštadienio renginio, nes aš ten su saulės akiniais ir geriu kavą, tai matyti tik plaukai ir raudoni nagai 
Magnunos atostogas apsižiūrėsiu nudirbusi darbus
Aist, smagu, kad išsirinkai machine, apžiūrėjau internete - dailus "žvėrelis"
Uj Pikų damos nepamačiau... Prisijunk prie mūsų FB grupės (Katinukų mamos). Tik nežinau, kas administruoja ir gali tave priimti

Asociali aš biškutuką pastaruoju metu

Feliksėlis į naujiu namus iškeliavo vakar - taip susidėliojo planai. Manau, nuskilo vaikiui, kita vertus, jis pats yra tikra dovanėlė - ir linksmas, ir švelnus, ir prieraišus ir neįkyrus

Užtai, ta proga, turiu rūsy karantinuojamą kokių 4 savaičių kleckytę iš Grindos. Sutikau paimt kaip sveikutę, atvažiavo visa apsividuriavusi. Išsiprausėm ir prarijus skardinę ID konservų viskas susitvarkė

Šmikutė, pabėga iš narvo

Šeštadienį dalyvavome Enduro sezono uždaryme, skaičiavome varžybo rezultatus, ko pasekoje vakar dieną su Rut praleidome apsinarglėjusios

Smagiai čia pačiauškėjote apie veidrodžius ir nuotraukas

Magnunos atostogas apsižiūrėsiu nudirbusi darbus

Aist, smagu, kad išsirinkai machine, apžiūrėjau internete - dailus "žvėrelis"

Uj Pikų damos nepamačiau... Prisijunk prie mūsų FB grupės (Katinukų mamos). Tik nežinau, kas administruoja ir gali tave priimti

QUOTE(Erendira @ 2015 10 12, 09:44)

Administratoriaus teises turiu ir aš

Per pietus varau pas šeimos gydytoją. Gal ką nors pasakys, arba kur nors nusiųs.
QUOTE(Erendira @ 2015 10 12, 08:44)

Dar ir FB tema yra?
Labai tikiuosi, kad mažylei nieko nebus ir nesusirgs.

Aist Ainu išraiškos - nerealios

Susilydžiau dėl Kruopos krepšyje

QUOTE(Aist @ 2015 10 11, 20:35)
Ir šildymą vyras įjungė. Viskas, jei taip ir toliau, tai paminėsit mano žodį- ateis žiema... 

Sveikos merginos,
kaip supratau visos nefotogeniškos

filmukai

Aš savaitgaly buvau kaime, tai parsivežiau herpesą ant lūpos

Erendira - smagu kad Feliksėlis į gerus namus išvažiavo
mažylei naujokytei
mane po šeštadienio sode irgi prisėlinusi sloga užpuolė - nubaidžiau slogą karštu sultiniu su aštriais pipirais
dar ir darban atsinešiau pasidaryti, sloga išsigando ir pabėgo
Šponkiuk
- parašyk kaip pas gydytoją seksis kai grįši

Šponkiuk

QUOTE(Colomba @ 2015 10 12, 10:32)
Dar ir FB tema yra?
Pridėjau tave. Kažkaip galvojau tu ten tikrai esi

Ir aš buvau tikrų tikriausia, kad Colomba yra grupėje 
Gavau žinutę iš Feliksiuko - apsiprato, su tualetų OK, turi... blusų
MES JŲ NERADOM. Nei namie, nei klinikoje.... eisiu visiems dabar lašų pirkti
Gal dėl to Runcius visas ir nusidraskęs? Maniau, kad prisigrybavo svetimo maisto ir užsialergino, baisu žiūrėt koks
Na, gyveni ir mokaisi... matai ar nematai blusas, vistiek reikia lašint. Mes ir maudėme Feliksą

Gavau žinutę iš Feliksiuko - apsiprato, su tualetų OK, turi... blusų

Na, gyveni ir mokaisi... matai ar nematai blusas, vistiek reikia lašint. Mes ir maudėme Feliksą

Laba
Kaip Širšytė jaučiasi?
Aš mamką parsivežiau iš vetkes po sterilizacijos su virusu, antrą dieną po operacijos baisinga sloga ir akys ašaroja o sekančią dieną visi globotiniai iš paskos......naujokus ką tik buvau pagydžius ir vėl
taigi kasdien po 6 injekcijas antibų
Savaitgalį pagaliau susitvarkiau šiltnamius, pasisodinau česnakus ir nusiskiniau obuolius...
Spalvinimo knygutės ir aš jau pas MB užsiprašiau
Labai smalsu Busy naują katiną pamatyti
Aš visiems naujokams lašinu iš kart tik po to paleidžiu.....niekad neieškau blusų

Kaip Širšytė jaučiasi?
Aš mamką parsivežiau iš vetkes po sterilizacijos su virusu, antrą dieną po operacijos baisinga sloga ir akys ašaroja o sekančią dieną visi globotiniai iš paskos......naujokus ką tik buvau pagydžius ir vėl

Savaitgalį pagaliau susitvarkiau šiltnamius, pasisodinau česnakus ir nusiskiniau obuolius...
Spalvinimo knygutės ir aš jau pas MB užsiprašiau

Labai smalsu Busy naują katiną pamatyti

QUOTE(Erendira @ 2015 10 12, 11:19)

Aš visiems naujokams lašinu iš kart tik po to paleidžiu.....niekad neieškau blusų

Tiesa, užmiršau palaikyti Azu
Laikykis,saulel, ir mama palaikyk. Ne visuomet viskas taip baisu, kaip pradžio atrodo, svarbu sužinojus nedelsti
j
Va, kai mano mamaitei darė Santariškėse operaciją, palatoje gulėjo tavo žemietė, kuriai pašalino visą skarandį. tas, aišku negerai, bet jai po to nebereikėjo jokio gydymo- pašalintas šaltinis ir tiek, gyvenk toliau ramia. Taip kad su tokiom diagnozėm susidūrus, čia yra pati geriausia žinia, o be skrandžio galima išmokt gyvent...

Laikykis,saulel, ir mama palaikyk. Ne visuomet viskas taip baisu, kaip pradžio atrodo, svarbu sužinojus nedelsti

Va, kai mano mamaitei darė Santariškėse operaciją, palatoje gulėjo tavo žemietė, kuriai pašalino visą skarandį. tas, aišku negerai, bet jai po to nebereikėjo jokio gydymo- pašalintas šaltinis ir tiek, gyvenk toliau ramia. Taip kad su tokiom diagnozėm susidūrus, čia yra pati geriausia žinia, o be skrandžio galima išmokt gyvent...